|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  160 161 [162] 163 164   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijčice 2010
24.4.2010 0:14:50   
Aninchy
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Sem imela okno na stežaj odprto, pa se mi je zdelo, da se je neki premikal, ampak nisem bila čist ziher... In glej ga zlomka... prižgem luč in mačka v KINDERPETUUUU! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Še dobro, da imam gor samo začasno posteljnino, da ne gre prah po jogiju in da bom še vse dobro preprala. Ijooooj, za znoret!!

Pa še sitna sem, ker sem ful zmatrana! Ijoj, grem spat!user posted image
Lahko noč!user posted image

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu ziva1)
Neposredna povezava do sporočila: 4026
24.4.2010 2:26:08   
Honey26
štajerki čestitke za štručki user posted image user posted image user posted image

linea negra jap... se mi je nardila, je pa bolj rjavkasta in ne glih blazno izrazita...se mi je pojavla že dokaj zgodi, potem izginila, zdej se je pa spet narisala user posted image

nespečnost... upam da je danes izredno stanje in ne bo postalo stalnica... doooolgcajt, nč na netu nč na tv-ju pa nobenga doma... user posted image

je pa končmo (čakam že dobra dva mesca) vozek na poti... user posted image

kdaj mam nasledni pregled  ne vem (ker sem ravno v menjavi ginekologinje), zaenkrat večjih težav ni, ostajajo običajne user posted image

grem probat zaspat... pogledam še pisarno... potem pa res... čeprav tamala pa kr veselo binca, bo res nočni otroček :)

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 4027
24.4.2010 5:42:48   
Kiya
IZVIRNO SPOROČILO: nikcaa

pa kompletek za iz porodnisnice.....

Mislim, da o tem se nismo govorile in ker sem prvic mamica sploh ne vem koliko otroka oblečt konc maja/začetek junijauser posted image

Aja dobro jutro user posted image za kavico je malo kmalu, sem vstala da mleko načrpam pol pa nazaj spat user posted image

(odgovor članu nikcaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4028
24.4.2010 8:41:07   
čeb Maja
user posted image Jutrooo,
evo danes kavica od mene ...

Sem šla včeri kmalu spat (okli 10ih) in sem se od 2eh premetavala in čakala da bom vstala...

Ampak zuni je sonček, sobota je, še 4x v službo pol pa freeej user posted image user posted image user posted image

Kompletek za domov - jaz sem glih prejšnji vikend kupila - bele hlačke (tko na nogavičke) pa belo bombažno jopico, pa kapico, gor majo pa enega takega medija zvezenega. Meni je bilo ful všeč. Spodaj sem pa mislila en bodi oblečt z dolgimi rokavi - če bo vroče bo sam hlače pa bodi če bo pa bl tko tko pol pa še jopico čez (mislim da sicer ne bo potrebe).
A mislite, da bo tako ok?
Men se vseen zdi, da ga ne bom preveč oblačila... ga bom še skuhala revčka.

No punce dobro jutro pa lep dan vsem.

Tko kot je že ena napisala pred mano - zdej pa do 1.6. nobenega poroda prosim (no une ki imate 1.6. rok, mogoče 28.5. dovolimo user posted image user posted image user posted image )

(odgovor članu Kiya)
Neposredna povezava do sporočila: 4029
24.4.2010 9:48:48   
Zoja83
Jutro!
Čeb Maja ne vem, kako bomo kaj zdržale tolk časa...men vsi govorijo, da bom prej rodila (samo en človek na celem svetu mi je rekel, da bom šla čez rok, drugač skoz poslušam, da bo prej)
lažni popadki danes ponoč spet en user posted image  in to spet tako boleč, da me je kr s postlje dvignalo user posted image  a niso lažni neboleči??? me je pa čist pod rebri (vrh maternice) in ornk mi jo je stisnalo, na otip pa trdno kot kamen...kake pol min, največ celo minuto, pa spustilo (bolečina, trdo sem mela še nekaj časa)...drugač mi otrdeva, ampak ni krize
možno pa tud, da je bil sam stres, ker sem zvedla, da bom še en teden sama spala, more user posted image  še en teden nočno delat user posted image
kompletek za domov se bom odločla, ko bom vse oprala user posted image  me že tolk prestavlja, da grem dans prašek kupit, pa najbrž še kako malenkost (plenice al pa že kr v lekarno)
Lep dan! user posted image

