|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Prvi poizkus zanositve
24.4.2010 12:42:55   
portorož

xoxox ČESTITAM!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Želim ti čim lepšo user posted image .

Shilou saj bo..., vem da je težko, a probaj se sprostiti in prepustiti "naravi", da naredi svoje. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nama se obema vse to zdi zelo nenavadno..., a če realno pogledam... Očitno je, da sem plodna na začetku cikla, kar pomeni, da sva dobrih 8 krogov "streljala" povsem mimo user posted image user posted image ..., zdaj pa sva pazila, da "municija" ne bi zadela "tarče" pa je očitno .... user posted image user posted image user posted image user posted image

xoxox tam okoli 2.5 je čas, ko bomo delali testek, če je ne bouser posted image ..., s tem, da sva sedaj oba čisto na izi..., mogoče je prav to tisto kar sva potrebovala-možgančke na pašo...

Je pa res, da bova oba čist mimo od sreče, če bo končno user posted image
Jaz se sicer počutim čisto user posted image , saj so znaki povsem isti kot pred 2mesecoma, a kot sem rekla, sva se prepustila in za user posted image ne bova povedala, dokler ne bo vsaj 12 tednov mimo..., ker sva prejšnič vsa vesela raztrobila in so zdaj vsi čisto v badu.

Pogumno punce!!!!

in pridne bodite user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Shilou tebi pa še enkrat user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu xoxox)
Neposredna povezava do sporočila: 1101
24.4.2010 14:06:48   
xoxox
IZVIRNO SPOROČILO: Shilou

včasih ja, zdaj pa že skoraj leto dni ne več.

Meni se je kakšne pol leta po prenehanju tabletk tako ciklus spremenil. Sem imela prej tako redne. Že pred jemanjem tabletk sem imela user posted image točno na 28 dni in tako je bilo tudi do prenehanje tabletk. Potem so se mi pa začeli neredni ciklusi. V večini sem imela na 32 dni, znalo se je pa zgoditi, da tudi po 40 dni ali več nisem dobila. Probaj čimbolje spoznati svoje telo pa vama bo sigurno uspelo zanosit. Jaz sem rabila skoraj eno leto, da sem ga tako spoznala, da sem ujela ovulacijo in tako zagledala user posted image . Morda je bila tukaj tudi sreča na najini strani, ampak jaz sem bila res ta mesec prepričana, da je to to. user posted image Probaj se tudi sprostiti, saj je stres največji ubijalec možnosti zanositve če mene vprašaš. Držim pesti, da vama uspe. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

portorož hvala za čestitke. Jaz verjamem, da je tudi vama je uspelo, saj če to tudi ti čutiš in si v to sigurna potem si sigurno user posted image . Jaz sem ta krog prav čutila, da nama je uspelo. Nekako čutiš kako se ti telo spremeni. Pa ne tako, da čutiš neke namišljene znake, ampak kar veš da je nekaj drugače. Čeprav sem sigurna v to, da boš 2.5. zagledala user posted image ti vseeno do tega dne držim pesti. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Pa prosim javi mi, da sem imela prav. user posted image    user posted image

...An Angel in the book of life wrote down my baby's birth... And whispered as she closed the book: "Too beautiful for earth..." ...

(odgovor članu Shilou)
Neposredna povezava do sporočila: 1102
26.4.2010 7:07:17   
witch

Seznam nezaželenih 
user posted image

user posted image MEGi20...x.5.2010user posted image
user posted image mladika...3.5.2010user posted image
user posted image jacki...5.5.2010user posted image
user posted image Shilou...15.5.2010user posted image
user posted image Witch...22.4.2010user posted image
user posted image Coris...24.4.2010user posted image
user posted image Ribica77...23.4.2010user posted image
user posted image user posted image  Portorož...user posted image user posted image

user posted image

Seznam nedočakanih
user posted image
user posted image Nadinne 11.3.2010user posted image
user posted image *Star* 6.4.2010user posted image
user posted image zaljubljena23 16.4.2010user posted image
user posted image xoxox 16.4.2010user posted image

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu *Star*)
Neposredna povezava do sporočila: 1103
26.4.2010 7:09:04   
witch
Sem malo naš seznamček uredila user posted image je prav lepo roza postal user posted image user posted image
Kako pa je pri vama coris in ribica77? Imata kakšne novičke? user posted image user posted image user posted image

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 1104
26.4.2010 7:43:57   
MEGi20
witch jaz jo ne pričakujem 10.05user posted image   aja pa da ne pozabim vprašat kako kaj tvoj rezultat?? a bo user posted image ?? user posted image  ker jst pričakujem da se bo ta naš seznamček v roza povečal in da bomo kmalu user posted image  

aja ...

Shilouuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
xoxoxuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  čestitam
portorožuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  sprosti se pa pusti "mati narava" da uredi svoje...jst ta mesec čist nič ne razmišljam bomo videli če bo kaj iz te moke ... sam čimbolj sproščeno user posted image user posted image  da bodo user posted image  uspeli najti pravo pot (madonca zašla sem) user posted image

No bodite pridne uživajte na sončku pa odmislite O in podobne reči bo prej ratalo user posted image

LP

Ali veste kako se reče dvema ljubimcema ki sexata po metodi varnih dni?

mamica in očka...

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 1105
26.4.2010 7:56:56   
zaljubljena23
Hvala punce...

Portorož, full navijam, da se ti zgodi nekaj lepega in da greš tokrat srečno do konca...

With, kako si ti?

23.4.2009, plusek...17.5.2009 si odšel med angelčke...
23.4.2010, plusek...17.12.2010 si prijokal na svet...
23.4.2012, plusek... 26.12.2012 PDP...

(odgovor članu MEGi20)
Neposredna povezava do sporočila: 1106
26.4.2010 8:03:11   
witch
MEGi20 sem en dan po izostanku user posted image delala test in je bil negativen. Danes user posted image še ni... test ponovim konec tedna če je nebo.
zaljubljena ko sem napisala je še ni. znakov ni nobenih, mogoče so malenkost joške bolj občutljive.. Upam, da bo plusek konec tedna user posted image

(odgovor članu zaljubljena23)
Neposredna povezava do sporočila: 1107
26.4.2010 8:08:49   
MEGi20
witchuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  da bo en lep plusek

Ali veste kako se reče dvema ljubimcema ki sexata po metodi varnih dni?

mamica in očka...

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 1108
26.4.2010 8:12:11   
witch

Seznam nezaželenih 
user posted image

user posted image MEGi20...10.5.2010user posted image
user posted image mladika...3.5.2010user posted image
user posted image jacki...5.5.2010user posted image
user posted image Shilou...15.5.2010user posted image
user posted image Witch...22.4.2010user posted image
user posted image Coris...24.4.2010user posted image
user posted image Ribica77...23.4.2010user posted image
user posted image user posted image  Portorož...user posted image user posted image

user posted image

Seznam nedočakanih
user posted image
user posted image Nadinne 11.3.2010user posted image
user posted image *Star* 6.4.2010user posted image
user posted image zaljubljena23 16.4.2010user posted image
user posted image xoxox 16.4.2010user posted image

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 1109
26.4.2010 8:13:13   
witch
IZVIRNO SPOROČILO: MEGi20

witchuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  da bo en lep plusek

hvala user posted image tudi jaz tebi user posted image user posted image user posted image user posted image zdaj si neko v plodnih dneh... naj en user posted image najde pravo mesto user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu MEGi20)
Neposredna povezava do sporočila: 1110
27.4.2010 8:54:44   
zaljubljena23
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image dajmo witch...Naj te razveseli en lep plusek

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 1111
27.4.2010 10:31:56   
portorož
Halo punce!

Kako ste?

Zaljubljena23- user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Uživaj v najlepšem času, ko imaš malo pikico pod svojim user posted image

Mene slabosti dajejo, pa že 3 noči spim nič, prsa imam boleča že ziher kakšen teden, tako da zaenkrat vse štima...
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kako pa je z witch? Že kakšen glas od nje?????

Lepo bodite!

Pa pridne seveda tudi user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1112
27.4.2010 18:18:58   
zaljubljena23
Portorož kdaj pade testekuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu portorož)
Neposredna povezava do sporočila: 1113
28.4.2010 9:23:31   
portorož
Pozdravček čvekice!

