|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčki 2010
22.4.2010 21:33:01   
valentinčica30
IZVIRNO SPOROČILO: Kati81

Moj srček na jutranji telovadbi:

user posted image

Luštkano bitje ni kaj. Za pohrustat.

Pitje- včasih dam mal čaja nesladkaga. Sicer kombiniramo AM in dojenje in se mi zdi da je po AM skori zmei žejen.

Dretje - tudi pri nas je kak dan tako. Navadno ko mam največjo gužvo in največ dela, tak recimo danes in jutri pričakujem nekak enak. Je pa rajsko ker kjub dnevnemu sitnarjenju ponoči spi. Sicer pa jaz glede dretje ne kompliciram, pustim vse skupi in ga crtam, se pogovarjam z njim, pol pa zvečer s polnim gasom na delo.
Ko jem se pa ne dam motiti, tudi on se ne dauser posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Kati81)
Neposredna povezava do sporočila: 1601
23.4.2010 10:19:56   
Tinca Malinca
Bravo, Jada! Vi tudi pridno rasete. user posted image user posted image user posted image
Hm, vsi imate posvetovalnice pri 2. mesecih; mi bomo stari 2 meseca v ponedeljek, pa imamo posvetovalnico šele 10. maja user posted image .

Hm...mora bit pa res grozno to, da ti tuli 7 ur skupaj. Jaz sem včasih čisto znervirana, če joka par minut. Ponavadi je lačna, kadar jaz ravno jem... in potem ne morem ravno ekspresno prišibat user posted image .

Pa še nekaj me zanima. A se še kakšnemu user posted image nenehno kolca? Našo kar nekajkrat na dan; ni videti, da bi jo motilo...pa vseeno je malo čudno. Pediatrinja pravi, da je to zato, ker požre preveč zraka pri hranjenju... čepravzelo lepo je in nimam občutka, da bi ravno požirala ne vem kakšne količine zraka.

(odgovor članu valentinčica30)
Neposredna povezava do sporočila: 1602
23.4.2010 12:28:50   
mucica2
IZVIRNO SPOROČILO: Tinca Malinca

Pa še nekaj me zanima. A se še kakšnemu user posted image nenehno kolca? Našo kar nekajkrat na dan; ni videti, da bi jo motilo...pa vseeno je malo čudno. Pediatrinja pravi, da je to zato, ker požre preveč zraka pri hranjenju... čepravzelo lepo je in nimam občutka, da bi ravno požirala ne vem kakšne količine zraka.

moji se tud dostkrat kolca, včasih jo moti tako da se razjezi, včasih pa nč user posted image

jaz pa mislim da to ni povezan s tem da preveč zraka poje, ker moji se je že v trebuhu non stop kolcal...kaj pa vem, jaz mislim da so nekateri pač podvrženi temu...ker kolca včasih tud potem k že kupčka fajn (ko ded) podere user posted image

20.02.2010 - Manja
rojstvo: 3300g - 51cm
22.3: 4180g - 55cm
22.4.:5110g - 58,5cm
28.5: 6040g - 62cm
17.6.:6810g - 64cm
20.7.:7470g - 68,5cm
25.8.:8120g - 70,5 cm
22.11.: 9060g - 75 cm

(odgovor članu Tinca Malinca)
Neposredna povezava do sporočila: 1603
23.4.2010 15:54:41   
Jada82
IZVIRNO SPOROČILO: mucica2

IZVIRNO SPOROČILO: Tinca Malinca

moji se tud dostkrat kolca, včasih jo moti tako da se razjezi, včasih pa nč user posted image

jaz pa mislim da to ni povezan s tem da preveč zraka poje, ker moji se je že v trebuhu non stop kolcal...kaj pa vem, jaz mislim da so nekateri pač podvrženi temu...ker kolca včasih tud potem k že kupčka fajn (ko ded) podere user posted image

Ja, tudi naša user posted image kar dostkrat kolca. Pa prav tako je že v trebuhu velikokrat. In že prav zgodaj je začela ... tam, neki čez 20. tednov. Tako da ... moti jo ne, jaz pa se ne sikiram. Edino mene moti, če ponoč začne, ker vem, da pol ne bo zaspala, dokler ne neha. No, dons pa jo morm pohvalit, je spet pridna ... no sej joka kej pa to, ampak če le mal, me ne moti ....

