Anonimen
|
Zdravo..kako ste kaj mamice..jaz se na hitro javim,mi zmankuje časa za računalnik...tak je to... Mojca976..jaz tudi podnevi ne morem spati,spanja mi tudi premankuje ,imamo mi tudi krče tam od 22.30 pa do 00.00..je neuslišno jokanje ,potem se pa vse umeri...kapljice bolj malo pomagajo,mi je pa rekla ptroška zdravnica včeraj v posvetovalnici ,da naj pet kapljic dam na enkrat na čajno žličko 20 minut pred dojenjem..včeraj sem probala in je pomagalo..saj manj je bilo jokanja ,drugače pa dobim kapljice iz avstrije ..bomo probali ,če bo kaj več pomagalo... Flora1983..ja super ,da si se nam tuki predružila...jaz sem tudi mislila ,da imam premalo mleka..in sem probala že z dodatkom ,pa ni veliko ,dodatka spila..10-20 ml..pa sem včeraj v posvetovalnici povedala otroški zdravnici,pa je rekla ,da naj ne devam nadomestila ,da naj si probam ,po dojenju stiskat..in sem probala,seveda sem si šla kupiti črpalko...nato sma se podojile in nato sem si probala stisnati,,res je ,da stiskanje malo boli,a se je videlo ,da premal spije ,stisnila sem si kar nekaj..potem sem ,dala v stekleničko in je naša Ema to popila.. Katy83 si ti tudi včeraj imela posvetovalnico..in napredujete uredu,,,mi smo ured ,napredujem..zrasli smo kar veliko ,kg so tudi kar uredu... Dacy.ja avstrijske kapljice so res uredu,komaj čakam ..da jih dobim ..veliko mamic pravi ,da nobene ,druge ne pomagajo ,ko te... pa še nekaj.....če ima katera široko povijanje ,pa če ji otrok poliva po dojenju,pa če ima krče ..dvignite otrokovo ležišče samo vzmetnico ,položite nekaj blazin ali bilo kaj samo ,da bo malo višje glava,,jaz se probala in pomaga.. Ja nič ..lepo se imejte se še slišimo kaj ..moram it se je naša Ema zbudila..lahko noč...
|