Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 27.4.2010 22:06:32
|
|
|
|
nežken
|
No da se javim malce boljše volje. Popoldan je prišla , kar me je ponovno malo ruknlo ampak meni je itak huje, ko čakam al bo al ne bo. No pa je!!! Se selim na maj. Moram še prekalkulirat kateri. bi mogla dobiti že včeraj, za današnji dan sem rekla, da bom delala test, da bo ziher in ne bom spet prehitra . Sem še vseeno sitna, pa težka ... Jutri je nov dan - vsem vse lepo. Zdaj pa spat in lepe sanje...
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 28.4.2010 8:26:33
|
|
|
|
zaljubljena23
|
nežken, objemčke... Dajmo witch jutri pričakujem lepe novičke
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 28.4.2010 8:34:14
|
|
|
|
Arwenko
|
Jaz sem danes še 1x probala lulat ne... In zdaj nama z mojim se zdi, da je res čisto rahla od rahle črtice, tako da ne še barvat, v nobeno od barv. Bomo še počakali, mogoče bo v petek kaj boljše.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 28.4.2010 8:35:19
|
|
|
|
lidik
|
witch ja ti pa si res pridna, da nas še na dopustu prideš pogledat. Sem pa vesela tvojih novičk o ne .
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 28.4.2010 8:37:53
|
|
|
|
lidik
|
nežken naj bo maj tvoj mesec
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 28.4.2010 8:38:54
|
|
|
|
lidik
|
arwenko kaj jaz to berem jupi, joj komaj čakam, da sporočiš veselo novičko da bom lahko barvala.....to bo witch vesela, ko bo prišla, ko bo videla, da sem tudi roza barvala.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 28.4.2010 8:44:45
|
|
|
|
*Star*
|
nežken objemčke zate, pa hitro nasmeh na obraz in boš videla da bo tudi tebi kmalu uspelo miklarom kolkor držimo pestke zate, bo 10.5. zagotovo pokazal en velik +, tukaj pa maš nas tetke da skrbimo za tvojo pikico Arwenko pri tebi sem skoraj prepričana, da je to to in da bo v petek en velik močan plusek teta strelka počakaj še par dni, saj veš da je naš moto, dokler ni , je vedno upanje. Objemčke za vse vas punce, pa da nadaljujemo z roza barvo
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 28.4.2010 8:56:06
|
|
|
|
agataema
|
Arwenko super, držim pesti za močnejšo črtico. Miklarom, super močno držim pesti zate. Bo maj naš mesec. Nežken, si bomo družbo delali maja . Strelka, še mal počakat. Boš videla, da je 4 dni prej morda res prezgodaj. Lidik, kakšno je počutje? Jaz sem preživela super praznike. Malo smo delali, večino smo se potepali. Včeraj naju je s sinom mož peljal na izlet na Sviščake. Ker jaz še nisem zmožna pohodništva (ne moreš verjet da zaradi izpuljenega zoba in sledečih komplikacij skoraj en mesec ne moreš nič), smo šli kar na eno terensko vožnjo in si privoščili kosilo v naravi. Danes je na žalost že v službi, ampak bo vikend kmalu tukaj .
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 28.4.2010 9:05:26
|
|
|
|
strelka1987
|
Dobro jutro bejbe... teta strelka se je mal pomirila/potolažla....mogoče je blo pa prav, da sem delala test, me je vsaj malo prizemljilo, da mogoče pa to le ni to....normalno, da bom zdej + se neskončno bol vesela, ampak bom tudi nič zmogla sprejet.... zdej ravno razmišljam, da bi še danes probala lulat..1 dan pred pričakovano....ne vem...se nekak ne morem odločt...pa še nimam doma, je v službi....dejstvo je, da sem en velik zmedeni otrok... vam sporočim kako se bom odločla...
