|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  106 107 [108] 109 110   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrčki 2006-6
19.4.2010 22:51:39   
*anč*
ojla!

se še jst mal javim. komi tipkam, me roke bolijo od te pisarije za fax. otroka spita, tako da je tišina user posted image . sem se pa danes kar namatrala z uspavanjem kiare, se je skos nekaj zbujala in premetavala, drugače zaspi 1,2 3. sumim zobke, ker je blo po calgelu boljše.
drugače sem pa zdaj še zadnji teden na oddelku za rizično nosečnost ... je lepo, vsak dan se pogovarjam z bodočimi mamicami in nastavljam ctgje, tipam trebuščke, dojenčki me brcajo user posted image ... kok je to en lep občutek. so pa tudi težke scene ... noseča pri 15, otrok v posvojitev, odmrtje ploda v 2. ali 3. tretini nosečnosti ...user posted image . nimam še tok kilometrine, da bi znala tolažiti te revce, ko mi gre kar sami na jok ob takšnih situacijah. se pa trudim.  naslednji teden grem pa na otročnice, male rite pedenat user posted image , to bo lušno.

bolančki pozdravite se!

lu kako je z majo?

sivkamivka  manjka ti še kozmetika, fiziološka, zloženčki ... ne bom naštevala, ker maš vse v mojih poročilih user posted image .

moci  bravo za uspavanje. se spomnim tega občutka, ko prvič spraviš oba spat! jst znam zdej že oba naenkrat skopat user posted image .

zeh, zeh , bo treba spat, rana ura je k ... user posted image !  lahko noč vsem!

Razveseljujeta nas dva sončka; Tristan in Kiara.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2676
20.4.2010 9:35:34   
pikapolona2
Men se pa zdi trenutno spat spravit obe SF.....ker Ajda je ponavadi od 17 ure pa tja do 23 ko zaspi skoz po rokah.......čim jo odložiš joka.

Anč......sej tebi je tudi kiara na začetku najbrž spala.....sem ravno danes prebrala da novorojenčki spijo tud po 20 ur čez dan. No toliko Ajda ravno ne spi....ampak dopoldne ponavadi prespi tud 4 ure v kosu....še kakšen košček popoldneva....zvečer pa akcija....pije na vsako uro....pa jst sem že čist koma zaspana ona pa še kar bei in gledauser posted image user posted image

sivkamivka......res je vse v zapiskih od Ančuser posted image ......jst sem to tko zelo na easy skup spravljala......pa moram rečt da razen lanolina (ki ga v porodnišnici ne dobiš) nisem nič pozabila.

Moci jaz tudi nimam občutka da Zoja škili.....v Naklem je fajn ordinacija očesna....sam kakšen mesec je čakalna doba....jaz sem bila lani na pregledu....je bila zelooo prijazna zdravnica....aja pa po emailu se lahko naročiš.

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 2677
   [Brisano sporočilo]
20.4.2010 11:00:57   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu pikapolona2)
  Neposredna povezava do sporočila: 2678
20.4.2010 11:57:02   
Lu
anč Maja je ok. Herpes se lepo celi. Ni panike. Polna energije kot vedno user posted image  

sva se včeri igrale spomnin in me je premagala mula mala. Pa se ji smejem, pa mi reče ja pa mami pa kaj se mi smeješ. A zato k te bom premagala? hahha Je kar rastla zraven, k je vidla kako dobr ji gre.

Smo imel pa v nedeljo spet eno šolo. Mater sta mi dvignila kapo do neba, res. Včeraj sta bila pa tok zlata, da je joj. Tako, da neki je pomagal, ne. Pop. imam pa govorilne za Majo. Da vidim kaj mi bodo kaj povedale. čeprav zdaj bolj malo, k je dolgo ni bilo v vrtcu. No pa vseeno.

Maxi. Ker nimaš ideje o imenih. Jaz sem pri obeh imela v kuhinji na steni obešen šeleshamer in gor napisano PREDLOGI - pol sem narisala tabelo in na levi imena za fantka, na desni imena za punčko. Vsak obisk k je prišel je moral napisati svoje ime. In tako smo ga našli. Skoraj istega. Tian je bil IAN. user posted image user posted image MAYA pa Maja.

In še nekaj vam povem. Naš mali mož se je zjutraj popolnoma sam oblekel. no razen majčko sem mu malo pomagala. priden fant.

