lunca14
|
violinca....jutro,pa kapo dol za 11km men noge ne bi zdržale toliko ,je pa tud mene en dan napadel en kuža,ampak je bil hasky,tako,da je sam skakal po meni,sem bla pa tud jezna na lastnika,ker ga sploh nin poklical in potem je kuža laufal celo pot z mano,in je potem pritekel nazaj k lastniku mislim eni so res kekci,nimaš kaj,če bi bil kake hujše pasme,bi gašla pa prijavit. Ja res smo ble zapuščene s kilami,drugače pa ne.In glede let nimam kaj skrivat sem letnik 75,tak,da .......... Sem pa mela včeraj en tak težak dan,sem lepo zdržala luno,pol sem se pa pregrešila s sladkarijami,so me živci izdali,tamaledva sta taka ratala,da nisem zdržala,bom danes bolj pridna,pa včeraj tud nisem šla tečt,ni blo časa,grem pa danes popoldan.Pa tud malo moram isprečt,ker sem že pošteno utrujena,se ne naspim,ker ma starejši alergijo,in zdejle neki cveti in ponoči kašlja za umret,tamali se ustanejo pred šesto,potem pa spet cel dan v pogonu,pa laufanje-mal preveč,se mi pozna na živčkih. Lepo se mejte na sončku .