Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 28.4.2010 13:31:21
|
|
|
|
lidik
|
jaz pa ravno zdaj razmišljam katero sadje ali zelenjavo si naj grem po službi kupit, da bom spravila v sebe. Me malo skrbi, ker nič kaj zdravega mi zadnje dni ne paše jesti.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 28.4.2010 13:37:47
|
|
|
|
agataema
|
Lidik, jaz sem na začetku jedla samo toast in jagodni sok. Prav čist nič drugega mi ni pasalo . Saj je potem v nadaljevanju nosečnosti boljše. Nič naj te ne skrbi, otrok si vzame kar rabi, je pa fajn, če ješ Elevit ali pa Centramed mami oz. nekaj takega, da vsaj tiste glavne vitamine, minerale dobiš, če ne moreš nič pametnega vase spravit.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 28.4.2010 13:38:52
|
|
|
|
Arwenko
|
lidik kadar je meni slabo, mi najbolj pašejo banane in jabolka...drugo sadje skorajda ne.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 28.4.2010 13:44:56
|
|
|
|
*Star*
|
lidik, meni pa paradižnik neznansko paše mmmmmmmm In to samo narezan na koščke in posoljen, ga kar samega jem pa kruh zraven hehe. Smešne kombinacije si zmislimo. Poskusi si naredit sadno solato - jagode, malo kivija, ananasa (lahko kompot), banane... in ko bo narezano ti bo mogoče uspelo pojest. Mmmmm joj pa še mene povabi zraven
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 28.4.2010 14:06:07
|
|
|
|
zaljubljena23
|
Jaz bi tudi šla med navijačice Strelka in arwenko po prstih vaju bom Poglejte si mene, tečka je zamujala teden dni, preden sem delala test in ni bilo nobenega minusa in nobene šibke črtice.... Arwenko, močno, močno stiskam pestke, da se iz te šibke črtice pojavi še močnejša...Strelka zate pa si želim, da je test bil narejen prehitro in te tudi čaka plusek.... Kako je lepo pogledat seznam, ko je tam nekje v sredini skoraj samo rozasto obarvan...Dajmo punce, nadaljujte tako
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 28.4.2010 14:29:33
|
|
|
|
lidik
|
IZVIRNO SPOROČILO: agataema Lidik, jaz sem na začetku jedla samo toast in jagodni sok. Prav čist nič drugega mi ni pasalo . Saj je potem v nadaljevanju nosečnosti boljše. Nič naj te ne skrbi, otrok si vzame kar rabi, je pa fajn, če ješ Elevit ali pa Centramed mami oz. nekaj takega, da vsaj tiste glavne vitamine, minerale dobiš, če ne moreš nič pametnega vase spravit. o hvala si me kr malo potolažila. Sej elevit pa že tako nekaj časa jemljem, tako da upam, da bo zaenkrat dokler se mi ne bo apetit malo spremenil dovolj.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 28.4.2010 14:30:27
|
|
|
|
lidik
|
IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko lidik kadar je meni slabo, mi najbolj pašejo banane in jabolka...drugo sadje skorajda ne. jabolka - videt ne smem; banane - se mi pa po enem grižlaju tudi ustavijo. Edino kar je pa res, da jagode pa spravim dol, samo me je malo strah, da če jih bom preveč jedla, se bom še teh preobjedla, pol pa bo sranje.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 28.4.2010 14:30:50
|
|
|
|
lidik
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Star* lidik, meni pa paradižnik neznansko paše mmmmmmmm In to samo narezan na koščke in posoljen, ga kar samega jem pa kruh zraven hehe. Smešne kombinacije si zmislimo. Poskusi si naredit sadno solato - jagode, malo kivija, ananasa (lahko kompot), banane... in ko bo narezano ti bo mogoče uspelo pojest. Mmmmm joj pa še mene povabi zraven ok, ti povej kaj naj zmešam v sadno solato in pridi. Jo bom naredila dovolj.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 28.4.2010 14:31:47
|
|
|
|
lidik
|
zaljubljena23 te dodam med navijačice, takoj ko naslednjič urejam seznam. Če ne bo nič novega ga bom verjetno šele jutri, drugače pa če se prej pojavi kakšna rozika ga spremenim takoj.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 28.4.2010 14:48:23
|
|
|
|
zaljubljena23
|
lidik zmenjeno... Drugače pa sem tudi jaz tista, ki vase ne spravim nobenega sadja in zelenjave...Razen solate obožujem (pa še to samo kakšne zelene in zeljnatno)..Zato pa zdaj toliko bolj pazim, da imam solato vsaki dan na jedilniku in kar konkretno skledo
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 28.4.2010 15:05:12
|
|
|
|
*Star*
|
a veste kaj bi pa jaz... pršut pa jagode mmmm melono, o ja pa sladoled, bog ne daj da grem mimo Se mi zasvetijo učki pomoje kot 4-letnemu otročku Tko kadar bi nekaj jedla pa niti sama ne vem kaj si zamislim da sem v eni velki dvorani in ena ogroooomna miza pred mano, k se bo vsak cajt sesedla pod dobrotami. Oh ja in potem se zbudim in gledam v hladilnik in ne vidim nič drugega razen parmezana ki bi ga pomoje tud na čokolado naribala hahaha
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 28.4.2010 15:11:24
|
|
|
|
lidik
|
IZVIRNO SPOROČILO: zaljubljena23 lidik zmenjeno... Drugače pa sem tudi jaz tista, ki vase ne spravim nobenega sadja in zelenjave...Razen solate obožujem (pa še to samo kakšne zelene in zeljnatno)..Zato pa zdaj toliko bolj pazim, da imam solato vsaki dan na jedilniku in kar konkretno skledo kaj to je že prej bilo tako, ali šele zdaj? Ker jaz do kakšnega tedna nazaj sem pojedla sadja in zelenjave cele gore. Jaz sem namreč skoz to dvoje najbolj oboževala, pa ni važno kakšno sadje je bilo niti kakšna zelenjava. Zdaj se mi je pa enostavno ustavilo - ne spravim nič dol, oz. zelo zelo malo.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 28.4.2010 15:12:11
|
|
|
|
lidik
|
ha ha ha ha *Star* pa menda ja ne - na čokoladi pa ne vem če bi bil ravno okusen no.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 28.4.2010 15:17:42
|
|
|
|
*Star*
|
lidik, to je tko k najdeš eno stvar k ti paše paše z vsem verjemi no za zdaj še nisem probala, če pa bom ti pa poročam, kako je blo Ti pa še malo pa domov, ane, jaz pa pol urce za tabo sam da bo koneccccc....
