|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo aprila 2010
25.4.2010 15:19:14   
ninchi9
Juhu, čestitam vsem bodočim mamicam.. Vas je kar veliko ta mesec, super.. user posted image user posted image
Jaz pa žal sporočam, da je prišla user posted image in me boste morale obarvati na modro. Ja, kaj češ, bo pač drugič. To si že sicer govorim 2 leti in pol, a upanje umre zadnje. No, zdaj začnem s prvim krogom klomifena, pa da vidimo, če bo učinkovit pri meni.

Gremo punce v nove boje, da se nam čimprej pokaže user posted image user posted image .

Gremo, gremo user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image

LP, Ninchi

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 2076
25.4.2010 17:56:34   
Arwenko
Evo, da se malo javim. Smo bili danes cel dan na izletu. Moji znaki so vedno bolj intenzivni, pa kr nekaj sem utrujena. Moj se že zafrkava če sta slučajno dvojčka user posted image user posted image . No skratka, še 2 dni do izostanka, 5 dni do testa. Držite še naprej pesti za user posted image

(odgovor članu ninchi9)
Neposredna povezava do sporočila: 2077
25.4.2010 19:20:32   
witch

user posted image

user posted image ALI user posted image PRIČAKUJEMO:

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image x.4. DIANE (x. krog)user posted image
user posted image x.4. Avonija (18. krog)user posted image
user posted image x.4. IsabellaLana (x. krog)
user posted image 1.4. mag3 (x. krog)user posted image
user posted image 1.4. Julles (x.krog)user posted image
user posted image 3.4. jacki (1. krog)user posted image
user posted image 3.4. mojamura (6.krog)user posted image
user posted image 4.4. aqua77 (3. postopek ICSI)user posted image
user posted image 4.4. spaghetek (20.krog)
user posted image 4.4. twetka (3.krog klomifena)user posted image
user posted image 5.4.mateja134 (4.krog)user posted image
5.4. mladika (6.krog)user posted image
user posted image 6.4. *Star* (3.krog)user posted image  
user posted image 6.4. etna (7. krog)user posted image
user posted image 7.4. doloress (7.krog)user posted image  
user posted image 7.4. lidik (7.krog)user posted image
user posted image 8.4. TMS82 (10.krog)
user posted image 8.4. Korinca (x.krog)user posted image
user posted image 10.4. Pikasta (4.krog)user posted image
user posted image 10.4. Spirit75 (2. krog klomifena)user posted image
user posted image 12.4. golobica82 (x. krog)
user posted image 14.4. evatista (12.krog)user posted image
user posted image 14.4. pujs666 (6. krog)user posted image
user posted image 15.4. agataema (2.krog)user posted image
user posted image 15.4. Pika555 (4.krog)user posted image
user posted image 15.4. pinkalonca (16. krog)user posted image
user posted image 16.4. zaljubljena23 (20.krog)user posted image
user posted image 16.4. *viva* (2.krog)user posted image
user posted image 16.4. xoxox (9.krog)user posted image
user posted image 18.4. KOLIBRI (5.krog)user posted image
user posted image 19.4. Shilou (x. krog)user posted image
user posted image 22.4. witch (4.krog)
user posted image 22.4. anonimna user posted image (x. krog)
user posted image 23.4. ribica81 (7.krog)
user posted image 24.4. 3.tanci (x. krog)user posted image
user posted image 27.4. ninchi9 (29. krog)user posted image
user posted image 27.4. Tejchy25 (24. krog)
user posted image 27.4. nežken (x. krog)
user posted image 27.4. didi82 (x. krog)
user posted image 28.4. Arwenko (3. krog klomifena)
user posted image 28.4. anonimna bm (x. krog)
user posted image 29.4. strelka1987 (1. krog)
user posted image 29.4. majčii (x. krog)

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SKUPAJ NAS JE: 42

user posted image

NOSEČK:__10__

user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

NAVIJAČICE:
BOSTINA, Bejli
Anonimna Z.
, Aleunam
Kika99, thevenus
miklarom, twetka
pinkalonca, pilotina
sarar, natasa.jurman
lidik, didi82

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 2078
25.4.2010 19:22:52   
witch
ninchi9 sem tak lepo roza barvala, da mi ni prav nič všeč, da sem te mogla z modro pobarvati. Želim ti, da vama že v naslednjem krogu oziroma čim prej uspe user posted image user posted image user posted image user posted image