(odgovor članu čeb Maja)
Neposredna povezava do sporočila: 4030
24.4.2010 10:06:37   
misar
dobro jutro user posted image user posted image user posted image

ufffffffff kakšna naspana noč user posted image

kompletek za domov: se še moram odločit, ampak imam ene dve stvari že kupljeni..joj kolk so cartuser posted image user posted image user posted image

lažni popadki: standardno imam te lažne popadke. sam prejšnjo nedeljo sem v avtu doživela dva taka popadka zapored, da sem mislila, da gremo kar rodit. sta bila čist taka, ta prava. ko te bolečina štihne v križu in se prenaša na trebuh..uf sam kar mal panična ratala...no hvala bogu je bil sam lažni alarm.

se grem zdaj z mojim stiskat...lep dan vsem junijčicam

čebelica Lana in trotek Nejc

(odgovor članu Zoja83)
Neposredna povezava do sporočila: 4031
24.4.2010 10:42:57   
nikcaa
user posted image za te mal bolj kasne user posted image
cakam mojega user posted image ker ga se ni z nocne... ma bo kmalu,kmalu....user posted image

KPL iz PORODNISNICE- tud jst ne vem kaj kupit.. ker to vreme je tako cudno...
zna bit da bo junij full topel, lohk pa tudi ne...user posted image lani junija ni bilo neke vrocine...
no, sei čene pa ga v odejico zavijes....
jst cakam pralni stroj....pol pa bo pocasi akcija za pranje...user posted image naslednji teden bi ga ze mogla dobit...
tako da zdej ne bo blema... bodo kr dva na razpolago... en moj, en je pa v spodnjem stuku, je pa na tretjino deljenuser posted image pol pa počasi se susilni....

upam da zdrzijo nasi user posted image res cim vec v busiju... čeprav bi blo pa lepo rodit malo pred rokom, in ne po roku...
ker cene sam cakas in cakas....

nic.. lep lep dan usemuser posted image ... ceprav ni nic soncka tukaj pri nas na primorskem...user posted image

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 4032
24.4.2010 11:27:32   
tukaj
Lep dan vsem,

pri nas pa je tako lepo vreme danes. user posted image user posted image Sem malo presadila rožice in bila na dolgem sprehodu.

Sedaj pa malo delam za faks in vmes prebiram forum, da se sprostim. No kosilo kuha tašča, zato imam čas.user posted image

Tudi jaz upam, da bodo naše bebike zdržale do roka, čeprav nimam nič proti, če se moja rodi pred rokom, ki ga je napovedala na ultrazvoku, ker takrat bo še res junijčicauser posted image

(odgovor članu nikcaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4033
24.4.2010 11:50:30   
nikcaa
sm prou foususer posted image ...ker berem da mate drugje sonckaaa....user posted image
posljite ga se kaj proti morcku.... me tako mece dol...pomojem pritisk mam na nuli...
nimam niti moci skora iz prtljicja pridet v mansardo (nase stanovanjce)user posted image

učeraj ko sm bla v baby centru sem gledala čeveljčke za dojencke... taki fulll cute...
sam cene so da pades dol... 40€.. haloo?.. kar naj bodo tamuser posted image

s sestro mamo ze v planu krst za nase strucke... ona ma rok maja, jst junija tako da bo v augustu...
hehee...user posted image festaaaa.....user posted image

user posted image uzivajte vikend.........

(odgovor članu tukaj)
Neposredna povezava do sporočila: 4034
24.4.2010 12:27:31   
Aninchy
Tok ste me "zrajcale", da grem kr prebirat med cotkim, v kaj bom oblekla mojga sončka ob odhodu iz P! user posted image

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu nikcaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4035
24.4.2010 12:43:36   
naraščaj
Lep pozdravček. Namest, da bi vas pozdravla iz morja vas od doma. Tamala je včer zjutri zakuhala na 39,6 in ji cel danni padla. Popoldne šli k P, dobl AB

Štajerka 26, user posted image user posted image iskrene čestitke ob rojstvu hčera.
IZVIRNO SPOROČILO: ajdameti

Naraščaj- alergija...tudi sami smo dobili izvide za dermatitis...testirat nas pa zdravnica ni poslala, ker pravi, da je do 3 leta brez veze in da v večini primerov izgine...dobili kup kremic in to je to. sama želim odkriti vzrok zato smo jo naročili na bioresonanco - baje je najbolj zanesljiv test, pomaga, potrjeno iz preverjenih virov.

