sazi
|
Dan, kako ste kaj? Upam, da je Jerca danes že dobro in da punci ostaneta zdravi - enako velja tudi za ostale. Prav tako upam, da je zdrav tudi Anej in da ti (Tinkatonka) ne zboli v času, rezerviranem za študij. večerno lulanje - Lev zvečer vedno lula. Če ne prej, pa kriči "LULAT" takoj, ko se z nogami dotakne vode v banji in ga potem takoj odložim na WC in se v hipu polula. Sicer zvečer kar dosti spije, ampak ker res tik pred spanjem lula, potem do jutra nima težav - vsaj to nam je prihranjeno. Nočno spanje - Zarji gre malo na bolje. Se še zbuja, včasih tudi galami, ampak ne pa več vsako noč (no, zbujanje ja, vsako noč, ampak galama in večurno bedenje pa k sreči ne več vsako noč). Imeli smo plan, da gremo v soboto za nekaj dni v Izolo, kjer naj bi Lev ostalk z mojo mamo do torka ali srede, pa je moja mami zbolela, Lev je tudi jamral, da ga boli uho (soseda potrdila, da ima vneto) in smo ostali doma. Lev ni dobil vročine in tudi ni več jamral o bolečinah, tako da je danes v vrctu - upam, da ne zboli. V soboto pa sem bila spet po dolgem času na tekmi. Bilo ej ful lepo, le škoda, da sem bila zaradi Levovega vprašljivega stanja na tekmi sama, ostali pa so me čakali doma. No, smo potem šli še v nedeljo na tekmo, čeprav nisem tekmovala, je pa bila tam sestra z družino in še nekaj prijateljev. Lev se ni hotel igrati z njimi. SPloh ne vem, kako ga kaj pripravit do tega, da se bo družil in igral z drugimi. Smo bili včeraj popoldne na enem rojstnodnevnem pikniku, kjer je bilo kar precej otrok, pa je ves čas čakal, kdaj bo torta - da bodo šli otroci na torto, on bo pa lahko sam na trampolinu - kje naumi take fore? In potem je bil takoooo vesel, ko so drugi navalili na torto, trampolin je bil pa samo "njegov". Pa da se še malo pohvalim s citiranjem z naše klubske strani (škoda, ker ni zraven fotk): 4 državni prvaki, 7 zmag Objavljeno: 22.05.2010 - Klemen Na državnem prvenstvu na dolgi razdalji na Rašici so državni prvaki postali Tibor Mrak (M18), Nejc Kodrič (M16), Janez Pretnar (M35) in Janko Lapajne (M55). Zmagali so tudi Franc Knap (M21A) in Valentin Eržen (M21B), Saša Žižek (Ž21B). Ker pa tekmujem v recimo temu reekreacijski kategoriji (tisti B zraven) nisem državna prvakinja, ker bi za to morala nastopati v težji kategoriji, kjer bi pa ostala daleč zadaj za ostalimi tekmovalkami. Že na naši progi me je skoraj pobralo, njihova je bila pa za 50% daljša in 100% težja. srečanje...a ste zato, da se nekje sredi junija, preden vse odrinemo potem poleti na dopust, srečamo? Tm nekje med 15 in 20 junijem?. Sporočte! Sem ZA. V zadnjih dneh, razen na tekmi, nisem tekla. Ne vem sploh, kako in kdaj bom - me tako sesuje tale cvetni prah, da komaj funkcioniram. Ko pa tečem, imam pa tudi Polar gor - obvezno, da mi meri pulz in se kar držim omejitev, da se ne preteram. Lep dan vsem
< Sporočilo je popravil sazi -- 24.5.2010 10:28:48 >
|