Mubi
|
Pozdravljene in mamice! Najprej vsem, ki ste že mamice čestitke in ogromno lepih trenutkov s svojimi malčki in malčicami!!! Ne, jest še nism rodila , se vam javljam, ker se res že zlo dolgo nisem, ve pa čvekate tu ko nore . Vsak dan vas preberem ampak kr ne morm se spravt odpisovati vsem temam . Sama imam za porodnišnico že vse pripravljeno Sicer imam rok šele 19.5. ampak nikoli ne veš kdaj me preseneti . Mojega pa tud nebi rada obremenjevala s tem kaj naj pripravi, če sama še nebi, pa itak bi pol stvari pozabu al pa narobe prnesu hehe, moški pač . Že tako ali tako sem mu morala vse lepo napisat in vse dokumente in papirje skupaj zbrat in dat v kuverto - tista papirologija, ki jo mora on opravit naslednji dan ko rodim.... (socialna, njegov dopust, otroški dodatek, ......poklicat babco, prjavt na preglede itd.....) vse sm mu prprvalva, ker drugače ne vem če bi kej prou naredu . Pa ne, sej je prou super, sej bi se znajdu, sam jest sm živčna pa sm mu raj napisala, da bo res vse tako kot mora biti Glede sporov - farina grozno mora biti to! Najbolje da se pogovorita, pogovor je vedno rešitev za vse! Najin odnos je pa takole.....skupaj sva 7let in pred 3leti me ja zapustu - preveč sva se kregala in njega je zamikala druga Po pol leta je videl kakšno napako je naredu, se mi opravičeval, me prosil naj pridem nazaj k njemu....itd.... po 3h tednih sem mu končno oprostila in ga sprejela nazaj v nevednosti in nezaupanju kaj bo sedaj in kdaj ga bo spet polomil in ga bo katera zamikala Ampak sem tvegala. tako da sva bila spet skupaj. mislim da je bil to november ko sva nazaj začela. decembra za novo leto sva šla na Azutno obalo In tam sem slišala najlepši stavek oz. vprašanje ki ti ga fant lahko zastavi - bi se poročila z menoj? in prišel na dan s prstavnom . Tega nikakor nisem pričakovala. nisem verjela da resno misli tako zelo resno po samo tako malo časa kar sva spet ponovno skupaj. Od samega šoka sem rekla ja seveda! In za to mi ni žal. Od tistega dneva naprej sva se oba zelooo spremenila na bolje. redko kdaj se skregava, če se že, se zaradi malenkosti. prej sva se pa zelo močno kregala in sm bla velikokrat na koncu z voljo do življenja. No, kar hočem povedat je, da sedaj že eno leto in pol živiva skupaj in odkar sva se pred letom dni odločila da bova imela družino je vse samo še lepše. Nisem si mogla predstavljati, da je sploh še lahko, ampak očitno je lahko. Malo sem se jaz spremenila, (po mojem mnjenju) veliko on :) in odnos je kakršen je. Vseskozi pa vse težave rešujeva s pogovori, kar nama gre zelo dobro. Odkar sem noseča me je pa res zelo presenetu, sej je res zlo pozoren do mene. sploh zdele zadnje 3 mesece ali malo več....zlo prjazn, vse mi pomaga, vse kar ga prosim naredi (sm že mal izkoriščat začela ) Tko da sm res vesela da mi stoji ob strani, si ne predstavljam, da bi bla v taki situaciji da mi nebi. Tudi jest sm pa alergična na to, da ima za ozadje lepotice in suhice namesto karkol drugega . Saj imam občutek da mu nisem dovolj privlačna. Zdej ko sm pa tok okrogla mi gre pa sploh na živce če kej tko gleda al pa kej....jest pa tok ogromna pa grozna zravn njega..... sam več jest delam paniko kot on. Ravno včeraj sem opazila da so se mi začele pojavljati strije. na notranji strani stegen, kjer se ne vidim, včeraj pa sem malo z ogledalom pošarila in se prečekirala skoraj me je kap! sem prinorela v sobo do njega pa zaleča vpiti, kaj mi ni povedu da imam tam strije in zakaj nč ne reče. in da jih imam nekaj zelo malega na bokih in ene 4 na dojki. on me pa gleda ko se jaz derem, pa na koncu reče - meni je vseeno za te strije, si pač noseča, po porodu kar bo zginlo bo zginlo, kar bo ostalo bo pač ostalo, to pride skupaj v paketu z otrokom, ne moreš pričakovati da ne boš nič dobila. in na koncu propimnil, "saj veš da pa itak te raje vidim (med seksom) k kakšnim kosom oblačila kot pa čisto brez, sej me to bolj vzburi kot pa čisto naga ženska" Pa sem dobila takoj nasmešek na obraz in sem se še sama nehala sekirat za temi strijami in postavo.....pa sej bom že pršla nazaj na mojo staro prej ali slej. drugače pa ja, imam še približno 3. tedne do roka.... pa je iz dneva v dan bolj živahen....povsod berem da naj bi se sedaj počasi umiril.....ma tale moj je tok hiperaktiven da me kr mal plaši Včeraj npr. je migal 5 ur skupaj!!!ja, 5 ur!!! vse me je že bolelo, samo čakala sem kdaj me bo preluknal, pa bo nogica vn pogledala . Ne vem kaj to pomeni, ampak upam, da ko pridejo popadki da bo vsaj takrat pri miru . Ko bom rodila, se pa že sedaj hecam, da glede na njegovo živahnost se bo kr sam vn odrinil . So se mi pa prejšnji teden začele pojavljati nekakšne bolečine v križu....tko špikne me, pa nekaj časa drži, potem pa popusti....in to zdej vsak dan tko parkrat začutim.....predvidevam da so to kakšni lažni popadki, ne delam pa nč še panike, ker ni v nobenih intervalih ali kaj podobnega. Naslednji pregled imam pa drug teden v torek, tko da mi bo še tam kaj več o tem povedala. Imate ve mogoče tudi kakšne podobne bolečinice? Kaj pa zatekanje? meni so začele noge zatekati, ta teden tudi roke.... nč ne pomaga, sem pa cel nad taka. Sej ni tko grozno, samo jaz opazim in me moti nič, spet sem se nenormalno razpisala se opravičujem . če pa tak malokrat kej napišem, potem pa ko se spravim kr tipkam in tipkam, se me ne da ustavit . Naslednjič se vam pa tako ali tako verjetno javim ko rodim . No, mogoče se pa že prej spravim kaj napisati vso srečo in pogum vsem ki vas porod še čaka!!! še malo, pa bomo vse mamice!
|