Maxica
|
Da nas mal potegnem na prvo stran. Mi smo bili dopoldne zunaj na sončku, popoldne sta se otroka igrala s plastelinom, jaz sem malo čistila po stanovanju, ja, never ending story , pa celo sem oprala vse oblekice za , tako da bom jutri verjetno likala in pregledala, kaj še sploh rabim od oblekic. Mi pa trebuh ful otrdeva, bom videla, kaj bo ginekolog v ponedeljek rekel. Renesmee, zdaj je pa najpomembnejše že za tabo, čestitke, zdaj ga pa le še žurajte sto na uro. Moci, super darilo si si izbrala, jaz ful pogrešam kolesarjenje. Frrrr, pogrešanka, kje si mi? Pikapolona, o jebela, kakšne ti pa kvasi ta zdravnik. Jaz mu ne bi bila tiho, pismo, saj je on študiral. Pa luštne dojenčke imate pri vas. Jaz sem se tudi že spraševala, kako bo pri nas, si kar mislim, da bo kakšna flaška al pa kaj takega spet pelo pri starejših dveh. Sivkamivka, fajn, da vaše dete tako fino raste. Ima pa res že kar konkretno težo, če je prava. Jaz sem bila na 3D UZ okrog 30.tedna, pa je rekla zdravnica, da ima dobro kilo takrat. Piskot, pri vas ste zdravi? Pa super za tek. Nič, uživajte v počitnicah, podaljšanem vikendu, dopustu, karkoli že imate, meni so tako vsi dnevi enaki.