|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčki in februarčice 2006-II del
10.5.2010 14:05:37   
jer.za.
Hej, hej!

Kako ste kaj? Jaz sem na dopustuuser posted image . Zjutraj sem že bila pri frizerju, pa potem pri kolegici na kavi, zdej imam pa še nekaj minutk preden grem po mali.
Jerca je bila v soboto in nedeljo v Zrečah, prvič čisto sama z mojimi starši, in je bila kar precejšnja kriza,joj, jok, jok, klicanje mene,.. so mislili da bodo morali že v soboto zvečer domovuser posted image . Pa tako zelo se je veselila, komaj čakala, potem pa ne vem kaj ji je bilouser posted image . Včeraj čez dan je sicer bilo malo bolje, ampak čisto sporščena, dobre volje in nasmejana pa ni bila. Je bilo pa toliko več veselja ko je prišla včeraj domov. In ko sem jo včeraj vprašala če bo še šla, je rekla da sama ne več, če bo šla pa še Zala z njo potem pa. Tako da drugič gresta obe ali pa le Zala. Ko bo pa mala spet pripravljena kam jiti sama, bo pa že povedala.

Nama z možem se je pa v soboto naredilo skoraj nekaj "neverjetnega"...sama sva bila v hiši cele tri ure, to se je v osmih letih kar sva skupaj pomojem drugič naredilo. Svak, Zala in tašča so šli v Lj malo nakupovat, midva pa sva izkoristila prosto dopoldne na kavču: malo spanja, malo crkljanjauser posted image , in mir. Je prav pasalo. Včeraj pa se je tudi Zala odločila, da gre s svakom na Šmarno goro, midva sva šla pa en sprehod. Moram pa priznati da mi je bilo kar malo čudno, kar nisem vedla kaj naj delam, kam naj se dam, kar preveč miru je bilo.

Tinkatonka, bomo odštevali s tebojuser posted image . Da bo čimprej za teboj teh 31 dni, potem pa bo vse lažje. 

Sazi, malo inhalacij, pa bo boljše. Pa veliko tekočine za piti, da se grlo odbaše. In resnično upam, da ti maledva ne zbolita spet. Sicer pa pri nas nič boljše...smrkata, kašljata, ampak vsak dan pravim da bo že in še nisem ven dala inhalatorja...no sedajle ga imam že pripravljenega, ko prideta iz vtcu ju čaka vsako ena doza fiziološke.

Punce, ste pri vas že dobili dodatni zabojnik za smeti za odpadno embalažo?Pri nas so jih danes delili, in sem ravno prejle razmišlaja, kako naj mali naučim ločevanja...sicer smo v grobem ločevali že zdaj, ampak sedaj bo pa potrebno to strogo delati. Sploh ne vem kako naj se lotim nadzora pri malih, kam bosta kaj dajaliuser posted image Najbolje, da se zmenimo da vsako stvar pokažeta ki jo hočeta dati v smeti, in jima poveva v kateri zabojnik gre kaj. A ima katera še kakšno idejo kako se tega lotiti? Ker priznam da za kakšno stvar imam še jaz težave kam kaj paše, npr. zobna ščetka(za moje pojme je to plastika in gre v odpadno embalažo, ampak po seznamu pa paše med mešane odpadkeuser posted image , ...bo treba kar s pomožnim seznam naokoli hodit da se točno naučimo kam kaj pašeuser posted image ).

Jutri zjutraj ima pa Zala zdravniški pregled, potem si bova pa malo pohajkovanja po trgovinah privoščile(danes je bil nakazan regresuser posted image ), pa kakšno tortico.

Evo, zdej pa šibam proti vrtcu..kar peš, da se vsaj malo sprehodimo, ker kakor kaže bo popoldan spet dež.

(odgovor članu Bonnie_RR)
Neposredna povezava do sporočila: 2026
10.5.2010 14:12:25   
Bonnie_RR
jer.za... ločevanje... Mi še nič ne ločujemo, imam pa js osebno vedno neke probleme pri mojih, ki pa to že imajo uvedeno. Vedno sprašujem, kam kaj dati, ker po pravici povedano, včasih pojma nimam. user posted image user posted image No, js bi verjetno na začetku skoz seznam gledala, dokler mi en bi zadeva prišla malo v kri.
Mi, zaenkrat, ločujemo samo cote. user posted image Sem tud Nika kar hitro navadila, kam kaj spada in že vse lepo sortira po košarah. user posted image user posted image

Ponosna mamica dveh navihanih zakladkov, Nika in Vite.

