didi82
|
oj, Portorož naj ti povem, da imam popolnoma iste probleme kot ti... tudi jaz čakam na odstranitev pregrade, ki jo imam v juniju... sedaj je pa takole; bi morala dobiti v torek, pa je do danes še ni... ko sem konec marca izvedela za pregrado, sem zanositev popolnoma izklopila iz glave, in sem si rekla, da ko bo operacija za mano, bom pa hitro ... a poglej ga zlomka, sedaj ni menstruacije od nikoder, saj jo imam drugače redno na 28 dni... imela sem bolečine v torek, ravno take, kot takrat, preden dobim tetko, pa včeraj pa danes, pa potem ta bolečina mine pa me spet boli.... včeraj zjutraj pridem v službo, in mi je cigaret tko nagravžno zasmrdel, da sem mislila, da bom bruhala, pa doma moj kužek opravi svojo potrebo, sem rajši poklicala , da nekdo drug pospravi za njim, ker sem imela bruhanje že skoraj v ustih... šele potem mi je dalo vse skupaj tole misliti, da se nekaj čudnega dogaja z menoj, do včeraj pa sploh nisem pomislila.... me pa joškice nič ne bolijo tako kot vsak mesec, da se jih tudi dotaknit ne smem, samo brdavice so me začele na dotik... pa sej sem se že sprijaznila, da ker imam pregrado, da pač ne bom zanosila dokler je ne odstranim, vem, pa da je mogoče tudi, da me malo živčki dajejo podzavestno.... in se mi je vse skupaj samo zavleklo... če je do jutri ne bo, bom v soboto delalal testek, potem pa kar bo pokazal pač bo.... sem se itak postavila na realna tla, in tako mirna kot sem sedaj ta mesec, še nisem bila.... vem pa, da ko bo operacija za menoj, vam bom hitro sporočila kako dobro novičko.... P.S. joj to je pa že cel roman.... v kateri bolnici ti pa bodo odstranili pregrado? lahko noč želim...
|