Sami smo hodl na bioresonaco v Rogaško (najbližje) in sicer dal skos cca 7-8 terapij, nč boljš, poleg tega so tam rekl, da sploh ni alergija na KM ampak sam preobčutljivost, poleg tega so naložl, kaj vse neb smel jest in da se bo potem spanje uštimal - itak, da se ni. Krvni testi pa so cca 1m kasnej pokazali kr visoko intenziteto. Morem reč, da pa je bla soseda nasprotno zelo navdušena in je tamaumu izvenela alergija. S tem da so začel hodit cca 3m mlajši kot mi.

Linea, negra. Mamo jo spet, sicer je zdej ful rahla v primerjavi s prvič.

PDP ij rojevanje. Jaz si močno želim, da rodila tok pred PDP kot sem prvič zapudila (9dni). Ker mi je bla ful kriza po roku- vi tečni in neučakani z mano vred, seveda user posted image

Kompletek za iz porodnišnice - neki napol, sam ker nimam čist razjasnjenkak se jih oblač v tem času, bom še mal pogledala. A za julij/avgust, ste ve kupovale kr kratke rokave/brez rokavovo stvari in hlač. Al tut pajacke iz celga? Gledla sem namreč ful lepih stvari pa nimam pojma a nej vzamem al raj počakam pa sprot. Kar mam doma je vse dolg rokav/hlače velik pliš (kar itak odpade). Tele poletne zadeve mi niso čist jasne, kljub temu, da mam že eno frkolinko doma, ki pa je bla zimska.

Moji princeski: 23.11.2007 Taja
23.6.2010 Ajda

(odgovor članu ajdameti)
Neposredna povezava do sporočila: 4036
   RE: Junijčihttp://www.ringaraja.net/forum/rte...
24.4.2010 14:03:54   
dvojčica6
še js vas na hitro pozdravim... Vreme cmeravouser posted image nič se mi ne da...vas bom rajš malo pokomentirala

Voziček
- ja sem razmišljala tudi o tem Chippolinotu iz kompleta, sam v naš avto ne gre! Zdaj pridejo v poštev sam tisti k se res lepo spravijo... 

kompletek za bebita iz porodnišnice: menda mi ga bo tašča dala... vem že zdaj, ker mi je njena mama (bodoča prababica)izdala... joj, je smotana... se je po moje tako veselila tašča, da me bo presenetila... je pa majica in hlacke iz bombaža-vse dolgo, ampak tako da lepo diha... je bil od mojga fanta, ki je julijski, tako da mislim, da bo ta komplet več kot dovolj... bolj me skrbi, da bo bebiju vroče kot mraz... pa v naši mansardi bo tut preklensko poleti, ker nimava klime uštimane... bomo že nekako...

lažni popadki - menda naj ne bi boleli... ne vemuser posted image dejte se kaj pr vaših gin. pozanimat... misar, ti si jih že pr tvoji frčafelci mela boleče?

naraščaj
- hitro se pozdravte!user posted image

zdej pa na en sprehod da me ne kak spanec prej premaga... joj, vreme pa pravo aprilsko pr nas: od dežja do sončka.... vsaj enkrat za spremembo lahko rečemo, da je normalnouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 4037
24.4.2010 14:48:52   
gajka
Stajerka26 - dvojne čestitke ob rojstvu punčk! user posted image user posted image user posted image

Zoja83 - kar ti pa drugi rečejo, kdaj boš rodila, je pa res nepomembno. A ni prav smešno, s čim vse se morajo ubadat. user posted image Meni so pa vsi po vrsti, vključno z mojo G in še eno G, ki jo je ravno nadomeščala za en pregled, govorili, da bomo šli čez rok, pa je na koncu 2 tedna prej mulček ven padel. user posted image In tako izjavo, da še dolgo nič ne bo, sem od G slišala 3 dni pred porodom! user posted image Pa ta pravi popadki se čutijo po celem trebuhu, ne samo na zgornjem delu. Lahko te samo kakšni krči matrajo v kombinaciji z otrdevanjem trebuha. user posted image

Linea negra - tudi jaz sem jo v prvi user posted image v takem času že imela, je bila zelo očitna, zdaj pa tudi še nič. user posted image

(odgovor članu Zoja83)
Neposredna povezava do sporočila: 4038
24.4.2010 15:00:39   
bcljka
oj!