(odgovor članu jer.za.)
Neposredna povezava do sporočila: 2027
10.5.2010 14:20:50   
sazi
Glede ločevanja odpadkov:
ko sem živela pri starših, smp ločevali samo papir, saj ni bilo drugih zabojnikov
kjer sva z možem živela prej, pa so bili zabojniki pred vhodom v blok in sva se hitro navadila in še zdaj delava tako: pod koritom imam 2 vrečki in še en zaboj. Ena vrečka za mešane odpadke, ena za biološke, v zaboj grejo pa embalaže, steklo in deloma papir - pa to potem sproti razvrtim, ko odnesem ali pa zbašem v vrečke preden se odpravim do kant.
Sortirne zabojnike imamo na koncu ulice, ki je sicer zelo dolga in gremo ponavadi do tja kot na sprehod - Lev s kolesom, like-a-bikom ali peš, Zarja pa v vozičku s katerega mi visi cel kup vrečk.
V embalažo dajemo točno to - vse embalaže (plastične od hrane, čistil, kozmetike in tetrapake in pločevinke - tudi plastenke, ampak teh nimamo nič), steklo in papir je tako jasno, v mešane odpadke pa vse ostalo. Seznama sproti ne gledam. Verjetno dam kdaj kakšno stvar preveč med mešane odpadke, ampak ko pogledam, kaj počnejo sosedje, ko v navadne kante mečejo vse - od nezloženih kartonastih škatel.... se potem ne sekiram tolio, če kak lonček od actimela konča v mešanih namesto v embalaži - čeprav stremimo k temu, da bi bili res karseda pridni. Premalo folka ločuje in če bi se vsak vsaj malo potrudil...

Neposredna povezava do sporočila: 2028
10.5.2010 14:21:48   
sazi
A, še to. Sem bila pa včeraj presenečena, ko sem v Žurnalu al kje že, prebrala, da naj ostankov mesa in kosti ne bi metali v biološke odpadkeuser posted image

(odgovor članu sazi)
Neposredna povezava do sporočila: 2029
10.5.2010 15:29:48   
jer.za.
A, še to. Sem bila pa včeraj presenečena, ko sem v Žurnalu al kje že, prebrala, da naj ostankov mesa in kosti ne bi metali v biološke odpadkeuser posted image

Kam pa? Ok, mi imamo doma psa in mačke in to ni problem, ampak kjer pa nimajo živali mi pa ni jasno kam to dati? V mešane odpadke?

Bonnie, si se veliko ostrigla ali le malo osvežila frizurco?

(odgovor članu sazi)
Neposredna povezava do sporočila: 2030
10.5.2010 16:28:35   
katjandraž
Mi že dolgo ločujemo, zdaj odkar smo v hiši pa je sploh super, ker imam ogromen predal namenjen različnim košem. Mala dva kar dobro obvladata, kam morata kaj vržti. Sem pa ugotovil, da bom morala največji zabojnik nameniti embalaži namesto mešanim odpadkom. Ko enkrat ločuješ, mešanih res ni več veliko, pa sigurno mi kar nekaj stvari vržemo med mešane, čeprav ne bi bilo treba.
Ja, kosti gredo med mešane odpadke.
Šibam po zdravniško potrdilo za kolonijo za Ano, da bo ceneje. Čav.

(odgovor članu jer.za.)
Neposredna povezava do sporočila: 2031
12.5.2010 7:33:25   
jer.za.
Dobro jutrouser posted image . Sem sicer mislila da bom danes malo dalj spala(mi je mož zrihtal in odpeljal otroke v vrtec), ampak ne greuser posted image Spim do max. pol sedmih, in pol je to to. Sem pa kar nekaj brezvolja, brez energije, nič se mi ne da...malo pogledujem ven in bom šla najbrž kar en krog odtečt, da se malo k sebi spravim. Po zajtrku grem pa kolegici, ki je noseča okna pomit. Pa en "ornk" čvek bova imele zraven.

Ločevanje....kam pa spadajo rolčki od wc papirja in posmrkani robčki? No, saj nam kar nekako gre, tudi z malima ni večjih problemov-biološke že lepo obvladata, za ostale naju pa vprašata kam kaj paše. Pa tudi vse jih zanima, se veliko pogovarjamo sedaj okoli teh odpadkov, kaj, zakaj , kako...

Zdravniški pregled...včeraj sva imeli z Zalo zdravniški pregled pred vstopom v šolo. Velika je 116 cm, tehta 21 kg, in tudi vse ostalo je ok. Edino nismo še ugotovili ali je levičar ali desničar...sicer vse dela z desno roko(je, barva, piše,...), ampak striže pa striktno z levo rokouser posted image  Pa dve pikici je dobila, čez en mesec pa še eno. Nič solzic, nič jokanja, le en velik pogumuser posted image user posted image .
PO opravljenem pregledu pa sva šli malo pohajkovat po trgovinah...ogledovali sva si šolske torbe...si je eno že izbrala in bomo šli pomojem kar ponjo(ima DZS 20% popust do konca junija)-sem bila pa zelo presenečena, da je v masi izbire med Barbie, Winxicami ona izbrala torbo na kateri je narisan mucekuser posted image user posted image ...pa ves čas ni bilo drugega kot Barbie ali Winx. In ko sem jo včeraj vprašala za razlago kako to, je rekla da bodo itak vse punce imele že omenjeni lik(no, v razredu bosta samo dve punciuser posted image ), in da si ona želi mucka. Midva jo tukaj seveda ne bova omejevala, izbere naj si kar si želi, saj vem da bo na ta način vstop v šolo le lažji.

