|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  161 162 [163] 164 165   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijčice 2010
25.4.2010 21:43:59   
ziva1
katero št. pa ste vzele za začetek, jaz sem naprej mislila vzeti 56, vendar so mi svetovali, da za iz bolnišnice pa le naj vzamem kako 50, da ne bom vihala rokavčkeuser posted image

(odgovor članu nikcaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4051
25.4.2010 23:11:45   
Maxica

IZVIRNO SPOROČILO: ziva1

katero št. pa ste vzele za začetek, jaz sem naprej mislila vzeti 56, vendar so mi svetovali, da za iz bolnišnice pa le naj vzamem kako 50, da ne bom vihala rokavčkeuser posted image

Jaz sem za prvi kompletek vzela številko 56, ostalo imam pa vse 62. Na začetku malo zavihaš rokavček, itak pa tako hitro vse skupaj prerastejo, da kar ne moreš verjeti. Št. 50 pa jaz nimam ničesar.

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu ziva1)
Neposredna povezava do sporočila: 4052
25.4.2010 23:18:23   
bcljka
se strinjam! 50 je bl težko da bo user posted image prav, razen če je nedonošenček... ker morš računat da daš še plenico gor... user posted image jst mam kr neki 56 ker sm vse dobila, kar sem pa sama kupovala je pa od 62 dalje user posted image

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 4053
26.4.2010 5:47:46   
Kiya
Jaz imam za iz porodnišnice en komplet 46, 50 bom pa za vsak slučaj pripravila, ker ne vem koliko bo naša punca velika user posted image

Imam pa vse oprano in pripravljeno in sedaj ugotavljam koliko jo obleči, da bom počasi pripravila.

S seboj v porodnišnico za dojenčka rabiš:
tetra planice
povijalko
planico za enkratno uporabo
kompletek
rokavičke
kapica
deka

a sem kaj slučajno pozabila?

(odgovor članu bcljka)
Neposredna povezava do sporočila: 4054
26.4.2010 8:02:07   
dvojčica6
Pozdravljene trebuharce!
Kamlu se začnejo (z)majčice in potem smo že meuser posted image user posted image user posted image ... razen če ne bojo kaka Aninchy, Zoja in misar prebegnileuser posted image user posted image user posted image ne damo nobeneuser posted image ...

oblačenje mislim, da bomo kar kmalu postale izvedenkeuser posted image sej če je bebi v čemu dober je v jokanju za povedat, kaj mu ne pašeuser posted image user posted image user posted image

lažnih popadkov tut js še nimamuser posted image al pa ne vem da jih jih imam... sem pa mela že musklfiber bolečine, kot bridget3 sam to je pretiravanje - ko sem recimo šla v hribe in hodila 4 ure v hrib... al pa če pospravljaš cel dan... to je po moje vse normalno... itak je že taka teža na naše organe in kosti, da pač nekje se že izrazi... ampak mene te bolečine kot musklfiber nič ne motijouser posted image so preveč dobro poznaneuser posted image

Honey26
bubin tank - všeč izraz in tankuser posted image user posted image user posted image Mene še zmiri spravlja ob živce... a ma kjira tukaj Quinny Buzz - nov kandidat v dolgi vrsti za našga bebita???

nikcaa - bomo klimo uštimali!!! Moj heroj je tast, k bo elektriko tako popravil, da bo sploh možno, pol pa greva s fantom v nabavo za prenosnouser posted image user posted image sm tko veselauser posted image Ker me je že skrbelo, da se bo bebi skuhal... mi že nekako potrpimo sam mičkeno pa bi trpelo sigurno, tako da user posted image

CSD - neki tazga kot si napisala je tut meni rekla... pomoč za novoroj., podatke o plači in porodniškemu/očetovskemu je treba pred rojstvom... občinsko pomoč in otroški dodatek po rojstvu. Očetovstvo pa je tako: če hočete to zrihtat prej rojstvom, morsta oba na CSD, po rojstvu pa tut lahko pr matičarju...

