Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 25.4.2010 15:19:14
|
|
|
|
ninchi9
|
Juhu, čestitam vsem bodočim mamicam.. Vas je kar veliko ta mesec, super.. Jaz pa žal sporočam, da je prišla in me boste morale obarvati na modro. Ja, kaj češ, bo pač drugič. To si že sicer govorim 2 leti in pol, a upanje umre zadnje. No, zdaj začnem s prvim krogom klomifena, pa da vidimo, če bo učinkovit pri meni. Gremo punce v nove boje, da se nam čimprej pokaže . Gremo, gremo LP, Ninchi
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 25.4.2010 17:56:34
|
|
|
|
Arwenko
|
Evo, da se malo javim. Smo bili danes cel dan na izletu. Moji znaki so vedno bolj intenzivni, pa kr nekaj sem utrujena. Moj se že zafrkava če sta slučajno dvojčka . No skratka, še 2 dni do izostanka, 5 dni do testa. Držite še naprej pesti za
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 25.4.2010 19:22:52
|
|
|
|
witch
|
ninchi9 sem tak lepo roza barvala, da mi ni prav nič všeč, da sem te mogla z modro pobarvati. Želim ti, da vama že v naslednjem krogu oziroma čim prej uspe Arwenko jaz močno močno močno držim pesti da v petek nalulaš en velik plusek anonimna in ribica81 že imata kakšne novičke za nas? za vaju, da bodo novičke čim boljše
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 25.4.2010 19:33:51
|
|
|
|
xoxox
|
Ninchi9 žal mi je, da vama ni uspelo. Pa naslednji krog. Držim pesti. Arwenko glede na to, da čutiš znake in, da si skoraj prepričana, da si potem verjetno tudi si. Kje ste punce? Nobenih lepih novičk slišat. Sem bol neučakana, da berem roza novičke, kot sem bila pa zase. Witch kaj novega? Daj se že pobarvaj v roza. Saj vsi vemo da je se boš ta mesec morala. No lepo se imejte punce. Jaz sem danes grozno utrujena. Samo spim že cel dan. Samo še "talente" pogledam, potem pa v mižule.
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 26.4.2010 6:56:58
|
|
|
|
witch
|
Jutro punce Jaz že eno uro strašim po hiši ker ne morem spati To se mi pa ni zgodilo že 100 let. Kako ste? Bomo danes kaj barvali? Ko bi le bila spet kakšna rozika xoxox iz tvojih ust v božja ušesa oziroma na testek lidik si šla delat? Kako se počutiš? Za vsako ena kavica
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 26.4.2010 7:44:49
|
|
|
|
lidik
|
witch kaj pa to pomeni, da ne moreš spati? Hmmmm mogoče tale nespečnost kaže na kakšne plusek, kaj praviš? Ja jaz sem šla delat. Hmmm kako sem? Ja kaj pa vem, se bo treba privaditi, je bilo tako luštno doma, da bo kr težka tukaj.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 26.4.2010 7:55:39
|
|
|
|
zaljubljena23
|
Kolibir, iskrene čestitke ninch, objemček... Witch, kako kaže pri tebi? Dajmo barvat roza Jaz sem ok, razen občasnih slabosti, ampak se jih ne branim
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 26.4.2010 7:59:27
|
|
|
|
witch
|
nimam pojma ka to pomeni sem šla po polnoči spat pa nisem mogla zaspati, evo danes pa ob šestih auf to bom še tečna danes saj ti se boš pa tudi privadila nazaj na temo boš zdaj vsaj več čvekala ko neboš doma Jaz pa bi naj v četrtek zvečer šla malo na zaslužene počitnice in bo verjetno prišlo do spremembe načrta in bom šla že danes In mi je to všeč zelo, ampak.... pogrešala vas bom Pa prosila bi eno, če bi lahko do nedelje seznamček urejala... ali če ga pustite pa ga bom jaz ko pridem. lidik bi ga ti? zaljubljena bomo še barvali, verjetno tudi kaj roza jaz sem ok, vsake toliko me špikne spodaj , to pa je to... ni in upam, da je nebo, pa da seveda plusek nalulam
< Sporočilo je popravil witch -- 26.4.2010 8:00:40 >
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 26.4.2010 8:05:00
|
|
|
|
lidik
|
witch kaj seznamček bi meni prepustila? Ja seveda ga bom prevzela, samo malo mi povej kaj moram to narediti. To grem na citirj - potem pa popravim kaj je za popravit? Imam prav? Ja bom čvekala več z vami ja - samo kaj mi zdaj to koristiti, če mi boš ti pobegnila. No ampak ker greš na zaslužene počitnice, sem zelo vesela. No jaz sem pa danes zvedela da delamo samo do pol dveh, ker je jutri praznik. Tako pa ni slabo priti v službo, a ne?
