|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrčki 2006-6
21.4.2010 22:08:39   
pikapolona2

IZVIRNO SPOROČILO: sivkamivka

pikapolona, poglej te tope za dojenje

http://www.3suisses.si/si/shop/izdelek/perilo/nova-kolekcija-pomlad-poletje-2010/celotna-kolekcija-pomlad-poletje/majica-za-dojenje-/42006,7961,38563.html

imajo še v eni barvi, pa tudi take modrce imajo in spodnje hlače

moci, se slišimo drug teden. še ne vem, koliko časa bomo na morju

točno te sem že naročila....poročam kako se obnesejo.....
pa mati sem v HM poslala in mi je prinesla njihove.....so fajni....pa poceni :-)

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2701
   [Brisano sporočilo]
22.4.2010 8:05:48   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu pikapolona2)
  Neposredna povezava do sporočila: 2702
22.4.2010 10:09:43   
Lu
IZVIRNO SPOROČILO: Maxica

IZVIRNO SPOROČILO: Lu

Maxi glede imen.... Mi smo obesi plakat in gor zbirali predloge imen od obiskov. Seveda, je vsak mogel napisat svoj predlog. Mogoče vam potem kaj prav pride. Nam je.

Hvala, saj sem dojela že iz tvojih prejšnjih treh postov. user posted image

HAHAHA sem se pa nasmejala zdele. Takrat ko sem pisala me je ven vrglo in sem rekla ne bom še enrkat vse pisala. No in pol 3x objavi. user posted image

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 2703
   [Brisano sporočilo]
22.4.2010 19:50:31   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Lu)
  Neposredna povezava do sporočila: 2704
22.4.2010 20:19:55   
Janci F
Janci
IZVIRNO SPOROČILO: Janci F

Jaz imam pa eno prošnjo in sicer bi vas prosila, če lahko izpolnite anketo, ki jo potrebujem za seminarsko nalogo.

Anketo najdete tukaj http://soncek.eu.org/ankete/index.php?sid=21629&lang=sl in prosila bi vas, če lahko link pošljete naprej še prijateljem (predvsem tistim, ki so že starši) in jih v mojem imenu prosite, če jo lahko izpolnijo.

Že v naprej se vam zahvaljujem za izpolnitev ankete.

Vsem, ki ste si vzele čas in rešile anketo se iskreno zahvaljujem.

Želim vam veliko prijetnih trenutkov z vašimi sončki.

P.S. Če katera še želi odgovoriti na anketo, jo lahko še vedno najdete na zgornjem linku.

Neposredna povezava do sporočila: 2705
23.4.2010 0:26:03   
frrrr
da me ne čist odpišete, nas vržem na prvo stran user posted image

jutri pokomentiram... pa napišem kk smo. čist prehitr gre čas. grem nazaj spat...

Neposredna povezava do sporočila: 2706
23.4.2010 10:33:55   
pikapolona2
pestro pestro tkole met dva ja...haha

Brina je doma...neki ma take čudne zelene šmrkle pa nmal kašlja.....sem jo raje kar doma obdržala da se pozdravi. Zdej se naliva s čajem pa sadje ji tiščim da bi malo več C vitamina dobila. Ajda je pa najraje na erokah in se zopet učim opravljati vsa dela z eno rokouser posted image user posted image

Pa da vam povem kako imamo sposobne dohterje v Tržiču........že od poroda dalje me malo daje mehur...pa me peče pa me ne peče.....zdej do me pa še ledvice začele bolet zadaj in sem včeraj popoldne šla do dohterja (moja je na daljšem dopustu in ima nadomeščanje) ....je neki novi ki nadomešča ....adijo pamet....stopim v ordinacijo...pa me skoraj nadere "ja a vi ste tud bolani....tolk mladio pa kr bolani"...ja sorry k žvim....men tud ni fajn ej da me boli??? No ko mu povem kaj mi je....mi reče da moram k ginekologu??? Pa mu rečem da sem ginekologinjo že klicala in mi je rekla da moram k splošnemu....začne vzdihovat....gleda v kartoteko in mi pravi da naj grem v laboratorij....mu povem da imam še čiščo....pravi vseeno krvi ne bo upošteval....mu zatežim še za kri naj mi pregleda če sem že pr dohtarju. Ok z muko obkroži še kri pa ne CPR. Grem v laboratorij....pridem nazaj...buli v izvid in imam seveda uroinfekt pa neko vnetje ker se vidi tudi na krvi. Pol me pa pogleda ....praša če dojim (kot da mu nisem to na začetku že 3x povedala) in ko mu pritrdim zatuli ja kaj naj vam pa zdej dam....itak gre vse na otroka. In potem smo zopet tam k reče da moram k giniču da naj kr ona določi kaj bom jedla???? WTF? Uglavnem nesposoben do konca....še sestra mu je rekla naj pokliče pediatrinjo v ZD....mu bo ona povedala kaj lahko dobim...on pa sam reče da on že ne bo ugibal kaj naj jem....naj kar moj ginekolog določi......vmes je bilo še par bednih ampak bi bila zgodba predolga da bi celo napisala.