Evo, sem se odločila da jo popiham na zrak...si grem kar takoj hlače oblečt, da si ne premislim.

Papa, pa se beremo.

(odgovor članu katjandraž)
Neposredna povezava do sporočila: 2032
12.5.2010 9:39:22   
tinkatonka
Hej punce!

jaz sem v "učenem stanju", tak da se bom bodočih 29 dni bolj malo javljala. Predavanja zaenkrat zanimiva, teme pa tudi. Upam, da me bo čim dlje držal ta elan in da dobro opravim. Pol si pa privoščim končno malo načrtovat stvari za prihajajočega user posted image . Hvala za vse spodbudne besede glede med.lege. Sej še ne delam panike user posted image ,ampak malo se pa že sekiram. Če ne druzga pa se sekiram, če me kakšen dan kaj manj zbrca in pd. Sej veste nosečniške skrbi. Sicer pa drugače razen teh skrbi sploh nimam časa biti "noseča", ker je toliko stvari ki se mi dogaja, da bom dejansko "zaživela" šele po izpitu, oz. po 24. juniju, ko delam zadnji dan.

No zdaj pa res šibam. Upam, da vam zdravje dobro služi.

Lp Tina

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

(odgovor članu jer.za.)
Neposredna povezava do sporočila: 2033
14.5.2010 20:52:10   
Bonnie_RR
Hej hej,
js sem danes malo preveč okrog letala in sedaj čutim posledice: bolijo me noge, križ in trebuh otrdeva na polno...user posted image Sej zdej počivam...user posted image

Jutri greva z J. na poroko in še zdajle nisem točno odločena, kaj bom imela oblečeno in obuto - bom verjetno jutri še eno probo naredila... Me pa kar skrbi, kako bodo kaj moje noge zdržale (pa ne mislim nekih pet dajat gor - mission impossible!user posted image user posted image ), ker mi že v supergah noro zatekajo in bolijo...user posted image Ah ja...
No, v nedeljo pa ena kolegica praznuje RD in bo naredila piknik - upam, da bo vreme ok...

In tako bo vikend spet čist prehitro mimo. Potem pa pester teden - v ponedeljek imava z Nikom zobarja, v torej imam pregled, v peteg grem na izpit, en dan morava dat tud moj avto na popravilo (popravilo vseh prask in praksic, ki so posledica osemurnega puščanja avta na parkingu dan za dnem v času službeuser posted image )... Skratka, skoz nekaj...user posted image

tinkatonka... Fajn študiraj. user posted image

frizura... Nič kaj drastičnega - samo barvanje narastka oz. "sveženje barve"...user posted image

Lep vikend vsem!

< Sporočilo je popravil Bonnie_RR -- 14.5.2010 20:54:33 >

Ponosna mamica dveh navihanih zakladkov, Nika in Vite.

(odgovor članu tinkatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 2034
15.5.2010 9:27:49   
tinkatonka
tatata...............fasada končana. Lepo je.
Pošiljam link do slikic, ki jih imam na FB. Upam, da tiste, ki niste prijavljene gor, lahko vseeno pogledate. Sporočte.
klikni tukaj

Anej je šel spat k babici in dediju. Midva sva imela extra dozo crklanja na sporedu. user posted image user posted image user posted image user posted image Je blo treba fasado proslavit ...hehhehe...zdaj se grem pa učit. Anejček pride domov šele po kosilu.

Lp Tina

--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

Neposredna povezava do sporočila: 2035
17.5.2010 7:45:59   
jer.za.
Jutro.