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 28.4.2010 9:06:44
|
|
|
|
lidik
|
agataema sem vredu hvala. Skoz mi je malo slabo, ampak to ni težko prenašati, če bo le vse ostalo vredu, pa zaspana sem tako, da bom vsak čas sede zaspala - ponoči sploh nisem mogla zaspat - zjutraj ko bi bilo treba vstat bi pa jaz spala.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 28.4.2010 9:38:12
|
|
|
|
Arwenko
|
IZVIRNO SPOROČILO: strelka1987 Dobro jutro bejbe... teta strelka se je mal pomirila/potolažla....mogoče je blo pa prav, da sem delala test, me je vsaj malo prizemljilo, da mogoče pa to le ni to....normalno, da bom zdej + se neskončno bol vesela, ampak bom tudi nič zmogla sprejet.... zdej ravno razmišljam, da bi še danes probala lulat..1 dan pred pričakovano....ne vem...se nekak ne morem odločt...pa še nimam doma, je v službi....dejstvo je, da sem en velik zmedeni otrok... vam sporočim kako se bom odločla... počakaj, vidiš da meni še na dan zaostanka ni pokazalo...pa res imam feeling, da je to to...vsaj do petka počakaj, pa bo
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 28.4.2010 10:22:45
|
|
|
|
strelka1987
|
evo spet mene...sem naredila test..ampak je bil spet en velik NIČ.... Arwenko js sm tut mela full močen občutek da je to to....(pa še tista krvavitev, k sm jo kr za vgnezditveno vzela...ne vem....) jutr grem kupit babcy check mini, ker je baje bolj pbčutlji kot first sign, s katerim sem zdej testirala...bomo vidli edin problemček je pa to, da se mi zdi, da so vsi znaki zginli...nč več špikanja, nč...sam full močn beli tok sm mela 3 dni....ka pa vem...se bom problala odklopit, pa ne nč razmišljat...kolker bo šlo... v soboto bom z test delala...nč prej...upam, da bom zdržala oziroma, da ne priteče...
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 28.4.2010 10:37:09
|
|
|
|
malajka84
|
Punce...še vedno sem z vami pa držim pesti za stare soborke in vse ostale!!!Dajmo punce!!!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 28.4.2010 10:43:10
|
|
|
|
majčii
|
IZVIRNO SPOROČILO: agataema Včeraj naju je s sinom mož peljal na izlet na Sviščake. hej a si notranjka (no sej na uni strani se majo za primorce ), ali si naključno šla na ta konc slovenije? Al so še kje sviščaki? Pri nas je danes 28 dan, bt mi je že včeraj malo padla in danes ostala nizko na 37st.celzija. bilo je cel teden rdeče, danes pa nič, čist normaln beli tok... bu čakamo,... aja ovulacijo mi je označlo šele na 22.dan lepo se mejte :) papa
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 28.4.2010 10:49:09
|
|
|
|
Arwenko
|
IZVIRNO SPOROČILO: strelka1987 evo spet mene...sem naredila test..ampak je bil spet en velik NIČ.... Arwenko js sm tut mela full močen občutek da je to to....(pa še tista krvavitev, k sm jo kr za vgnezditveno vzela...ne vem....) jutr grem kupit babcy check mini, ker je baje bolj pbčutlji kot first sign, s katerim sem zdej testirala...bomo vidli edin problemček je pa to, da se mi zdi, da so vsi znaki zginli...nč več špikanja, nč...sam full močn beli tok sm mela 3 dni....ka pa vem...se bom problala odklopit, pa ne nč razmišljat...kolker bo šlo... v soboto bom z test delala...nč prej...upam, da bom zdržala oziroma, da ne priteče... Hja, jaz sem tudi s First Sign testirala, bom zdaj nekaj drugega kupla, CB ali pa kaj. Pa strelka sigurna sem, da je še prehitro, boš videla, upanje ostaja. V končni fazi, ti še niti izostala ni...
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 28.4.2010 10:57:16
|
|
|
|
xoxox
|
Pozdravljene punce! Da še enkrat povem vsem tistim, ki predčasno delate teste oziroma s kakšnim dnevom zamude. Meni je šele 1 teden po izostali testek pokazal . Pa še to je bila črtica komaj vidna, kar lahko tudi vidite v mojem albumu. Tako da kar brez panike. Dokler ne priteče obstaja upanje. Če še eno slišim (preberem), da je razočarana in obupana, ker je test pred izostankom ali malo po izostanku pokazal minus, jo bom kar preko tipkovnice zbrcala. Držim pesti, da vse nalulate lepe .
