tinkatonka
|
Hej punce! večerja...ja luštno je bilo. So bile pa tokrat bolj resne teme na sporedu, pa se mi zdi, da smo bile vse kr fajn utrujene, ker smo po dveh urah čakanja že šibale domov. No ko sem pri avtu jamrala o mojih bolečinah v trebuhu....doma sem 1 uro sedela na wc-ju in imela hude hude in še enkrat hude prebavne motnje , ampak mislim, da ni bilo od večerje, ampak od enga prehudo začinjega kosila v menzi tisti dan. Kakorkoli že, lepo vas je bilo vidt in poklepetat z vami. otrdevanje trebuha....bonnie upam, da vaša pupika počaka še nekaj tednov in da se ji ne mudi na svet. Jaz tega pri Anej HB nisem imela, tudi sedaj pričakujem, da bo dete prej zamujalo, kot da bi prej rodila. Recimo da rečem, da pride ven na 9.9. ko je tak lep datum. Pa da vidmo, če sem kaj jasnovidna...hehehehe.....Ti pa pridno počivaj in uživaj v družbi svojih dveh škratkov. sazi...predvidevam,da so se zle slutnje iz srede uresničile in da ležite doma z vročino. Dammmm No naj bo tokrat hitro mimo, brez AB in ne preveč "krutimi nočmi". poletje...jaz sem se odločila, da bom imela Aneja poleti doma,in sicer samo julija. Čist preveč plačam tega vrtca, pa itak bomo še na morju takrat, pa se bom kr za rezervacijo odločila, ker se baje plača samo 30% (moram še preverit). Pa še midva se bova mal ekstra crklala in pripravljala skupaj na dojenčka in bo pomojem prav zabavno. Ga pa ne bom preveč obremenjevala s pripravami, da se mu kaj ne zameri, še pred prihodom . Jutri greva z jer.zo v Avstrijo (katjaandraž si se že odločila?) in sicer najprej v Adidas outlet, potem pa v sam center Celovca, kjer bova malo zapravljale še po H&M in C&A-ju in podobnimi štacuncami. Če bo še kaj volje, pa greva še v Ikeo, malo na otroški oddelek. Vglavenm babji izlet. Anej bo danes spal pri dedku in babici, za kosilo pa bova itak že doma . No toliko za zdaj. LP Tina