Zdej bo šel M do moje Ginekologinje v Radovljico z izvidom....(jaz ne morem k mam obe doma) pa da mi nekja napiše ker me res tu mač skeli in peče.

Aja vmes sem ga tud 3x vprašala če lahko ursi čaj pijem (na embalaži pije da ni za doječe matere) ....to vprašanje je pa kr preslišal.

Razmišljam da bi mal uno anketo o zadovoljstvu z delom v ZD obkrožvala....a čm?

Ajda kliče......papa

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 2707
23.4.2010 12:22:34   
pikapolona2
obedve spita.....mam mal cajtauser posted image

naš dojenček
user posted image

pa še naš malo večji dojenčekuser posted image

user posted image

< Sporočilo je popravil pikapolona2 -- 23.4.2010 12:23:17 >

Neposredna povezava do sporočila: 2708
   [Brisano sporočilo]
23.4.2010 18:48:47   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2709
   [Brisano sporočilo]
23.4.2010 19:51:04   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2710
23.4.2010 20:14:19   
piskot
cer.

odtekla svojih prvih 20 minut po drugem porodu. občutek krasen, se boljsi bo ko bom kolo napumpala in sla kolesarit.

pikapolona daj se z brusnicami nafilaj. jaz sem se v nosecnosti 2× tako resila AB. je pa res mal hecen tale dohtar. ker je kar precej enih AB ki jih tudi dojecim materam dajejo. jaz imam se alergijo na penicilin pa so mi jih obakrat nasli. je pa res, da sta bila tamalca pol ful reveza. jih je res zvijalo.

aja, tiste tete ki so na med over net, forum dojenje ti pa tocno za vsako zdravilo povedo koliko ga gre na otroka in ce je sprejemljivo. malo pobrskaj, ce ne drug sem jaz sprasevala o tem.

sivkamivka cestitamo za uspesen pregled.

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

Neposredna povezava do sporočila: 2711
23.4.2010 21:27:10   
moci
lepo je biti pogrešanuser posted image
jaz sem že tretji večer samohranilka.
zdaj nisem več, se vidi aneuser posted image tako da gre zoja šele zdaj spat.

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 2712
24.4.2010 7:59:47   
Lu
kuki jaz sem tudi šla par dni nazaj tečt. Mmmm kak fajn občutek. Na kolo pa tudi, seveda.

Danes grem še do 12 delat. Pol pa pičim z otrokoma na morje. možek je pa že tam. Tako, da lepo se imejte in se slišimo v sredo.

papa

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 2713
24.4.2010 9:04:08   
moci
jaz sem si pa novo kolo zaželela za rojstni dan (bo okrogel user posted image ), ker imam zdaj moško kolo pa ne dosežem lepo do tal in ni varno za otroke furat, pa še staro jeuser posted image