grem jest, je moj skuhal user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mucica2)
Neposredna povezava do sporočila: 1604
24.4.2010 11:13:58   
mucica2

Danes je pa tu pravo zatišje user posted image

20.02.2010 - Manja

(odgovor članu Jada82)
Neposredna povezava do sporočila: 1605
24.4.2010 12:02:19   
julieb
Nisem še zasledila debate o tem. Zanima me, če še katera probleme z rokami. Mislim, če vam drevenijo, jaz imam totalne hororje se zbujati ponoči in ga previjati, saj takrat ne čutim v rokah čisto nič. Pa še čez dan imam pravi občuteka samo v palcih in mezincih. Noro, ves čas me mravljinči.

Naš mišek se je zbudil, šibam.

Moj fantič Lionel 10.02.2010
Moja pupa Aura 31.7.2012

(odgovor članu mucica2)
Neposredna povezava do sporočila: 1606
24.4.2010 14:05:48   
bipi
Šele 12 tednov po porodu sem, dojim na polno pa sem včeraj že dobila menstruacijouser posted image . Jo je še katera že dobila?

(odgovor članu julieb)
Neposredna povezava do sporočila: 1607
24.4.2010 14:33:24   
vaney
bipi, jaz sem jo danesuser posted image pa je šele 10 tednov...prvič sem imela mir 8 mesecev, zdaj pa 2, me je kar malo presenetilouser posted image

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
10.2.2010: mala navihanka Daša

(odgovor članu bipi)
Neposredna povezava do sporočila: 1608
24.4.2010 16:02:20   
dskubin
jaz sem jo dobila že po 1 mesecu, zdej pa je še kar ni user posted image , pa tudi izključno dojim

I don't know who you are -
But you probably deserve a hug.

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 1609
24.4.2010 18:49:08   
Jada82
Jaz ne dojim, pa ne vem, a sem jo že dobila, al ne ... če je bla zadnjič, pol je blo ene 7-8 tednov po porodu, sam je blo tko čudn, da ne vem, če je bla M. Ginekologinja meni, da je bla ... hm user posted image

Ja, res je zatišje ... se pozna, da je lepo vreme, hehehe user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 1610
24.4.2010 18:49:52   
Jada82
Nekaj me zanima - ali naj res ne bi smele še telovadit 2 mesca po porodu? Men neki tašča pa svakinja težita .... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Jada82)
Neposredna povezava do sporočila: 1611
25.4.2010 0:26:56   
Smrketa13
Jest sem 9tednov po porodu pa je še nisem mela. Ena kolegica je rekla, da je 10 mesecev ni mela.

Jada men je ginekologinja rekla, da ne smem delat trebušnjakov in skakat  še par tednov

Vi ste naši mali sončki, ste kot lučke v temi,
veter z juga, ki na krilih ptic, zimo proč podi.

(odgovor članu Jada82)
Neposredna povezava do sporočila: 1612
25.4.2010 7:31:23   
dskubin
Jada men je ginekologinja rekla, da ne smem delat trebušnjakov in skakat še par tednov
IZVIRNO SPOROČILO: Smrketa13

Jest sem 9tednov po porodu pa je še nisem mela. Ena kolegica je rekla, da je 10 mesecev ni mela.

Jada men je ginekologinja rekla, da ne smem delat trebušnjakov in skakat  še par tednov

Ni fajn glih skakat pa pretriravat, da se ti maternica ne povesi. Ampak trebušnjaki - kako da ne, če pa dobiš že v porodnišnici brošuro z vajami, ki naj bi jih začel delat že 2. dan po porodu. Ene 10 vaj, pa same vaje za trebušne mišice.user posted image Kakorkoli, jaz sem počasi začela tečt. Po malem in poooočasi, drgač itak ne gre, pa tut 10 kil viška se pozna, da ne govorim o balonih, ki jih nosim s sabo :)

I don't know who you are -
But you probably deserve a hug.

(odgovor članu Smrketa13)
Neposredna povezava do sporočila: 1613
25.4.2010 8:54:00   
Jada82
Ja tud jaz sem včer šla tečt ... sem pa že 2-krat delala trebušnjake. Jah ne vem, men je rekla ginekologinja, da imam vse super in naj kar utrdim trebušne mišice ... tako da ... mislim, da ni panike, a?

