Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 17.4.2010 20:00:40
|
|
|
|
*monchy*
|
trezika za maruso! jaz sem pa danes bla na pogrebo. je od sosolke z srednje sole umrl ati ... GROZA Na takem pogrebu pa se nisem bla. namesto cerkvenih cvilik so igrali in peli 3je gospodje. dlake so se jezile ko so peli pa igrali. dalmatinske pesmi 2 pa eno od erica cleptona in heaven . ne morem verjet . KRASNO! ampak zalostno. je bil star komaj 48 let.
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 17.4.2010 20:01:34
|
|
|
|
*monchy*
|
ampak je vsaj ena dobra stvar da smo se nacvekale po pogrebu na kavici ker se z enimi iz srednje sole nismo vidle tak da je bil popoldne kljub zalostnemu dogodku lep
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 18.4.2010 19:00:39
|
|
|
|
Suzikaa
|
Pozdravljene ženskice! Jaz mam eno vprašanje za vas. Zanima me, kaj mislite, v katere toplice je najboljše iti z dojenčkom. Al v male Moravce al Banovce al Ptuj itd. Pač, vaša mnenja me zanimajo. Al se vam zdi brezveze komplicerati al je vseeno ki boljše in lepše oz. čistejše. Pa hvala za info.
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 19.4.2010 12:53:07
|
|
|
|
mamamajča
|
o suzikaa, ker te slučajno poznam, sem te prišla samo na hitro pozdravit. Uživaš v materinstvu in tvoja pupa raste, ne? glede kopanja pa ne bom glasna, ker ne vem, mi smo se hodli kopat na ptuj in v moravce, pa je blo povsod fajn. En pozdravček vsem direkt iz vrtca, sem na pavzi, ki pa se že izteka
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 20.4.2010 12:46:39
|
|
|
|
trezika
|
Tako... najinega dopusta je konec... bilo je super... pikica je bla ves čas ful pridna, na vlaku pa je uživala milijon na uro...evo, še dokaz
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 20.4.2010 17:49:18
|
|
|
|
ada2
|
iiii kak je dobra maruša se spomnim, da sva z adamom 1x šla z vlakom na ptuj na mini lokalno srečanje novembrčkov in je tudi ful užival.... z mihom pa nismo še bili na vlaku... bo treba kak izlet organizirat drugače pa smo komaj zdaj prilezli v hišo...oz. adam je še zunaj, nuša pa je spet zunaj - je šla samo nalogo vmes naredit. miha se zdaj baše z grozdjem, jaz pa sem si vzela čas, da malo na RR skočim. aja, trezika zate imam eno vprašanje, pa ne bi rada tak preko foruma... a bi vidve z marušo jutri ali v četrtek prišle kaj na kavo v ormož? imam namreč dopust, pa bo miha tudi doma.... lahko gremo še malo na igrala v park, miha tam tak uživa. je danes prehodil od rdečega tobogana do peskovnika sam morrak kako je bilo v ZOO?
|
|
[Brisano sporočilo] 20.4.2010 20:34:52
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 20.4.2010 21:02:57
|
|
|
|
trezika
|
ADA malo težka bo ker Matej ta teden dela izjemoma do 16 in sva brez avta.... no, če ti ob kakšnih 17 ni prepozno pa se mogoče kr jutri oglasiva
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 20.4.2010 21:09:55
|
|
|
|
ada2
|
trezika bi bilo tudi ob 17 ok morrak jaz bi tudi šla na dinozavre, ampak verjetno ne bo mogoče... saj veš, tisti vikend, ko sem fraj ponavadi vedno kaj vmes pride, pa ne vem še, kdaj v maju sem sploh fraj... no, mogoče pa znese
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 20.4.2010 21:18:53
|
|
|
|
trezika
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 trezika bi bilo tudi ob 17 ok no super... upam samo, da nima dragi za jutri kakšnih drugih planov ti še javim velja?
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 21.4.2010 12:00:25
|
|
|
|
trezika
|
ADA dans nama ne bo zneslo priti v Ormož... so se malo prej eni obiski napovedali za popoldan in to zna kr trajat...