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 26.4.2010 8:11:24
|
|
|
|
witch
|
tebi bi ga prepustila ker imaš v službi čas saj ne... redno prideš gor, pa vem da ga boš dobro urejala evo zaupam ti ja daš citiraj potem pa zgoraj in spodaj tisti quote izbrišeš pa popraviš kaj je za popraviti pa to je to če nebom šla danes se pa itak javim tukaj aja pa konec tedna ti posmsjam kaj bom nalulala da me boš vedela pobarvati Ti pa maš dobro službo prideš tja se dvakrat obrneš in že greš imaš prav super privajanje...
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 26.4.2010 8:52:42
|
|
|
|
lidik
|
ha ha ha witch, ja imam super službo ja. Tako da mislim da mi danes ne bo težko. Veš kako me danes v službi vsi postrani gledajo - vsi sumijo - noben ne vpraša - jaz pa tudi še nočem povedat. No seznamček pa seveda bom urejala - kaj enega na dan naredim če bodo spremembe? Vsaj konec tedna bom barvala, ko boš ti lulala plusek.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 26.4.2010 10:32:12
|
|
|
|
witch
|
hehe sem glih hotela vprašati če si že v službi povedala če ne poveš bodo pa počasi videli seznamček pa urejaj kak hočeš... jaz ga včasih moram prestaviti brez sprememb ker se enostvno izgubi zadaj in potem iščem kot nora. Ker zadnje čase vlada tukaj na RR pravo zatišje nobene ni gor, nič čveka... vse ste pobegnile pod decembrčke ali pa pod maj močno upam, da ti javim konec tedna dobro novičko danes imam kar precej močen beli tok. pa sem non stop na wcju in gledam če je pritekla, ker imam občutek da mi teče ko noro.. pa lačna sem ko volk včeraj zvečer me je dajala lakota, pa danes naprej... že zdaj sem kot slon s preveč kilogrami, potem pa še ta nenormalen apetit
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 26.4.2010 11:01:44
|
|
|
|
lidik
|
witch to je pa zelo dober znak. Veš kako sem jaz imela beli tok predno sem nalulala plusek in pa kako sem imela skoz občutek da mi teče. Hja pa tudi lakota zna kaj pomenit. Jaz sem tudi bila do pred par dni skoz lačna, zdaj se mi je pa vsa hrana zamerila. In ravno zdaj ko bi mogla najbolj zdravo jesti se meni ustavi vso sadje in vsa zelenjava. Ko samo vidim kaj od tega, mi kar dviguje. Tako da ne vem kaj naj najredim. No v službi pa tistim ki me niso vprašali nisem povedala, tisti ki so direkt vprašali pa itak da sem morala rečit ja. Ampak sej zdaj bodo prej kot slej vsi zvedeli.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 26.4.2010 11:48:06
|
|
|
|
majčii
|
sam res ne vem kje so vse,.. že ceu dopoldne hodm gledat če se kej dogaja tle gor,... Jst sem razočarana nad mojim ciklusom. 19. dan sem bila pri gin. in je reku da mam v desnem jajčniku zelo lep jajček,... no fertiliy friend mi je označil ovulacijo 20. dan,... ko sem danes (26.dan) vnesla temperaturo pa mi je premaklno ovulacijo na 22.dan,... že tri dni imam rjav izcedek, in ko sma je tekla prow kri,... sveža rdeča,... in to full. Kri je opazil že ginekolog ko mi je delal uz, pa je reku da mormo počakat rezultate brisa... ni naredu neke panike... Joooj kek mi gre ta kri na živce med vsakim morem met brisačo zdravn, ker se vmes tok vlije, kt da bi me razrezal... noroooo eh tko da jst kr obupujem nad tem mesecem,... čeprow me dns neki boli tam not :( lp aja še eno vprašanje,... v nedeljo grem vezat birmo eni punci pa ne vem kaj ji kupt.... Punca ima vse kar čš, zato ne vem kaj bi ji kupla,... bi pa neki izvirnega in ne nakita,.. hvala za pomoč
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 26.4.2010 12:07:34
|
|
|
|
briljantina
|
majčii - Jaz tudi gledam, če bo katera odgovorila na moje vprašanje, pa nič. Ne vem, ali je res neumesno ali pač ni omembe vredno? Lep dan vsem skupaj. briljantina
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 26.4.2010 12:15:21
|
|
|
|
witch
|
lidik kaj pa kašne zelenjavne župe, pa kakšni napitki sadni in zelenjavni... mogoče bi pa to šlo.. jaz komaj čakam konec tedna, da delam test, po drugi strani se pa bojim.... kaj pa če bo negativen... spet razočaranje, pa.... briljantina sem videla tvoje vprašanje o otrdlini... ampak nimam pojma zato tudi nisem odgovorila upam, da ti bo katera druga vedela pomagati. majčii glede izcedkov in krvi upam, da se neha... in da bo konec meseca plusek za darilo pa... ne vem... odvisno kakšne hobije ima in koliko si pripravljena dati. Mogoče nebi bil slab kak izlet (če bi šel kdo z njo), npr. ji plačaš izlet v Gardaland, ali pa darilni bon od agencije, kakšen izlet v sosednje džave...
