marjanaj
|
hej hej... evo smo se lih odklopil od joške. Pa še ni dovolj Zdej ga pa fotr miri, kar naj dela malo Ne ne, sej je priden. Res vse dela. Ne vem kaj bi brez njega. Čez dan, ko je v službi, pa ne morem umiriti tamauga, bi dala vse na svetu, da bi bil doma z mano. Ah ja, sej je bomo navadili. Ni pa mačji kašelji biti doma z dojenčkom, če pojma nimaš kaj početi z njim. nax joj, če boš res šla v kratkem v Ikeo, bi jaz še tele lušne tetra plenice. Imam zdaj vsega skupaj 20 plenic, pa vidim, da je premalo. Ena za pod glavo v posteljci, ena za pod glavo v dnevni, ena za pod glavo v lezalniku, ena za pod glavo v vozičku, pa za na previjalno pa za kupčke podirat pa za hrbet podložit. Evo pa jih zmanjka. Aha, da ne govorim, koliko jih na previjalni polula. Tako, da bi bila zelo vesela, če bi mi prinesla dva kompletka modrih in dva kompletka rdečih. Iz toysa pa en kompletek modrih. Te so mi ful dobre, ker so tako mehke in jih imam večinoma za pod glavo. Mislim, da so v Toysu 4 plenice v kompletu... Tibor je seveda kot večina fantov lump. Kao full lačen, potem je 5 minut priklopljen, pa potem bradavico malo nategne, jo ven pljune in jo potem spet besno išče. Pa kaj smo me? Čigumiji? Saj drugače je kar zlet. Danes smo jedli ob polnoči, potem spet ob štirih in nato zjutraj ob sedmih. Tako, da smo se vsaj malo naspali. Danes moramo pa izkoristiti še tale lep dan in iti ven z vozičkom, ker bo potem cel teden bolj slabo vreme. Jaz sem kar ok. Že čisto mobilna. (Kmalu se vidimo na toprticah! ) Moje ljube hemeroide sem skoraj že pozdravila. So še minimalni, bolijo ne več. Šivi in rana tudi ne bolijo več. Šiv naj bi bil kao en sam to pomeni, da je vezen ali nekaj takega, so mi rekli. Ampak, ko sem po dveh tednih končno zbrala pogum in pogledala situacijo tam spodaj, ni bilo ravno najlepše. Jaz pač vidim dol 7 šivov, ok res, da so lahko to izvedli v eni potezi, ampak rana je kar dolga in na vsaki strani je 7 luknic, skupaj 14 vbodov. A ta rana potem ostale skoz vidna? Meni ni lepa. Ok, sej res, da lahko temu rečemo bojna rana, pa vseeno. A obstaja kakšna krema s katero si jo lahko mažem, da bo rana izginila?
|