farina
|
IZVIRNO SPOROČILO: fiška33 Hej Farina . Te že kaj panika? Včeraj sem mečkala Patrika od WBM, tako da jaz komaj čakam, da dobim Vesno v roke . Jaz sem si danes končno pripravila torbo, sicer pa pričakujem, da bomo zamujali, tak da, ta teden še pri nas ne bo nič . Za sredo.. A_T ima pregled ob 9h, jaz imam CTG ob 9.30, tako da smo načeloma zmenjene, da se slišimo. Če pri meni ne bo gužve, potem bom za ob 11h verjetno že fraj, A_T pa tudi. Te obvestim kako in kdaj bova midve fertik. Kaj Katy83, ti se že kaj voziš okrog s Timotejem? Prideta vidva tudi do Pohorske? Ja, da še malo pojambram ...moje noge nimajo več gleženskih kosti, v prstih na rokah pa imam mravljince . Še 8 dni do PDP, računam, da bom zdržala, čeprav menda traja tudi 2 tedna po porodu, da otekline zginejo ... Grem na teren, mejte se! helou, panika me še ne, čeprav diham težje, no kot prava nosečnica,pa zaprtje me spet muči, bomo vidl kak bo v petek, ko imam ctg, ja lahk se dobima načeloma ob 11ih,dajta me poklicat ko končata.. iiii, malega patrika si cartala, jaz pa dans 8MESEČNEGA SOSEDovega fantka,kak je to sladko...komaj čakam...
|