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 26.4.2010 12:21:34
|
|
|
|
briljantina
|
majčii - najslabše je obdariti nekoga, ki res ima vse, vendar pa bo mogoče najbolj vesela kakšne malenkosti (mogoče sama kaj izdelaš) witch - hvala, nekaj sem brala o tem, pa me zanima, če to drži Še vedno pa upam, da nalulaš pluseka.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 26.4.2010 12:36:44
|
|
|
|
lidik
|
IZVIRNO SPOROČILO: briljantina Aprilke, ve, ki že imate prve izkušnje, ali res začutite otrdlino tri prste pod popkom? Ne vem točno kaj si hotela glede te otrdline vprašati, ampak jaz nič ne čutim.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 26.4.2010 12:40:17
|
|
|
|
lidik
|
ja witch sej bom poskusila z zelenjavnimi juhami. Sedaj sem ugotovila da edino solato lahko jem in pa jagode. Drugače bo pač moralo biti nekaj časa tudi to vredu.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 26.4.2010 13:35:29
|
|
|
|
KOLIBRI
|
lidik in zaljubljena23, koliko pa sta noseči, da so že vidne spremembe (hrana, slabost)? Jaz sem danes sicer komaj 5t4d, ampak kot da ni nič, niti špikanja nobenega več. Upam, da čim dlje ostane tako. Witch, ti pa da nam konec tedna sporočiš roza novičko!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 26.4.2010 14:21:59
|
|
|
|
witch
|
jeeeeeeej mi pa pakiramoooooo zvečer pa gremo veselo na počitnice punce hvala vam za dobre želje in upam, da vam sporočim veselo novičko
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 26.4.2010 14:37:30
|
|
|
|
Arwenko
|
Ojla punce, moram povedat da sem bila nervozna in sem danes zjutraj delala test, seveda je pokazal en navaden minus, je še 2 dni do izostanka , tako da nič čudnega, ampak pomagat si pa nisem mogla. Drugače pa vsi znaki še prisotni, temperatura še visoka, upanje še ostaja. Mi je pa danes pomagalo, da se postavim na realna tla, neham živčkat in enostavno počakam, pa si mislim če bo bo, če ne pa bo takrat ko bo moralo bit.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 26.4.2010 15:24:06
|
|
|
|
*Star*
|
Arwenko, jaz mislim, da se bo pokazala še 2. črtica Znaki so več kot očitni, ampak kot si sama povedala, fino je, da si se na tla postavila, ker nikoli ne veš in bolje je, da razočaranje ni preveliko. Jaz še vedno stiskam pesti. Witch, fino se imej na dopustku - aja, kdo nam bo pa veselo novičko sporočil??
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 26.4.2010 17:24:41
|
|
|
|
witch
|
Arwenko jaz držim pesti, da je test bil opravljen prehitro in bo v petek velik plusek Star hvala za dobre želje. lidik bom sporočila kako bo s testom... če mi bo ga potrebno delati ker sem dobila eno čudno bolečino spodaj in vse bolj sumim da bo prišla se mi je pa s to bolečino pojavila tudi slabost in vrtoglavica.. tak da ne vem kaj je to upam na najboljše anonimna , ribica81, Tejchy25, nežken, didi82, Arwenko, anonimna bm, strelka1987, majčii za vsako posebej držim pesti in upam, da ko se vrnem boste vse rozike
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?