|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo aprila 2010
26.4.2010 18:07:03   
Arwenko
witch...mene tudi taka vrtoglavica daje...pa pravijo vsi, da je to samo še en znak user posted image

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 2101
26.4.2010 18:37:55   
xoxox
Arwenko meni se je šele en teden po izostanku pokazala črtica. Pa še to se je komaj videla. Ampak sem srečka user posted image .

Držim pesti, da bo enako tudi pri tebi. user posted image user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: witch

.. ker sem dobila eno čudno bolečino spodaj in vse bolj sumim da bo prišla user posted image se mi je pa s to bolečino pojavila tudi slabost in vrtoglavica.. tak da ne vem kaj je to user posted image ..

Jaz vem. Jaz vem. user posted image Spet se mi zdi, kot da opisuješ mene in moje počutje.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Uživaj witch na dopustu. Pa javi se nam kaj.

anonimna , ribica81 kaj novega? user posted image user posted image user posted image user posted image

In pa kje sta se zgubili TMS82 in golobica82?
 user posted image user posted image user posted image user posted image

Meni je pa ratalo danes slabo. Sem se tako hvalila, da meni pa že ni pa me je evo danes udarilo z dvojno dozo. user posted image

Aja in
briljantina bi ti z veseljem odgovorila na vprašanje pa ga nisem ravno zakapirala. user posted image

...An Angel in the book of life wrote down my baby's birth... And whispered as she closed the book: "Too beautiful for earth..." ...

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 2102
26.4.2010 18:45:17   
miklarom
mi grejemo eno lepo pikico, ki je preživela odmrznitev in sedaj upamo da ostane pri meni nadaljnih8,5 mesecev, test pa imamo 10.5.user posted image user posted image , mesec maj je naš mesec zmage, pa da vidimo ,če bo resuser posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 2103
26.4.2010 19:15:39   
witch
Jaz še kar doma user posted image user posted image user posted image xoxox si še ponovila kakšen test? je črtica že močnejša? ko bi le bilo pri meni res tako kot pri tebi user posted image se bom probala prek neta povezati pa vas pozdraviti, če pa nebo šlo bo pa lidik poročala moje stanje in pozdrave user posted image bo vsak dan dobila sms če je kaj novega na RR user posted image user posted image pa želim ti, da bi bile slabosti čim blažje oz. jih sploh nebi bilo več user posted image user posted image user posted image

miklarom za tebe pa držim pesti na rokah in nogah, če bi še kje lahko bi jih držala tudi tam user posted image naj se pingvinček uspešno zasidra in januarja zelo glasno prijoka k mamici user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil witch -- 26.4.2010 19:16:29 >

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu xoxox)
Neposredna povezava do sporočila: 2104
26.4.2010 19:58:28   
xoxox
Miklarom držim pesti, da te tale pikica ne izpusti za nadaljnih 8,5 mesecev. user posted image user posted image user posted image user posted image

Witch ja sem delala še enega ja. Danes. In je že bolj vidna črtica. Saj imam v albumu slikico. user posted image user posted image user posted image user posted image Sem šla danes še en kompletek testkov, da jih bom delala dokler ne bo močna črtica oziroma do svojega prvega pregleda. user posted image user posted image user posted image

Danes sem klicala ginekologinjo in jo vprašala če bo vredu datum, ki mi ga je dala še predno sem zanosila. In je rekla, da bo ravno pravšnji in bom lahko videla svojo pikico in poslušala srček. IIIIIIII... Komaj čakam. user posted image user posted image user posted image

Ja kdaj pa odpotuješ witch?

...An Angel in the book of life wrote down my baby's birth... And whispered as she closed the book: "Too beautiful for earth..." ...

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 2105
26.4.2010 20:06:22   
witch
pa je res močnejša črtica user posted image daj povej mi so tebe kaj joške bolele pred testom? Mi odpotujemo enkrat zdaj zvečer user posted image ko se uspemo spakirati user posted image

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu xoxox)
Neposredna povezava do sporočila: 2106
26.4.2010 21:07:29   
xoxox
Ma niti ne. So bile pa malo napete. Sedaj me pa počasi začenjajo bolet.Pa rastejo tudi. Noben modrc mi ni več prav. Sem prišla iz košarice C na D. Moj pa totalno navdušen. user posted image A tebe bolijo?

Pri nas pa ni tega "ko spakiramo". Pri nas mora biti vse pripravljeno na že v naprej določen čas odhoda, drugače: "A še nisiiiii??? Ma sploh ne bom šel." In se vsede in se ne premakne. user posted image

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 2107
26.4.2010 21:16:45   
witch
user posted image user posted image user posted image tvoj je isti ko moj user posted image user posted image a še nisi? gre v avto in čaka user posted image zdaj pa čakam jaz njega ker je imel še ene opravke in ga ni domov user posted image
mene joške ne bolijo nič, ampak imam očutek da so neke napete. me je pa začelo zdaj spodaj v trebuhu ful boleti... saj sploh ne vem kak naj to bolečino opišem.. peče me...se mi zdi user posted image sem pa wcju non stop pa preverjam situacijo.