Kiya
- a rokavičke so res potrebne? Kdaj pa se lahko nohtke striže?
Dovolj romana za danes, uživajte sončke, tle ga bo zgleda vsaj zjutraj v izobiljuuser posted image

(odgovor članu Kiya)
Neposredna povezava do sporočila: 4055
26.4.2010 8:44:33   
meymey
Dopuuuuuuuuuust! Kvavo zaslužen in težko pričakovan - skoraj tako kot dojenček! user posted image

Rokavičke - priporočene, striženje nohtov se ne priporoča od začetka (lahko poškoduješ kožo pod nohtki - povedala teta v MŠ)

Nakup v Ikei je bil uspešen, Fredi ma veliko novih drobranrij in tisto zložljivo previjalno... je že montirana in se mi zaenkrat zdi zelo OK.

(odgovor članu dvojčica6)
Neposredna povezava do sporočila: 4056
26.4.2010 10:20:30   
bcljka
meymey - wiiiiiiiii, ista previjalna user posted image samo naša še vedno čaka na montiranje user posted image user posted image user posted image

striženje nohtov - baje prvič postriže patronažna al kako že? skratka mi ne smemo ... so nam zabičali v MŠ user posted image sicer jim pa loh tud navadne nogavičke čez roke daš user posted image al pa če ma predolgo majčko, ne zavihaš rokavov (iz zapiskov MŠ)

jst pa čakam dostavo da mi prpelejo nov pralni stroj... bi mogl pridt ob 10:00 pa še nč... pol pa šibam k šivilji... ker grem konc maja 22. in 29. kar na 2 poroki in morm bit lepa user posted image user posted image user posted image dobra stvar je v tem, da mam lahko na obe poroki isto obleko ker bodo čist popolnoma drugi ljudje user posted image upam seveda da user posted image ne prehiti in bom seveda res lahko šla na obe user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu meymey)
Neposredna povezava do sporočila: 4057
26.4.2010 11:15:43   
tukaj
Pozdravljene,

sem zopet malo delovna - pač faks.

Kompletek za iz porodnišnice: jaz ga še nisem kupila, a mislim, da bom vzela kar 50 no oz. kaj mi bodo povedali na ultrazvoku glede velikosti. Imam pa doma tudi kar nekja 50, ker so bili dojenčki v našem sorodu bolj majhni in nekaterim še 50 ni bila dovolj majhnauser posted image .

Lep dan želim

(odgovor članu bcljka)
Neposredna povezava do sporočila: 4058
26.4.2010 13:14:56   
Maxica
No, za mano je pregled. Otroček je normalno velik za svojo starost, edino ni se še usidral v izhod, naj bi prečno ležal, čeprav tisti čas, ko je ginekolog gledal vse skupaj, se je z glavico spet premaknil dol in je začel ginekolog prav čudno gledati, nakar mi reče, ne, ne, saj dva pa ja nista. user posted image user posted image Me je skoraj kap. Potem je začel gledati in ugotovil, da se tako hitro premika vse skupaj. Za otrdevanje trebuha mi je rekel, naj pijem magnezij in več počivam, ker je še prezgodaj za karkoli. Itak.
Naslednji pregled imam 18.5.2010.
Lep dan na sončku vam želim. user posted image

(odgovor članu tukaj)
Neposredna povezava do sporočila: 4059
26.4.2010 16:10:00   
Kiya
Kakor sta meymey in bcljka rekli se otroku ne sme takoj nohtov strišt, veliko se jih pa popraska po obrazu in zaradi tega se rabi rokavičke, sej mislim da so najcenejše v H&M

Meymey čestitam za dopust user posted image sej pol imaš pa že kmalu porodniško glede na to, da si imaš rok v prvi polovici junija user posted image

Zdej se bodo pa počasi začele resne priprave in gnezdenje user posted image še malo pa bo naš mesec user posted image

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 4060
26.4.2010 17:16:26   
meymey
user posted image user posted image
Sej me je sram priznat... dolgčas mi je bilo pa sem šla v službo....user posted image

Moram si najdit neke aktivnosti user posted image .