komplet za iz P - midva sva decembra kupla en bodi k piše gor 50%mami 50%ati in sva rekla da bo mel to user posted image za iz P... seveda bom čez oblekla ene žabice in preko še pajacka k sm ga pa naročila na nextu... je pa roza z belimi pikami user posted image pa seveda kapca (k mam pa eno kul lepo, ampak bo najbrž prevelka, tko da rabm še eno novo)... kar se tiče pa oblačenja julija/avgusta... ker sm dobla obleke mam vse od kratkih do dolgih rokavavov... pa bomo vidl odvisno od situacije... glede na to da bomo avgusta na morju, zvecer je ful mraz, bodo tud pajacki iz flisa prou pršli... se bom držala načela da user posted image vedno oblečš v eno plast več kot sebe... tko da če mi bo tok vroče da bi jst še kožo slekla bo zihr samo v bodiju s krtakimi rokavi, če bom pa jst normalno v majci in kratkih hlačah bom pa oblekla bodi z dolgimi, žabice... bomo vidl... sej sigurno kmal ugotoviš kaj paše tvojmu user posted image

lažni popadki - zaenkrat še ne vem kako zgledajo, me še nč ni nikjer štihnl, niti boli me nč nikjer ... sicer pa baje nej ne bi č prej rodila, prej čez rok ... bomo vidl... zarečenega kruha se največ poje user posted image

sporočanje - glede na to, da prehajamo v mesec maj, en mesec pred našim D mesecem... jst vam lahko dam mojo telefonsko, na katero boste sporočile da ste rodile in bom potem tule lahko obvestila še ostale... tiste, ki želite seveda... pošljite mi ZS

lep dan!

(odgovor članu dvojčica6)
Neposredna povezava do sporočila: 4039
24.4.2010 15:09:35   
Honey26
lep dan je zunaj...grem kr mal vn pobegent... noč je ostala neprespana... user posted image

je bil pa zato zjutri "božič" user posted image so mi prpelal veeeeelik zaboj... in v njem bubin tank :)

hudiča, kako se že sm not sliko prpopa?user posted image

(odgovor članu bcljka)
Neposredna povezava do sporočila: 4040
24.4.2010 15:12:13   
Honey26

evo...tkole zgleda bubin tank :)

user posted image

user posted image

< Sporočilo je popravil Honey26 -- 24.4.2010 15:14:20 >

(odgovor članu Honey26)
Neposredna povezava do sporočila: 4041
24.4.2010 16:17:44   
Maxica
Lepo pozdravljene, mi smo dopoldne tudi preživeli na svežem zraku, na sončku.user posted image Čeprav sem jaz vsa bolj okorna, sem ugotovila, da sem čisto brez kondicije in težko stojim, sedim, ležim, karkoli. Kaj šele bo. user posted image Noči imam tudi nikakve, sploh če se zbudim proti jutru za na wc, pa potem ne morem kakšno uro nazaj zaspati. Trebuh mi tudi kar fino otrdeva, če sem preveč "pridna", bom videla, kaj bo ginekolog rekel v ponedeljek. Tako da sem se zdaj počasi kar lotila pranja oblekic, ki jih imam še na zalogi, ker vidim, da bom skoz težje vse to urejala. Potem moram pa pregledati, kaj je še za nabaviti.
Kompletek za iz porodnišnice sem kupila zadnjič v Mothercare, bodi, jopica čez in ene hlačke z naramnicami, potem bomo pa videli, kako vroče sploh bo takrat.
Voziček še čakamo, za posteljico smo se že odločili, pa čakamo dobavo, potem so pa samo še te malenkosti, kozmetika ipd., bom pa verjetno drug teden en dan šla v nabavo.
Na CSD sem šla po papirje, moram še v službo nesti, pa zdaj so ravno ti prazniki, vprašanje, če bo sploh kdo delal, bomo verjetno kar potem šele urejali vse skupaj. user posted image
Linee negre še nimam, sploh se ne spomnim, kdaj sem jo v prejšnjih nosečnostih dobila. user posted image
Toliko na hitro, se beremo, pa lepo se imejte. user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu Honey26)
Neposredna povezava do sporočila: 4042
24.4.2010 16:44:06   
Gina
a vam lahko naslov popravimuser posted image , če niste hude

Maxica, sploh vedela nisem, da si srečka. Lepo!user posted image user posted image user posted image  Zelo lepo.

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 4043
24.4.2010 16:47:24   
Maxica

IZVIRNO SPOROČILO: Gina

a vam lahko naslov popravimuser posted image , če niste hude

Maxica, sploh vedela nisem, da si srečka. Lepo!user posted image user posted image user posted image  Zelo lepo.