Pa je spet vikend za nami...in mislim da smo bili danes zjutraj vsi štirje kar precej utrujeni in bi pasal še kakšen dan frej. Se nam je dogajalo od petka popoldan naprej.
Smo bili v petek popoldan v Qulandiji, kjer je imela Zala plesni nastop. V soboto dopoldan pa smo šli v LJ. Areno, kjer so imeli nastop Čuki in ribič Pepe(bila je promocija Monteja)-ni mi potrebno posebej omenjati da sta mali neskončno uživali. Ljudi ni bilo prav pretirano veliko(no, jaz tudi nisem plakatov zasledila, le en oglas na radiu v petek). Vsem otrokom se je Pepe podpisal na kapo, jim delil risbe, s Čuki so prepevali, plesali(Anita jih je učila koreografije), lahko so se slikali z njimi...ma super res. Poleg tega pa smo domov prinelsi še Montejeve majice, kapi, pobarvanke, barvice,...ma ni da ni. Sicer pa mali do zadnjega nista vedeli kam gremo, in sta bili na koncu prav prijetno presenečeni.
Včeraj pa smo bili dopoldan v Škofji Loki, kjer je imel bratranec od malih obhajilo, pa potem malo druženja. Popoldan pa še en rojstni dan.

Tinkatonka, super za fasadouser posted image user posted image . Ful je lepa barva, čeprav sem jaz malo bolj oranžno pričakovala...je pa res da se na slikah takoj drugače vidi kot v resnici. A si včeraj bila na sejmu? Je bilo kaj izbire za punce?

Bonnie, odštevaš? Kako se počutiš?
Sazi, kako ste kaj pri vas? Zdravje? Kaj tečeš?

Evo, jaz grem sedajle tudi en krog odtečt, da se znebim grehov, ki sem jih pridelal čez teden. Popoldan pa služba.
Pozdravčke!

Neposredna povezava do sporočila: 2036
17.5.2010 8:16:02   
tinkatonka
HEj!

Mi smo kr OK. Ima pa Anej ful dražeč kašelj, brez vročine. Sva mu včeraj in danes dala Panatus sirup, pa termofor na prsni koš in je ponoči ful lepo spal, danes zjutraj pa tudi ni več tako zelo kašljal. Upam, da se hitro "pozdravi".

FNZ....a boste šle kaj na festival nakupov in zabave v BTC? Izkoristit pupust, ki jih na ta dva dneva nudijo štacunce v BTC-ju?  

sejem...ma sej je vedno skoraj vse samo za punce. No včeraj je bilo pa še 20% več za punce, kar pomeni da oblačil nisem nič kupovala. za user posted image  roza stvari itak ne upam kupovati, kaj nevtralnega tokrat ni bilo. Sem pa kupila en super ohranjeni igralni center od Tiny Love. Mi je prodajalka rekla,da ga prodaja za 5€ (cena kupljenega 62€ je bila še goruser posted image ). Sem jo 2× vprašala kok je cena, pa še Katjo zraven, ker kar nisem mogla verjet, saj se na Bolhi rabljeni prodajajo od 20-30€. na vprašanje če kaj manjka, pa je rekla, da ena ali dve igrački. No in jaz prinesem domov in ugotovim, da ne manjka čisto nič, da je stvar res skoraj popolnoma nova (sej veste, da se te stvari ne obrabijo), da ne govorim da ima en cel kup stvari gor (glasba: Mozart, glasovi živali, ipd.),če da nogice gor se lučke prižigajo in pd. Vglavnem res super zadeva.  Tak da sem bla ful ful vesela in Anej tud. user posted image

bonnie...naj ti teden poln aktivnosti hitro mine.

Lp Tina

--------
(T. Pavček)

(odgovor članu jer.za.)
Neposredna povezava do sporočila: 2037
19.5.2010 7:52:55   
jer.za.
Hoj!

Se malo javim, da nas nazaj na prvo stran vrnem.

Tinkatonka, kako kaj Anej? Upam, da je najhujše za vama, da bosta lahko že danes/jutri uživala zunaj na sončku. Pa še tri user posted image user posted image user posted image , da se mali res čimprej pozdravi.

FNZ, mi ne bomo nič šli. Nič nimava v planu, da bi kaj morala kupiti. Pa še Zala ima v nedeljo v Šenčurju nastop, če bo pa lepo vreme pa upam da nam bo uspelo, da bomo šli na kakšen hrib.

Sejem, škoda, kot kaže bi lahko kaj za mali dobila. Junija sigurno pridem, zaenkrat takrat nimam še nič v planu.

Zdravje, tudi pri nas ni čisto briljantno...že kar nekaj časa obe kašljata, smrkata(da o vsakodnevnem inhaliranju ne govorim), en dan bolj, en dan skorajda nič, ogromno sluzi izkašljujeta, no včeraj zvečer pa je Jerca še rekla da jo grlo boliuser posted image  Sicer temperature ni bilo nič, prav tako smo spali v redu, tako da bomo poskusili z medom in Granobili tole dati čez. Pa jaz sem že nekaj dni hripava, kar glasu mi zmanjka, pa malo piskam, pa je potem spet v reduuser posted image  Sicer pa glede na vreme ni čudno, pri nas je zadnje dni tako pihalo, kot bi na primorskem živeli. No, kot kaže se bo tole vreme končno izboljšalo, danes smo se zbudili v prekrasno jutri brez sapice vetrauser posted image .

