Jada82
|
Evo, mi smo iz 2. posvetovalnice .... čist cel čas je jokala ... in to prav histerično. Tako da jo je zdravnica celo pregledala, pa ni nič ugotovila, da bi blo kaj narobe ... še vodo je mogla dat, pa je tudi ok. Drugač mi pa danes že čisto cel dan joka, res. Da sem bla tko živčna ... ko sem zajtrkovala, je jokala, ko sem južnala ... skoz. In ker sem mogla še speglat pa to, se je pač drla. Razen, če se je začela totalno histerično, sem jo vzela h sebi. Pol je blo dobr, samo da sem jo odložila, spet. Kriza Grozno res, to pa človeka uniči, če se ti nekdo 7 ur skor neprestano dere. Ne vem, kaj je to. Je rekla zdravnica, naj si malo zapisujem take dneve .... Drugač pa mere: rojstvo: 21.2. 2930 g, 51 cm (uradno, jaz mislim, da jih je blo 50), glava 34,5 cm 1. mesec: 23.3. 3470 g, 50,5 cm, glava 36 cm 2. mesec: 22.4. 4174 g, 54 cm, glava 38 cm Zdravnica je bila z napredovanjem zadovoljna V enem mesecu se je zredila za 700 g ... kar ok. No ja, bomo vidli. Upam, da bo jutri bolje, da bo naš škorček bolj pri volji in da bo tudi več spala. Ven sva pa šle samo za ene 20 minut, pa še to v pestunji, tam je zaspala, ko pa sem jo prinesla v stanovanje, pa se je spet takoj zbudila ... skratka, naporen dan Računam na boljši jutri ...a bo vreme? Aja - pitje - nam je rekla zdravnica, naj ji kar dajem za pit ... čaj ali vodo. No, Iza je itak na AM. In res je precej vode popila, ko smo prišli domov, je imela čist suhe ustka ... revica ... No, lepo se imejte!
|