zoey
|
Čer! Še en lep dan je za nami, paše tale sonček, čeprav je že kar malo vroče. Se bo treba prej iz postelje spravit Naš mali ga nekaj sračka zadnji 2 noči, je začel slabo podirat kupčke in potem ga poleg krčev še to zvija ponoči in 'malo' kriči, potem pa ne zaspi, ker je čisto naspidiran. Za razliko od mame Ko je najbolj hudo, ga nosim, ampak me je res strah, da se bova nekam prevrnila, ker sem vsa zakomirana, me kar zanaša Sem pa sprobala tudi podiranje kupčka čez roko in včasih deluje. Joške so še vedno podivjane in mleko šprica in zaliva in še vedno nisva za v javnost A se ne bi to že lahko malo umirilo??? Jaz bi Kljukca Drugače je ogromno zunaj, dopoldne sva mi2, popoldne ga sprehaja še babi, pa oči, vmes pa na balkonu vedriva. Jaz ga oblečem v bodi, hlačke, termo štumfke, tanko kapico in to je to. Če nič ne piha, je brez kapice. Če je kaka stopinja manj, mu dam še eno majčko čez. Takoj dobi izpuščajčke po vratu, zgornjem delu hrbta in prsih, tako da ga ne oblačim več, ga raje z dekico pokrijem in košara ima 'pokrov'. Meni se zdi najbolj pomembno, da so stopala topla, to mi je glavni znak, da je mali OK. Vsak dan se bolj smejčka in je tako cortkan, da se kar topim. Pa opazuje, tako da mu igrala in vse viseče stvari postajajo vedno bolj zanimive. Se pa še vedno precej joka, vsako stvar bi zdaj, takoj, če ne je že panika. Se pa hitreje pomiri. Krčki ga še dajejo, Antiflat ne deluje tako čudežno, kot sem upala , ampak je vseeno fajn, ker je sladek in potem z veseljem podudla in se hitreje pomiri. Plamen - tnx 100x!!!! Zvezdici, ti si spraševala, če lahko daješ 2 kapljice. Jaz sem začela z BioGaio, pa ni bilo efekta, ampak jih vseeno dajem, ker so itak probiotiki in se mi zdijo neškodljive, druge imam pa proti krčem, tako da dajem oboje, včasih celo 3, ampak vsakih le 1 odmerek. Če ga sračkam, me pa le naderte Naš fant pa danes 1. ni kakal Bo verjetno ju3 potem porcija od sredine hrbta do jošk Zadnjič sva ga komaj spucala, potem pa še namočila v čebriček Režala sva se pa kot utrgana, ker se nisva mogla načudit količini, ki jo je sproduciral Mirno noč želim