Danes je šla pa Jerca kar malo nervozna v vrtec..ima bralno značko, izbrala si je pa knjigico z naslovom "Veveriček posebne sorte", ki je kar precej težka-saj meni se tako zdi, ko sem jo brala, pa tudi Jerci sem težko razložila, tudi samo branje ni tako preprosto. Ampak ona je rekla da hoče povedati veverička, tako da ji nisem oporekala, ampak sem ji skušala na čimlažji način vse skupaj prebrati in zazložiti. Še največ pa mislim da je tukaj pripomogla Zala, ona ji je pa čisto na svoj preprost način po slikicah povedala obnovo. No, zdaj držim pesti da ji uspe samozavestno obnoviti knjigico, pod povštrom jo pa že čaka malo presenečenje za pogum.

Plenice, so vaši malćčki že vsi brez plenic tudi ponoči? Jerca ima še kar polulano plenico, včasih po en teden nič, včasih pa je tudi par dni zapored plenica čisto mokrauser posted image  Sicer vem da ima še čas, ampak si tudi sama želi biti brez pleničke, pa kar ne gre...poskusili smo že 1001 način, pa nič. Kakšna ideja mogoče?

Tako, grem izkoristit prelep dan-najprej malo pozajtrkovat, potem pa še za kakšno urco na kolo, popoldan me pa služba čaka. Papa

Neposredna povezava do sporočila: 2038
19.5.2010 13:23:27   
sazi
Živjo punce,

sem grozna, a? Se nič ne oglašam.

Prejšnji teden sem bila v četrtek in pedtek z obema doma. Lev je imel vročino, pa oba sta smrkala. V soboto sva ju okoli poldneva odpeljala k mojim staršem in sva šla na poroko. Maladva sta bila pridna in nista povzročala nobenih problemov (razen Zarjineih standardnih nočnih problemov), midva pa sva užoivala na poroki. Je bilo kar malo čudno, ko vseh 12 ur ni po meni plezal nihče, nihče me ni komandiral... Prav prileglo se je, pa še za prijateljico sem vesela, ko je imela tako fajn poroko.

V nedeljo smo bili potem doma, v ponedjek v vrtcu in službi, včeraj in danes pa sem z Zarjo doma. Zelo kašlja in ima zabasan nos. Lev noče v vrtec - danes se mi je tam zjokal pa sploh ni vedel, da bo Zarja ostala doma - kaj bi šele bilo, če i vedel, da greva midve domovuser posted image . No, sva šli najprej v službo pozdravit, pa potem domov.

Zdravje - kot rečeno, oba malo kašljata in smrkata - Zarja malo bolj. Midva z možem sva pa čisto boga od cvetnega prahu.

Tek - občasno grem tečt - med vikendom se popoldne z možem izmenjava, včasih grem pa okoli 20:30, ko Zarja zaspi.

Plenice - nimam nobenih idej. Lev jih je imel do lani poleti, potem pa čisto odsekal. Se sploh nisem s tem ukvarjala, ker itak nisem dosegla nič. Je pa hudo, če Jerco moti, pa ne najdeta rešitve. Žal nisem v pomoč.

FNZ - odvisno od obljbljenih popustov in informacij, ki jih bom dobila. Bi šla k Žaklju en kavč naročit, pa sem bila tam in niso imeli pojma ne informacij o enem njihovem kavču,ki ga imamo v Bohinju, kupljen pa je bil v Lescah, zdaj bi pa midva še enega takega za doma.

Tinkatonka - čestitke za fasado. Prav lepo zgleda. Lev je itak čist nor na rumeno in bi se verjetno hotel kar preseliti - ups, ne, saj je naša hiša tudi malo rumenauser posted image

ločevanje - kolikor je meni znano, grejo posmrkani robčki med organske odpadke

No, toliko zaenkrat. Moram zdaj izkoristiti čas, ko Zarja spi...

(odgovor članu jer.za.)
Neposredna povezava do sporočila: 2039
19.5.2010 22:29:08   
tinkatonka
HEJ!

Se učim, pa se samo na hitro javim. Anej mi je zaspal šele pol ure nazaj, ko je prišel k meni, da je žejen - pred tem je pa 1h ležal v postelji, tiho kot miška, sem mislila da že spi. Mož je šel na hokej, mi pa paše mir in tišina, za učenje seveda.

zdravje...sem na bolniški. Anej ima virozo, danes sicer že brez vročine, a je kašelj na robu bronhitičnega in se bomo malce bolj pazili. Bom kr do konca tedna doma, ker si res ne želim ga prehitro strpat v vrtec, potem mi bo pa čez en teden (ko začnem s študijskim dopustom in bom res rabla mir), po možnosti zbolel.

sazi in jer.za..naj vam zdravje zdrži.

