|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Prvi poizkus zanositve
19.4.2010 19:51:16   
lunainzvezde
hvala, Monsterauser posted image menstruacije še vedno ni user posted image počakam še nekaj dni, potem pa bom ponovila test.

Držim pesti, da čimprej pade kakšen plusek user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zaljubljena23)
Neposredna povezava do sporočila: 1076
19.4.2010 20:15:42   
Shilou
nevem - morda je res test bil opravljen prehitro. Prej sem na papirju opazila malo prozornega izcedka. In malo me v spodnjem delu trebuha boli. Bomo videli, če jutri slučajno tečka pride. Vam javim.

lep preostanek večera

(odgovor članu lunainzvezde)
Neposredna povezava do sporočila: 1077
20.4.2010 8:52:06   
witch
Da še tukaj povem. Sem delala zjutraj test in je pokazal velik NIČ user posted image sem ga pa delala dva dni prej. Tako da bom do četrtka ali petka počakala in če je nebo bom test ponovila. 

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu Shilou)
Neposredna povezava do sporočila: 1078
20.4.2010 10:57:58   
ribica77
user posted image Hej, witch, glavo pokonci. Poizkusi še enkrat čez dva dni, mogoče je prekmalu. Če pa ne bo, bo pa drug mesec sigurno!!!

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 1079
20.4.2010 14:41:01   
zaljubljena23
Witch, držim pestke, da je bil testek narejen prehitro

23.4.2009, plusek...17.5.2009 si odšel med angelčke...
23.4.2010, plusek...17.12.2010 si prijokal na svet...
23.4.2012, plusek... 26.12.2012 PDP...

(odgovor članu ribica77)
Neposredna povezava do sporočila: 1080
21.4.2010 10:10:27   
picikl
Pozdravljene punce!

Upam da se vam lahko pridružim.

Midva tudi poskušama zanositi, sicer močno dvomim da bo ratalo v prvem poskusuuser posted image .
user posted image tečko pričakujem 6.5, upam da je ne dočakam

lp

Neposredna povezava do sporočila: 1081
21.4.2010 17:42:47   
Shilou
pozdravljene. Punce sporočam vam, da sem pravkar na papirju vidla  .

Tako, da se selim v naslednji krog.

Ostalim iz srca želim, da bo čimveč +++++.

(odgovor članu picikl)
Neposredna povezava do sporočila: 1082
21.4.2010 19:38:29   
witch
Shilou kot sem ti na aprilkah rekla ne obupati... dokler se res ne ulije imejmo upanje user posted image user posted image user posted image

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu Shilou)
Neposredna povezava do sporočila: 1083
21.4.2010 19:47:07   
xoxox
IZVIRNO SPOROČILO: witch

Shilou kot sem ti na aprilkah rekla ne obupati... dokler se res ne ulije imejmo upanje user posted image user posted image user posted image

Tako je. Te ne spustimo iz našega kluba. user posted image

...An Angel in the book of life wrote down my baby's birth... And whispered as she closed the book: "Too beautiful for earth..." ...

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 1084
21.4.2010 22:17:26   
zaljubljena23
Še ena, ki te ne izpustiuser posted image

(odgovor članu xoxox)
Neposredna povezava do sporočila: 1085
22.4.2010 15:54:46   
witch
Kaj zdaj babe?
Shilou, zaljubljena, xoxox evo že jutri lulamo user posted image user posted image user posted image upam, da vse štiri nalulamo velike pluske user posted image
user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1086
22.4.2010 16:40:05   
zaljubljena23
witch, obvezno, kaj drugega ni dovoljenouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 1087
22.4.2010 16:58:26   
MEGi20
Dan.  

Naj se vam javim...evo že 2dni imam malce izcedka ( user posted image ja O je nastopila) in smo naredili domačo nalogo danes user posted image  se je kar kadilo user posted image  user posted image  ampak ta mesec ne delamo (v moji glavi) na user posted image  pač se samo malo user posted image user posted image

Moram pa rečt da manj ko razmišljam o user posted image  sem bolj sproščena in nasmejana- user posted image me ne motijo več in še v user posted image  uživam....

Potihem si že želm user posted image  ampak manj mislim na to boljše je. Tut nobenih O testov ali N testov nimam doma... če bo zamujala 10.05 bomo počakali do 16.05 da bomo lulali ker nočem paniko zganjati user posted image Saj je le 5.krog user posted image

Pa ve kako ste kaj?? zaljubljena23 pa vse ostale, ki čakate na user posted image  vam podarjam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  da jih tokrat zagledate(sej bom kmalu tudi jaz v čakanju ali bo ali nebo user posted image  )

Ali veste kako se reče dvema ljubimcema ki sexata po metodi varnih dni?

mamica in očka...

