katy83
|
ojla mamice. Ste se že navadile na nov ritem vašega življenja. Meni se zdi, da se na to sploh nekak ni treba privajat, ker itak pride vse samo od sebe. Jaz sem bila prej prava zaspanka, sem spala včasih tudi 12ur na dan, zdaj pa spim 5, 6 mogoče 7 ur na dan, pa mi ni nič hudo. Ok, priznam, na čase znam bit prava tečka, pune razdražljiva, ampak upam, da tudi to kmalu mine. majas - joj, držim pesti, da se škrlatinka čimprej porihta. ja, pa kaj zdaj si sama doma? Joj, se mi smiliš. Dobra si, da boš to vse sama porihtala. Pa bravo za hčerkico, da ti pomaga. široko povijanje - mi imamo kolke 1a, pa ga previjem tako, da mu dam pampersko, pa eno tetra plenico, pa povijalno. Mi je pa pediatrinja rekla, da tu pa tam lahko prešvinglamo malo. No, jaz ga imam namen tako previjat do naslednjega uz kolkov, ko bo star 3 mesece. striženje nohtov - mi smo jih strigli že 2x. Full mu rastejo. No, ampak nam kr gre. To prakticiramo tako, da mu nohte striže dragi, medtem ko ga jaz dojim. didi5 - ojoj s temi šivi pa si res boga. agha - tudi naš Timotej je po vsakem obroku bil buden kakšno urco, pa se ta čas zdaj zmanjšuje. Zdaj se že zna zgodit, da takoj nazaj zaspi. mi pa imamo težave s spanjem v njegovi posteljici. Spet. No, fora je v tem, da zaspi samo v naročju, potem ga pa tja nesem, pa je ok. Ampak to samo ponoči. Čez dan pa mu ni problema zaspat samemu na ležalniku. Očitno ima rad, da sliši razne zvoke, ropotanja, itd. aja, kako čistite noske? Timotej ima vedno pogosto zamašen nosek in ko se spravim čistit nosek ... joj, drenje tako da aleluja. Imam ono pumpico, ampak sem očitno malo štorasta. Pa še to: Timotej kar pogosto bruha. Ni to polivanje, ker so kar večje količine. saj pediatrinja je rekla, da dokler napredujemo na teži, ni nobene panike, ampak jaz bi vseeno rada ugotovila kaj privede do bruhanja. Imamo dvignjeno ležišče, podiramo kupčka, tak da... Mogoče preveč poje? Ampak se mi zdi, da 90 -120ml ni tako dosti za njega? Včeraj smo bili skoraj cel dan v Velenju na sončku. Joj kako je pasalo. lepo se imejte, lp, Katy
|