|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčki in februarčice 2006-II del
18.4.2010 14:49:20   
sazi
Tinkatonka, ti želim, da ti čas do jutri čim hitreje mine in da boš na pregledu dobila potrditev, da je vse v redu.

Mi smo pa v MB, kjer se je prejle pokazalo sonce. Lev ni najbolje razpoložen, tako da ne vem, če ga bomo šli ven kaj izkoristiti. Smo se imeli pa včeraj prav fajn. Najprej smo se ustavili v bližini Slovenskih konjic, kjer sem imela tekmo in smo preživeli dobro uro in pol na soncu (no, jaz od tega pol ure v gozdu), potem pa še popoldne skoraj 2 uri v MB parku - tudi na sončku. Danes pa je bolj tak zaspan dan.
Jutri gresta oba po doooolgem času v vrtec. Upam, da bosta ostala zdrava, čeprav imata T še vedno okoli 37user posted image . V sredo in četrtek imam od 9ih do 15ih ene seminarje in resnično upam, da bosta oba zdrava in v vrtcu - no, opleg tega, da si to resnično želim zanju in za njuno zdravje, da me ne bo kdo narobe razumel.

Bodite fajn, pa zdrave, pa vsem še nerojenim bejbijem želim, da so tudi zdravi in močni in da dočakajo svojih 39 t in toliko dni, kot jih potrebujejo.

(odgovor članu Bonnie_RR)
Neposredna povezava do sporočila: 1976
19.4.2010 17:02:18   
tinkatonka
It's alive, it's healthy and it's a ....user posted image ...za spol pa nisem vprašala, itak sem skoraj 100%, da je fantek. Predvsem pa smo lačni, tako da grem jest in se vam javim s podrobnostmi iz morfologije zvečer. Hvala za pozitivne misli in lepe želje, očitno je pomagalo. user posted image

Lp Tina

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

(odgovor članu sazi)
Neposredna povezava do sporočila: 1977
19.4.2010 18:44:09   
tinkatonka
Hej punce!

No pa da malo več napišem o današnji morfologiji. Mož ni šel z mano, ker mu delo žal ni dopuščalouser posted image , je bil pa moj spremljevalec Anej user posted image .  Torej po tehtanju in merjenju pritiska, ki je bp, je slediL UZ. Srček lepo bije, vidlo se je vse 4 prekate srca, mehur dela, hrbetnica cela, vglavnem vse bp. Je pa otroček v medenični legi trenutno in srčno upam,da si bo premislil in obrnil na glavo (ima še dovolj časa za to). Če sem si prav zapomnila, je naše dete težko cca 330g. Ko je vprašala če hočem vedt spol, sem rekla, da mož noče, in da naj mi raje ne pove, ker ne bi znala biti tiho. user posted image  Tak da radovednost premagana in upam, da bo tako do konca. Kot rečeno pa itak mislim, da mi pod srček raste fantiček. In vedno znova me šokira mnenje nekaterih, češ aja, no sej ni nič hudga če bo še en fant. WTF user posted image  Men je pa super če bo še en nabrit fantiček. user posted image  A je fant kaj manj vreden kot punčka in kje piše, da moram imeti "parček" doma. GRRR me to pojezi.  Vglavnem še enkrat hvala, ker ste mislile name in mi pošiljale same pozitivne misli. Pomagalo je. user posted image user posted image user posted image user posted image  Jutri grem v službo in sem spet operativna, kot je treba. user posted image   

LP tina

--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

(odgovor članu sazi)
Neposredna povezava do sporočila: 1978
19.4.2010 20:57:57   
Bonnie_RR
Super, tinkatonka! user posted image user posted image user posted image Pa upam, da takšnih neprijetnosti ne bo več...

Glede spola in pripomb pa nimam komentarja. user posted image To je pa res najpomembnejša stvar, res...user posted image user posted image user posted image

Ponosna mamica dveh navihanih zakladkov, Nika in Vite.

(odgovor članu tinkatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 1979
19.4.2010 21:11:24   
sazi
Tinkatonka - res super, da zdravje vseh udeleženihuser posted image user posted image user posted image

Za spol - sem tudi brez besed, kakšne pripombe imajo včasih nekateri. Sem pa tudi jaz bila prepričana, da nosim fantka, pa je bila potem tista roza košara kar na mestuuser posted image .

