2violina
|
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14 mene je pa zagrabila ena taa huda reč,in sem se grešila zdej ene tri dni na orengi,in to zato,ker ne morem laufat,enostavno,nimam časa,zjutraj je treba otroke spravit v šolo in vrtec,čez dan skoz delo,zvečer moj še dela,potem pa spet otroke spat,in ko zaključim je že tema.In sem tok jezna,da moram fehtat za svojih pet minut,da sem se že parkrat jokala,tok mi je hudo,sama sem pa tip če začnem telovadit,moram vsak dan,ne pa ene dvakrat na teden,ko se slučajno najde čas zame.Tako,da sem rekla svojmu,da ne bom več tekla,ker takole ne morem,da me potem grdo gleda,češ je delo on pa gre laufat,raje ne grem.Sam sem pa mu tud rekla,da me sam še enkrat potem opomni da nimam kondicije,pa da nimam mišic,al pa naj kaj zase naredim,ga pa .Res tok sem nesrečna,da bi se u zemljo pogreznila.Zdej se moram sam tok v red spravit da se ne bom več prenažirala. Pa punce mogla sem dat tole iz sebe ven . Lunca ne vdaj se. Postavi se zase in si zorganiziraj. Poizkusi vsak drugi dan. Dan se je podaljšal, tako, da imaš zvečer še kar nekaj možnosti. Če ne gre drugače pa po temi. Vendar pazi, da boš vidna (odsevnik). Tudi sama nisem šla v ponedeljek in ne v torek. Danes sem 1000% da grem. Bom malo daljšo turo vzela. V mislih sem si jo že začrtala. V primerih, ko ne moreš laufat lahko narediš nekaj vaj za krepitev mišic in 1000 preskokov s kolebnico. Tudi tako boš krepila mišice in porabljala kalorije. In še nekaj danes ob 20,19 se prične luna. Z vodo naslednjih 24 ur si boš s telesa "sprala pregrehe tega tedna". Predaleč smo prišle, da bomo vrgle puško v koruzo. NE! vztrajajmo, spremenile smo svoj način življenja in sedaj ga moramo samo obdržati. Lunca s tabo sem...