(odgovor članu ziva1)
Neposredna povezava do sporočila: 4061
26.4.2010 18:11:10   
Kiya
Zdele par dni bo šlo itak hitr mimo ko bodo prazniki, pa če bo lepo vreme bomo veliko zunaj.
Potem si boš pa že najdla kakšen hobi, junija bomo pa jambrale kako nimamo nič prostega časa user posted image

(odgovor članu meymey)
Neposredna povezava do sporočila: 4062
26.4.2010 19:24:20   
bcljka
jst bom pa popi****... 5.2. sm naročila zibko pri Lip Poljčane BELO! rok dobave 1-3 dni! so me klical da je ni na zalogi, da lahko pošlejo natur, kar sm rekla da NE, mi povejo da marca bo pa sigurno že bela... sm rekla OK, ni panike sej rodila bom itak junija... cel marc nič... kličem v začetku aprila... pa reče da je še ni... ok, ni panike, je še mal časa... in me kličejo prejšn tedn da so jo dubl... super, pošljite... in kaj pride po pošti ZIBKA V NATUR BARVI! aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! user posted image user posted image user posted image v sredo jim bom jeb*** ***** ... se opravičujem izrazu, samo res sm jezna! OBUP!!!! user posted image

(odgovor članu Kiya)
Neposredna povezava do sporočila: 4063
26.4.2010 20:24:19   
Kiya
Joj Bcljka jaz prov ne bi bila rada tista prodajalka na katero boš pizdila user posted image
Te čisto razumem, da hočeš kar si naročila a na dobavnici ni pisalo da je natur barve?

(odgovor članu bcljka)
Neposredna povezava do sporočila: 4064
26.4.2010 20:30:08   
Maxica
Uf, Bcljka, sranje, ej. user posted image Jaz sem pa ravno prejšnji teden gledala na njihovi strani, da bi eno posteljico naročila pri njih. A nimajo ene trgovine tudi v Ljubljani? Upam, da ti bo uspelo kaj rešiti.

(odgovor članu Kiya)
Neposredna povezava do sporočila: 4065
26.4.2010 21:07:18   
bcljka

IZVIRNO SPOROČILO: Kiya

Joj Bcljka jaz prov ne bi bila rada tista prodajalka na katero boš pizdila user posted image
Te čisto razumem, da hočeš kar si naročila a na dobavnici ni pisalo da je natur barve?

fora je v tem da je poštar prpelu in da nisem niti pogledala kaj piše, valda sm prčakvala da je bela, če me je še klicala iz tovarne in rekla da so jih dobil in če še vedno velja naročilo... sej piše NATUR ne bela, na mojmu naročilu pa lepo piše BELA...
aaaaaaaaaa... sej bom probala bit prjazna... moje zahteve so preproste, nej pošljejo novo, BELO, to pa na njihove stroške odpošljem nazaj... če se bodo strinjal ni problem, če se pa ne bodo... bo pa ulalala! user posted image bomo vidl kaj bo prinesla sreda, dobr da mam direkten kontakt do te k me je klicala prejšn tedn, ker najbrž je ona zamuštralauser posted image user posted image

(odgovor članu Kiya)
Neposredna povezava do sporočila: 4066
26.4.2010 21:07:29   
čeb Maja
Ooohh sranje bcljka, si kar predstavljam tvoj pritisk ko si odprla škatlo  in razočaranje potem... Upam, da dobro spedenaš!

Moji ta stari so šli na morje zdele za praznike in me mami kliče in reče, vse je lahko, sam prosim ne it zdej rodit k mene ne bo tuki user posted image
En mesec pa pol pred rokom pa se je že začel user posted image

Danes je ful živahen tale naš žabon, se ful premika, zdej so očitno že tolk stisnjeni, da nimajo več placa za prevale, se pa kotalinkajo iz enega boka na drugega al kaj. Po trebuhu kr vidiš kako potuje neki - en del telesa pač.. kaj pa vem kateri user posted image user posted image user posted image Sej mamo verjetno kar vse že isto a ne? Sicer začutim še brco, samo je veliko več tega ''kotaljenja'' al kako naj opišem...