Danes sta bila otroka v vrtcu in sta preživela. Lev (po 4ih tednih) kar v redu, le dooooolgo se mu je zdelo (pa je bil tam 6 ur, le da spal ni vmes), Zarja je pa menda dobro prestala tole po tritedenski prekinitvi. Je jokala, ko sem prišla ponjo, ampak čez dan je bilamenda v redu - le spi tam zelo malo - samo pol ure in je prejle padla dol Uapm, da bo ponoči spala - ker drugače ne in tudi današnja noč je bila katastrofalna.

Neposredna povezava do sporočila: 1980
20.4.2010 7:54:33   
tinkatonka
Hvala punce! DA vam povem še kako je Anej blazno užival na pregledu (pri čakanju pa malo manj,  Ampak sem se oborožila z malico, knjigico, pa še eno igračko je tudi tam dobil od med. sestre) user posted image  Ko je dala tist zelen gel na moj trebuh je vse pokomentiral, zakaj, pa iz česa je user posted image , ko je dala pa UZ na trebuh je začel pa kr vriskat, "mami lej glavo, lej nogo, lej roko" user posted image user posted image  Ga je bilo pravo veselje gledat in poslušat. Jaz sem bila pa čist v user posted image  da je on tok užival in na ekran nisem tako zavzeto kukula kot v prvi user posted image , sem bolj gledala Aneja. Mi je všeč, ker je dejansko videl, da mami ima nekaj v trebuščku in mu zdaj ni več tako abstraktno vse skupaj. user posted image Mi smo včeraj celo popoldne gledali slikice (dobila sem jih 8) in ugotavljali ali se kaj vidi med nogamiuser posted image . Tokrat še mož firbca user posted image user posted image  - mulc vprašat pa nisem smela. Grrrr user posted image   

Jaz sem v službi, sonček mi greje hrbet in je prav lepo.

Lp Tina

--------
(T. Pavček)

(odgovor članu sazi)
Neposredna povezava do sporočila: 1981
20.4.2010 11:23:51   
tinkatonka

SREČANJE!!!

jutri, sreda 21. april 2010, ob 20h uri - gostilna Jurman

Pridemo:
- jer.za,
- sazi (malo bo zamudila),
- tinkatonka,
-katjaandraž,
- ursa_P (bo malo zamudila, ko bosta oba zaspala pa pride),
- bonnie (upam da ti bo uspelo pridt, bi te bilo res lepo vidt in počvekat, najbrž zadnjič tako v živo preden greš v Rim).

To je to. Če se misli še kakšna pridružit naj javi, smo vsake vesele.

LP Tina

--------
(T. Pavček)

Neposredna povezava do sporočila: 1982
20.4.2010 11:25:55   
tinkatonka
GRR mi neki tale RR šteka! user posted image

< Sporočilo je popravil tinkatonka -- 20.4.2010 11:29:19 >

--------
(T. Pavček)

Neposredna povezava do sporočila: 1983
20.4.2010 12:17:09   
sazi

IZVIRNO SPOROČILO: tinkatonka

GRR mi neki tale RR šteka! user posted image

A tebi tudi šteka - sem že nakj postov napisala danes, pa se j evse po 2x objavljalo, meni pa javilo, da ni objavljenouser posted image

No, fajn, da je bilo na pregledu vse OK in da je Anej tako lepo sodeloval

Aha, za srečanje - pridem. Imam pa v koledarčku napisano, da se dobimo danesuser posted image - no, pridem jutri.

Neposredna povezava do sporočila: 1984
20.4.2010 13:07:36   
katjandraž
Sam eno vprašanje, je katera rezervirala (tinkaktonka mogoče)? Jaz sem danes do večera v službi, tako da če slučjno ni nobena, bi bilo fino, da se to čim prej naredi.

(odgovor članu sazi)
Neposredna povezava do sporočila: 1985
20.4.2010 13:16:59   
tinkatonka
IZVIRNO SPOROČILO: katjandraž

Sam eno vprašanje, je katera rezervirala (tinkaktonka mogoče)? Jaz sem danes do večera v službi, tako da če slučjno ni nobena, bi bilo fino, da se to čim prej naredi.

je rezervirano user posted image   Komaj čakam spet malo babjega čveka.

