krtkova
|
Aglaia moja boga reva - pa sej tebe bo psiha pokopala, če ne boš kmalu rodila. Zdej si že jaz zavoljo tvojega zdravja želim, da čimprej spraviš Zojo na svet. Ker da pa že bereš porodne zgodbe, ne nooooo!!! ne smeš tega, se ti bo preveč filmov napletlo!! Zakaj raj mene ne pokličeš, al pa ne vem, kej napišeš (na mail jasno!! ), da ne boš tok traumirala? sej jst ti čist verjamem, da se ti že meša, sam dej probaj se kaj zaposliti, na kaj drugega misliti. Recimo, lahko se ukvarjaš s tem, kakšen jogi naj grem jaz jutri kupit, pa kako do določenih stvari v Ikei pridem, ne da bi šla sama dejansko v Ikeo. Al pa ........ mah kaj pa vem........začni štrikat (to men skoz moja prijateljica govori ). Naj te M. kaj zabava!! Če je vsaj doma, ker moj ni. Blagor njemu, k lahko žura naokoli. Jst sm tko okorna, nimam kaj oblečt, težko stojim, ker mi Ivanka razpada...in še grozno debela zgledam (lička mam kot kakšna pujsa Pepa) in pol kr ne grem nikamor z njim, da me ne gleda folk take. Komi čakam, da rodim in da začnem hujšati, zelo pogrešam svojo prejšnjo postavo. Še malo, pa bo. No, skratka, CD, a celo za v računalnik je?? Jaoooo, jst pa 100%, da so uspavanke. Bom pogledala jutri, kaj je gor. Pa me bo kap al ne?
|