|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo aprila 2010
27.4.2010 22:06:32   
nežken
No da se javim malce boljše volje. Popoldan je prišla user posted image , kar me je ponovno malo ruknlo ampak meni je itak huje, ko čakam al bo al ne bo. No pa je!!! Se selim na maj. Moram še prekalkulirat kateri.
user posted image bi mogla dobiti že včeraj, za današnji dan sem rekla, da bom delala test, da bo ziher in ne bom spet prehitra user posted image .

Sem še vseeno sitna, pa težkauser posted image ...

Jutri je nov dan - vsem vse lepo.

Zdaj pa spat in lepe sanje...

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 2126
28.4.2010 8:26:33   
zaljubljena23
nežken, objemčke...

Dajmo witch user posted image user posted image user posted image user posted image jutri pričakujem lepe novičke

23.4.2009, plusek...17.5.2009 si odšel med angelčke...
23.4.2010, plusek...17.12.2010 si prijokal na svet...
23.4.2012, plusek... 26.12.2012 PDP...

(odgovor članu nežken)
Neposredna povezava do sporočila: 2127
28.4.2010 8:34:14   
Arwenko
Jaz sem danes še 1x probala lulat ne...user posted image user posted image user posted image

In zdaj nama z mojim se zdi, da je res čisto rahla od rahle črtice, tako da ne še barvat, v nobeno od barv. Bomo še počakali, mogoče bo v petek kaj boljše. user posted image

(odgovor članu zaljubljena23)
Neposredna povezava do sporočila: 2128
28.4.2010 8:35:19   
lidik
witch ja ti pa si res pridna, da nas še na dopustu prideš pogledat. Sem pa vesela tvojih novičk o neuser posted imageuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 2129
28.4.2010 8:37:53   
lidik
nežken user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image naj bo maj tvoj mesec user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nežken)
Neposredna povezava do sporočila: 2130
28.4.2010 8:38:54   
lidik
arwenko kaj jaz to berem user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image jupi, joj komaj čakam, da sporočiš veselo novičko da bom lahko barvala.....to bo witch vesela, ko bo prišla, ko bo videla, da sem tudi roza barvala. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 2131
28.4.2010 8:44:45   
*Star*
nežken objemčke zate, pa hitro nasmeh na obraz in boš videla da bo tudi tebi kmalu uspelouser posted image

miklarom kolkor držimo pestke zate, bo 10.5. zagotovo pokazal en velik +, tukaj pa maš nas tetke da skrbimo za tvojo pikicouser posted image

Arwenko pri tebi sem skoraj prepričana, da je to to in da bo v petek en velik močan plusekuser posted image

teta strelka počakaj še par dni, saj veš da je naš moto, dokler ni user posted image , je vedno upanje.

Objemčke za vse vas punce, pa da nadaljujemo z roza barvouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 2132
28.4.2010 8:56:06   
agataema
Arwenko super, držim pesti za močnejšo črtico.

Miklarom, super močno držim pesti zate. Bo maj naš mesec.
Nežken, si bomo družbo delali majauser posted image .

Strelka, še mal počakat. Boš videla, da je 4 dni prej morda res prezgodaj.

Lidik, kakšno je počutje?

Jaz sem preživela super praznike. Malo smo delali, večino smo se potepali. Včeraj naju je s sinom mož peljal na izlet na Sviščake. Ker jaz še nisem zmožna pohodništva (ne moreš verjet da zaradi izpuljenega zoba in sledečih komplikacij skoraj en mesec ne moreš nič), smo šli kar na eno terensko vožnjo in si privoščili kosilo v naravi. Danes je na žalost že v službi, ampak bo vikend kmalu tukajuser posted image .

(odgovor članu *Star*)
Neposredna povezava do sporočila: 2133
28.4.2010 9:05:26   
strelka1987
Dobro jutro bejbe...

teta strelka se je mal pomirila/potolažla....mogoče je blo pa prav, da sem delala test, me je vsaj malo prizemljilo, da mogoče pa to le ni to....normalno, da bom zdej + se neskončno bol vesela, ampak bom tudi nič zmogla sprejet....

zdej ravno razmišljam, da bi še danes probala lulat..1 dan pred pričakovano....ne vem...se nekak ne morem odločt...pa še user posted image nimam doma, je v službi....dejstvo je, da sem en velik zmedeni otrok...

vam sporočim kako se bom odločla... user posted image

Be warned. My wings are broken.. now I am riding the broomstick!

