lunca14
|
pigy...... še z moje strani,ja super za tako spremembo ,pa še en nasvet,kupi si rolerje,nič čakat,če maš voljo in veselje,pa še družbo za rolat,ma ga ni,da jih pejt hitro kupit,pa rolat,še ena motivacija več,pa še odlično se boš počutila.Skratka kupi rolerje-takoj,nič čakat. jer.za........ tebi pa vauuuuuuu,si že skor na 60,srečnica,meni do njih loči verjetno še kak mesec ali dva,ker sedaj gredo res dkg.dol,sploh pa sedaj ko laufam,se delajo mišice,in ne gre nikamor,no mi je pa všeč da kg ne gredo gor,kar pomeni,da vseeno izgubljam težo,sam dobivam maso.Sem pa tudi sama danes na luni in komaj čakam,da grem jest,mam že skledo solate in ,makarončke pripravljene,zvečer jih pa skurim z laufanjem.Jaz sem pa ugotovila,da moram ojačat noge,ker kondicije mam dost,sam teške noge ratajo,tako,da bo treba mal počepe delat,pa bodo mišece na nogicah in lepa seksi ritka .No da se še jaz pohvalim,sej kje pa se naj če ne tle,jaz sem tud na S konfekciji,pa opažam,kako moški pogledi zahajajo na mojo tazadnjo ,ma moram priznat po eni strani nadležno,po drugi pa kar paše,sploh ko vidiš zdraven ženo,po možnosti še mlajšo od mene,pa ma par šlaufkov pa velko rit.Jej,jej,ne smem bit taka,pač sem ponosna na svoje dosežke. No deklice moje,bodte lepo,in uživajte na sončku.