frrrr
|
šparglji - ne vem, če sem jih že kdaj jedla verjetno me samo moci razume tiste, ki še uživate, super za vas... pa mau sem vam fauš mi smo se vrnili pred tremi urami iz morja, blo fajn in bi še. mož delal (postavljal prikolo in vse okrog), mi trije smo pa šetkali in spali (no, Jaša je dost tut pomagal babici, dedku in atiju). včeraj smo šli dinozavre gledat... letos je tolk pogumno okrog skakal, lani pa ves presran v moževem naročju dinozavri so pr nas kr skoz na sporedu. prejšnji teden smo jih na Rudniku gledali, Volčji potok pa še ni prišel na vrsto, a je v planu. dans smo se tut z @lina family dobili in mau poklepetali. sem dobila prejšnjič odgovor, da njuna lepotca ne palita na fotke, pa sem jima mogla našo bejbo še v živo predstavit prejšnji teden jo je spoznala tut potencialna oktobrska tašča, tako da zdaj obe lini poznata našo bejbo in obe imata 2 fantiča. samo še Maxica in lucika sta v tej ligi, al se motim? slikce so mi blazno všeč - moci, pikapolona in lucika šee moje ugotovitve glede drugič mama... vse je tolk na izi, nč se ne obremenjuješ s tem kolkrat dojiš, kolkrat previjaš,... prvič sem skoz neki morila z vprašanji, ki se mi zdaj zdijo totalno butasta vglavnem zdaj nisem nč obremenjena z unimi številkami kdaj, kaj, koliko... čisti užitek. preživeti z obema otročkoma sama je pa druga pesem čeprav morm rečt, da nam je na morju v čist drugem okolju čist laufalo... opoldne šli do apartmajčka, jedli, brali pravljice in spali. ene 3 ure smo rabli vsak dan za to, a ratalo nam je če smo sami, Jaša sodeluje... če je mož, al pa kakšna babica zraven, pa ima velikokrat zamašena ušesa vsem en lep nočni pozdravček... ne vem več kaj sm hotla še napisat
< Sporočilo je popravil frrrr -- 29.4.2010 0:57:42 >
|