4pikice
|
evo mene opet! 4pikice bom seveda še naprej z vami brez skbi. mah tko je, en obdobje je več cajta, drug malo manj, en dan se ti da pisat, drugi dan malo manj. vas pa skorej vsak dan spremljam, čeprav nas je sedaj le še peščica. no tudi jaz se vam pridružim v naslednjem krogu, kot sem že napisala, itaaaak. grem v boj s še 6 kg. tabelo bom pisala na 14 dni, če vam je prav. jest se zadnjih 10 dni ne držim več teh dni, sem kar naprej na beljakovinskem , ni blo ne sadnega ne vodnega dne, žal mi ne uspeva. ločujem pa še. izguba teže je torej temu primerna, ostajam na istem, saj nekaj, zredim se pa ne. po veliki noči pa zakorakam v novi krog in bom spet pridna. bella- tebe sem dala tudi na seznam, 1. zato, ker si ti začela s to temo in si naša ustanoviteljica, 2. pa zato, da te vzpodbudim, da še naprej z nami vztrajaš naprej v 2. krogu. vse ostale pa, ki ste še na seznamu, ne se mi zgubit, javljajte se še, to, da ste pa carice pa itak že veste, bravo za minuse! vse, ki vam je pa žal, da ste v 1. krogu nehale se pa le pridno vrnite na sezamček, dobrodošle! jutri je pa veliki petek, srogi post, tega se bom pa držala, zato jutri,!!! voda naj bo!!!!