Maxica
|
Dobro jutro, se zbujam s kavico. Pri nas je zdaj tako, da sta otroka cel dan zunaj, posledično ne gresta popoldne nič počivati in zaspita zvečer prej, kot smo sicer vajeni. Kar pomeni, da zjutraj sta budna že pred osmo, jaz bi pa takrat šele dobro spala. Tako da sem vsako jutro čisto skrokana. Danes smo sicer nekaj planirali iti v Volčji potok, ampak smo dognali, da bo verjetno danes še več gužve kot sicer, tako da bomo prestavili za en drug dan. Bomo šli zdaj na sončka pred hišo, pa v peskovnik, Lan je začel na veliko ustvarjati s plastelinom, popoldne pa še kakšen sladoled pade, pa bo. Glede lulanja ponoči pri nas ni problemov. Redko redko se zgodi, da se zbudita sredi noči in da gresta lulat. Gresta zvečer pred spanjem in brž zjutraj, ko se zbudita in to je to. Frrr, pridna čistilka. Pa upam, da se lumpa ritka kmalu pozdravi, to se pa zdaj že res kr vleče. Kako je sicer pri vas stanje, je svakinja že doma? Lu, o, lepe fotke. Moci, a mož vam pa čist sesuje ritem, ko je frej? Danes sem nekaj sanjala o njem, sam se ne spomnim točno, kaj je bilo. Renesmee, še enkrat čestitke, a bo kaj hanimuna? Psaša, ne vem, a bi bila to kakšna faza glede piskanja, pri nas ni bilo tega. Sivkamivka, jaz sem si iz Ančinih zapiskov izpisala, kaj vse je treba imeti za , pol sem pa inventuro doma naredila, kaj že imam in kaj še (spet) rabim. Sem šla kr v BC, pustila tam ohoho, ampak saj večina je zdaj pod strehi. Lep dan imejte danes, pa izkoristite še današnji sonček.