--------
(T. Pavček)

(odgovor članu katjandraž)
Neposredna povezava do sporočila: 1986
20.4.2010 20:17:21   
jer.za.
Hej!

No, pa je tudi meni uspelo si vzeti nekaj časa za RR.

Tinkatonka, še tukaj ČESTITKE za uspešno morfologijo. Glede spola in komentarjev pa tudi jaz ne bi izgubljala besed. Sicer pa sva itak skozi na veziuser posted image

Sazi, lepo je brati da sta otroka spet v vrtcu. Je bila potem noč "uspešna"?

Za jutri se pa tudi jaz že veselim in komaj čakam na naš čvek.

Kaj več pa jutri, grem Jerco pogledat ker noče spatiuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1987
21.4.2010 10:32:51   
Bonnie_RR
Hej.

Danes sm žal bolj na počivanju, ker mi je včeraj cel dan ful otrdeval trebuh, s prisotnimi krči (al kaj - in to v 10 minutnih intervalih!), pa še user posted image je bil nekam miren. No, zvečer je bilo malo bolje, danes pa tudi - sem se pa že kar malo ustrašila, kaj se dogaja (sem šele v 32. tednu).user posted image
No, zdej, kot sem rekla, res bolj počivam (čeprav tud včeraj nisem bila zelo fizično aktivna), pa spremljam dogajanje. Če me bo pa zaskrbelo, bom pa itak poklicala G in se šla za vsak slučaj pokazat.

Sicer pa uživajte danes zvečer (itak se boste imele fajn), samo ne preveč dežja za jutri zrihtat...user posted image

< Sporočilo je popravil Bonnie_RR -- 21.4.2010 10:33:50 >

(odgovor članu jer.za.)
Neposredna povezava do sporočila: 1988
22.4.2010 21:04:50   
sazi

IZVIRNO SPOROČILO: sazi

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

A je komentar potreben???????

ker mi je včeraj cel dan ful otrdeval trebuh, s prisotnimi krči (al kaj - in to v 10 minutnih intervalih!), pa še je bil nekam miren.

Tole se je pa tudi meni dogajalo eno noč - nekje v 34. ali 35. tednu. Pa interval je bil še krajši. Mislim, da sem kake 4 ure imela "popadke" na 7 minuu sploh nisme upala povedat - je lepo mirno spal zraven, jaz pa čisto panična. S tem, da mi je G dan prej povedala, da sem odprta 3 cm in da PDPja ne bom dočakala, da lahko rodim čez dva tedna ali pa še isti dan. No, pa sem zdržala do PDPja, ki ej bil najprej postavljen (in kasneje umetno prestavljen na kasneje). Ti želim, da je šlo samo za enkratni dogodek in da boš zdaj v miru preživela preostanek nosečnosti

(odgovor članu sazi)
Neposredna povezava do sporočila: 1989
23.4.2010 8:16:01   
tinkatonka
Hej punce!

večerja...ja luštno je bilo. So bile pa tokrat bolj resne teme na sporedu, pa se mi zdi, da smo bile vse kr fajn utrujene, ker smo po dveh urah čakanja že šibale domov. No ko sem pri avtu jamrala o mojih bolečinah v trebuhu....doma sem 1 uro sedela na wc-ju in imela hude hude in še enkrat hude prebavne motnje user posted image , ampak mislim, da ni bilo od večerje, ampak od enga prehudo začinjega kosila v menzi tisti dan. Kakorkoli že, lepo vas je bilo vidt in poklepetat z vami.

otrdevanje trebuha....bonnie upam, da vaša pupika počaka še nekaj tednov in da se ji ne mudi na svet. Jaz tega pri Anej HB nisem imela, tudi sedaj pričakujem, da bo dete prej zamujalo, kot da bi prej rodila. Recimo da rečem, da pride ven na 9.9. user posted image  ko je tak lep datum. Pa da vidmo, če sem kaj jasnovidna...hehehehe.....Ti pa pridno počivaj in uživaj v družbi svojih dveh škratkov.

sazi...predvidevam,da so se zle slutnje iz srede uresničile in da ležite doma z vročino. Dammmm user posted image user posted image  No naj bo tokrat hitro mimo, brez AB in ne preveč "krutimi nočmi".

poletje...jaz sem se odločila, da bom imela Aneja poleti doma,in sicer samo julija. Čist preveč plačam tega vrtca, pa itak bomo še na morju takrat, pa se bom kr za rezervacijo odločila, ker se baje plača samo 30% (moram še preverit). Pa še midva se bova mal ekstra crklala in pripravljala skupaj na dojenčka in bo pomojem prav zabavno. Ga pa ne bom preveč obremenjevala s pripravami, da se mu kaj ne zameri, še pred prihodom user posted image .