(odgovor članu agataema)
Neposredna povezava do sporočila: 2134
28.4.2010 9:06:44   
lidik
agataema sem vredu hvala. Skoz mi je malo slabo, ampak to ni težko prenašati, če bo le vse ostalo vredu, pa zaspana sem tako, da bom vsak čas sede zaspala - ponoči sploh nisem mogla zaspat - zjutraj ko bi bilo treba vstat bi pa jaz spala. user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu agataema)
Neposredna povezava do sporočila: 2135
28.4.2010 9:38:12   
Arwenko
IZVIRNO SPOROČILO: strelka1987

Dobro jutro bejbe...

teta strelka se je mal pomirila/potolažla....mogoče je blo pa prav, da sem delala test, me je vsaj malo prizemljilo, da mogoče pa to le ni to....normalno, da bom zdej + se neskončno bol vesela, ampak bom tudi nič zmogla sprejet....

zdej ravno razmišljam, da bi še danes probala lulat..1 dan pred pričakovano....ne vem...se nekak ne morem odločt...pa še user posted image nimam doma, je v službi....dejstvo je, da sem en velik zmedeni otrok...

vam sporočim kako se bom odločla... user posted image

počakaj, vidiš da meni še na dan zaostanka ni pokazalo...pa res imam feeling, da je to to...vsaj do petka počakaj, pa bo user posted image

(odgovor članu strelka1987)
Neposredna povezava do sporočila: 2136
28.4.2010 10:22:45   
strelka1987
evo spet mene...sem naredila test..ampak je bil spet en velik NIČ.... Arwenko js sm tut mela full močen občutek da je to to....(pa še tista krvavitev, k sm jo kr za vgnezditveno vzela...ne vem....) jutr grem kupit babcy check mini, ker je baje bolj pbčutlji kot first sign, s katerim sem zdej testirala...bomo vidli

edin problemček je pa to, da se mi zdi, da so vsi znaki zginli...nč več špikanja, nč...sam full močn beli tok sm mela 3 dni....ka pa vem...se bom problala odklopit, pa ne nč razmišljat...kolker bo šlo... v soboto bom z user posted image test delala...nč prej...upam, da bom zdržala oziroma, da user posted image ne priteče...

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 2137
28.4.2010 10:37:09   
malajka84
Punce...še vedno sem z vami pa držim pesti za stare soborke in vse ostale!!!Dajmo punce!!!user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2138
28.4.2010 10:43:10   
majčii
IZVIRNO SPOROČILO: agataema

Včeraj naju je s sinom mož peljal na izlet na Sviščake.

hej a si notranjka (no sej na uni strani se majo za primorceuser posted image ), ali si naključno šla na ta konc slovenije? Al so še kje sviščaki?

Pri nas je danes 28 dan, bt mi je že včeraj malo padla in danes ostala nizko na 37st.celzija. bilo je cel teden rdeče, danes pa nič, čist normaln beli tok... bu čakamo,... aja ovulacijo mi je označlo šele na 22.danuser posted image

lepo se mejte :)

papa

(odgovor članu agataema)
Neposredna povezava do sporočila: 2139
28.4.2010 10:49:09   
Arwenko
IZVIRNO SPOROČILO: strelka1987

evo spet mene...sem naredila test..ampak je bil spet en velik NIČ.... Arwenko js sm tut mela full močen občutek da je to to....(pa še tista krvavitev, k sm jo kr za vgnezditveno vzela...ne vem....) jutr grem kupit babcy check mini, ker je baje bolj pbčutlji kot first sign, s katerim sem zdej testirala...bomo vidli

edin problemček je pa to, da se mi zdi, da so vsi znaki zginli...nč več špikanja, nč...sam full močn beli tok sm mela 3 dni....ka pa vem...se bom problala odklopit, pa ne nč razmišljat...kolker bo šlo... v soboto bom z user posted image test delala...nč prej...upam, da bom zdržala oziroma, da user posted image ne priteče...

