|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  116 117 [118] 119 120   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ljubljanske nosečke - 3.del
30.4.2010 15:31:06   
petrca2507
cojka...sem glih fotke Tiana pogledala in je pravi maneken. Ga bosta mogla dobr skrivat pred babam. user posted image
Upam, da se spalni ritem kmalu vzpostavi in boš lahko več spala.

www.petrca.net

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2926
   [Brisano sporočilo]
30.4.2010 15:57:16   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu petrca2507)
  Neposredna povezava do sporočila: 2927
30.4.2010 16:36:21   
MaliMišek
user posted image user posted image Cojka se je javla!

Jst pa nisem vidla slikic user posted image .....aha sem jih že našla user posted image (sem jih na rr najprej iskala). Tian je pravi maneken. Taka mala, fletna štručka user posted image ....ni čudno da te je čisto prevzel.
Me veseli, da je še upanje za moje nočno spanje ko pride user posted image , tebi pa želim, da Tian tudi čim prej ujame nočno dnevni ritem user posted image . A potem praviš da si še bolj lačna user posted image ... ja super a ne....jst se že veselim tega da bom spet lahko jedla user posted image ! A ti tud ne smeš normalno jest....ima Tian tudi krčke? Trebuh bo pa kmalu izginil, sploh se ne sekiraj!

Seznam prehrane pa predvidevam da ti je poslala NN user posted image .... jaz ti ga definitivno nisem user posted image .

No pa čim prej se spet kaj javi!

Jaz pa danes pečem muffine..upam da jih ne bo sežgala ko tlele gor visim user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 2928
30.4.2010 21:10:32   
amazonka3
Ojla srake,

Ne moreš verjet, ampak moj tast se je moderniziral in zdaj ima WIFI in internet, tako da se vam javljam pokorno iz Krka.
Tako lepo sonce je bilo, da zdaj tudi jaz uspešno barvam svoj dekolte kot Krtkova in MM.

Cojka, lepo da si se javila, lepo da z malim tako uživaš. Praviš, da si mela lepo izkušnjo v P (LJ predvidevam), a si imela dogovorjeno babico, al slučajno srečo??
Nax, nič nisi poročala kaj pravi pediater, a poliva al ne poliva??
MarjanaJ, a si kej bolje?? Premikaš se, kolik šivov si pa dobila??user posted image

Skratka, jaz zdajle še malo posurfam in čakam, da se slišva z mojim pacientomuser posted image po Skype-u (BTW, se ni nič ohladu, je kar potrjeno on poln hormonov). Upam, da se katera kaj javi vmes

(odgovor članu MaliMišek)
Neposredna povezava do sporočila: 2929
30.4.2010 21:11:16   
petrca2507
Pa kolk je Nika od sase1975 cortkana user posted image . Večina vas že pestuje, men se pa tkoooo vleče zdej. user posted image

MM...kakšni so mufini? Jst sm bla dons spet bolj na sadju s sladoledom. Zadnje čase se temu kar ne morem upret. user posted image

www.petrca.net

Neposredna povezava do sporočila: 2930
30.4.2010 21:25:07   
amazonka3

IZVIRNO SPOROČILO: petrca2507

Pa kolk je Nika od sase1975 cortkana user posted image . Večina vas že pestuje, men se pa tkoooo vleče zdej. user posted image

meni tudiuser posted image user posted image , komaj čakam, da vidim tamalega. Če bi lahko, bi šla kar rodit čez ene 3 tedneuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2931
1.5.2010 8:43:17   
MaliMišek
IZVIRNO SPOROČILO: amazonka3

Če bi lahko, bi šla kar rodit čez ene 3 tedne user posted image

Jaz bom pa verjetno šla user posted image

(odgovor članu amazonka3)
Neposredna povezava do sporočila: 2932
1.5.2010 8:53:32   
MaliMišek
Srakice dobro jutro!

Jaz sem ravno pojedla zajtrk, pere se 1. stroj otroških cunjic user posted image (si moram kar zaploskat ker sem res vesela, da sem se končno spravla k delu), počakam še da stroj opere, cunjice obesim, potem pa gas na piknik ... to se bo spet jedlo user posted image .