Jutri greva z jer.zo v Avstrijo (katjaandraž si se že odločila?) in sicer najprej v Adidas outlet, potem pa v sam center Celovca, kjer bova malo zapravljale še po H&M in C&A-ju in podobnimi štacuncami. Če bo še kaj volje, pa greva še v Ikeo, malo na otroški oddelek. user posted image  Vglavenm babji izlet. Anej bo danes spal pri dedku in babici, za kosilo pa bova itak že doma user posted image . No toliko za zdaj.

LP Tina

--------
(T. Pavček)

(odgovor članu sazi)
Neposredna povezava do sporočila: 1990
23.4.2010 9:39:08   
tinkatonka
IZVIRNO SPOROČILO: tinkatonka
ker smo po dveh urah čakanja že šibale domov. ...

čvekanja, da ne bo pomote. user posted image user posted image  Da ne boste mislile, da smo se dogločasile.

--------
(T. Pavček)

Neposredna povezava do sporočila: 1991
25.4.2010 21:33:00   
sazi
Hja, se mi zadnjič sploh ni dalo pisat...

Zarja je OK (upam, da tako tudi ostane), jo pa zobje dajejo nenormalno. Od septembra ima 8 zob, zdaj ji pa v zadnjih 2-3h tednihnaenkrat raste novih 6 ali 8 zob - niti ne morem natančno določiti.
Lev ima pa vneta ušesa. Je imel menda čist gnojna - revež. No, AB so mu v hipu prijeli (3. zapored v enem mesecu) in bi zdaj že kar divjal naokrog - ga komaj bremzamo. V Bohinj nismo šli - bomo kar doma. Mož gre itak v sredo v službo, mi bomo šli pa mogoče še 1x dinozavre pogledat v Arboretum. Zarje ne bom dala v vrtec - so skipine čisto zmešane, pa šče sem itak doma...

Srečanje je bilo res fajn. SIcer malo zgodnja ura za odhod domov, samo si tudi jaz nisem upala kaj dlje ostati,sai imamo katastrofalne noči.

Rezervacija za vrtec - Tinkatonka - zagotovo je 30% sem preizkusila za poletni dopust in za zdravstveno rezervacijo. Oboje je 30%. So mi pa (sploh za te zdravstvene) zaračunali polno, pa mi potem v naslednjem emsecu poračunali (verjetno zato, ker sem naknadno pošiljala vloge in so bile odobritve kasneje).

Kako je šoping? Ste si napolnile omare?

Včeraj pa sem šla po skoraj dveh letih spet tečt - je bilo fajn - upam, da grem jutri spet.

No, bodite fajn, pa se beremo kaj.

Neposredna povezava do sporočila: 1992
26.4.2010 7:29:45   
jer.za.
En sončni jutranjoi pozdravčekuser posted image .

No, pa je še en vikend za namiuser posted image . Čisto prehitro gre tole.
V soboto sem bila s Tinkotonko in mojo sestro v Avstriji...jaz sem dobila precej stvari, omara je približno napolnjena. Še kakšna dodatna poletna koklica(Tina, J. je bil navdušen nad poletno oblekco, ki sem jo kupilauser posted image ), pa kakšne lahke poletne hlače pa bo. Bomo šli tako in tako v kratkem še z možem v avstrijo po čevlje za mali, pa bom takrat še kaj dokupila.
Soboto popoldan smo bili doma na sončku, smo dobili ene obiske, otroci so noreli in se igrali, mi pa čvekali.
Včeraj smo pa tudi v glavnem cel dan preživeli zunaj...dopoldan kolesarjenje, po kosilu sva z Jerco eno urco spali, potem pa nazaj ven...je Jerca želela rolati, pa ji potem ko je imela rolarje gor ni in ni šlo in je obupala. Se je raje vozila s kolesom. Jaz sem šla tečtuser posted image , včeraj mi je uspelo preteči 5 kmuser posted image .
Imam pa danes Jerco doma, ker je imela v soboto drisko, pa ponoči je bruhala, tako da je kar doma preventivno. Sicer je bila včeraj cel dan ok, tudi blato je že bilo bolj kompaktno, ampak sem raje previdna.