Hja, jaz sem tudi s First Sign testirala, bom zdaj nekaj drugega kupla, CB ali pa kaj. Pa strelka sigurna sem, da je še prehitro, boš videla, upanje ostaja. V končni fazi, ti še niti izostala ni...

Neposredna povezava do sporočila: 2140
28.4.2010 10:57:16   
xoxox
Pozdravljene punce!

Da še enkrat povem vsem tistim, ki predčasno delate teste oziroma s kakšnim dnevom zamude. Meni je šele 1 teden po izostali user posted image testek pokazal user posted image . Pa še to je bila črtica komaj vidna, kar lahko tudi vidite v mojem albumu. Tako da kar brez panike. Dokler user posted image ne priteče obstaja upanje. Če še eno slišim (preberem), da je razočarana in obupana, ker je test pred izostankom ali malo po izostanku pokazal minus, jo bom kar preko tipkovnice zbrcala. user posted image

Držim pesti, da vse nalulate lepe user posted image . user posted image user posted image user posted image

user posted image

...An Angel in the book of life wrote down my baby's birth... And whispered as she closed the book: "Too beautiful for earth..." ...

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 2141
28.4.2010 11:08:09   
strelka1987
hvala punce... mislim, da ne rabim nč druzga kot to, da me eden pretepe...pa čeprav samo preko tipkovnice user posted image

moj problem je v tem, da mam full nihanja razpoloženja in trenutno sm mal bol v - ...  in rabim en zunajni stimulans...hvala ker ste to zdej ve...oblubim, da se bom pobojlšala user posted image

zdej grem pa na kavico na sončeka, z eno srečko nosečko in kolegico, ki ima 2 meseca starega bejbeka....si grem mal energijo napolnit user posted image

se tipkamo potem, ko pridem domov...

(odgovor članu xoxox)
Neposredna povezava do sporočila: 2142
28.4.2010 12:33:01   
Anonimen
Zdravo punce

No najprej samo glede teh testov

Arwenko--če si ti imela O 18.4....ti danes skoraj še ne more pokazat,saj je minilo komaj 10 dni in bi zdaj v tem času bila vgnezditev...šele tja tri dni in več pokaže test v urinu ,da se nekaj dogaja,in tudi znaki se pokažejo šele takrat ...no seveda pravila vedno niso za vse enaka....Seveda to velja ,če do vgnezditve pride tja deseti dan,lahko pride tudi že 6 ali 8,ampak vseeno,jaz vedno sem delala 14 dni od predvidene O ,nič prej....po navodilih G

Strelka---še malce počakaj in morda s bo črtica tudi tebi pokazala

Tudi jaz mislim da smo O imeli 17.4 in bom še malo počakala,čeprav me je danes začela bolet glava in pri meni je bil tudi to eden od simptomov v prejšnjih nosečnosti pa mehčalec mi je malce odveč postaluser posted image ampak saj bomo kmalu videli.....

Sicer pa upam,da nam vsem zadnjim ,ki še čakamo +,do konca meseca veselo pokaže dve črtici

bm

Neposredna povezava do sporočila: 2143
28.4.2010 12:42:53   
lidik
no dajmo punce malo pluseke lulajte. Mi witch ne bo nikoli več zaupala urejanja seznamčka, če bo videla, da sem samo v modro barvala. user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2144
28.4.2010 12:44:40   
lidik

user posted image

user posted image ALI user posted image PRIČAKUJEMO:

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image x.4. DIANE (x. krog)user posted image
user posted image x.4. Avonija (18. krog)user posted image
user posted image x.4. IsabellaLana (x. krog)
user posted image 1.4. mag3 (x. krog)user posted image
user posted image 1.4. Julles (x.krog)user posted image
user posted image 3.4. jacki (1. krog)user posted image
user posted image 3.4. mojamura (6.krog)user posted image
user posted image 4.4. aqua77 (3. postopek ICSI)user posted image
user posted image 4.4. spaghetek (20.krog)
user posted image 4.4. twetka (3.krog klomifena)user posted image
user posted image 5.4.mateja134 (4.krog)user posted image
5.4. mladika (6.krog)user posted image
user posted image 6.4. *Star* (3.krog)user posted image  
user posted image 6.4. etna (7. krog)user posted image
user posted image 7.4. doloress (7.krog)user posted image  
user posted image 7.4. lidik (7.krog)user posted image
user posted image 8.4. TMS82 (10.krog)
user posted image 8.4. Korinca (x.krog)user posted image
user posted image 10.4. Pikasta (4.krog)user posted image
user posted image 10.4. Spirit75 (2. krog klomifena)user posted image
user posted image 12.4. golobica82 (x. krog)
user posted image 14.4. evatista (12.krog)user posted image
user posted image 14.4. pujs666 (6. krog)user posted image
user posted image 15.4. agataema (2.krog)user posted image
user posted image 15.4. Pika555 (4.krog)user posted image
user posted image 15.4. pinkalonca (16. krog)user posted image
user posted image 16.4. zaljubljena23 (20.krog)user posted image
user posted image 16.4. *viva* (2.krog)user posted image
user posted image 16.4. xoxox (9.krog)user posted image
user posted image 18.4. KOLIBRI (5.krog)user posted image
user posted image 19.4. Shilou (x. krog)user posted image
user posted image 22.4. witch (4.krog)
user posted image 22.4. anonimna user posted image (x. krog)
user posted image 23.4. ribica81 (7.krog)
user posted image 24.4. 3.tanci (x. krog)user posted image
user posted image 27.4. ninchi9 (29. krog)user posted image
user posted image 27.4. Tejchy25 (24. krog)
user posted image 27.4. nežken (x. krog)user posted image
user posted image 27.4. didi82 (x. krog)
user posted image 28.4. Arwenko (3. krog klomifena)
user posted image 28.4. anonimna bm (x. krog)
user posted image 29.4. strelka1987 (1. krog)
user posted image 29.4. majčii (x. krog)

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SKUPAJ NAS JE: 42

user posted image

NOSEČK:__10__

user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

NAVIJAČICE:
BOSTINA, Bejli
Anonimna Z.
, Aleunam
Kika99, thevenus
miklarom, twetka
pinkalonca, pilotina
sarar, natasa.jurman
lidik, didi82

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 2145
28.4.2010 13:00:52   
*Star*
lidik, teto zvezdico tudi med navijačice, prooosimuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 2146
28.4.2010 13:03:27   
lidik
ok teta zvezdica te dodam jutri ko bom seznamček spet urejala, ker drugače bom kregana, da so sedaj sami seznamčki user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *Star*)
Neposredna povezava do sporočila: 2147
28.4.2010 13:03:50   
lidik
aja teta zvezdica kako je s tabo? Vse vredu? 

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 2148
28.4.2010 13:12:17   
*Star*
Ja ja, super, skos moram neki žvečt in je vse v reduuser posted image
Drugače pa sm mela take grde sanje, da lulam in da v školjko kaplja kriuser posted image
Izcedek je v realnosti bel in kar naj tak ostaneuser posted image

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 2149
28.4.2010 13:13:10   
Arwenko
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Arwenko--če si ti imela O 18.4....ti danes skoraj še ne more pokazat,saj je minilo komaj 10 dni in bi zdaj v tem času bila vgnezditev...šele tja tri dni in več pokaže test v urinu ,da se nekaj dogaja,in tudi znaki se pokažejo šele takrat ...no seveda pravila vedno niso za vse enaka....Seveda to velja ,če do vgnezditve pride tja deseti dan,lahko pride tudi že 6 ali 8,ampak vseeno,jaz vedno sem delala 14 dni od predvidene O ,nič prej....po navodilih G

Pozna te statistike ja, 10 dni po ovulaciji pokaže kakšnim 30%, 12 dni po ovulaciji cca. 75%, 14 dni po ovulaciji 90%, dejansko vsem pa pokaže šele 21. dan po ovulaciji.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?