(odgovor članu xoxox)
Neposredna povezava do sporočila: 2108
26.4.2010 21:21:35   
xoxox
No moj sploh noče it. Ali pa gre in je slabe volje. In potem ko mu rečem naj bo dobre volje. Pa mi reče: "Ja sej bi bil če bi me ti enkrat za spremembo poslušala in se spakirala pravočasno. Zdej me pa še prenaši slabe volje." In jst se ponavadi začnem smejat. user posted image

Ja witch jaz kar mislim, da boš kmalu pri nas decemberkah. user posted image Mene je tudi kr peklo v sp. delu trebuha, pa bolelo. Kot pred user posted image . Pa kr občutek imaš, da bo vsak čas pritekla user posted image . In tudi čutiš, da teče neki. In potem lavfaš v wc in nič. Ja to je to. In potem vidiš user posted image . user posted image

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 2109
27.4.2010 0:10:15   
Anonimen
Zdravo punce

Uh user posted image user posted image pa je le nekaj user posted image .

witch-lepo se imej

briljantina-pa ti bom jaz odgovorila iz mojih izkušnjah.otrdlino oz.vrh maternice ti sama lahko zatipaš pri cca.10-12 tednih.Takrat je velika kot pomaranča...približno.Zatipa pa se takoj nad sramno kostjo.

No jaz sem vmes naredila en bc test ,pa mi je očitno kazal O ,ker sem poskusila včeraj cb pa je bil -.Jutri je 33 dan in bi nekako morala pritečt oz.najkasneje v petek na 36 dan.Tako ,da še malo počakam.Imam pa znake kot pred M,tako da nevem.

No upam,da bo konec tedna več sreče z lulanjem.....držim pesti za vse nas

Sedaj pa grem gledat Housa do koncauser posted image

bm

(odgovor članu xoxox)
  Neposredna povezava do sporočila: 2110
27.4.2010 8:52:21   
zaljubljena23
Miklarom, sem zelo vesela zate...Glej da greš po mojih stopinjah user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kolibri, jaz sem danes dopolnila točno 6.tednov...Moraš pa vedeti, da vsaka ženska se drugače odzove na N...Ene nimajo problemov, druge imajo grozne slabosti, bruhajo v eno, ene pa malo majn...Jaz sem do zdaj bruhala samo 2x, ostalo so prisotne občasne slabosti...Pa utrujenost me je začela dajat...

23.4.2009, plusek...17.5.2009 si odšel med angelčke...
23.4.2010, plusek...17.12.2010 si prijokal na svet...
23.4.2012, plusek... 26.12.2012 PDP...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2111
27.4.2010 9:15:04   
KOLIBRI
Upam, da se ti slabosti čim prej umirijo!!!

Glede utrujenosti te pa razumem, jaz bi tudi kar naprej spala - grem vsako popoldne še za urco spat. user posted image

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 2112
27.4.2010 9:17:57   
Arwenko
Danes je 28. dan ciklusa, temeratura visoka, vsi znaki prisotni, čakamo še naprej user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zaljubljena23)
Neposredna povezava do sporočila: 2113
27.4.2010 13:41:53   
lidik

IZVIRNO SPOROČILO: KOLIBRI

lidik in zaljubljena23, koliko pa sta noseči, da so že vidne spremembe (hrana, slabost)?
Jaz sem danes sicer komaj 5t4d, ampak kot da ni nič, niti špikanja nobenega več. Upam, da čim dlje ostane tako.

Witch, ti pa da nam konec tedna sporočiš roza novičko!

jaz sem pa danes 6t6d, pa ti povem, da kar se hrane tiče mi je čisto obrnilo vse skupaj - prej sem pojedla ful zelenjave in sadja, zdaj pa jih videt več ne smem, pa se mi zdi, da mi vsa hrana smrdi, samo lačna pa sem, tako da nimam pojma kaj naj jem. Pol se pa le pripravim in nekaj pojem, mi je pa slabo, tako da je za znoret.

(odgovor članu KOLIBRI)
Neposredna povezava do sporočila: 2114
27.4.2010 13:44:41   
lidik

IZVIRNO SPOROČILO: miklarom

mi grejemo eno lepo pikico, ki je preživela odmrznitev in sedaj upamo da ostane pri meni nadaljnih8,5 mesecev, test pa imamo 10.5.user posted image user posted image , mesec maj je naš mesec zmage, pa da vidimo ,če bo resuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  komaj čakam, da nam sporočiš da je test pokazal pozitivno in da potem uresničiva tisto najino skupno vozičanje in kafetkanje s trebuščki user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 2115
27.4.2010 13:54:42   
strelka1987
hei hei bejbe moje,

kako ste? vidim, da vam je kar dogajalo...tudi pri nas je bilo pestro.  testek sem delala v nedeljo, kar je pomenilo 4 dni pred pričakovano in seveda je bil en velik NIČ...in me je kr mal ubilo..ampak, bomo že...zdej sem se mal spustila na realna tla in bomo z nadaljnimi testi počakali do petka... user posted image

se vam še kaj javim!