Sicer pa nič kaj posebnega...planov za ta teden ni posebnih...bili so za jutri pa bo očitno dežuser posted image .

Sazi, nimam več beseduser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Držim pesti da se tole pri vas umiri, ker tole je pa že na meji norega. Pozdravite se, ti pa le izkoristi proste trenutke za tek.

Lep teden vsem, najbrž vas je kar precej na dopustui, tako da uživajte. Jaz delam, če bo vse po sreči sem pa v petek frej...planiram da bi šla z malima dopoldan v živalski vrt, pa me zanima če bi še katera šla?

Papa

(odgovor članu sazi)
Neposredna povezava do sporočila: 1993
26.4.2010 7:36:21   
jer.za.
koklica(

user posted image user posted image user posted image user posted image  Kiklicauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jer.za.)
Neposredna povezava do sporočila: 1994
27.4.2010 10:48:34   
Bonnie_RR
Zdravo.

Dnevi kar letijo, se mi zdi... Včerajšnji dan je bil kot ena sobota ali nedelja, ker smo ta teden vsi doma ( ima dopust, tamali pa počitnice). V soboto sem bila na eni dekliščini in smo se babnce toliko presmejale, da me je na koncu že vse bolelo, naslednji dan sem se morala malo regenerirat - je bil čist tak na izi dan, včeraj sem šla na CSD papirje rihtat, pa s sestro darilo kupit, ker danes mami praznuje RD. Jutri imam popoldne pregled, v četrtek bomo šli mogoče v Avstrijo... Skratka, ni nam dolgčas.

Začela sem pa že kar bolj zatekat (sploh roke so na trenutke že obupne, gležnje zaenkrat še vidim). Se mi pa J. kar naprej smeji, da sem vsak dan bolj obilna...user posted image user posted image

lp

(odgovor članu jer.za.)
Neposredna povezava do sporočila: 1995
28.4.2010 8:20:05   
tinkatonka
Hej punce!

Bi z veseljem pisala tako kot bonnie, da dnevi kr letijo, ampak meni pa nikamor ne grejo ti dnevi. Čeprav bom kmalu pisala drugače, ker se bom začela učit in mi bodo potem dnevi in ure kar primanjkovale. No pa sej bo junij res tik tak tu. Dobrih 10 dni po izpitu je ša itak moj zadnji delovni dan, tako da začnemo še pri nas na polno uživat. Drugače se pa pri nas doma kr dogaja...delajo nam fasado. Svinjarije ogromno okrog hiše, tisti stiropor kr leti po zraku. Ampak bo pa lepo. user posted image  Predvidoma konec tedna bo končana, pa vam malo poslikam. Aja za barvo in police smo še neodločeni, imamo še dva dni časa. user posted image

jer.za....včeri je bil pri nas tako lep sončen dan, niti kaplje dežja, oblakov pa tudi bolj malo. Tok o sigurnosti vremenske napovedi. Sicer pa bi itak težko imeli piknik, ker so fasaderji kljub prazniku tudi včeraj delali in tudi J. je imel veliko dela doma.  

sazi...upam, da gre vaše zdravje na boljše!

šoping...jaz sem bolj malo dobila. Sem si dala v Ikei mal duška za prihajajoče user posted image , od nosečniških cunj pa samo ene hlače, dve nenosečniški majčki, ki bosta za ponucat čez velik trebuh in ene legice.

jer.za...pohvale za tek user posted image , pa upam, da ne bo kakšnih prometnih nesreč, ko vsa tako lepa in v novih oblačih tečeš po okoliških vaseh in se šoferji obračajo za tabo. user posted image  Aja jaz v ZOO ne grem, ker sem v službi. Bom pa s 1. junijem kupila polletno karto in bom poleti veliko tam.

Upam, da ti trije delovni dnevi hitro minejo. Čez vikend bomo pa malo praznovali, saj moj oče v ponedeljek praznuje RD.

Lp Tina

< Sporočilo je popravil tinkatonka -- 28.4.2010 8:21:16 >

--------
(T. Pavček)

Neposredna povezava do sporočila: 1996
28.4.2010 9:03:46   
tinkatonka
Še nekaj....