Včerajšnji mufni se niso zažgali user posted image . Petrca delala sem jih pa z jabolki in cimetom, tko da bi šli verjetno tudi v tvojo kategorijo trenutnega prehranjevanja. Ampak veš kaj pa ne vem....zakaj sem pa jaz to fazo v tej nosečosti spustila user posted image . Mi ne bi nič škodilo če bi jedla tako kot ti user posted image .

Amazonka si že uhvatila kej braun boje user posted image ?

Cojka ste danes kaj bolje spali?

Marjanaj kako se pa vi kaj rihtate? Je zdaj težko, ko je šel tvoj v službo?

Kje sta pa kaj NN in nax?

Neposredna povezava do sporočila: 2933
1.5.2010 9:08:46   
petrca2507
Pa sem tud jst vstala user posted image

MM...ne vem, kako si lahko fazo sadnega prehranjevanja spustila. user posted image Mogoče takrat ni blo obdobje pravega sadja. user posted image Glede na to, da mam še skor 3 mesce do konca, se tud pri men lahko marsikaj spremeni.

mufini...pr men ne vem, če bi šli v promet mufini z jabolki in cimetom. Verjetn bi jih mogla sama pojest. Ker moj bi rad imel same čokoladne sladice. Mogoče bom proti koncu naslednjega tedna nutelin tiramisu delala. Neki morm prnest v službo na poslovilno.

Tolk za enkrat na hitro. Morm še zajtrk pojest, pol pa šibnem na Gorenjsko na piknik.

www.petrca.net

Neposredna povezava do sporočila: 2934
1.5.2010 10:07:00   
Anonimen
Srake moje sam tok na hitro. Greva v Ikeo in Toysa. A katera kaj rabi?

Neposredna povezava do sporočila: 2935
1.5.2010 10:16:17   
Anonimen
Aaaaa dons je praznikuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2936
   [Brisano sporočilo]
1.5.2010 10:34:55   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2937
1.5.2010 10:47:14   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: cojka

IZVIRNO SPOROČILO: nax05

Aaaaa dons je praznikuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

A teb se zdi to smešnouser posted image user posted image .... Jaz sem te pa še klicala če kaj rabiš. Verjetno bi ti prinesla nazaj slabo voljouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2938
1.5.2010 11:32:24   
marjanaj
hej hej...

evo smo se lih odklopil od joške. Pa še ni dovolj user posted image Zdej ga pa fotr miri, kar naj dela malo user posted image Ne ne, sej je priden. Res vse dela. Ne vem kaj bi brez njega. Čez dan, ko je v službi, pa ne morem umiriti tamauga, bi dala vse na svetu, da bi bil doma z mano. Ah ja, sej je bomo navadili. Ni pa mačji kašelji biti doma z dojenčkom, če pojma nimaš kaj početi z njim. user posted image

nax joj, če boš res šla v kratkem v Ikeo, bi jaz še tele lušne tetra plenice. Imam zdaj vsega skupaj 20 plenic, pa vidim, da je premalo. Ena za pod glavo v posteljci, ena za pod glavo v dnevni, ena za pod glavo v lezalniku, ena za pod glavo v vozičku, pa za na previjalno pa za kupčke podirat pa za hrbet podložit. Evo pa jih zmanjka. user posted image Aha, da ne govorim, koliko jih na previjalni polula. user posted image Tako, da bi bila zelo vesela, če bi mi prinesla dva kompletka modrih in dva kompletka rdečih. Iz toysa pa en kompletek modrih. Te so mi ful dobre, ker so tako mehke in jih imam večinoma za pod glavo. Mislim, da so v Toysu 4 plenice v kompletu...

Tibor je seveda kot večina fantov lump. Kao full lačen, potem je 5 minut priklopljen, pa potem bradavico malo nategne, jo ven pljune in jo potem spet besno išče. Pa kaj smo me? Čigumiji? user posted image Saj drugače je kar zlet. Danes smo jedli ob polnoči, potem spet ob štirih in nato zjutraj ob sedmih. Tako, da smo se vsaj malo naspali. Danes moramo pa izkoristiti še tale lep dan in iti ven z vozičkom, ker bo potem cel teden bolj slabo vreme. user posted image

