Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 2.4.2010 22:37:04
|
|
|
|
ada2
|
....odprla novo stran
|
|
[Brisano sporočilo] 3.4.2010 13:46:31
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 5.4.2010 18:29:07
|
|
|
|
ada2
|
uuu zatišje
|
|
[Brisano sporočilo] 5.4.2010 20:59:56
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 7.4.2010 11:13:04
|
|
|
|
trezika
|
Aloha! Kaj zdaj? Bomo izumrle? Imam pa eno vprašanje: Kdaj ste malčke prvič naročile pri zobozdravniku in kje? Hvala za odg. pa lep dan! Pa čvekajte kaj
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 7.4.2010 15:15:03
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 7.4.2010 18:22:20
|
|
|
|
donna22
|
IZVIRNO SPOROČILO: trezika Aloha! Kaj zdaj? Bomo izumrle? Imam pa eno vprašanje: Kdaj ste malčke prvič naročile pri zobozdravniku in kje? Hvala za odg. pa lep dan! Pa čvekajte kaj Pravijo, da bi se jih zdaj naj naročalo pri 1 letu k zobozdravniku. Tudi če nima zob, baje. Danes sem na Ptuju na pijači vidla monchy in tatly ... Pa se mi v živo ni zdelo, da ima tatly tako velik trebušček kot je videt na slikah
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 7.4.2010 19:40:42
|
|
|
|
tatly
|
Donna-res mam veliko majnsi trebuh kot pri stelli mi sploh nikamor ne raste vec
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 9.4.2010 5:37:17
|
|
|
|
ada2
|
dobro jutro! sem tik pred odhodom na delo, pijem kavico in se počasi skup sestavljam.... lepo vabljene danes na našo predstavo ob 19.30 v kulturni dom.
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 9.4.2010 23:20:32
|
|
|
|
ada2
|
jeeee super uspelo
|
|
[Brisano sporočilo] 10.4.2010 7:01:06
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 10.4.2010 16:34:21
|
|
|
|
ada2
|
IZVIRNO SPOROČILO: morrak ada čestitke hvala
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 10.4.2010 20:43:02
|
|
|
|
trezika
|
IZVIRNO SPOROČILO: morrak ada čestitke se pridružujem
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 11.4.2010 9:02:41
|
|
|
|
ada2
|
pa da vam povem... včerajšnja predstava je še 100x bolje uspela kot v petek
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 11.4.2010 13:38:48
|
|
|
|
mamamajča
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 miha je pa danes malo zajokal v vrtcu... ampak se je potem takoj pomiril, ko mu je vzgojiteljica začela peti... ej, kje se pa mamamajča potika? jo že kar malo pogrešam.... buuuuu, tu sem. Doma še vedno brez interneta, ampak sem se že tak navadla, da mi sploh ne manjka :) Če miha naleti na kako vzgojiteljico silvijo v ormožu, jo naj fejst jezi, ker je moja sestra aha, pa ada, tvojo sodelavko sonjo š. mam tudi malo v žlahti ( je botra mojima nečakoma) Lepo se mejte!