Ali bo šla katera na Festival družin. Jaz bom šla najbrž sama z Anejem (v nedeljo) in sicer z vlakom (imajo 50% popust na vozovnice za odrasle, odrasli do 12.leta pa zastonj). Tukaj pa še link. http://www.festival-druzin.si/

LP Tina

--------
(T. Pavček)

(odgovor članu sazi)
Neposredna povezava do sporočila: 1997
28.4.2010 14:46:48   
sazi
Samo na kratko...

Za petek bi lahko šli tudi mi v ZOO - sem itak razmišljala v tej smeti, le dneva nisem imela določenega. Če ne prideta ravno takrat iz MB tast in tašča, gremo v ZOO. Mi gremo ponavadi od doma nekje okoli pol desetih, če ni kakšnih hujših pretresov.

Čestitke vsem za šoping.

Zdravje pri nas - Levu so takoj prijeli AB, ima pa Zarja vneto uho - zaenkrat še bolj začetek vnetja in še nima visoke vročine in tudi ne AB - upam, da se sama pozdravi. Aja, ob tej priložnosti bi vas vprašala, če ima katera kaj pojma o Justu - se mi zdi, da nekatere kupujete njihove zadeve - Levova vzgojiteljica mi je rekla, da imajo eno kremo, s katero je mazala otročke okoli ušes, ko je kazalo na vnetje, pa so se potem sami pozdrvaili. Mogoče katera ve, kaj bi to bilo?

Smo bili danes tudi v Arboretumu. Kakšnaaaa gužvaaaa. No, ampak otrokoma ni bilo panike. So se ljudje kar porazgubili. Zadnjč je bilo tam 20 avtov, danes pa več kot 1000. Zaparkirano vse - sa parkirišča in vsi travniki - do zadnjega kotička.

Tek - sem šla zadnjič tudi jaz tečt po dveh letih. Upam, da grem danes spet - poitem pa novim zmagam naproti.

se beremo

Neposredna povezava do sporočila: 1998
28.4.2010 19:44:19   
katjandraž
Sazi, jaz ju mažem s Tee Tree kremo in dejansko sem že tko začetek vnetja nazaj spravlauser posted image . Kolegica svojima daje v uho tudi "ušesnik", tist kaktus, sam jaz tega ne upam, ker mi je enkrat en zdravnik, ki mu ful zaupam, rekel, da se v uho ne daje ničesar na lastno pest. Pozdravte se čimprej!

Mi smo bili tudi v Arboretumu, samo zgodaj popoldne, je bilo super, ni bilo več pretirane gužve, mi je pa ravno ta kolegica, ki sem zgoraj pisala, rekla, da so se oni dopoldne samo obrnili, ker je bila taka gužva.

Tinkatonka, mogoče bi mi šli, sem ravno danes gledala, da bo ful dobr. Se slišva.

(odgovor članu sazi)
Neposredna povezava do sporočila: 1999
29.4.2010 9:14:57   
tinkatonka
Hej punce!

Kako ste kaj? jaz sem super, razen zaspanosti, ker je imel ponoci ob 3h moz hud alergicni napad kaslja, da se je na ventolin priklopil. Revcek. Potem pa zaspat nisem mogla nazaj. Sem pa ze cist poletno oblecena in se prav fajn pocutim. Grem pa danes še v kitajsko na kosilo....mnjami, mnjami....

Pa še eno opozorilo. KLOPI SO ŽE NA POHODU! Anej je staknil enega včeraj pri igranju na domačem travniku, tako da bodite extra pozorne. Sem pa že naredil halooooo, ker sem se spomnila, da se moramo spet cepiti 1 leto po prvem cepljenju, tako da je v ponedeljek že naročen na pikico.

No zdaj pa šibam naprej delat.

Lp tina

--------
(T. Pavček)

(odgovor članu sazi)
Neposredna povezava do sporočila: 2000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj jesti ob prehladu?
Prehlad, viroza dihal in gripa so bolj ali manj močni procesi čiščenja organizma, ki jih je dobro podpirati, ne pa zatre...
10 načinov za vzgojo otroka brez kaznovanja
Kazen ni potrebna, da bi se otrok naučil pravil obnašanja. Nasprotno, večina kazni, ki jih starši izvajajo, otrokom ne p...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......