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 21.4.2010 18:04:28
|
|
|
|
trezika
|
ADA jutri dopoldan sta doma? Z Marušo imava avto, ker še imava neke druge opravke...pa bi se oglasili na kavici?
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 22.4.2010 21:01:17
|
|
|
|
ada2
|
trezika sori, ampak tako na hitro smo se odločili, da smuknemo v avstrijo.... pač bila je priložnost. če bosta drug teden dopoldan kaj fraj, pa se lahko takrat dobimo, jaz delam namreč popoldan in bo dopoldan čas za kako kavo.
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 23.4.2010 19:45:49
|
|
|
|
ada2
|
ste slišale za truplo novorojenčka v plastični vrečki v slovenj gradcu? groza, ne morem verjeti
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 23.4.2010 21:31:22
|
|
|
|
trezika
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 ste slišale za truplo novorojenčka v plastični vrečki v slovenj gradcu? groza, ne morem verjeti ja sem slišala... pa kam gre ta svet???????????? to žensko bi blo treba pred zid postavit!! pa toliko je ljudi, ki ne morejo imet otrok
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 23.4.2010 21:32:40
|
|
|
|
trezika
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 trezika sori, ampak tako na hitro smo se odločili, da smuknemo v avstrijo.... pač bila je priložnost. če bosta drug teden dopoldan kaj fraj, pa se lahko takrat dobimo, jaz delam namreč popoldan in bo dopoldan čas za kako kavo. nič hudega... sva meli glih neke opravke po Ormožu pa sn mislila izkoristit priliko drugi teden dopoldan pa bi šlo ker Matej tudi dela popoldan in imava avto
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 27.4.2010 16:34:05
|
|
|
|
trezika
|
haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaalllllllllllllllllllllllllllllllllllllooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 29.4.2010 20:24:02
|
|
|
|
trezika
|
kaj zdaj to pomeni? sem sama ostala?
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 29.4.2010 20:51:10
|
|
|
|
donna22
|
Pa je res prazno tu ... Nič novic o tatly? Ni imela nekje konec aprila rok?
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 30.4.2010 7:53:46
|
|
|
|
ada2
|
jaz sem še tu... ampak ta teden delam popoldan in nekako ni časa, dopoldan imam vse otroke doma, potem me v službi vse boli (nekaj od dela in nekaj od smeha, ker smo taka fajn ekipa ) tatly je imela rok 28. ampak se še nič ne dogaja. super se počuti, pa jaz sem rekla naj počaka do 1, da bo isti datum kot pi stelli
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 30.4.2010 10:47:01
|
|
|
|
donna22
|
Včeraj je pa meni Zala odvzela par let življenja Vedno, ko se udari, začne nabirat in zajame sapo, nikoli se ne začne takoj dret ... Včeraj pa je tak dolgo držala sapo, da je omedlela Joj, ko sem zagledala tisti nenaravno spačen obrazek K sreči smo jo hitro k sebi spravli, pa vendar ... se bo najbrž še kdaj ponovilo, ker ima pač take reakcije
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 2.5.2010 20:39:24
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 3.5.2010 19:18:06
|
|
|
|
mamamajča
|
oj punce! Tatly je še doma, v enem kosu. Sem vidla na fb, da ji je ctg sicer zaznal popadke, ampak jih ona baje še ne čuti. Saj bo. donna, joj se mi smiliš, nekak si ne predstavljam tega. Upam, da se vam to ne zgodi več. Kaj je kera poznala tistega, ki ga je v soboto pri Marti kap in je umrl? Baje okoli 30 star. Jaz sem bla glih z malim pri dežurni, ko so jih klicali......
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 3.5.2010 20:10:58
|
|
|
|
trezika
|
mamamajča nič nisem slišala za tega moškega pa tako mlad tatly držimo pesti, da se čimprej rešiš pa čimmanj matraš donna sploh si ne znam in nočem kaj takega predstavljat... bi po moje še js zraven omedlela... upam, da se res ne ponovi več... zdaj pa šibam cote zlagat...
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 3.5.2010 21:09:53
|
|
|
|
ada2
|
za pop.... tatly spravi se že rodit, da pridem cartat, pa da pozabim vsaj za trenutek na vse skupaj...............
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?