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 2714
24.4.2010 21:08:56   
Maxica
Da nas mal potegnem na prvo stran. user posted image
Mi smo bili dopoldne zunaj na sončku, popoldne sta se otroka igrala s plastelinom, jaz sem malo čistila po stanovanju, ja, never ending story user posted image , pa celo sem oprala vse oblekice za user posted image , tako da bom jutri verjetno likala in pregledala, kaj še sploh rabim od oblekic. Mi pa trebuh ful otrdeva, bom videla, kaj bo ginekolog v ponedeljek rekel.
Renesmee, zdaj je pa najpomembnejše že za tabo, čestitke, zdaj ga pa le še žurajte sto na uro. user posted image user posted image user posted image
Moci, super darilo si si izbrala, jaz ful pogrešam kolesarjenje. user posted image
Frrrr, pogrešanka, kje si mi?
Pikapolona, o jebela, kakšne ti pa kvasi ta zdravnik. user posted image Jaz mu ne bi bila tiho, pismo, saj je on študiral. user posted image Pa luštne dojenčke imate pri vas. user posted image Jaz sem se tudi že spraševala, kako bo pri nas, si kar mislim, da bo kakšna flaška al pa kaj takega spet pelo pri starejših dveh. user posted image
Sivkamivka, fajn, da vaše dete tako fino raste. Ima pa res že kar konkretno težo, če je prava. Jaz sem bila na 3D UZ okrog 30.tedna, pa je rekla zdravnica, da ima dobro kilo takrat. user posted image
Piskot, pri vas ste zdravi? Pa super za tek. user posted image
Nič, uživajte v počitnicah, podaljšanem vikendu, dopustu, karkoli že imate, meni so tako vsi dnevi enaki. user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 2715
25.4.2010 0:27:00   
frrrr
ah, še prebrat mi ne znese... kaj šele komentirat.
jutri šibamo na morje prikolo postavit. vrnemo se v sredo zvečer. pol bo kak dan pestro s pranjem perila. in čez vikend spet na koroško. enkrat v maju se pa oglasim user posted image

upam, da ste vsi zdravi in oh in sploh...

Neposredna povezava do sporočila: 2716
   [Brisano sporočilo]
25.4.2010 7:19:54   
Brisani uporabnik

(odgovor članu frrrr)
  Neposredna povezava do sporočila: 2717
25.4.2010 13:13:13   
muki1
Dober dan.

Da se še jaz malo javim.
Mi se imamo fajn. Zdravi smo že celo leto, trkam.... Iva je imela en dan vročine, par prehladov smo preživeli in to je to. Res super in sočustvujem z vsemi, ki bolehate. Pa še predobro se spominjam, kako je imeti doma dojenčka in enega bolanega vrtičkarja in spomini niso fajn. Čeprav me pa po drugi strani neverjetno mikate ve s trebuščaki in svežimi dišečimi dojenčki. V Ajdo mislim, da sem prav zaljubljena. To ni res no, kak srčkan dojenčič je pri vaši hiši Pikapolona. Sreča na petnajsto potenco, res. Jakob se pa zgleda noče preveč slikat. Ista mati :)

Včeraj smo odfeštali Nežin 6. rojstni dan. Bilo je fenomenalno, res. Vreme odlično, hrana in družba tudi. Pa še prvi zobek pri Neži je šel pred kratkim. Zdaj se po nedeljsko nedeljimo doma. Vrata terase so odprta in punci prosto švigata sem ter tja, mož drema na kavču jaz pa malo surfam. Pakiramo se na malo daljši sprehod, potem pa likanje in pakiranje. Jutri še služba, v torek pa pičimo v Italijo. Na Gardsko jezero in bomo malo okolico obredili. Govoričenje kako komaj že čakam je najbrž odveč user posted image

Lepo se imejte, uživajte, bodite zdravi.

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

Neposredna povezava do sporočila: 2718
25.4.2010 13:14:11   
muki1
Pikapolona, tale z brusnicami res ni bosa. Moja sodelavka ima velikokrat probleme z mehurjem in ji brusnični čaj neverjetno pomaga.

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 2719
25.4.2010 15:57:01   
pikapolona2
punce..sej brusnice sem že poskušala že ene 10 dni pa ne gre na bolje...zato pa sem šla k dohterju....no zdej je že bolje...malo še čutim mehur. ginekologinja je rekla da je lahko tudi malo posredno krivo to ker imam že tako dolgo čiščo in skoz vložek spodaj jaz jih pa res nisem navajena....pa Vir 80 mi je zdej sploh odsvetovala......sem zdej kupila une hipoalergenske....ki niso beljeni s klorom. Mater me jezi tole k še kr teče in teče...pa sploh še nism do unga rjavega in rumenega pršla....jst mam še vedno svežo kri. Ginič pravi da je do 6 tednov to lahko. Jst bom očitno imela res tole 6 tednov pa še kak dan večuser posted image