Arwenko jaz močno močno močno držim pesti da v petek nalulaš en velik plusek user posted image user posted image user posted image user posted image

anonimna user posted image in ribica81 že imata kakšne novičke za nas? user posted image user posted image user posted image user posted image za vaju, da bodo novičke čim boljše user posted image

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 2079
25.4.2010 19:33:51   
xoxox
Ninchi9 žal mi je, da vama ni uspelo. Pa naslednji krog. Držim pesti. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Arwenko glede na to, da čutiš znake in, da si skoraj prepričana, da si user posted image potem verjetno tudi si. user posted image user posted image user posted image

Kje ste punce? Nobenih lepih novičk slišat. Sem bol neučakana, da berem roza novičke, kot sem bila pa zase. user posted image

Witch kaj novega? Daj se že pobarvaj v roza. Saj vsi vemo da je se boš ta mesec morala. user posted image

No lepo se imejte punce. Jaz sem danes grozno utrujena. Samo spim že cel dan. Samo še "talente" pogledam, potem pa v mižule.

...An Angel in the book of life wrote down my baby's birth... And whispered as she closed the book: "Too beautiful for earth..." ...

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 2080
26.4.2010 6:56:58   
witch
Jutro punce user posted image Jaz že eno uro strašim po hiši ker ne morem spati user posted image To se mi pa ni zgodilo že 100 let. Kako ste? Bomo danes kaj barvali? Ko bi le bila spet kakšna rozika user posted image
xoxox iz tvojih ust v božja ušesa oziroma na testek user posted image user posted image user posted image
lidik si šla delat? Kako se počutiš?
Za vsako ena kavica user posted image user posted image

(odgovor članu xoxox)
Neposredna povezava do sporočila: 2081
26.4.2010 7:44:49   
lidik
witch kaj pa to pomeni, da ne moreš spati? Hmmmm mogoče tale nespečnost kaže na kakšne plusek, kaj praviš? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Ja jaz sem šla delat. Hmmm kako sem? Ja kaj pa vem, se bo treba privaditi, je bilo tako luštno doma, da bo kr težka tukaj.

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 2082
26.4.2010 7:55:39   
zaljubljena23
Kolibir, iskrene čestitke user posted image user posted image user posted image

ninch, objemček...

Witch, kako kaže pri tebi? Dajmo barvat rozauser posted image user posted image

Jaz sem ok, razen občasnih slabosti, ampak se jih ne branim

23.4.2009, plusek...17.5.2009 si odšel med angelčke...
23.4.2010, plusek...17.12.2010 si prijokal na svet...
23.4.2012, plusek... 26.12.2012 PDP...

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 2083
26.4.2010 7:59:27   
witch
nimam pojma ka to pomeni user posted image sem šla po polnoči spat pa nisem mogla zaspati, evo danes pa ob šestih auf user posted image to bom še tečna danes user posted image
saj ti se boš pa tudi privadila nazaj na temo user posted image boš zdaj vsaj več čvekala ko neboš doma user posted image

Jaz pa bi naj v četrtek zvečer šla malo na zaslužene počitnice user posted image in bo verjetno prišlo do spremembe načrta in bom šla že danes user posted image In mi je to všeč zelo, ampak.... pogrešala vas bom user posted image Pa prosila bi eno, če bi lahko do nedelje seznamček urejala... ali če ga pustite pa ga bom jaz ko pridem. lidik bi ga ti? user posted image

zaljubljena bomo še barvali, verjetno tudi kaj roza user posted image jaz sem ok, vsake toliko me špikne spodaj , to pa je to... user posted image ni in upam, da je nebo, pa da seveda plusek nalulam user posted image

< Sporočilo je popravil witch -- 26.4.2010 8:00:40 >

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 2084
26.4.2010 8:05:00   
lidik
witch kaj seznamček bi meni prepustila? Ja seveda ga bom prevzela, samo malo mi povej kaj moram to narediti. To grem na citirj - potem pa popravim kaj je za popravit? Imam prav?

Ja bom čvekala več z vami ja - samo kaj mi zdaj to koristiti, če mi boš ti pobegnila. user posted image user posted image

No ampak ker greš na zaslužene počitnice, user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sem zelo vesela. No jaz sem pa danes zvedela da delamo samo do pol dveh, ker je jutri praznik. Tako pa ni slabo priti v službo, a ne? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 2085
26.4.2010 8:11:24   
witch
tebi bi ga prepustila ker imaš v službi čas user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   saj ne... redno prideš gor, pa vem da ga boš dobro urejala user posted image user posted image evo zaupam ti user posted image user posted image user posted image ja daš citiraj potem pa zgoraj in spodaj tisti quote izbrišeš pa popraviš kaj je za popraviti pa to je to user posted image če nebom šla danes se pa itak javim tukaj user posted image aja pa konec tedna ti posmsjam kaj bom nalulala user posted image da me boš vedela pobarvati user posted image
Ti pa maš dobro službo user posted image user posted image user posted image prideš tja se dvakrat obrneš in že greš user posted image user posted image imaš prav super privajanje...