Evo, spet imamo en lep sončen dan user posted image user posted image user posted image user posted image Pozajtrkujem, zbudim malo, jo nahranim in šibamo ven .. jupiiii, dons bova kar cel dan zunaj al pa vsaj na balkonu .... bom rožice sadila user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 1614
25.4.2010 8:56:00   
Jada82
Aja, drugač so pa pri nas krči že spet grozni user posted image Pa res je bilo že bolje user posted image Sedaj pa je par dni že spet hudo, veliko joka, veliko jo zvija user posted image user posted image user posted image Kriza, no .... Upam, da bo bolje kaj kmalu, ker to je res hudo, ker hoče revež zaspat, pa se kmalu zbudi v joku in zvijanju. Pa ni neke ure .... včer je kar cel dan bilo noro ... dopoldne, popoldne, zvečer ... edino okoli pol 9h se je umirilo, da sem jo dala spat .... Ah ja ... user posted image

(odgovor članu Jada82)
Neposredna povezava do sporočila: 1615
25.4.2010 11:35:46   
valentinčica30
Tudi jaz se pridružujem tistim, ki smo že dobileuser posted image . Me je mal presenetlo, ker sem jo dvakrat dobila po 6 mesecih. Sicer pa ugotavljam, da je mleka po njej še manj kot ga je bilo, torej živele flaške.

Sicer pa smo mi meli včeraj spet zabavo, smo mel jurjevo, ki je tuki v BK zelo na glasu, sploh pa so sedaj pri nas trije Juriji in smo jih mogli malo zalit.

Bom probala kako slikco napopat, da jih mal pokažem. Smo pa že veliki in lepo rastemo, pa trebušnjake delamo(mali da ne bo pomote).

Meni je rekla naj s telovadbo začnem okoli 4 mesece po porodu, ko mam še eno kontrolo. Sicer pa nisem nek zagret telovadec.

Uživajte v vikendu in praznikih.

(odgovor članu Jada82)
Neposredna povezava do sporočila: 1616
25.4.2010 14:11:34   
PapuaNG
pozdravljene, se opravičujem, ker vam malce vdiram v temo, a moj dragi se ukvarja s castingom za reklame (kot neke vrste avdicija) in zadeva je sledeča:
tokrat se išče dojenčke, stare od 2 do 10 mesecev za fotografiranje. Dojenček mora imeti plave oči. Reklamo snema Ministrstvo za promet, fotkanje bo potekalo 29.04.2010 (četrtek) v Ljubljani. Plačano je 150 evrov neto, fotke bodo pa na jumbo plakatih. Če pa katera pozna še kakšno nosečnico (min. 5-6 mesecev noseča, mora se že videt trebuh), se pa išče tudi nosečnice, stare do cca 28 let. Plačano je 300 evrov neto, fotke bodo pa na jumbotih in potem bodo iz fotk naredili še tv oglas. Morebitne interesentke naj pišejo na blaz.taljan@gmail.com in priložijo fotke otrok oz. sebe, če gre za nosečnico.

torej, vabljene vse interesentke, vsem ostalim pa prijetno porodniško (moja se žal že izteka)

(odgovor članu valentinčica30)
Neposredna povezava do sporočila: 1617
26.4.2010 7:15:53   
elaaa
Oj!

Mi se še vedno plazimo. Hvala za vsak klik.

http://www.majhnikoraki.si/index.php?id=8375

Lp.

(odgovor članu PapuaNG)
Neposredna povezava do sporočila: 1618
26.4.2010 9:06:47   
julieb
IZVIRNO SPOROČILO: elaaa

Oj!

Lp.

Mi tudi user posted image

Moj fantič Lionel 10.02.2010
Moja pupa Aura 31.7.2012

(odgovor članu elaaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1619
26.4.2010 9:14:28   
mucica2
IZVIRNO SPOROČILO: elaaa

Oj!