Še ta teden delam, pol pa dopust in potem porodniška.... Končno bom dočakala, da bom na easy z živčki user posted image user posted image user posted image
Na konc bom pa tako kot meymey, mal šla v službo ''pogledat'' user posted image user posted image user posted image - meymey drugič poklič greva rajš na kafe pa na tortooooo

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 4067
27.4.2010 9:38:03   
dvojčica6
sončno jutro!

bcljka user posted image
da grejo nosečki dvigovat pritisk... sej ne vejo s kom imajo opravka... pokaži jimuser posted image user posted image user posted image

js pa danes dobim banjico+stojalo... grem pa tudi v lov za voziček v Italijo, če ratauser posted image

meymey
ni ti pomočiuser posted image user posted image

čeb Maja js mam tut kotaljenje zdej na dnevnem redu, tako da dober izrazuser posted image Pa tud pr meni je ta teden živahen!

Evo... grem... mejte se lepo!

(odgovor članu čeb Maja)
Neposredna povezava do sporočila: 4068
27.4.2010 10:26:26   
Bonnie_RR
Zdravo, user posted image .

Dnevi kar letijo, se mi zdi... Včerajšnji dan je bil kot ena sobota ali nedelja, ker smo ta teden vsi doma (user posted image ima dopust, tamali pa počitnice). V soboto sem bila na eni dekliščini in smo se babnce toliko presmejale, da me je na koncu že vse bolelouser posted image user posted image , naslednji dan sem se morala malo regenerirat - je bil čist tak na izi dan, včeraj sem šla na CSD papirje rihtat, pa s sestro darilo kupit, ker danes mami praznuje RD. Jutri imam popoldne pregled, v četrtek bomo šli mogoče v Avstrijo... Skratka, ni nam dolgčas. user posted image

Začela sem pa že kar bolj zatekat (sploh roke so na trenutke že obupne, gležnje zaenkrat še vidimuser posted image ), kar se pozna tud na kg - kar naenkrat skok na +8.

gibi... Ja, so že čist drugačni. Tud pri meni ni več tistih konkretnih brc na vse strani, ampak bolj tiščanje ven.

komplet za iz P... Se še nisem čist odločila.

št. 50... Js imam samo en bodi te št., vse ostalo imam od št. 56 naprej.

rokavičke...
Jih pri prvem nisem imela, tud sedaj ne. Rajši smo kar rokavčke malo čez rokice pustili in ni bilo problemov.

bcljka... Uf, to pa verjamem, da ti čist popuser posted image . Bi js tud!user posted image Upam, da ti v doglednem času uspe urediti zadevo.

Ponosna mamica dveh navihanih zakladkov, Nika in Vite.

(odgovor članu dvojčica6)
Neposredna povezava do sporočila: 4069
27.4.2010 10:49:43   
Zoja83
Jutro! user posted image
Zadnja dva dni spim kr do 10 user posted image  ampak se ne pritožujem...
prebega uradno nimam v planu user posted image  nikoli pa ne veš...naša sobica lepo napreduje in čez vikend bomo že položili itison in pa namontirali reflektorje, pa posteljco, pa previjalno sestavili user posted image  dans se pa spravljam kovtrčke prat, pa posteljnino...ta vikend smo samo "rednih" cunj oprali za osem strojev user posted image  superman sploh ne pride na vrsto user posted image  drugače sploh ne štejem več gibov, ker bi bila čist panična, ker je največji lenuhec zaenkrat, čez noč ga pa žura, kot mami včasih user posted image
drugač mam nakupljeno že res skoraj vse (razen ene previjalne podloge pa varuške), razen oblačila morem še pregledat, ker sem dobila 4 vrečke cotik, ampak je bil mali zimski otrok...mam pa itak nekaj še svojega...
a ste vidle reklamo za fišermanke na prvi strani RR?? jst sm čist navdušena, sm si takoj ene sive kratke naročila, pa vijolčne dolge za poleti user posted image user posted image  se še slišimo user posted image

(odgovor članu Bonnie_RR)
Neposredna povezava do sporočila: 4070
27.4.2010 12:04:05   
čeb Maja
hej,
jaz pa čakam na kosilo, moj user posted image mi kosilo dela - peče picooo njamiiii

Ej gledala sem te hlače fišermanke (al kako že user posted image ) in so videti čist hudeeee. A jih katera že ima in nosi, izgledajo ful udobneeee.
Dejte mal poročat...
Ja kotaljenje, jaz sem prejle jedla nutelo in ima zdej tako akcijo v bušiju user posted image user posted image user posted image
Sama zdrava hrana danes a ne user posted image user posted image user posted image

Zoja83 - uff kolk ste pridni!
Jaz perem danes bodije - sem jih dobila pa jih samo na hitro preperem preden jih dam v omaro - finale pranja in likanja še prihaja...

lep dan vsem

(odgovor članu Zoja83)
Neposredna povezava do sporočila: 4071
27.4.2010 12:15:16   
nikita*
Mi smo se malo potepali, zdaj smo pa domauser posted image .