Sem pa moža na koncu poslala k ginekologinji in ga je baje na dolgo in široko vse izprašala...tudi to keter vložke imam (in je moj celo vedeluser posted image ) madona smo skor tko k pr ta ortodoksnih muslimanih k možje hodijo za ženo k dohterjuuser posted image

smo pa včeraj šli na dinozavre v arboretum......sej je fajn sam folka je blo pa toooooliko kot da kej zastonj dajejo. Sem pa čisto navdušena nad igrali, ki jih imajo v arboretumu....mi smo se več tam zadržali kot pri dinozavrih....škoda k nismo bližje odma...bi si jaz tudi nabavila letno karto....pa hodila tja malo na fitnes v naraviuser posted image ...poleg bi se pa otrok spuščal po vseh toboganih. Zanimivo da ob vsej gužvi igrišče ni bilo pretirano polno.

Frrr..uživaj na morju....pa Muki ti ob gardskem jezeru......sivkamivka ti si tudi na morju......no sej mi bi tudi bili če ne bi imeli bebice....drugo leto pa bomo spet. Čeprav danes se tko dobr počutim, da bi kr pobegnila za ene tri dni nekam ob morje.

Moci jaz sem lani dobila za RD kolo......letos si pa še nisem nič zaželela.......sem si pa sama kupila kavni aparat...mogoče možu rečem naj mi malo zraven doda......takega odštekanega zelenega...komaj čakam da ga dobim....ga sestra iz nemčije pripelje, da ne bom poštnine plačevala.

Maxi in ostale ki ste doma...uživajte.user posted image ...piškot vi grete kam?

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 2720
   [Brisano sporočilo]
25.4.2010 18:22:19   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2721
25.4.2010 19:33:46   
altati
Pa se še jaz malo javim
Tudi mi se veselo potepamo in sončkamo.
Včeraj smo otvorili piknik sezono, bilo je prav fino po dolgi zimi spet malo 'roštiljati', pa še sonček je bil.
Danes pa smo se potepali po Šobcu s kolesi in rolerji. 2 uri pa smo igrali Mini golf. Mala dva sta bila noro navdušena. Jaša si je sicer malo pomagal z roko, ampak je noro užival.
Zdajle pa imamo že vso prtljago v avtu, jutri zjutraj jo odrinemo v Benetke in nato naprej na Gardsko jezero.
V planu imamo seveda Gardaland, pa akvarij in ZOO safari in poleg Benetke še Verono in Sirmione. Nekaj za velike in nekaj za male smo se odločiluser posted image .
Seveda ne manjka tudi liter borovničk za naju z Mukicouser posted image user posted image user posted image .
Verjamem, da bomo uživali. Vremenska napoved je super, družba bo pa še boljšauser posted image .
Uživajte v praznikih, crkljanju, sončkanju in seveda, ostanite zdravi!

Neposredna povezava do sporočila: 2722
25.4.2010 20:11:58   
piskot
cer.

jap, mi bomo doma. ati dela, mi 3je se bomo pa malo okoli klatili. v torek je ati sicer doma, ampak bo saniral dnevno sobo, tako da nas je spodil od doma. imamo namen it v trbiz kupit vrtne palcke za babico. bomo videli kako bo vreme.

aja, pa nabavili smo sedeze za kolo za oba, tako da smo zdaj tudi malo bolj mobilni. samo ano tako uspava, da prav dalec ne bomo mogli kot kaze :D

sicer je pa martin kot roza. samo vseeno ga malo pazimo, da ne leta prevec okoli, da se do srede poje do konca tale AB, pa da bo pol spet nekaj casa mir.

upam da bo se naprej tako lepo vreme.

uzivajte v dopustovanju!

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 2723
25.4.2010 21:40:03   
pikapolona2
muki in altati uživajtauser posted image

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 2724
   [Brisano sporočilo]
26.4.2010 7:36:22   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

13 predlogov za zabavne aktivnosti na prostem
Igre na prostem so lahko odlična zabava za otroke v vseh starostnih skupinah. To je 13 predlogov za otroške igre na pros...
Tašča in tast: dobrodošla pomoč ali nadloga?
S poroko, sploh pa z rojstvom otroka, nastane nova družina in starši postanejo stari starši oz. tast in tašča. Odnos s s...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.