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 28.4.2010 11:08:09
|
|
|
|
strelka1987
|
hvala punce... mislim, da ne rabim nč druzga kot to, da me eden pretepe...pa čeprav samo preko tipkovnice moj problem je v tem, da mam full nihanja razpoloženja in trenutno sm mal bol v - ... in rabim en zunajni stimulans...hvala ker ste to zdej ve...oblubim, da se bom pobojlšala zdej grem pa na kavico na sončeka, z eno srečko nosečko in kolegico, ki ima 2 meseca starega bejbeka....si grem mal energijo napolnit se tipkamo potem, ko pridem domov...
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 28.4.2010 12:33:01
|
|
|
|
Anonimen
|
Zdravo punce No najprej samo glede teh testov Arwenko--če si ti imela O 18.4....ti danes skoraj še ne more pokazat,saj je minilo komaj 10 dni in bi zdaj v tem času bila vgnezditev...šele tja tri dni in več pokaže test v urinu ,da se nekaj dogaja,in tudi znaki se pokažejo šele takrat ...no seveda pravila vedno niso za vse enaka....Seveda to velja ,če do vgnezditve pride tja deseti dan,lahko pride tudi že 6 ali 8,ampak vseeno,jaz vedno sem delala 14 dni od predvidene O ,nič prej....po navodilih G Strelka---še malce počakaj in morda s bo črtica tudi tebi pokazala Tudi jaz mislim da smo O imeli 17.4 in bom še malo počakala,čeprav me je danes začela bolet glava in pri meni je bil tudi to eden od simptomov v prejšnjih nosečnosti pa mehčalec mi je malce odveč postal ampak saj bomo kmalu videli..... Sicer pa upam,da nam vsem zadnjim ,ki še čakamo +,do konca meseca veselo pokaže dve črtici bm
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 28.4.2010 12:42:53
|
|
|
|
lidik
|
no dajmo punce malo pluseke lulajte. Mi witch ne bo nikoli več zaupala urejanja seznamčka, če bo videla, da sem samo v modro barvala.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 28.4.2010 13:00:52
|
|
|
|
*Star*
|
lidik, teto zvezdico tudi med navijačice, prooosim
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 28.4.2010 13:03:27
|
|
|
|
lidik
|
ok teta zvezdica te dodam jutri ko bom seznamček spet urejala, ker drugače bom kregana, da so sedaj sami seznamčki
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 28.4.2010 13:03:50
|
|
|
|
lidik
|
aja teta zvezdica kako je s tabo? Vse vredu?
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 28.4.2010 13:12:17
|
|
|
|
*Star*
|
Ja ja, super, skos moram neki žvečt in je vse v redu Drugače pa sm mela take grde sanje, da lulam in da v školjko kaplja kri Izcedek je v realnosti bel in kar naj tak ostane
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 28.4.2010 13:13:10
|
|
|
|
Arwenko
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Arwenko--če si ti imela O 18.4....ti danes skoraj še ne more pokazat,saj je minilo komaj 10 dni in bi zdaj v tem času bila vgnezditev...šele tja tri dni in več pokaže test v urinu ,da se nekaj dogaja,in tudi znaki se pokažejo šele takrat ...no seveda pravila vedno niso za vse enaka....Seveda to velja ,če do vgnezditve pride tja deseti dan,lahko pride tudi že 6 ali 8,ampak vseeno,jaz vedno sem delala 14 dni od predvidene O ,nič prej....po navodilih G Pozna te statistike ja, 10 dni po ovulaciji pokaže kakšnim 30%, 12 dni po ovulaciji cca. 75%, 14 dni po ovulaciji 90%, dejansko vsem pa pokaže šele 21. dan po ovulaciji.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 5 vzrokov za bolečino pri ovulacijiNe glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?