Jaz sem kar ok. Že čisto mobilna. (Kmalu se vidimo na toprticah! user posted image ) Moje ljube hemeroide sem skoraj že pozdravila. So še minimalni, bolijo ne več. Šivi in rana tudi ne bolijo več. Šiv naj bi bil kao en sam user posted image to pomeni, da je vezen ali nekaj takega, so mi rekli. Ampak, ko sem po dveh tednih končno zbrala pogum in pogledala situacijo tam spodaj, ni bilo ravno najlepše. Jaz pač vidim dol 7 šivov, ok res, da so lahko to izvedli v eni potezi, ampak rana je kar dolga in na vsaki strani je 7 luknic, skupaj 14 vbodov. user posted image A ta rana potem ostale skoz vidna? Meni ni lepa. Ok, sej res, da lahko temu rečemo bojna rana, pa vseeno. A obstaja kakšna krema s katero si jo lahko mažem, da bo rana izginila?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2939
1.5.2010 11:56:07   
anajrim
Ojla!

Cojka - upam da boste kmalu bolje!!!

Nik ima pa angino in smo doma...z vročino in antibiotiki...upam da se čim prej pozdravi... mene pa tudi grlo kar močno boli da komaj požiram...grrrrrr

Marjanaj
- jaz sem bila Pri Niku tudi šivana in sem imela enako rano kot ti...sem jo pa mazala z Bepanten mazilom in se nič več ne vidi :)...včasih me pa še vedno boli oz. skeliuser posted image . Sem ravno pogledala in ja malo se vidi rez in pa luknjice od šivov...user posted image

Lep dan še naprej...dobro se rihtajte vse ki že cartate...jaz cartam zaenkrat samo Nika :)

Nik 24.10.2007
Tadej 14.7.2010

Neposredna povezava do sporočila: 2940
1.5.2010 12:04:34   
mkbk
IZVIRNO SPOROČILO: anajrim

Ojla!

Jaz sem pa danes posadila solato, paradižnik in jagode...zdaj pa komaj čakam da kaj zraste... :)

Mkbk - kje v prekmurju pa je??? Jaz imam vse sorodnike od murske proti goričkem!!! :  )

Lp

Beltinci! Sej danes sav šla oba po njega oz. že včeraj..joj, mali je tak mucek, samo stiskal bi seuser posted image user posted image

(odgovor članu anajrim)
Neposredna povezava do sporočila: 2941
1.5.2010 12:27:41   
mkbk
Full se je dobro obneslo tole, da mso našega mladička poslal na počitnice - čeprav sem trenutno tok besna na taščo user posted image in se mal chillam na rr. (jst sm bla sicer še bolj crk kot če ga mam doma, ker nisem NIČ počivala, ker sem probala čimveč stavri narest, če ne je pa šoping padu user posted image )

Vidim, da se novopečene mamice kar pridno javljate  in to me ful veseli!!! Že mate pridne pamžke.

Amazonka, a ti bi pa že tamalga ven...jst bi pa še ene 3-4 mesce počakala...user posted image Drgač ste pa fancy, ko imate kar net na morju!!!!

MM - pr men tud ni blo sadnega prehranjevanja..jst se morm zavsetno silit, da pojem kaj zdravega, pa še pol mi izjemoma ni slabo - žal moj organizem odlično deluje ob picah in toastih z občasnim vnosom kakega jabučka, jagode ali solatke. Tud sladkišev ne rabim vedno!

marjanaj - šivi - ful majo bedno for ko rečejo en šivček (to kako pomeni, da je blo vse z enim cvirnom...haha, ampak šival so pa kar dolgo. Čeprav mene so na oddelku vsi G hvalili, da mi je ful lepo naredila, ja ampak vnemal se mi je pa 4 mesece se mi je enkrat na mesec zagnojil. HB, da se je nehalo!

Joj, jst pa tok slabo zadnje čase spim.. odkar je krti na dopustu user posted image . Pa dons ga je še tamal nekaj sviral. Edino, kar me jezi pri njegovih počitnicah v prekmurju je to, da si je spet premaknu uro vstajanja na 6, pa je že ful spal do 7.20. Zdej bomo pa spet vstajal ob nemogočih urah! K človek tja do 8 res ne ve kaj počet!