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 2086
26.4.2010 8:52:42   
lidik
ha ha ha witch, ja imam super službo ja. Tako da mislim da mi danes ne bo težko. Veš kako me danes v službi vsi postrani gledajo - vsi sumijo - noben ne vpraša - jaz pa tudi še nočem povedat. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

No seznamček pa seveda bom urejala - kaj enega na dan naredim če bodo spremembe? Vsaj konec tedna bom barvala, ko boš ti lulala plusek. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 2087
26.4.2010 10:32:12   
witch
hehe sem glih hotela vprašati če si že v službi povedala user posted image če ne poveš bodo pa počasi videli user posted image
seznamček pa urejaj kak hočeš... jaz ga včasih moram prestaviti brez sprememb ker se enostvno izgubi zadaj in potem iščem kot nora. Ker zadnje čase vlada tukaj na RR pravo zatišje user posted image nobene ni gor, nič čveka... vse ste pobegnile pod decembrčke ali pa pod maj user posted image
močno upam, da ti javim konec tedna dobro novičko user posted image danes imam kar precej močen beli tok. pa sem non stop na wcju in gledam če je pritekla, ker imam občutek da mi teče ko noro.. pa lačna sem ko volk user posted image včeraj zvečer me je dajala lakota, pa danes naprej... že zdaj sem kot slon s preveč kilogrami, potem pa še ta nenormalen apetit user posted image

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 2088
26.4.2010 11:01:44   
lidik
witch to je pa zelo dober znak. Veš kako sem jaz imela beli tok predno sem nalulala plusek in pa kako sem imela skoz občutek da mi teče. Hja pa tudi lakota zna kaj pomenit. Jaz sem tudi bila do pred par dni skoz lačna, zdaj se mi je pa vsa hrana zamerila. In ravno zdaj ko bi mogla najbolj zdravo jesti se meni ustavi vso sadje in vsa zelenjava. Ko samo vidim kaj od tega, mi kar dviguje. Tako da ne vem kaj naj najredim. user posted image user posted image user posted image

No v službi pa tistim ki me niso vprašali nisem povedala, tisti ki so direkt vprašali pa itak da sem morala rečit ja. Ampak sej zdaj bodo prej kot slej vsi zvedeli. user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 2089
26.4.2010 11:48:06   
majčii
sam res ne vem kje so vse,.. že ceu dopoldne hodm gledat če se kej dogaja tle gor,...

Jst sem razočarana nad mojim ciklusom. 19. dan sem bila pri gin. in je reku da mam v desnem jajčniku zelo lep jajček,... no fertiliy friend mi je označil ovulacijo 20. dan,... ko sem danes (26.dan) vnesla temperaturo pa mi je premaklno ovulacijo na 22.dan,... že tri dni imam rjav izcedek, in ko smauser posted image je tekla prow kri,... sveža rdeča,... in to full.
Kri je opazil že ginekolog ko mi je delal uz, pa je reku da mormo počakat rezultate brisa... ni naredu neke panike...

Joooj kek mi gre ta kri na živce user posted image med vsakim user posted image morem met brisačo zdravn, ker se vmes tok vlije, kt da bi me razrezal... noroooouser posted image

eh tko da jst kr obupujem nad tem mesecem,... čeprow me dns neki boli tam not :(

lp

aja še eno vprašanje,... v nedeljo grem vezat birmo eni punci pa ne vem kaj ji kupt.... Punca ima vse kar čš, zato ne vem kaj bi ji kupla,... bi pa neki izvirnega in ne nakita,..

hvala za pomoč

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 2090
26.4.2010 12:07:34   
briljantina
majčii - Jaz tudi gledam, če bo katera odgovorila na moje vprašanje, pa nič. user posted image

Ne vem, ali je res neumesno ali pač ni omembe vredno? user posted image

Lep dan vsem skupaj.

