katy83
|
ojla mamice. No, jaz se bolj malo javljam, ker je tak fajn sonček zunaj, pa dragi ima očetovski dopust, pa mormo na pune izkoristit. Vsak dan smo zunaj, na sprehodih, na kavicah. resnično uživamo 100/h. Timotej je pa itak full priden čez dan, tako da res ni panike kam z njim it. Dojenje je (žal) samo še za cartanje, kakšna 2 ali 3 obroki na dan, ostalo dodatek, ampak dokler naš pikec napreduje... Danes smo imeli še uz glavice oz. možganov in je vse ok, tako da nam ni potrebno več hodit na kontrole v porodnišnico. Obseg glavice se mu je povečal za 5 cm od rojstva. Meni se sicer ne zdi, da bi tak rasto, ampak drugi full pravijo, da je že pravi ded. Dacy- meni bi za srečanje pasalo v ponedeljek, ker imam zdaj do nedelje vse zasedeno . Kaj praviš? ležalnik - mi smo tudi čez dan v ležalniku al pa no rokah , če ga imam v ležalniku, mu tisto luknjo še malo podložim z eno koco. Tako da je še bolj ravno. Sicer pa je to res samo kompliciranje, ker tako kot pravite saj z lupinico vendar greš na pot, pa je to ziher več kot 2 uri. Aja, tak če smo že pri morju. Greste kam letos? Mi gremo 1.teden v septembru v Izolo. babyloverka - hja, tako kot pravi Dacy, tudi jaz imam fuuuuuuullllll preveč cot. Mi je kar hudo, ko že nekatere spravljam v vrečke, pa jih sploh nosli nismo. No, hvala bogu sem večinoma dobila, tak da se ne sekiram preveč. Drugače pa sem glede pripomočkov mnenja, da je fajn imet osnovo, ostalo pa potem kupovat. Nax - upam, da bo vse ok s Tai-jem Ampak kaj tako fejst je bruhal al kaj? ker naš tudi kar pogosto, ampak ne full dosti. Pa kak kdaj. Včeraj sem v pol ure 3 majčke menjala. Ulla - doma ga imam oblečenega v body z dolgimi rokavi + hlačke, če grem ven, pa mu dam samo jaknico čez in kapico. pa še kapice včasih ne, če je v vozičku in ne piha. Imam pa večinoma jaknice s kapucami, tak da mu tisto gor dam. meni je patronažna rekla, da če je noter 22 stopinj, zunaj pa enako, zakaj bi potem otroka bolj oblačili? no, razen seveda če je veter. Res pa je, da ga vedno po zatilju probam, pa je vedno topel, tako da vidim kje sem. Laura2010 - dobrodošla med mamicami kremica za ritko - jaz imam zaenkrat neko kremo, ki sem jo v porodnišnici dobila, pa sudokrem. Pa še od Mustelle sem dobila, tak da sem preskrbljena za nekaj časa. zaenkrat ni težav z ritko. Wannabemommy - jaz mislim da je 70ml čisto ok za Patrika. Je naš Timotej 3 tedne starejši od njega, pa je še do prejšnjega tedna spil 90ml, tak da ne se sekirat. Aja, mene je desna bradavica tudi vedno full bolela na začetku, pa je potem samo od sebe zginlo. otroški dodatek - še nisem oddala vloge, bom maja. Hcala levinjica vseeno za opozorilo. vrtec - smo se šli pogovarjat, pa so mi rekli, da moram oddat vlogo drugo leto do konca marca, da ni potrebe zdaj. Hvala bogu. tak, to sem zdaj tak na hitro pokomentirala, mogoče je kaj napak, se opravičujem. lepo mi bodite, pa izkoristite sončka.
|