(odgovor članu mkbk)
Neposredna povezava do sporočila: 2942
   [Brisano sporočilo]
1.5.2010 15:39:45   
Brisani uporabnik

(odgovor članu mkbk)
  Neposredna povezava do sporočila: 2943
1.5.2010 16:36:21   
amazonka3
Cojkič, evo na hitrco ti odgovorim, ker letim na 6 kepic sladoleda v pristaniščeuser posted image user posted image

Sem bila v Rimu, v sredo smo se vrnili v Lj, v četrtek pa smo že šibale na Krk.

Ne skrbi za šive, ni rečen da se vnamejo. Jaz sem se lepo umivala, posušila pa sem se tam spodaj kar s fenom - mi je patronažka rekla da se tako hitreje zacelijo. Pa sem bila cel dan na nogahuser posted image

MM, ful bi šla s tabo v P, a lahkouser posted image user posted image , drgač pa lepo da si začela pripravljatuser posted image user posted image .

Mkbk, fensi je moj tastuser posted image

Marjana, jaz mislim, da bo bepanthen dober, pa topel fen.

Ajde srake, LP iz morja

< Sporočilo je popravil amazonka3 -- 1.5.2010 16:37:05 >

Neposredna povezava do sporočila: 2944
1.5.2010 20:23:14   
anajrim
Mkbk - tole z jutranjim vstajanjem je pri nas isto...smo bili celi teden v prekmurju in je vstajal ob 6h zdaj je pa enako...upam da spet to prestavi vsaj na 6.30 če ne na 7.00...

Cojka - uau ti se pa že kar sprehajaš...za stare tete se pa ne sekiraj...nekaj pač morajo govorit... Ful imaš pridnega sineka...drugače je pa men patronažna rekla da ko otrok spi mora tudi mati...verjetno je kaj resnice v tem... dobro se štimajte...

A vas šivi kaj bolijo...jaz pri Nku nisem 14 dni mogla nič sedet... so mi pa ven padli po kakem tednu...me je pa še ful bolelo...upam da me sedaj ne bodo rezali...tega me je najbolj strah...

Ostale ki pa uživate s svojimi sončki pa le pogumno... pa čim več prespanih noči.

papa

Nik 24.10.2007
Tadej 14.7.2010

Neposredna povezava do sporočila: 2945
1.5.2010 21:44:15   
marjanaj
anajrim a potem pravis da Bepanten pomaga? Bom poiskusila. Ja itak se mi je zdelo, da bo brazgotina ostala za vedno. user posted image Saj meni je naceloma itak vseeno, ker se niti ne vidim kako je tam doli, bolj se mi moj dragi smili, ker je tam bolj njegovo "igrišče" in zdaj to ni več takšno kot je bilo prej. user posted image

mkbk 4 mesece so se ti šivi vnemali? Uf, božica, to si pa sploh ne predstavljam. user posted image Sej ti bo uspelo Filipa nazaj na "normalno" uro spravit. Samo malo časa rabiš. Bom držala pesti!

cojka Tibor lula k pr' norcih! Tudi jaz porabim kar nekaj tetra plenic ravno zaradi tega user posted image Da ne rečem koliko majčk in bodijev morava zamenjati zaradi njegovega lulanja! user posted image V P mu je uspelo polulati previjalno, svojo posteljico, mojo posteljo in še mene po halji. Vse to v enem šusu. Ja cel žur! Nese mu pa nese! user posted image Jup, imam kao "en" šiv. Jaka fora je to ja, da ti naredijo v eni potezi z enim cvirnom. Za mene je žal to 7 šivov! Tako to jaz vidim. Meni so šivi odpadli šele po 14 dnevih. Sem pa res doma hodila skoz z Vir80 in v mrežastih gatah, da je bilo vse res bolj na luftu in naravno. Pa tudi toliko sem bila še boga, da sem bolj ali manj ležala 14 dni. Se mi je en šiv vnel (no ja, en vbod) in mi je patronažna pustila cel liter fiziološke tekočine in rekla, da naj si dam 2 x na dan obkladke gor za pol ure. Je pomagalo. Jaz na tvojem mestu še ne bi pogledala kakšno je stanje tam doli. Počakaj še nekaj dni, da oteklina izgine in se stanje malo normalizira. A ste šli že ven? Super user posted image . Sej je tako toplo, da greste komot lahko. Ok, tale s kapo je res malo bosa, ampak vseeno.

nax kje ste se pa potem danes na ta lep praznični dan potepali? Ste odkrili kakšne nove destinacije?

amazonka uživaj na morju!