A res ne, Gina??? Ja, te pridno lovim. user posted image No, saj ne bom več dolgo srečka user posted image , bom sam srečka. user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu Gina)
Neposredna povezava do sporočila: 4044
24.4.2010 20:50:10   
nikcaa
dvojčica6- vem kako zgleda mansarda brez klime....user posted image sam kaj cmo....
midva sva pred kratkim razbijala in montirala cevi in elektriko... prej ko sva pobelila... kdaj pa bo klimaaa... user posted image
moreva pa dati dve..tako so nam priporocali... ker so stopnice odprte in bi ves hlad nam zbezal user posted image
upam da nam usej eno uspe kupit, prej ko rodimouser posted image ... ker so noci poleti peklenjskeuser posted image
honey26- super vozicekuser posted image

jutri pa ze nedeljaa....kako bezijo ti dnevi....

nic, grem omaro do konca pospravit, pol pa kaksen filmcek pokukat....in...spat....

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 4045
24.4.2010 21:38:31   
naraščaj
Čer,

naša tamala ga je očitno fino "simulirala# al pa ji ni za na morje. Ne hec. Od ponoči ni več temparature tko, da smo se odločl, če bo današnja noč OK, zjutri kljub temu šibamo na morje. Pač bomo ob en dan, sam sem tko vsaj bolj mirna.

Crknjena sem ko 100 user posted image , križ me ful boli, za povrh sem še pa lačna, pa se mi še do hladilnika ne ljubi it. Oj jaz lenoba.

Nč grem še cunje prpravt, pa še za tamalo morm neki hrane vzet (njne mlek, jogurte,...). Če sem čist odkrita pa mi sploh ni več za it user posted image . Joj sem smotana

Če se ne beremo več, uživajte in vse me v enmu kosu počakite user posted image

Moji princeski: 23.11.2007 Taja
23.6.2010 Ajda

(odgovor članu nikcaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4046
25.4.2010 8:17:25   
tukaj
Dobro jutro,

no danes pa jaz častim eno kavouser posted image user posted image - pa še eno za atije.

Včeraj sem imela frizerko na domu in sem bila potem kar boljše volje - sva se pa dogovrili, da pride tud enkrat na začetku junija, da ne bom neurejena šla rodit.user posted image No če nas kaj ne prehiti.

Danes pa malo na nogomet - navijat za boterčka anše male pikice - potem pa k staršem na kosilo. Pa na kakšen sprehod. Lepo se imejte v teh lepih dneh.

(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 4047
25.4.2010 12:36:15   
bridget3
POZDRAVLJENE NOSEČKICE JUNIJČICE in SVEŽE MAMICE user posted image

Spet me par dni ni na forum in že je 10 strani napisanih in moram za domačo nalogo vse prebrat na hitro user posted image

Kje naj začnem? ŠTAJERKA: čestitke za tvoji pupi; prav lepe mere imata, se mi zdi :) Vse najlepše v navajanju na življenje v štiri user posted image

TUKAJ: omenjala si bolečine v nogah/medenici? Ne vem, če imava enake bolečine, ampak mene zadnje dni bolijo pregibi med nogami; kot bi imela "muslfiber" oz. kot bi se preveč pretegovala kje na telovadbi in bi imela te pregibe/vezi nekoliko boleče ...
Včasih me boli že, če ležim in dvignem stegnjeno nogo ... A je to kateri znano???

DIKSY: jaz sem hodila v UKC MB v Šolo za starše. V petek je bilo zadnje predavanje in podelitev teh potrdil (sem pa zadnjega špricala, ker je mami imela okrogli rojstni danuser posted image ; baje je bilo nekaj o dihanju, nič posebnega, se je dosti ponavljalo iz predavanja, ko je bila fizioterapevtka). A si bila tudi ti v tej skupini? Bila je namreč zelo obsežna; poletje bo pestro v porodnišnici user posted image Pri obisku porodnega bloka je bila tam babica Barbara (mlada, rdečelasa) prav prijetna ženska; upam, da naletim na njo v finalnem trenutku user posted image .