Be warned. My wings are broken.. now I am riding the broomstick!

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 2116
27.4.2010 13:58:54   
lidik
ja teta strelka, kje mi pa ti hodiš? Sem te že pošteno pogrešala, ker nisi se prišla nič javit. No v glavnem za testek pa sem prpričana, da si ga delala prehitro, tako da user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za plusek

(odgovor članu strelka1987)
Neposredna povezava do sporočila: 2117
27.4.2010 14:20:16   
nežken
user posted image sem sicer že prenehala točit solze, se sprijaznila pa vendar sem jezna sama nase, da se mi je spet samo zdelo!!!

Ja, nalulala sm en velik nič!!!
Me je čist minilo. Tečke še ni, vendar kar verjamem CBju saj sem nazadnje user posted image 11.4. (imam lubija v tujini pa letala niso obratovala). 
Vsem ostalim več sreče.

Lep dan!

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 2118
27.4.2010 15:01:49   
strelka1987
hei hei lidik...midva z mojim sva bla na morju, ampak ti po resnici povem, da nism nč ekstra uživala, ker sem sam na + tuhtala...in pol ga še blo ni user posted image

sej vem, da je blo prehitro, ampak blo je res totalno NIČ, niti packe, NIČ....vse mi je dol padlo..še bol me je pa vse prestrašlo, ker sem 3 dni vmes krvavela...tak, da sam upam, da ni še kej tko narobe z mano....brezveze....če ne bi krvavela 9 dni po ovulaciji ne bi sploh pomislla, da sm noseča, ker na 1. krog sploh nisem računala...al pa če ne bi tisti belih gatg oblekla...ker je blo vsega skup res tok mal, da tut opazla ne bi...no in zdej sm že 4 dni tečna...in še 4 dni bom...

se opravičujem, ker tu stresam razočaranje...ampak nobenmu drugmu ne morem povedat...

Be warned. My wings are broken.. now I am riding the broomstick!

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 2119
27.4.2010 15:19:02   
lidik
strelka ti se kar razpiši, če ti je težko. Ampak sej ti pravim, nič prehitro ne obupaj, mogoče pa ta velik nič še vedno nič ne pomeni. Malo pobrskaj nazaj, pa boš videla kako dolgo so mogle punce čakati da so nalulale plusek - jim je kar nekaj dni zaostajala, prej je bil pa skoz minus na testu. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2120
27.4.2010 18:18:12   
zaljubljena23
Arwenko user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image kdaj pade testek

23.4.2009, plusek...17.5.2009 si odšel med angelčke...
23.4.2010, plusek...17.12.2010 si prijokal na svet...
23.4.2012, plusek... 26.12.2012 PDP...

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 2121
27.4.2010 20:24:08   
Arwenko
strelka, ne se sikirat, 4 dni pred user posted image je res fejst pehitro, mislim da nobenemu nebi tak hitro pokazalo...jaz sem delala 2 dni prej, pa je tudi bil nič, pa se ne sikiram. Saj bo. user posted image

(odgovor članu zaljubljena23)
Neposredna povezava do sporočila: 2122
27.4.2010 20:49:31   
witch
Da vas malo pozdravim user posted image ne morem brez vas user posted image nič rozik ni danes? Moje user posted image ni, me močno boli, peče v spodnjem delu trebuha, in križ me boli da bom znorela... poročam v četrtek kaj bo user posted image
Pa držim pesti za vse ki lulate user posted image lep večer user posted image

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 2123
27.4.2010 20:53:33   
witch
Strelka jaz mislim da si testek delala prehitro... xoxox je komaj en teden po izostanku pokazal plusek. Jaz sem danes 5 dni po pričakovani in je še ni.. dva testa sta bila negativana, ampak za zadaj še upam, in mislim da sta bil narejena prehitro. držim pesti, da nalualš velik plus user posted image
arwenko tudi na tebe mislim in tvoje lulanje user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2124
27.4.2010 21:04:29   
Arwenko
witch...lepo da si se javila. Kako se imaš na dopustu?

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 2125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

porod
lilip

Ste ob porodnih bolečinah tudi kaj kričale zraven?

Ja, kar veliko (18%)

Sem, samo ne preveč (26%)

Ne, nisem (47%)

Se ne spomnim:-) (9%)

Število vseh glasov: 385

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!