|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del
2.4.2010 22:37:04   
ada2
....odprla novo stranuser posted image user posted image user posted image user posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 3151
   [Brisano sporočilo]
3.4.2010 13:46:31   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu ada2)
  Neposredna povezava do sporočila: 3152
5.4.2010 18:29:07   
ada2
uuu zatišjeuser posted image user posted image user posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3153
   [Brisano sporočilo]
5.4.2010 20:59:56   
Brisani uporabnik

(odgovor članu ada2)
  Neposredna povezava do sporočila: 3154
7.4.2010 11:13:04   
trezika
Aloha!user posted image
Kaj zdaj? Bomo izumrle?user posted image

Imam pa eno vprašanje: Kdaj ste malčke prvič naročile pri zobozdravniku in kje?

Hvala za odg. pa lep dan!

Pa čvekajte kaj user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3155
   [Brisano sporočilo]
7.4.2010 15:15:03   
Brisani uporabnik

(odgovor članu trezika)
  Neposredna povezava do sporočila: 3156
7.4.2010 18:22:20   
donna22
IZVIRNO SPOROČILO: trezika

Aloha!user posted image
Kaj zdaj? Bomo izumrle?user posted image

Imam pa eno vprašanje: Kdaj ste malčke prvič naročile pri zobozdravniku in kje?

Hvala za odg. pa lep dan!

Pa čvekajte kaj user posted image

Pravijo, da bi se jih zdaj naj naročalo pri 1 letu k zobozdravniku. Tudi če nima zob, baje.

Danes sem na Ptuju na pijači vidla monchy in tatly ... Pa se mi v živo ni zdelo, da ima tatly tako velik trebušček kot je videt na slikahuser posted image

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 3157
7.4.2010 19:40:42   
tatly
Donna-res mam veliko majnsi trebuh kot pri stelliuser posted image mi sploh nikamor ne raste vecuser posted image

1.9.2008 ob 10.02 se nama je pridruzila najina stella tezka 3140g in velika 50cm
5.5.2010 ob 6.10 se nam je pridruzila se nasa druga princeska anella tezka 3530g in velika 52cm

(odgovor članu donna22)
Neposredna povezava do sporočila: 3158
9.4.2010 5:37:17   
ada2
dobro jutro!

sem tik pred odhodom na delo, pijem kavico in se počasi skup sestavljam....

lepo vabljene danes na našo predstavo ob 19.30 v kulturni dom.

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 3159
9.4.2010 23:20:32   
ada2
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jeeee super uspelouser posted image user posted image user posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 3160
   [Brisano sporočilo]
10.4.2010 7:01:06   
Brisani uporabnik

(odgovor članu ada2)
  Neposredna povezava do sporočila: 3161
10.4.2010 16:34:21   
ada2
IZVIRNO SPOROČILO: morrak

ada čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image hvala

Ada vas ´ma rada!

Neposredna povezava do sporočila: 3162
10.4.2010 20:43:02   
trezika

ada čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image

se pridružujem user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3163
11.4.2010 9:02:41   
ada2
pa da vam povem... včerajšnja predstava je še 100x bolje uspela kot v petekuser posted image user posted image user posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 3164
11.4.2010 13:38:48   
mamamajča
IZVIRNO SPOROČILO: ada2

user posted image  miha je pa danes malo zajokal v vrtcu... ampak se je potem takoj pomiril, ko mu je vzgojiteljica začela peti...

ej, kje se pa mamamajča potika? jo že kar malo pogrešam....

buuuuu, tu sem. Doma še vedno brez interneta, ampak sem se že tak navadla, da mi sploh ne manjka :)

Če miha naleti na kako vzgojiteljico silvijo v ormožu, jo naj fejst jezi, ker je moja sestrauser posted image
aha, pa ada, tvojo sodelavko sonjo š. mam tudi malo v žlahti ( je botra mojima nečakoma)

Lepo se mejte!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 3165
11.4.2010 15:51:06   
donna22

se pridružujem user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

tudi jazuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 3166
11.4.2010 19:36:44   
ada2
IZVIRNO SPOROČILO: mamamajča

IZVIRNO SPOROČILO: ada2

user posted image  miha je pa danes malo zajokal v vrtcu... ampak se je potem takoj pomiril, ko mu je vzgojiteljica začela peti...

ej, kje se pa mamamajča potika? jo že kar malo pogrešam....

buuuuu, tu sem. Doma še vedno brez interneta, ampak sem se že tak navadla, da mi sploh ne manjka :)

Če miha naleti na kako vzgojiteljico silvijo v ormožu, jo naj fejst jezi, ker je moja sestrauser posted image
aha, pa ada, tvojo sodelavko sonjo š. mam tudi malo v žlahti ( je botra mojima nečakoma)