LP Tina

--------
(T. Pavček)

(odgovor članu sazi)
Neposredna povezava do sporočila: 2040
20.5.2010 16:58:00   
jer.za.
Pozdravček.
sazi in jer.za..naj vam zdravje zdrži.

user posted image user posted image Jerca je bila danes doma, prav tako bo doma tudi jutri...spet bruhanje+driskauser posted image user posted image ...ma ne vem od kje letos toliko tega, do sedaj vsega skupaj nista toliko pobruhali/drisakli kot sedaj v roku treh mesecev. No, nekako upam da je mala iz ta hujšega mimo, saj od pol devetih naprej ni več bruhala, driska je sicer še, ampak ima apetit, pa tudi pije veliko.

Drugače pa se lahko pohvalim da mi je mož včeraj že kupil darilo za rojstni dan, in sicer uro za moje športanjeuser posted image user posted image ...meri utrip, porabo kalorij, čas,....uporabljam jo pa lahko pri teku, kolesarjenju, v vodi, ma ni da ni...zdej bom pa še z večjim užitkom športala. In če bo vse po sreči, jo grem čez kakšno urco sprobatuser posted image , če bo le mož uspel vse narediti da se zamenjava z varstvom.

Še jutri, potem pa spet vikenduser posted image .

Grem, me Jerca kliče.

Neposredna povezava do sporočila: 2041
22.5.2010 14:48:14   
tinkatonka
Hej punce!

Kako ste kaj? Jaz sem kr vredu. Anej je že bolje. Pa še ena današnja štorija...grem pa jaz po Aneja prej moji mami, ga pripeljem domov in ga pošljem počivat. Je bil totalno besen name, da on pa že ni zmatran, da bo počival na kavču ipd...jaz vztrajna.....on še bolj besen se vleže v posteljo in zaspi v trenutku.  Hehehehehe. Ampak je pa pojava. Tok se upira spancu, a na koncu omaga v sekundi. Jaz sem pa ravno popapcala eno ogromno skledo domače zelene solate z maminega vrta (pa redkvice) in sem se imela namen it naprej pridno učit, medtem ko mali spi :)  Potem, ko se zbudi, me je pa prosil, če si lahko sam skuha špinačo. Je zahteven a ne user posted image , ampak on dejansko špinačo naravnost obožuje, bi jo samo jedel (brez npr krompirja zraven).

jer.za...user posted image user posted image user posted image user posted image za uro. Upam, da je jerca že bolje!

srečanje...a ste zato, da se nekje sredi junija, preden vse odrinemo potem poleti na dopust, srečamo? Tm nekje med 15 in 20 junijem?. Sporočte!

odvajanje od plenic
....nimam ideje. Midva ponavadi Aneja dava še lulat preden greva midva spat, ne vsak dan, le takrat ko se nama zdi, da je proti večeru preveč popil. Njemu se namreč ponoči ne da lulat in kadar ima prepoln mehur mu včasih tudi uide. Redko, a se dogaja. Druge ideje nimam.

Šibam zdaj še izkoristit priliko, medtem ko on pridno drnjoha (mož pa dela, itak user posted image oz HB, da imam vsaj mir se za učituser posted image ).

Lp Tina

--------
(T. Pavček)

(odgovor članu jer.za.)
Neposredna povezava do sporočila: 2042
24.5.2010 8:21:58   
jer.za.
Dan!

Kljub temu, da je ponedeljkovo jutro sem že kar nekaj stvari opravilauser posted image . Zdele sem ob jutranji kavici, potem pa še nekaj na hitro naredim in greva z Jerco ven na sončka.
Ja, kot ste prebrale imam Jerco še doma...včeraj je spet zjutraj bruhala, imela dvakrat drisko, ampak od takrat pa ponovno kot bi odrezal je spet miruser posted image  Danes je preventivno doma, jutri pa če ne bo več težav gre v vrtec. Sicer je super razpoložena, ni nobenih težav ampak vseeno je raje doma.

Drugače je pa včeraj spelala kolo brez pomožnih koleščkovuser posted image user posted image user posted image . Že nekaj časa nazaj ji je uspevalo, pa ji na koncu ni uspelo in smo dali koleščka nazaj. No včeraj sem pa jaz po nesreči en kolešček zlomila(sem hotela malo jih pokriviti, pa sem naredila "štalo") in nam ni ostalo drugega kot dati koleščka dol. Pa sem rekla Jerci naj probra vseeno brez, in je spelala brez problema, le malo pomoči rabi še da spelje.

