katy83
|
hej majčice. Evo, sedim zunaj na sončku in brskam po netu, zraven mene Timotej sladko spi, poslušava muziko, ata pa puca avte, ker so že konkretno svinjski. Vidim, da je nekaj majčic že rodilo. Iskrene čestitke vsem ob rojstvu vaših . Želim vam veeeeeeeeelikooooooo cartanja, mamicam seveda čimprejšnje okrevanje, pa predvsem zdravja. Ampak vseeno se majčice pridno držite svojega meseca. aprilčice smo kar hitele v marec. No, pa ker imam čas, še grem malo prebrat za nazaj, pa da kaj pokomentiram, da me ne pozabite. A_T - mislim, da mleka Bebe nimajo v dm-ih. vsaj jaz ga nisem tam našla. Vem, da ga imajo v Mullerju, pa v lekarnah. Mi smo od pediatrinje dobili recept, tako da imamo 6 mesecev to mleko zastonj. Občina plača. No, to povem tudi vsem ostalim, toliko da boste vedele, da vam to pripada. je pa spet odvisno od občine do občine če plača in za koliko mesecev plača. Jao, kot da je otrok kriv kje se rodi. aja, sem pozabila povedat, da zaenkrat so moje ledvice ok. Pa valda, če se tak nacejam kot nora. hvala vsem za skrb. sterilizator, grelnik - mi smo oboje dobili v posojo, grelnika ne uporabljam, ker predolgo traja, steriliziram pa flaške tak vsaki drugi dan. če ga ne bi imela, potem ga verjetno ne bi kupovala. Zdaj ko ga imam, ga pač uporabim. emibu - me veseli, da sta uspela izbrat jedilno mizo, stole, predsobo. še bolj pa me veseli, da sta šla z dragim potem uživat k reki, pa gledala kataloge za dopust. Sta se kaj odločila? Pa uživajta danes na večerji. Punce, kaj letos greste na morje z ? Mi gremo prvi teden v septembru v izolo. Ok, priznam, da mi slovenska obala ne diši, ampak glavno je, da bomo uživali. Bubolin - jaz si nisem bradavic nič prej za dojenje pripravljala, pa ni bilo neke panike. na začetku me je malo bolelo, ko sem še bila štorasta, pa mali ni znal vlečt, sem samo z lanolinom mazala (dobila v porodnišnici), pa je bilo boljše. Pa presredka si tudi nisem masirala, mi ga je pa babica med porodom. Zivepo - čestitke tvojmu dragemu za opravljen izpit. Mi2 z mojim sva se ravno včeraj o izpitu pogovarjala, pa sem jaz rekla, da bi ga rada šla delat, pa so se mu tak oči zasvetle, ker potem bi jaz njegov 125 kubični choper erbala, on bi pa si lahko bolj močnega kupil. Full bi rada šla izpit delat, ampak se mi zdi, da zdaj ko imava otroka...kaj jaz vem, verjetno se ne bova ne vem koliko okrog vozila. aja, upam, da si se izkazala kot zaposlena pri tvojem dragem. tašče - hm, prejšnja tašča je bila pravi , sedanja pa ... ima sicer svoje fore, ampak se dostikrat raje zadrži komentarja. Sicer pa se vidimo 1x na teden ali na 10 dni, tako da ni panike. Sočustvujem pa z vsemi vami, ki živite pod isto streho kot tašče. Midva za čisto za sebe in prav paše. Zavedam pa se tudi, da imava srečo. Pač, vem, da nekateri nimajo ravno možnosti, da gredo za sebe. Žal. sabri - no, tudi jaz sem taki človek, da sem najraje sama zase. tudi s svojimi nekak ne bi mogla tak za vedno živet, pa se full štekamo. Mi pač paše, da sem včasih do 12-ih v postečji, pa da cel dan hodim v pižami, pa da jem kosilo ob 17.uri, pa... take fore. Se pa tudi jaz včasih sprašujem, kakšna tašča bom. Glede na to, da znam bit včasih pravi , ajoj, upam, da bom koliko toliko razumevajoča. aninchy- joj, dobra si, da nisi svojega malo gor po oki vsekala, ko te je vprašal, če je otrok njegov. ampak po moje si bila malo šokirana, ne? jolcica - bravo za tvojo taščo, da si zadovoljna z njo k_a_t_i - Uživaj v porodniški patronažne - hm, mi je bilo hecno, ko me je 3 tedne po porodu klicala patronažna iz moje občine, da bi ona pred porodom malo prišla. Pa ji rečem, da smo mi že vse to skozi dali. Fora je, da živim na drugem naslovu, pa ni vedla. a, joj, saj mi ne bo ratalo vsega pokomentirat. sem kr v zaostanku. No, skratka, da še vam samo povem, da smo imeli 1.posvetovalnico in Timotej je težek 3590g in velik 49cm. ( pri porodu 2320g in 47cm) super smo, ponoči je kar ok, od 4.ih dalje noče in noče zaspat v svoji posteljici, pa sem danes zraven posteljice klečala (tako da me ni videl), pa sem jaz prej zakinkala zraven kot on zaspal. Drugače pa je super. Res lahko gremo kamorkoli in ni težav. Pa full ima rad družbo. tak, da je glasno okoli niega. Babike uživajte. Mi gremo jutri na izlet v velenje, okoli jezer, pa koca zraven, pa potem še na pizzo. Jao, komaj čakam. ajde, čao tak pa berite zdaj ta moj roman.
|