briljantina

(odgovor članu majčii)
Neposredna povezava do sporočila: 2091
26.4.2010 12:15:21   
witch
lidik kaj pa kašne zelenjavne župe, pa kakšni napitki sadni in zelenjavni... mogoče bi pa to šlo..
jaz komaj čakam konec tedna, da delam test, po drugi strani se pa bojim.... kaj pa če bo negativen... spet razočaranje, pa....

briljantina sem videla tvoje vprašanje o otrdlini... ampak nimam pojma zato tudi nisem odgovorila user posted image upam, da ti bo katera druga vedela pomagati.

majčii glede izcedkov in krvi upam, da se neha... in da bo konec meseca plusek user posted image user posted image user posted image za darilo pa... ne vem... odvisno kakšne hobije ima in koliko si pripravljena dati. Mogoče nebi bil slab kak izlet (če bi šel kdo z njo), npr. ji plačaš izlet v Gardaland, ali pa darilni bon od agencije, kakšen izlet v sosednje džave...

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 2092
26.4.2010 12:21:34   
briljantina
majčii - najslabše je obdariti nekoga, ki res ima vse, vendar pa bo mogoče najbolj vesela kakšne malenkosti (mogoče sama kaj izdelaš)

witch - hvala, nekaj sem brala o tem, pa me zanima, če to drži user posted image  Še vedno pa upam, da nalulaš pluseka. user posted image

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 2093
26.4.2010 12:36:44   
lidik

IZVIRNO SPOROČILO: briljantina

Aprilke, ve, ki že imate prve izkušnje, ali res začutite otrdlino tri prste pod popkom?

Ne vem točno kaj si hotela glede te otrdline vprašati, ampak jaz nič ne čutim.

(odgovor članu briljantina)
Neposredna povezava do sporočila: 2094
26.4.2010 12:40:17   
lidik
ja witch sej bom poskusila z zelenjavnimi juhami. Sedaj sem ugotovila da edino solato lahko jem in pa jagode. Drugače bo pač moralo biti nekaj časa tudi to vredu. 

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 2095
26.4.2010 13:35:29   
KOLIBRI
lidik in zaljubljena23, koliko pa sta noseči, da so že vidne spremembe (hrana, slabost)?
Jaz sem danes sicer komaj 5t4d, ampak kot da ni nič, niti špikanja nobenega več. Upam, da čim dlje ostane tako.

Witch, ti pa da nam konec tedna sporočiš roza novičko!

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 2096
26.4.2010 14:21:59   
witch
jeeeeeeej mi pa pakiramoooooo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image zvečer pa gremo veselo na počitnice user posted image user posted image user posted image
punce hvala vam za dobre želje user posted image in upam, da vam sporočim veselo novičko user posted image user posted image

(odgovor članu KOLIBRI)
Neposredna povezava do sporočila: 2097
26.4.2010 14:37:30   
Arwenko
Ojla punce, moram povedat da sem bila nervozna in sem danes zjutraj delala test, seveda je pokazal en navaden minus, je še 2 dni do izostanka user posted image , tako da nič čudnega, ampak pomagat si pa nisem mogla. Drugače pa vsi znaki še prisotni, temperatura še visoka, upanje še ostaja. Mi je pa danes pomagalo, da se postavim na realna tla, neham živčkat in enostavno počakam, pa si mislim če bo bo, če ne pa bo takrat ko bo moralo bit. 

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 2098
26.4.2010 15:24:06   
*Star*
Arwenko, jaz mislim, da se bo pokazala še 2. črticauser posted image
Znaki so več kot očitni, ampak kot si sama povedala, fino je, da si se na tla postavila, ker nikoli ne veš in bolje je, da razočaranje ni preveliko.
Jaz še vedno stiskam pesti.

Witch, fino se imej na dopustku - aja, kdo nam bo pa veselo novičko sporočil??user posted image user posted image

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 2099
26.4.2010 17:24:41   
witch
Arwenko jaz držim pesti, da je test bil opravljen prehitro in bo v petek velik plusek user posted image user posted image user posted image

Star hvala za dobre želje. lidik bom sporočila kako bo s testom... če mi bo ga potrebno delati user posted image ker sem dobila eno čudno bolečino spodaj in vse bolj sumim da bo prišla user posted image se mi je pa s to bolečino pojavila tudi slabost in vrtoglavica.. tak da ne vem kaj je to user posted image upam na najboljše user posted image
anonimna user posted image , ribica81, Tejchy25, nežken, didi82, Arwenko, anonimna bm, strelka1987, majčii za vsako posebej držim pesti in upam, da ko se vrnem boste vse rozike user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *Star*)
Neposredna povezava do sporočila: 2100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?