Zaljubljena23 mislim, da bi bilo najbolje, da test delam tam enkrat med vikendom..., če bom do takrat lahko počakala, pa še ne vem user posted image user posted image user posted image ...

Danes imam sicer občutek, da so vsi znaki nekam pobegnili user posted image , tak da bomo videli kaj bo..., prsa so še zmeraj ogormna, a povsem neboleča user posted image (karkoli že to sedaj pomeni)...
Je pa danes 26.-ti dan tako da bo treba še malo počakati...

Je kakšna nova rozika???
user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1114
28.4.2010 14:10:05   
zaljubljena23
Portorož saj veš kako so znaki...Nikoli ne pomenijo isto...Jaz prsa sploh nimam napeta, edino bradavičke imam občasno občutljive...Tako, da jaz se na znake nisem kaj dosti zanašala, sem se zanašala samo na testek

(odgovor članu portorož)
Neposredna povezava do sporočila: 1115
28.4.2010 14:23:38   
portorož
Zaljubljena23-saj sem tudi enakega mnnenja, ker so me tile "znaki" v preteklosti že večkrat okrog prinesli...
Itak, dokler user posted image ne priteče je upanje, da bo tudi testek pokazal user posted image , ki ga bova vsekakor neizmerno vesela, a ker sva pač v situaciji, da čakamo na op pregrade, sva oba bolj na izi...

Valda pa jaz nisem izjema in so me tile znaki napeljali na misel, da pa je mogoče user posted image ... user posted image
ker moje telo se že "nekam čudno" obnaša user posted image .
Kaj pa to "čudno" pomeni, pa bomo kmalu zagotovo vedeli user posted image

Vseeno, hvala ti za pomoč pri realnem gledanju na to zmešnjavo user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1116
28.4.2010 14:45:20   
zaljubljena23
user posted image user posted image user posted image

drugače pa saj več, običjano, če delaš bolj na izi te ravno kaj preseneti

(odgovor članu portorož)
Neposredna povezava do sporočila: 1117
29.4.2010 10:17:29   
jacki
Portorož, kaj jest beremuser posted image user posted image user posted image user posted image Ti povem, da da za vsakim še tolk hudim neurjem posije sonček in mogoče ga bosta vidva ugledala že čez 9 mescov, prek UZ pa že prej user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Pri meni je pa stanje...hmmm...na čakanju...do 5.5. ko delam testek....komaj čakam ne glede na to, kakšen bo rezultat...samo da vidim, kaj je oz. ni...čeprav seveda upam, da je user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1118
29.4.2010 20:19:36   
portorož
Ola jacki user posted image
Ja, saj to čakanje je najhuše user posted image

Midva sva oba ful na trnih, seveda z VELIKIM UPANJEM, da bo user posted image , pa čeprav lahko to spet pomeni nesrečen konec...

A sva oprimistična in se bova pustila presenetit. Če je do ponedeljka ne bo, pa bomo lulali user posted image user posted image , ker je O itak bla tam med 7-10.4 in bi že skoraj moralo pokazati user posted image .

Držim pesti tudi zate!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Bi blo lepo, če bi ble skupaj trebušaste user posted image user posted image .

A katera že kaj ve za witch????

(odgovor članu jacki)
Neposredna povezava do sporočila: 1119
29.4.2010 22:08:20   
didi82
oj,

Portorož naj ti povem, da imam popolnoma iste probleme kot ti... tudi jaz čakam na odstranitev pregrade, ki jo imam v juniju...

sedaj je pa takole; user posted image  bi morala dobiti v torek, pa je do danes še ni... ko sem konec marca izvedela za pregrado, sem zanositev popolnoma izklopila iz glave, in sem si rekla, da ko bo operacija za mano, bom pa hitro user posted image ... a poglej ga zlomka, sedaj ni menstruacije od nikoder, saj jo imam drugače redno na 28 dni... imela sem bolečine v torek, ravno take, kot takrat, preden dobim  tetko, pa včeraj pa danes, pa potem ta bolečina mine pa me spet boli.... včeraj zjutraj pridem v službo, in mi je cigaret tko nagravžno zasmrdel, da sem mislila, da bom bruhala, pa doma moj kužek opravi svojo potrebo, sem rajši poklicala , da nekdo drug pospravi za njim, ker sem imela bruhanje že skoraj v ustih... šele potem mi je dalo vse skupaj tole misliti, da se nekaj čudnega dogaja z menoj, do včeraj pa sploh nisem pomislila....