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 11.4.2010 15:51:06
|
|
|
|
donna22
|
IZVIRNO SPOROČILO: trezika IZVIRNO SPOROČILO: morrak ada čestitke se pridružujem tudi jaz
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 11.4.2010 19:36:44
|
|
|
|
ada2
|
IZVIRNO SPOROČILO: mamamajča IZVIRNO SPOROČILO: ada2 miha je pa danes malo zajokal v vrtcu... ampak se je potem takoj pomiril, ko mu je vzgojiteljica začela peti... ej, kje se pa mamamajča potika? jo že kar malo pogrešam.... buuuuu, tu sem. Doma še vedno brez interneta, ampak sem se že tak navadla, da mi sploh ne manjka :) Če miha naleti na kako vzgojiteljico silvijo v ormožu, jo naj fejst jezi, ker je moja sestra aha, pa ada, tvojo sodelavko sonjo š. mam tudi malo v žlahti ( je botra mojima nečakoma) Lepo se mejte! a je možno, da ji otroci pravijo vzgojiteljica silva? ker lani je med počitnicami adam imel eno vzgojiteljico silvo, pa ni mogel prav reči silva in je govoril vzgojiteljica siula a naš Sonček je pa botra tvojim nečakom praviš.... no vidiš kak je svet mali
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 12.4.2010 21:35:05
|
|
|
|
ada2
|
pa dobro babe, cel šiht oddelam, ve pa niste sposobne enega posta napisat..... sramota
|
|
[Brisano sporočilo] 12.4.2010 22:14:23
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 13.4.2010 15:45:19
|
|
|
|
mamamajča
|
Oj! Ada, ne, tisto je Silva. Moja sestra je bla lani na porodniški, tak da sigurno ni mislil nje. Se pa letos spet potika tam naokoli. Ja, Sonja, pozdravi jo. Drugače pa, kot veste, delam, je super super fajn, bi kar ostala. En dober mesec še, potem se mi pogodba izteče, pa bomo vidli, kak naprej. Treutno pa z hudim vnetjem sečil na bolniški, še do petka, torej kar 9 delovnih dni in mi tak ni fajn. Monchy, a si ti bla danes kaj na Ptuju? Nisem te sicer vidla, sem pa vidla tvojo kartoteko, pa sem en čas še gledala, če boš prišla od kod Pa nič s tebe Malo vas na fb pogledam, da vidim vaše slikice, to pa je v bistvu to. Sem se že čisto navadla, da smo brez neta in priznam, je prav fajn, ker se bolj posvečamo en drugemu. Lepo se mejte, se javim še kaj.
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 14.4.2010 12:19:24
|
|
|
|
*monchy*
|
mamamajca hmmm anes pa res nisem bla nikjer na ptuju. pa pri zdravniku tudi ne hb je pa se ena monika slana na ptuju tak da mozno da je ona bla evo da se cim prej pozdravis pa drzimo pesti da podalsajo pogodbo midva z mojim malo nagajivcem pa sva vceraj dobla iz vrteca za vpis greva od 19-23.4 gledat kak je pa kak bo
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 14.4.2010 16:02:27
|
|
|
|
trezika
|
Midve sva pa meli dans pregled in so jo totalno utrudli... mi je zaspala v avtu še preden sem vredu speljala, doma sn jo ven vzela, slekla, nesla v posteljo, kjer že eno uro spi joj, kako pa je jokala...da je bla temno rdeča v obraz : pa pol še enkrat, ko so ji kri vzeli HB je blo vseeno dovolj vode v tisti vrečki, da je ne rabiva jutri še enkrat it dat...je namreč fajn mimo teklo aja, težka je pa 9400 g pa velika 77 cm... doktor in sestre pa se niso mogli načuditi njenemu "grdemu" pogledu zna namreč fuuul grdo pogledat, čisto izpod čela... je rekel doktor, da bo težko možeka dobla s takšnim pogledom
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 15.4.2010 20:16:36
|
|
|
|
trezika
|
buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 15.4.2010 20:17:28
|
|
|
|
trezika
|
moja pikica se bo pa jutri prvič z vlakom peljala greva za vikend k mojim na Koroško
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 16.4.2010 8:54:49
|
|
|
|
ada2
|
IZVIRNO SPOROČILO: trezika Midve sva pa meli dans pregled in so jo totalno utrudli... mi je zaspala v avtu še preden sem vredu speljala, doma sn jo ven vzela, slekla, nesla v posteljo, kjer že eno uro spi joj, kako pa je jokala...da je bla temno rdeča v obraz : pa pol še enkrat, ko so ji kri vzeli HB je blo vseeno dovolj vode v tisti vrečki, da je ne rabiva jutri še enkrat it dat...je namreč fajn mimo teklo aja, težka je pa 9400 g pa velika 77 cm... doktor in sestre pa se niso mogli načuditi njenemu "grdemu" pogledu zna namreč fuuul grdo pogledat, čisto izpod čela... je rekel doktor, da bo težko možeka dobla s takšnim pogledom si jo kar predstavljam
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?