Plenice...sedaj imava čisto posebno razpredelnico, in vsakih ko je plenička suha nalepiva nalepko. In sedaj je že tri dni zaporedoma suha. Bomo vidli, kako bo šlo naprej. Pa gledam da zvečer ne pije preveč.

srečanje...a ste zato, da se nekje sredi junija, preden vse odrinemo potem poleti na dopust, srečamo? Tm nekje med 15 in 20 junijem?. Sporočte!

Jaz sem za, name lahko komot računate, le 19. sem zasedena.

Pozdravčke.

Neposredna povezava do sporočila: 2043
24.5.2010 10:27:50   
sazi
Dan,

kako ste kaj?

Upam, da je Jerca danes že dobro in da punci ostaneta zdravi - enako velja tudi za ostale. Prav tako upam, da je zdrav tudi Anej in da ti (Tinkatonka) ne zboli v času, rezerviranem za študij.

večerno lulanje - Lev zvečer vedno lula. Če ne prej, pa kriči "LULAT" takoj, ko se z nogami dotakne vode v banji in ga potem takoj odložim na WC in se v hipu polula. Sicer zvečer kar dosti spije, ampak ker res tik pred spanjem lula, potem do jutra nima težav - vsaj to nam je prihranjeno.

Nočno spanje - Zarji gre malo na bolje. Se še zbuja, včasih tudi galami, ampak ne pa več vsako noč (no, zbujanje ja, vsako noč, ampak galama in večurno bedenje pa k sreči ne več vsako noč).

Imeli smo plan, da gremo v soboto za nekaj dni v Izolo, kjer naj bi Lev ostalk z mojo mamo do torka ali srede, pa je moja mami zbolela, Lev je tudi jamral, da ga boli uho (soseda potrdila, da ima vneto) in smo ostali doma. Lev ni dobil vročine in tudi ni več jamral o bolečinah, tako da je danes v vrctu - upam, da ne zboli.

V soboto pa sem bila spet po dolgem času na tekmi. Bilo ej ful lepo, le škoda, da sem bila zaradi Levovega vprašljivega stanja na tekmi sama, ostali pa so me čakali doma. No, smo potem šli še v nedeljo na tekmo, čeprav nisem tekmovala, je pa bila tam sestra z družino in še nekaj prijateljev. Lev se ni hotel igrati z njimi. SPloh ne vem, kako ga kaj pripravit do tega, da se bo družil in igral z drugimi. Smo bili včeraj popoldne na enem rojstnodnevnem pikniku, kjer je bilo kar precej otrok, pa je ves čas čakal, kdaj bo torta - da bodo šli otroci na torto, on bo pa lahko sam na trampolinu - kje naumi take fore? In potem je bil takoooo vesel, ko so drugi navalili na torto, trampolin je bil pa samo "njegov".

Pa da se še malo pohvalim s citiranjem z naše klubske strani (škoda, ker ni zraven fotk):

4 državni prvaki, 7 zmag

Objavljeno: 22.05.2010 - Klemen

Na državnem prvenstvu na dolgi razdalji na Rašici so državni prvaki postali Tibor Mrak (M18), Nejc Kodrič (M16), Janez Pretnar (M35) in Janko Lapajne (M55). Zmagali so tudi Franc Knap (M21A) in Valentin Eržen (M21B), Saša Žižek (Ž21B).

Ker pa tekmujem v recimo temu reekreacijski kategoriji (tisti B zraven) nisem državna prvakinja, ker bi za to morala nastopati v težji kategoriji, kjer bi pa ostala daleč zadaj za ostalimi tekmovalkami.
Že na naši progi me je skoraj pobralo, njihova je bila pa za 50% daljša in 100% težja.

Sem ZA.

V zadnjih dneh, razen na tekmi, nisem tekla. Ne vem sploh, kako in kdaj bom - me tako sesuje tale cvetni prah, da komaj funkcioniram.
Ko pa tečem, imam pa tudi Polar gor - obvezno, da mi meri pulz in se kar držim omejitev, da se ne preteram.

Lep dan vsem

< Sporočilo je popravil sazi -- 24.5.2010 10:28:48 >

(odgovor članu jer.za.)
Neposredna povezava do sporočila: 2044
24.5.2010 14:13:48   
tinkatonka
ej punce sem vidla na temi junijčice....

S svojim rojstvom nas je danes, ob 9.43 uri, malo presenetila, a vseeno zelo razveselila lepotička Vita, velika 48 cm in težka 2785 g.
Srečni veliki bratec Nik, mamica in očka

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Bravo Bonnie!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Lepo se cartajte!! Samo to je bilo pa malce nepričakovano, a ne? A si sploh imela CR?

--------
(T. Pavček)

(odgovor članu jer.za.)
Neposredna povezava do sporočila: 2045
24.5.2010 14:26:15   
sazi
IZVIRNO SPOROČILO: tinkatonka

ej punce sem vidla na temi junijčice....