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 28.4.2010 15:23:06
|
|
|
|
lidik
|
ne ne nič še malo - jaz grem pa danes ob pol petih - dolga sreda
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 28.4.2010 15:31:00
|
|
|
|
*Star*
|
IZVIRNO SPOROČILO: lidik ne ne nič še malo - jaz grem pa danes ob pol petih - dolga sreda Oh kriza
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 28.4.2010 15:55:31
|
|
|
|
strelka1987
|
hei hei bejbe, vidim, da ste dosti bol usposobljene kot jaz za datume, teste, ipd....., zato vas prosim, da poveste kaj si mislite o tem... 1.4. je bil prvi dan zadnje 14.4. je računalnik izračunal O smo 8,9,10,11,12,16,17,18 21.4. sem krvavela in sicer, je izgledalo tako, 4*4 zelo temno rdeč madež 22.4. je bil madež velik 1,5*1,5 in rozast 23.4. so bile samo še 4 kapljice noben dan pa ni bilo prisotne nobene bolečine. 25.4. in danes sem naredila test, ki je bil obakrat negativen... Kaj pravite?
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 28.4.2010 15:59:06
|
|
|
|
lidik
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Star* IZVIRNO SPOROČILO: lidik ne ne nič še malo - jaz grem pa danes ob pol petih - dolga sreda Oh kriza ma ja no, sej zdajle mi še kar gre. Samo prej ko sem prišla iz malice sem pa mislila da bom znorela, tako se mi je dremalo - pa od enajstih do enih se mi je tako vleklo za znoret - no pol pa se je ura celo začela prestavljati.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 28.4.2010 16:00:40
|
|
|
|
lidik
|
teta strelka jaz ti še vseeno svetujem da počakaš še tri dni, potem pa z prvim jutranjim urinom naredi CB.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 28.4.2010 16:19:14
|
|
|
|
Arwenko
|
Evo, imam novo zalogo testkov, en paketek FS duo in en Cb. Delam v petek zjutraj ponovno, upam, da bom zdržala pa ne me po prstih no.... Ne vem no, a je to normalno, da skoz hodiš preverjat če je kaj priteklo. Vsakokrat na wc-ju tak skoraj s strahom pogledam papir. Pa je izcedek čisto tipičen, belkast, kremast do lepljiv. Aja, moja mami ima danes RD, če bo v petek črtica kolko tolko vidna, ji bomo v soboto k darilu dudo spakirali...komaj čakam reakcijo... Pa ne me narobe razumet, to danes pri meni ni bila šibka črtica ampak senca od črtice, nekaj zelo zelo zelo šibkega...tak da bomo videli, jaz se sploh še ne upam veselit.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 28.4.2010 16:32:43
|
|
|
|
xoxox
|
Arwenko imaš mogoče kakšno slikico testeka? Jaz sem imela tudi komaj vidno črtico pa je danes že močnejša. Tako da go girl! Čestitke.
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 28.4.2010 16:36:30
|
|
|
|
Arwenko
|
Sem probala naredit slikico pa se na nje sploh ni vidlo, videlo pa se je tak pri svetlobi, ko si pa malo stran od okna stopil pa spet ne več
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 28.4.2010 16:49:38
|
|
|
|
xoxox
|
Nič zato. Boš pa v petek slikico pokazala.
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 28.4.2010 17:43:53
|
|
|
|
Arwenko
|
punce...naredila Cb in je pluuussssssssss....sicer čisto rahel, ampak je..... bom probala sliko naložit...pa boste še ve pogledale...
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 28.4.2010 17:49:04
|
|
|
|
*miska.mcc*
|
A SEm TI REKLA!!!!!!!!!!! aja....sem ena taka skrita, tiha čirliderka
< Sporočilo je popravil *miska.mcc* -- 28.4.2010 17:54:09 >
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?