Lepo se mejte!

a je možno, da ji otroci pravijo vzgojiteljica silva? ker lani je med počitnicami adam imel eno vzgojiteljico silvo, pa ni mogel prav reči silva in je govoril vzgojiteljica siulauser posted image user posted image user posted image

a naš Sonček je pa botra tvojim nečakom praviš.... no vidiš kak je svet maliuser posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu mamamajča)
Neposredna povezava do sporočila: 3167
12.4.2010 21:35:05   
ada2
pa dobro babe, cel šiht oddelam, ve pa niste sposobne enega posta napisat..... sramotauser posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 3168
   [Brisano sporočilo]
12.4.2010 22:14:23   
Brisani uporabnik

(odgovor članu ada2)
  Neposredna povezava do sporočila: 3169
13.4.2010 15:45:19   
mamamajča
Oj!

Ada, ne, tisto je  Silva. user posted image Moja sestra je bla lani na porodniški, tak da sigurno ni mislil nje. Se pa letos spet potika tam naokoli.

Ja, Sonja, pozdravi jo.

Drugače pa, kot veste, delam, je super super fajn, bi kar ostala. En dober mesec še, potem se mi pogodba izteče, pa bomo vidli, kak naprej. Treutno pa z hudim vnetjem sečil na bolniški, še do petka, torej kar 9 delovnih  dni in mi tak ni fajn.

Monchy, a si ti bla danes kaj na Ptuju? Nisem te sicer vidla, sem pa vidla tvojo kartoteko, pa sem en čas še gledala, če boš prišla od koduser posted image Pa nič s tebeuser posted image

Malo vas na fb pogledam, da vidim vaše slikice, to pa je v bistvu to.
Sem se že čisto navadla, da smo brez neta in priznam, je prav fajn, ker se bolj posvečamo en drugemu.

Lepo se mejte, se javim še kaj.

Neposredna povezava do sporočila: 3170
14.4.2010 12:19:24   
*monchy*
mamamajca hmmm anes pa res nisem bla nikjer na ptuju. pa pri zdravniku tudi ne hbuser posted image je pa se ena monika slana na ptuju tak da mozno da je ona blauser posted image
evo da se cim prej pozdravis pa drzimo pesti da podalsajo pogodbo user posted image user posted image user posted image user posted image

midva z mojim malo nagajivcem pa sva vceraj dobla iz vrteca za vpisuser posted image user posted image user posted image greva od 19-23.4 gledat kak je pa kak bo user posted image

7.1.2008 nama je svet polepšal sonček Timon, ki ga imava najraje!

(odgovor članu mamamajča)
Neposredna povezava do sporočila: 3171
14.4.2010 16:02:27   
trezika
Midve sva pa meli dans pregled in so jo totalno utrudli... mi je zaspala v avtu še preden sem vredu speljala, doma sn jo ven vzela, slekla, nesla v posteljo, kjer že eno uro spi   joj, kako pa je jokala...da je bla temno rdeča v obraz  :   pa pol še enkrat, ko so ji kri vzeli   HB je blo vseeno dovolj vode v tisti vrečki, da je ne rabiva jutri še enkrat it dat...je namreč fajn mimo teklo  aja, težka je pa 9400 g pa velika 77 cm... doktor in sestre pa se niso mogli načuditi njenemu "grdemu" pogledu     zna namreč fuuul grdo pogledat, čisto izpod čela...  je rekel doktor, da bo težko možeka dobla s takšnim pogledom  

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 3172
15.4.2010 20:16:36   
trezika
buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuser posted image

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 3173
15.4.2010 20:17:28   
trezika
moja pikica se bo pa jutri prvič z vlakom peljala user posted image greva za vikend k mojim na Koroško user posted image

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 3174
16.4.2010 8:54:49   
ada2

Midve sva pa meli dans pregled in so jo totalno utrudli... mi je zaspala v avtu še preden sem vredu speljala, doma sn jo ven vzela, slekla, nesla v posteljo, kjer že eno uro spi   joj, kako pa je jokala...da je bla temno rdeča v obraz  :   pa pol še enkrat, ko so ji kri vzeli   HB je blo vseeno dovolj vode v tisti vrečki, da je ne rabiva jutri še enkrat it dat...je namreč fajn mimo teklo  aja, težka je pa 9400 g pa velika 77 cm... doktor in sestre pa se niso mogli načuditi njenemu "grdemu" pogledu     zna namreč fuuul grdo pogledat, čisto izpod čela... je rekel doktor, da bo težko možeka dobla s takšnim pogledom

user posted image user posted image user posted image si jo kar predstavljam

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 3175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?