BCLJKA: pri nas so v šoli rekli, da zaporedni gibi štejejo za enega ... ker drugače jih lahko našteješ 10 en-dva-tri; v parih minutah, če se živahen user posted image Spremljalo pa se bi naj 12 ur - torej, če je več zaporednih gibov, je to 1 gib, ko pa je vmes malo pavze in pride naslednji val, pa je to 2. gib. Mi bomo morali spremljati do pozno zvečer, ker je takrat najbolj aktiven - torej nekje med 11h-23h ali 12-24h. Za zdaj še ne štejem, samo spremljam "informativno", da se pač čez dan mali pamžek v trebuhu večkrat "oglasi" user posted image

OBLAČILCA PRIMERNA VREMENU: tudi mi smo se v šoli spraševali, kaj bi naj bilo najbolj ustrezno ... so pa nam dali potem en "recept", ki naj bi bil dokaj ustrezen, čeprav se ga ni treba držati kot "pijanec plota", ker so dojenčki med seboj različni ...
Receptuser posted image : Če ima ati npr. kratke rokave, novorojenčku zadostuje ena srajčka z dolgimi (pač, dolgi rokavi); če ima ati dolge rokave, novorojenček potrebuje dvojne dolge rokave.

JAJČKA: tudi jaz sem slišala, da ni dobro pretiravati z jajčko; jajčka bi naj bila predvsem za kratke ture; če pa je kaj daljšega, je pač treba bebico vmes ven jemat, da ni skoz sključena v lupinici. Jaz jo bom uporabljala za nakup v trgovini ali za obisk zdravnika, pa za sprehod do tašče ali mame, ki živita kar blizu in seveda za potovanje z vmesnimi postanki.

CSD:
Prosim za nasvetke tistih, ki ste že napredni pri papirologiji. Da ne bi kaj zamudila ali spustila ...
Jaz sem zdaj oddala papirje za pomoč za novorojenčka (276,11€ - pomoč dobim baje že 15.5., kar komaj čakamouser posted image ) in za porodniško.
Zanima me, kako boste urejali za očetovstvo?? Če je kdo iz MB; kam morava z atijem iti, da to rešiva prej? Priznanje očetovstva, še kaj? ...
Ali je še kaj za urediti pred rojstvom? Pomoč od občine pa se ureja po rojstvu na občini z rojstnim listom?

Ko dobim zadnji bolniški list pa zaprosim še za solidarnostno pomoč, ki pripada tistim, ki so na bolniški več kot 3 mesece... Če katera ni seznanjena s tem, naj se seznani ... ker ponekod to ni najbolj "znano" oz. marsikdo skozi pade in ne izkoristi te pravice.

Tako, dovolj sem klepetala user posted image

Samo lepo še vas pozdravim

in pošiljam sončka na "morčka", kot je ena punca prosila user posted image Primorke pa nam pošljite malce morskega zraka!!! user posted image

(odgovor članu tukaj)
Neposredna povezava do sporočila: 4048
25.4.2010 14:23:29   
PapuaNG
pozdravljene, se opravičujem, ker vam malce vdiram v temo, a moj dragi se ukvarja s castingom za reklame (kot neke vrste avdicija) in zadeva je sledeča:

tokrat se išče dojenčke, stare od 2 do 10 mesecev za fotografiranje. Dojenček mora imeti plave oči. Reklamo snema Ministrstvo za promet, fotkanje bo potekalo 29.04.2010 (četrtek) v Ljubljani. Plačano je 150 evrov neto, fotke bodo pa na jumbo plakatih.

Išče pa se tudi nosečnice (min. 5-6 mesecev noseča, mora se že videt trebuh), stare do cca 28 let. Plačano je 300 evrov neto, fotke bodo pa na jumbotih in potem bodo iz fotk naredili še tv oglas. Morebitne interesentke naj pišejo na blaz.taljan@gmail.com in priložijo fotke otrok oz. sebe, če gre za nosečnico.

torej, vabljene vse interesentke, vsem ostalim pa prijetno porodniško (moja se žal že izteka)

(odgovor članu bridget3)
Neposredna povezava do sporočila: 4049
25.4.2010 20:41:01   
nikcaa
uhh.. danes pa je biu deloven dan... a prekrasen....user posted image
po kosilu sva sla z mojim na najin vikend (kjer bo nekoc stala najina hisicauser posted image )
in sva naredila eno cistko okoli njega... pol pa so se moji prisli.. in je blo res lepo....
user posted image user posted image user posted image
danes smo pa tudi mi soncka dobili... jupiii... cim vec takih dni.....

no, sei nimam niti vec kaj napisatuser posted image        user posted image

pozdravcek............

(odgovor članu PapuaNG)
Neposredna povezava do sporočila: 4050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  160 161 [162] 163 164   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  160 161 [162] 163 164   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?