naraščaj
|
Hojla, No smo v nedeljo zjutri vseen odšli na morje in mi ni žal. Ponedeljek je bil božanski, tamala se je nadivjala in naužila morskega zraka. No tut nedelja ni bla slaba ampak ni primerjave z pon. Včer pa smo po poti nazaj obiskali v LJ še kolege, ki tut pričakujejojunija in to kr . Smo pršl kr pozn domov. Na poti domov še obiskali dežurno,ker smo razbil AB in smo moral it po nov recept in v lekarno Danes pa šibam še v MB v službo, ker se morm poslovit od skupine in jih šeljeva na pizze . Drgač pa komi sem cunje vred spravla. Sam dobra dva dni nas ni blo pa se jih tok nabere bcljka - lepa sobica! Sploh si ne morm predstavljat, da bi še mogla delat, ker sem čist fuč. Še tale MB mi jedans čist odveč. sam morm, ker se spodobi. IZVIRNO SPOROČILO: bridget3 TUKAJ: omenjala si bolečine v nogah/medenici? Ne vem, če imava enake bolečine, ampak mene zadnje dni bolijo pregibi med nogami; kot bi imela "muslfiber" oz. kot bi se preveč pretegovala kje na telovadbi in bi imela te pregibe/vezi nekoliko boleče ... Včasih me boli že, če ležim in dvignem stegnjeno nogo ... A je to kateri znano??? Tkole pa mene boli zadnja dva dni. Kot, da bi se preforsirala. Res, da sem velik na morju hodla, sam od tega ne vem če bi lahk blo. Križ me boli za ****, komi se naštimam. Iz sobote na nedeljo pa nisem spala več kot kako urco, ker sem misla, da se mi bo kr obrnal. Nč mi ni pasal, glava bolela, trebuh bolel/tiščal, nonstop WC, in sem mojmu že rekla, da ne gremo na morje pol pa sem se nekak sestavla in je blo ok. Nč, lep dan vam želim še naprej, jaz se grem počas prštimat za potep.