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

Neposredna povezava do sporočila: 2679
20.4.2010 11:57:07   
Lu
anč Maja je ok. Herpes se lepo celi. Ni panike. Polna energije kot vedno user posted image  

sva se včeri igrale spomnin in me je premagala mula mala. Pa se ji smejem, pa mi reče ja pa mami pa kaj se mi smeješ. A zato k te bom premagala? hahha Je kar rastla zraven, k je vidla kako dobr ji gre.

Smo imel pa v nedeljo spet eno šolo. Mater sta mi dvignila kapo do neba, res. Včeraj sta bila pa tok zlata, da je joj. Tako, da neki je pomagal, ne. Pop. imam pa govorilne za Majo. Da vidim kaj mi bodo kaj povedale. čeprav zdaj bolj malo, k je dolgo ni bilo v vrtcu. No pa vseeno.

Maxi. Ker nimaš ideje o imenih. Jaz sem pri obeh imela v kuhinji na steni obešen šeleshamer in gor napisano PREDLOGI - pol sem narisala tabelo in na levi imena za fantka, na desni imena za punčko. Vsak obisk k je prišel je moral napisati svoje ime. In tako smo ga našli. Skoraj istega. Tian je bil IAN. user posted image user posted image MAYA pa Maja.

In še nekaj vam povem. Naš mali mož se je zjutraj popolnoma sam oblekel. no razen majčko sem mu malo pomagala. priden fant.

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

Neposredna povezava do sporočila: 2680
20.4.2010 11:57:12   
Lu

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

Neposredna povezava do sporočila: 2681
20.4.2010 11:57:25   
Lu

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

Neposredna povezava do sporočila: 2682
   [Brisano sporočilo]
20.4.2010 12:25:13   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Lu)
  Neposredna povezava do sporočila: 2683
20.4.2010 13:25:17   
moci
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2684
20.4.2010 13:37:31   
moci
a sem spregledala, sivkamivka, a ti si na bolniški? potem pa lahko na kakšen sprehod prideš. če bomo kaj kmalu mizo in klop dobili pa še na kofeuser posted image

vam bom dala zoja ne škili. user posted image tašča naju je že skor na socialno prijavila, ve pa takele ven mečeteuser posted image
ne, resno. škili sigurno, saj to je tud okulist potrdil.

kok je fletno zunaj.

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 2685
   [Brisano sporočilo]
20.4.2010 14:39:49   
Brisani uporabnik

(odgovor članu moci)
  Neposredna povezava do sporočila: 2686
20.4.2010 17:25:44   
Pikabu
Sem videla, da sva bili s Katjo deležni čestitk tudi tukaj in se vsem najlepše zahvaljujeva.

Ja, naša Katja je pohitela na svet, rodila se je 26 dni prezgodaj, ampak je to nič ne moti, punca pridno je, lula in kaka in zdaj že pridobiva na teži, sicer pa večinoma prespi. Ema in Maks sta navdušena in jo imata zelo rada. Možek pridno pri vsem pomaga in moram reči, da nam je trenutno tako lepo, da bi kar zaustavila čas. Prav uživamo. Tale punčka je prinesla ogromno veselja in sreče v naš dom.

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

Neposredna povezava do sporočila: 2687
20.4.2010 21:21:32   
*anč*
pikabu  lepo user posted image . uživajte še naprej!

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 2688
20.4.2010 21:23:48   
*anč*
pikapolona  ni blo čist tko ... naša kiara že od rojstva spi 4 ure v kosu samo ponoči, čez dan tudi ne spi več kot 2 uri vsega skupaj, ona se spočije tudi v 15 min. kje pa 20 ur ... mogoče jih je blo 14, z velik sreče že od začetka user posted image .

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 2689
21.4.2010 13:20:40   
Lu
OMG kok postov mi je dalouser posted image user posted image user posted image

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 2690
21.4.2010 13:29:25   
moci
uf, kje sem nas našlauser posted image

sivkamivka, zoja bo doma do četrka, potem bova pa videla, kako bo šlo. ker ne bo babi, mož bo tudi delal, vsaj dopoldne in ne vem, če bomo sami uspešno furali čez danuser posted image

pikabu, uživajte 100 na urouser posted image

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 2691
   [Brisano sporočilo]
21.4.2010 18:51:06   
Brisani uporabnik

(odgovor članu moci)
  Neposredna povezava do sporočila: 2692
   [Brisano sporočilo]
21.4.2010 19:10:05   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2693
21.4.2010 20:07:53   
piskot
cer.

ni casa, pa saj to vam je verjetno jasno. jap, od ponedeljka smo na AB. Skrlatinka. se 3 × jo lahko dobi.

ampak je ze cisto uredu. samo ga imamo vseeno se noter, ker je menda opasna ta bolezen. ana je pa tud vsa smrkava. ena trojka ji ven rine in ji tece iz nosa ze en teden. pa ful se slini, tako da je vsa flekasta okoli ust in nosa.

atija danes pricakujemo domov. HB mi je babi priskocila na pomoc, ker je martin toliko bruhal v nedeljo in ponedeljek, da sploh nisem vedela, kaj naj najprej pucam, posteljo, otroka, aaaaaaa.

grem poskusit zdaj slike zrihtat.