Kar se spanja tiče zadnje 4 dni spim slabo, skoz se nekaj vrtim, sploh ne najdem več pravega položaja. Se počutim k nasedli kituser posted image user posted image .

oblekice iz porodnišnice: imel bo vse številka 56, to pa bo rumen body z napisom moj oči je zakon in hlače, pa seveda nogavičkeuser posted image .

Za našega user posted image ima samo tisto kar imam od prve, drugače pa še nič. Grem v maju v nabavo. Prala bom pa itak čisto na koncu, ker se mi zdi zdaj prehitro in bi morala dokler se user posted image rodi vse šeenkrat oprati.

gibi: tudi pri meni niso več tako močni in se moram prav umiriti, da jih začutim. Ja ni kaj velik je user posted image prostora pa vsak danj manjuser posted image .

bcljka: še dobra si, da toliko časa prenaša jaz bi že zdavnaj p*******, da so ti pa še napačno barvo poslali user posted image ....

V ponedeljek bom pa celo CSD obiskala, da vse uredimuser posted image .

Uživajte

Še 2 dni pa bom končnala bolniško in uživala na dopustuuser posted image user posted image user posted image .

Kdor hoče videti, mora gledati s srcem. Bistvo je očem nevidno.

(odgovor članu Zoja83)
Neposredna povezava do sporočila: 4072
27.4.2010 13:30:49   
bcljka

IZVIRNO SPOROČILO: nikita*

bcljka: še dobra si, da toliko časa prenaša jaz bi že zdavnaj p*******, da so ti pa še napačno barvo poslali user posted image ....

tud jst sm presenečena sama nad sabo, ker sploh ŠE nisem preveč popi**** ... to očitno še pride (jutr po telefonuuser posted image ) ... je bil bl user posted image k je skos ****
sej neki časa še mamo... dobr da sm se tok prej začela s tem ubadat... user posted image v najslabšem primeru mamo itak kinderbett, ampak v škatli, ker ga nameravava šele pol sestavt k bo šla user posted image vn iz zibke...

dons smo uspel montirat previjalno in poličke... sm oblubla da prpopam slikco k bo fertik... tko da to je to...vola:
user posted image

zdej pa upejmo da se niso zmotil pr spolu user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nikita*)
Neposredna povezava do sporočila: 4073
27.4.2010 16:26:35   
Zoja83
bcljka ful lepa soba user posted image user posted image user posted image  sm še na FB-ju gledala in je res lepa user posted image
jst sm pa čist slabe volje...mi je tak težek dan dans...se mi zdi, da komaj diham, pa še pr desnem jajčniku me vsake tolk cajta ostro špika, pa kr ornk križ boli...ZA POP**** Sm že čist utrujena od vsega user posted image  gajka in tiste, ki ste že rodile se naj grem pokazat/poklicat al kaj naj? tamali je pa tud čist miren dans user posted image  se mi zdi, da bolj o tem premišljujem, bolj psiha zravn probleme dela user posted image  ehhhh....
edina dobra/lepa stvar mi je dans, da sm po RR nosečniškem koledarju že v 35.tednu user posted image

(odgovor članu bcljka)
Neposredna povezava do sporočila: 4074
27.4.2010 17:31:30   
bcljka
hvala! user posted image

drgač pa jst na tvojem mestu ne bi zganjala panike... pomoje ti to bl psiha dela... user posted image ampak ne bom bla prepametna, ne povejo tiste k so že rodile user posted image

(odgovor članu Zoja83)
Neposredna povezava do sporočila: 4075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  161 162 [163] 164 165   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  161 162 [163] 164 165   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?