me pa joškice nič ne bolijo tako kot vsak mesec, da se jih tudi dotaknit ne smem, samo brdavice so me začele na dotik...

pa sej sem se že sprijaznila, da ker imam pregrado, da pač ne bom zanosila dokler je ne odstranim, vem, pa da je mogoče tudi, da me malo živčki dajejo podzavestno.... in se mi je vse skupaj samo zavleklo... če je do jutri ne bo, bom v soboto delalal testek, potem pa kar bo pokazal pač bo.... sem se itak postavila na realna tla, in tako mirna kot sem sedaj ta mesec, še nisem bila.... vem pa, da ko bo operacija za menoj, vam bom hitro sporočila kako dobro novičko....

P.S. joj to je pa že cel roman.... v kateri bolnici ti pa bodo odstranili pregrado?

lahko noč želim...

(odgovor članu portorož)
Neposredna povezava do sporočila: 1120
30.4.2010 10:45:26   
jacki
IZVIRNO SPOROČILO: portorož

Ola jacki user posted image
Ja, saj to čakanje je najhuše user posted image

Držim pesti tudi zate!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Bi blo lepo, če bi ble skupaj trebušaste user posted image user posted image .

Hvala, hvala user posted image user posted image . Tud meni je tole čakanje najhujše! Je pa tko, da sva se zadnič z možem pogovarjala, kakšen more bit občutek,, ko zagledaš user posted image ...jest bom po moje do stropa skakala, moj pa še 2x višje user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja, odlično bi blo, da smo skup user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu portorož)
Neposredna povezava do sporočila: 1121
30.4.2010 12:13:10   
zaljubljena23
didi, pregrada sama ni vzrok za neplodnost oz ne more priti do zanositve.... Držim pesti, da to tvoje počutje pomeni plusek... Sama sem tudi imela nešteto znakov za N in sem se prepričevala, da je to samo psiha, sem verjela samo testu, ki pa je potem po tedni dni zamujanja le pokazal močne črtice

(odgovor članu jacki)
Neposredna povezava do sporočila: 1122
30.4.2010 13:05:14   
didi82
no danes je prišla ponovno na obisk user posted image ... sedaj pričnem jesti Stediril D, ker imam v začetku junija odstranitev pregrade...

Zaljubljena 23; kako to misliš, da pregrada ni kriva za zanositev??? HSG sem imela marca in vse je ok, spermiogram je super, ščitnico vse ok, ovulacijo imam svojo..... našli pa so mi pregrado, pri kateri mi je rekla moja ginekologinja, da je zelo velika, in da ni nič čudnega, da še nimamo user posted image ....

res je da nekatere zanosijo s pregrado, pa imajo potem splav, nekatere pa ne zanosijo, dokler se jim ne odstrani.... ali se pač motim???

Neposredna povezava do sporočila: 1123
30.4.2010 13:58:26   
zaljubljena23
didi pregrada ni vzrok za neplodnost...pregrada lahko privede do SS, če se oplojeno jajčece vgnezdi na tisto mesto, lahko privede do prezgodnjega poroda ali pa rodiš shirančka (otrok začne zaostajat v rasti)...Na samo zanositev pa nima nobenega vpliva...Tako sem jaz prebrala na netu od različnih virov informacij...Sama sem tudi imela pregrado, majhno, veliko 8mm in sem zanosila, ampak je golo naključje privedlo do tega, da je šlo za IMN...Sicer sem se vseeno odločila, da jo dam odstranit in decembra sem bila na OP

(odgovor članu didi82)
Neposredna povezava do sporočila: 1124
30.4.2010 14:43:34   
didi82
ma kaj pa vem, sej to sem tud jaz zasledila, da pregrada ne vpliva na samo zanositev, zdravniki mi pa čisto drugače govorijo da pri nekaterih pač vpliva, in da se brez odstranitve ne da zanositi... te smem vprašati, kje si bila operirana in koliko časa po operaciji si nehala jesti tabletke in začela delati na bebici?

Neposredna povezava do sporočila: 1125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.