Neposredna povezava do sporočila: 2946
1.5.2010 22:29:41   
anajrim
Marjanaj - jaz se z drugim nisem upala mazat kot pa z bepantenom...sem se bala kakih vnetij...

Nik 24.10.2007
Tadej 14.7.2010

(odgovor članu marjanaj)
Neposredna povezava do sporočila: 2947
2.5.2010 9:33:04   
MaliMišek
Dobro jutro!

Midva z user posted image sva se včeraj cel dan potepala, prišla sredi noči domov in sem jaz samo padla v posteljo. Sem komaj zdržala vožnjo domov, ker si nikakor nisem mogla najt primernega položaja....sem mislila da bom znorela in kar skočila ven iz avta user posted image .

Nax jaz te popolnoma razumem, da ne veš kdaj je praznik (no saj si se še hitro spomnila user posted image , jaz se sigurno ne bi), jaz ne vem niti kateri dan je v tednu in potem včasih čez vikend mojega budim naj gre v službo, ker je zaspal user posted image .

Marjanaj a Tibor je pa taki lumpek user posted image . Mene najbolj skrbi ravno to, ko bo šel moj po očetovskem dopustu nazaj v službo, potem bom pa z user posted image sama in itak ne bom vedal kaj naj delam z njim user posted image . Me veseli, da si bolje in boš kmalu pripravljena na tortice user posted image .

Mkbk a vidiš da je Filip zlat user posted image . Mu prekmurski zrak le ni "škodil" kot si se bala user posted image . Kar se pa prehranjevanja tiče me pa veseli, da je še vsaj ena user posted image , ki se prehranjuje nezdravo.....mi "zdrave" user posted image delajo slabo vest user posted image . Si danes kaj bolje spala, ali še vedno nadomeščaš ktrkovo?

Cojka kakšen seznam ti je pa poslala NN? Pa kako to misliš, da si nisi dala kape na glavo (volnena bi mogla bit), pa upam, da se tuširaš tudi še ne, ....sej veš, je treba 6 tednov počakat user posted image .

Amazonka ja kam pa ti hitiš, a ti bi šla že čez 3 tedne v P?! Jaz bi tako kot mkbk še malo počakala, ampak bi imela pa za kakšen mesec manjši trebuh, ker sem s tem zdej totalno štorasta in neokretna user posted image . Ti raje uživaj na Krku in ne razmišljaj še o P user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2948
2.5.2010 10:10:07   
petrca2507
Dobro jutro tudi z moje straniuser posted image

Tud pri men je bil včer pester dan. najprej sem bila pri starših in dediju na Jesenicah na pikniku. Pol sva doma z mojim na hitro en film pogledala (It's Complicated), zvečer sva šla pa h kolegom na piknik. Domov sva prišla danes v zgodnjih jutranjih urah. Oba zmatrana, tko da sva spala do 9h. user posted image

MM...jst mam na mobitelu budilko naštimano, da zvoni ob delavnikih. Ker se velikrat tud men zgodi, da zjutraj ne vem, a je treba it v službo al ne. user posted image

cojka in marjanaj...kako lepo je brat, da se super rihtate.

nax...v torek bi mogla it v Ikeo, ko je pri nas bil praznik, v tujini pa ne. user posted image

www.petrca.net

Neposredna povezava do sporočila: 2949
2.5.2010 12:30:27   
anajrim
Ojla!

Vidim da je pravo praznično zatišje na RR ali pa so ta glavne srake rodile in se veselo cartajo in nimajo časa za RR!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz sem pa tako vesečla ker je Nik že dosti bolje in včerja sem kupila prve nove stvari za malčka (večino imam od Nika), 6 pižamc in 4 dekice...vse v Ameriki!!! Komaj čakam da dobim stvari...tudi mene počasi začenja shopping manija in se ne morem upirat, ker že vse imamo!!!

Uživajte!!

Nik 24.10.2007
Tadej 14.7.2010

Neposredna povezava do sporočila: 2950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  116 117 [118] 119 120   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  116 117 [118] 119 120   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

izbira
Meta 32

Katero opcijo bi raje izbrale?

partner vas zapusti zaradi druge ženske (76%)

partner umre (24%)

Število vseh glasov: 310

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!