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

Neposredna povezava do sporočila: 2694
   [Brisano sporočilo]
21.4.2010 20:23:18   
Brisani uporabnik

(odgovor članu piskot)
  Neposredna povezava do sporočila: 2695
21.4.2010 20:27:29   
Lu
kuki kaj pa vi delate z otrokomuser posted image  user posted image Čimprej se pozdravite. Jaz se spomnim, da jo je Maja tudi imela. No pa so me opozorili, da jo lahko dobi ponovno. nič fajn.

Drugače pa še malo delamo, v petek grem službeno v MBuser posted image . Pa se mi kar ne da.  Res ne. Imam še kar nekaj dela na šihtu in tako se mi podaljša delo še v soboto. Potem pa via morje. Mmmm že komaj čakam.

Maxi glede imen.... Mi smo obesi plakat in gor zbirali predloge imen od obiskov. Seveda, je vsak mogel napisat svoj predlog. Mogoče vam potem kaj prav pride. Nam je.

Pikabu slike, slike,....

Zopet naročam avtosedež. Po vsej verjetnosti zopet iz O-Baby.de ker so najcenejši. Kupujem pa še za Tiana od romerja z kidfixom. user posted image

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 2696
21.4.2010 21:00:05   
Maxica

IZVIRNO SPOROČILO: Lu

Maxi glede imen.... Mi smo obesi plakat in gor zbirali predloge imen od obiskov. Seveda, je vsak mogel napisat svoj predlog. Mogoče vam potem kaj prav pride. Nam je.

Hvala, saj sem dojela že iz tvojih prejšnjih treh postov. user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 2697
21.4.2010 21:01:32   
Renesme**
en lep pozdravček od mene, sem obljubila da se oglasim, ko bodo stvari pošlihtane

mi smo vredu, tečejo zadnje, no bodo jutri, priprave na poroko, ki bo to soboto. Mal me hormoni zaj.... in so se mi mozoljčki naredili po obrazu...nič fajnuser posted image , drugače pa zaenkrat vse ok.

Trebušček raste, glede na 1. je že kar vidno, slabo mi ni več, energija se vrača.... ravno pravi časuser posted image

Tamala je navdušena, da bomo imeli dojenčka, ampak bratca nebi imelauser posted image , ker fantki ti igrače jemljejo...

Piskot- hitro se pozdravite

Moci, pikapolona in pikabu- še 1x čestitke za štručke

ko se še kaj spomnim pa napišemuser posted image

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 2698
21.4.2010 21:03:00   
Maxica
Piskot, sranje, no. Upam, da se vam počasi poštima vse skupaj in da zalaufate sistem, tako kot se zagre. user posted image

Sivkamivka, drugače imam jaz kar vse za nabavit, sem pridno prodajala vso robo, ko je Lan prerastel, tako da me še vse čaka. En dan se bom sicer podala v raziskovanje oblekic, tisto mi je še nekaj ostalo, sicer pa posteljica, voziček, in tako dalje, me še čaka. Seznam pa imam, pa od Anč zapiske pridno berem. Tako da ne morem reči, da se nič ne pripravljam. user posted image

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 2699
21.4.2010 21:04:03   
Maxica
O, Renesme, super, držim pesti za lepo vreme, čeprav par kapelj dežja vendarle mora biti. Srečno, uživajte, pa kakšno slikico nam vendarle privošči, če boš lahko. user posted image

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 2700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  106 107 [108] 109 110   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  106 107 [108] 109 110   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

13 predlogov za zabavne aktivnosti na prostem
Igre na prostem so lahko odlična zabava za otroke v vseh starostnih skupinah. To je 13 predlogov za otroške igre na pros...
Tašča in tast: dobrodošla pomoč ali nadloga?
S poroko, sploh pa z rojstvom otroka, nastane nova družina in starši postanejo stari starši oz. tast in tašča. Odnos s s...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.