*anč*
|
ojla! se še jst mal javim. komi tipkam, me roke bolijo od te pisarije za fax. otroka spita, tako da je tišina . sem se pa danes kar namatrala z uspavanjem kiare, se je skos nekaj zbujala in premetavala, drugače zaspi 1,2 3. sumim zobke, ker je blo po calgelu boljše. drugače sem pa zdaj še zadnji teden na oddelku za rizično nosečnost ... je lepo, vsak dan se pogovarjam z bodočimi mamicami in nastavljam ctgje, tipam trebuščke, dojenčki me brcajo ... kok je to en lep občutek. so pa tudi težke scene ... noseča pri 15, otrok v posvojitev, odmrtje ploda v 2. ali 3. tretini nosečnosti ... . nimam še tok kilometrine, da bi znala tolažiti te revce, ko mi gre kar sami na jok ob takšnih situacijah. se pa trudim. naslednji teden grem pa na otročnice, male rite pedenat , to bo lušno. bolančki pozdravite se! lu kako je z majo? sivkamivka manjka ti še kozmetika, fiziološka, zloženčki ... ne bom naštevala, ker maš vse v mojih poročilih . moci bravo za uspavanje. se spomnim tega občutka, ko prvič spraviš oba spat! jst znam zdej že oba naenkrat skopat . zeh, zeh , bo treba spat, rana ura je k ... ! lahko noč vsem!