Lp.

sem podprla user posted image

http://www.majhnikoraki.si/index.php?id=7677 pa še prosim podporo za mojo malčico

20.02.2010 - Manja

(odgovor članu elaaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1620
26.4.2010 9:34:37   
tasa3
ojla ....

vodene koze - jih je dobil nas mali od sestrice, upam da bo blazja oblika kot je blo pri njej

telovadba - kupla sem si športni modrček, upam da bo zdej šlo počas tečt (sam zdej spet ne morem it zaradi malega) bom pa šla tečt, pa dobila sem en fuuul dobr CD z vajami po porodu - trebušne, noge in roke se trenira
sam še začet je treba

nas mali se na veliko pogovarja, smeji, trenira tudi on trebusneuser posted image , drugče pa je fuuul rad na lezalniku in se meni s svojimi figurcami, tudi po eno uro

imamo sreco s krcki, jih ni, ene par vecerov je bil res siten, drugače pa ga je za pohvalit... v primerjavi s sestrco, ki je VELIKO prejokala...

uzivajte v tem lepem sončnem vremenu

(odgovor članu mucica2)
Neposredna povezava do sporočila: 1621
26.4.2010 9:49:05   
smuki
Hej punce!!
Kolcanje - naši pikici se je ful kolcalo že v trebuhu in zdaj se ji tud non stop, vsaj 3x na dan. Velikokrat se ji kolca, ko se previjamo po dojenju. Največkrat pa pomaga, da ji še ponudim zizo in potem se ji neha. Seveda, če sploh želi pit oz. jest. Sem pa tudi jaz opazila, da jo kolcanje pretirano ne moti, se ji pa lahko tudi več kot 15 min.

Telovadba - jst sem parkrat naredila tiste vaje, ki so jih nam pokazali v materinski šoli, vendar ker je naša mala imela take krče non stop, nisem našla časa za to oz se mi ni dalo.
Sem pa tudi jst razmišljala, da bi šla vsak dan za ene 15-20 min na orbitrek, pa kak trebušnjak naredila. Men ni nihče nič rekel, da ne bi smela....

user posted image - uf, upam, da je še nekaj časa ne bo... jo nič ne pogrešam... user posted image

pasenje kravic - ne vem zakaj, ampak naša mala se zadnje čase ful joče, če jo dam na trebuh, da bi pasla kravce... sploh noče glavice dvignit... stara je pa že 11 tednov, tako, da to bi pa ona že morala, kaj? Bi mogoče pomagal ta obroč, ki se da otroku pod prsa?
Jst še vedno vztrajam in jo pri vsakem previjanju dajem na trebuh.... sam zdrži glih 30 sekund.

(odgovor članu tasa3)
Neposredna povezava do sporočila: 1622
26.4.2010 10:49:40   
valentinčica30
Smuki ne je silit če neče, jiže ni udobno. Namesto tistega obroča lahko uporabiš tudi zvito brisačo in ji jo položiš. Sicer pa nekaj naj ti povem, eni prej drugi kasnej in tvoja ma še ljubega časa.

Vaney, očitno sem se po telefonu neki nalezla. Me vročina paca in teče z nosa. Upam, da čimprej mine pri nas in tut pri vas. Anže je kej boljši?

Vsem ostalim želim lep dan, pri nas je sončekuser posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu smuki)
Neposredna povezava do sporočila: 1623
26.4.2010 11:02:49   
Lara73
IZVIRNO SPOROČILO: julieb

Nisem še zasledila debate o tem. Zanima me, če še katera probleme z rokami. Mislim, če vam drevenijo, jaz imam totalne hororje se zbujati ponoči in ga previjati, saj takrat ne čutim v rokah čisto nič. Pa še čez dan imam pravi občuteka samo v palcih in mezincih. Noro, ves čas me mravljinči.

Naš mišek se je zbudil, šibam.

JAP. zapora karpalnega kanala al nekaj takega. jaz sem bila že zmenjena za operacijo, pa sem se ji začasno odrekla.

(odgovor članu julieb)
Neposredna povezava do sporočila: 1624
26.4.2010 11:03:15   
Lara73
IZVIRNO SPOROČILO: mucica2

IZVIRNO SPOROČILO: Jada82

IZVIRNO SPOROČILO: Kati81

Moj srček na jutranji telovadbi:

user posted image

Lušten je, zelo, pa tak, ta prav dedec je že videt user posted image user posted image user posted image user posted image

se strinjam user posted image

korenjak. super blazinica za podporo.

(odgovor članu mucica2)
Neposredna povezava do sporočila: 1625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

28 enostavnih pustnih kostumov za dojenčke
photo
Tudi dojenček je lahko nadvse simpatična pustna šema! Če bo za vašega najmlajšega člana to prvi pust, si morate pogledat...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.