S svojim rojstvom nas je danes, ob 9.43 uri, malo presenetila, a vseeno zelo razveselila lepotička Vita, velika 48 cm in težka 2785 g.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Bravo Bonnie!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Lepo se cartajte!! Samo to je bilo pa malce nepričakovano, a ne? A si sploh imela CR?

ČESTITKE!!!!!user posted image
Želim veliko cartanja in uživanja, spanja in uspešnega hranjenja... pa čim manj raznoraznih problemov, o katerih razpredamo, pa jih potem spet pozabimo, ko so naši mali sončki takoooo "cukrasti"

Neposredna povezava do sporočila: 2046
24.5.2010 14:31:53   
tinkatonka
Jer.za….Čestitke Jerci za njen veliki kolesarski podvig!!! Upam, da jo zdravje ne izda in da se ji bolezen ne ponovi. Pa upam da bo tabelca z nalepkami uspešno pripomogla k odvajanju plenic

Srečanje…kaj pa če rečemo četrtek 17.junij? Prvo da uskladimo datum, pol se pa še za lokacijo zmenimo.

Sazi….čestitke za odličen rezultat na tekmi. Kar tako naprej in upam, da ti bo zdravje vseh družinskih članov pripomoglo k udeležbi na večini tekem.

--------
(T. Pavček)

(odgovor članu sazi)
Neposredna povezava do sporočila: 2047
24.5.2010 20:27:45   
jer.za.

Še tukaj: iskrene čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Želim ti veliko prespanih noči, lepih nepozabnih trenutkov, ter da bi Nik lepo sprejel sestrico, in jo varoval kot "big brother".

Neposredna povezava do sporočila: 2048
24.5.2010 20:35:06   
jer.za.

Srečanje…kaj pa če rečemo četrtek 17.junij? Prvo da uskladimo datum, pol se pa še za lokacijo zmenimo.

Meni datum ustreza. Za lokacijo pa spredlagam, če se se seveda strinjate kitajsko restavracijo v Retečah(ena najboljših kitajskih v Sloveniji).

Sazi..user posted image user posted image user posted image   za uspeh na tekmovanju.  Kako kaj Lev? Saj si otroka imela v vrtcu danes če se ne motim?

No, Jerca gre tudi jutri v vrtec, in upam da nam bo zdravje zdaj nekaj časa "služilo".

Jaz sem pa prejle pritekla z enournega teka, zdej pa še kavo do konca spijem in se pridružim možu na kavču..upam da je vsaj kaj pametnega po TV.

Neposredna povezava do sporočila: 2049
25.5.2010 13:14:40   
sazi
Kakšno poletje je danes - no, pa saj menda ne bo dolgo.

Kako kaj Lev? Saj si otroka imela v vrtcu danes če se ne motim?
No, Jerca gre tudi jutri v vrtec, in upam da nam bo zdravje zdaj nekaj časa "služilo".

Lev in Zarja sta oba v vrtcu, oba malo prehlajena (ni ravno, da bi jima svečki viseli iz noska), imata pa globoko vse zabasano. Zarja je zato ponoči slabo spala, jaz pa tudi oz. del noči sploh nisem. Lev je imel včeraj nekaj rdeče oči, pa je danes že bolje. Sem šla do P po bolniški list za 2 dni v prejšnjem tednu insme jo vprašala, če je možno, da tudi njijudva daje seneni nahod - jaz sem čisto boga, Pa je rekla, da Leva bi lahko, da Zarje pa verjetno še ne. Ker se ta prehlad res ne neha, pa še tele rdeče očke od Leva so me včeraj presenetile. No, upam, da je samo prehlad in da se kmalu pozdravita.
Morda pozna katera koga, ki je bil pri bioenergetiku Zdravku Domančiču? Smo na čakalni listi in bomo na vrsti enkrat oktobra, pa me zanima, če ima katere kakšne (upam da dobre) izkušnje z njim.

Jaz sem pa prejle pritekla z enournega teka, zdej pa še kavo do konca spijem in se pridružim možu na kavču..upam da je vsaj kaj pametnega po TV.

Lep, lepo. Enourni tek - no, toliko pa ponavadi ne tečem. Čisto preveč zame. Pa še malo tek krog imam naštudiran in sploh ne vem, kam ga lahko razširim (ni nobene dodatne potke, si pa potem takoj na asfaltu, kar mi absolutno ne paše).

Srečanje - meni je kul.

Lepo bodite, pa se beremo kaj.

(odgovor članu jer.za.)
Neposredna povezava do sporočila: 2050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Še poznate stare igre? Se jih še igrate?
photo
Igre poznajo vse kulture sveta. Skozi igro spoznavamo sebe in druge, pridobivamo dragocene izkušnje, rešujemo konflikte,...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......