Neposredna povezava do sporočila: 1088
23.4.2010 7:38:51   
zaljubljena23
Zaljubljena23 nekaj ve  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Končno se nama je spet nasmehnila sreča in sva točno po letu od zadnjega pluska zagledala dve prelepi črtici, ki sta se obarvali že po minuti...... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Očitno pri nama gre v tretje rado, očitno nama je mesec april naklonjen in očitno naju ima mesec december rad user posted image

Punce, ki me imate na FB-ju, pstttt....Aja pa tisti, ki me osebno poznate in me berete, pstttt vsaj do nedelje, da poveva staršem, potem pa lahko zaradi mene raztrobite celemu svetu user posted image user posted image

(odgovor članu lunainzvezde)
Neposredna povezava do sporočila: 1089
23.4.2010 8:35:34   
witch
zaljubljena čestitke še tukaj user posted image user posted image user posted image lepo nosečnost ti želim vse do decembra user posted image user posted image user posted image
jaz testek je žal bil spet negativen user posted image danes je pravi dan ko mi zamuja... če je nebo čez en teden ponovim test..

Neposredna povezava do sporočila: 1090
23.4.2010 11:45:44   
ribica77
Zaljubljena23 čestitam!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Bravo, super!

Lepo, da imamo še en plusek več user posted image

Drži se witch, gremo naprej, ni druge.

Jaz bi jo tudi mogla danes dobiti, pa je zaenkrat še ni... Danes greva na dopust, tako da mogoče pa bom delala test preden greva, če se prej ne ulije user posted image

Lepe praznike! 

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 1091
23.4.2010 15:13:16   
zaljubljena23
witch, mogoče je narejen prehitro...Držim pesti, da se odvije drugače....

ribica, hval, držim pesti, da se mi pridružiš

(odgovor članu ribica77)
Neposredna povezava do sporočila: 1092
23.4.2010 15:20:20   
witch
zaljubljena saj dokler je ni sem v fazi zanikanja.... tako da še vedno upam user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1093
23.4.2010 17:02:33   
MEGi20
zaljubljena23 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image čestitam
witch user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sam zate da ti uspe

Ali veste kako se reče dvema ljubimcema ki sexata po metodi varnih dni?

mamica in očka...

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 1094
23.4.2010 18:20:42   
zaljubljena23
Megi, hvala

(odgovor članu MEGi20)
Neposredna povezava do sporočila: 1095
24.4.2010 10:07:02   
portorož
Rožice moje, lepoooooo pozdravljene po dolgem času user posted image user posted image user posted image

Vidim, da se kar nekaj dogaja tukaj gor user posted image user posted image user posted image user posted image
BRAVO-PRIDNE!!!!!

Shilou-ne mi obupat!!! Dokler še ni gospe user posted image , je še veliko upanje!

Witch tudi ti kar pogumno!!!
Ribica77-kdaj nam sporočiš user posted image ?

xoxox- kdaj pa ti lulaš?
Ampak ti, zaljubljena23...., BRAVOOOOOOOOOOOO!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pri nas pa se tudi spet nekaj dogaja, čeprav se po vseh pravilih ne bi smelo... user posted image
Znaki so isti kot pred dvema mesecema user posted image ..., no, ziher bomo vedeli 2.5...

Če je res user posted image user posted image ..., nam je očitno res namenjeno, ker sva pazila..., a kot mi je G rekla "včasih pač kaj pobegne..." user posted image
Za odstranitev pregrade še itak nimava datuma, ker je oring gužva..., tak da upava, da ta sploh ne bo potrebna user posted image ...

Neposredna povezava do sporočila: 1096
24.4.2010 10:52:10   
xoxox
IZVIRNO SPOROČILO: portorož

xoxox- kdaj pa ti lulaš?

Joj. Sem pozabila še na to temo sporočiti novičko, da smo že lulali in nalulali user posted image . user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: portorož

Pri nas pa se tudi spet nekaj dogaja, čeprav se po vseh pravilih ne bi smelo... user posted image
Znaki so isti kot pred dvema mesecema user posted image ..., no, ziher bomo vedeli 2.5...

Če je res user posted image user posted image ..., nam je očitno res namenjeno, ker sva pazila..., a kot mi je G rekla "včasih pač kaj pobegne..." user posted image
Za odstranitev pregrade še itak nimava datuma, ker je oring gužva..., tak da upava, da ta sploh ne bo potrebna user posted image ...

user posted image user posted image user posted image user posted image portorož. Pa to je super novica. Res sem vesela zate in upam, da kmalu zagledaš en debel plusek. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Kdaj boš kaj testek delala? 2.5.? Ali si takrat naročena?

Jaz res upam, da ne boš rabila odstranit pregrade in, da si že srečka user posted image . In seveda ti v primeru, da si user posted image (itak, da si user posted image ) želim čimlepšo in prijetno user posted image .

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Kako lep dan. user posted image

...An Angel in the book of life wrote down my baby's birth... And whispered as she closed the book: "Too beautiful for earth..." ...

(odgovor članu portorož)
Neposredna povezava do sporočila: 1097
24.4.2010 12:05:44   
Shilou
Portorož  pozdravljena. Jaz ti tudi držim iz srca, da bo user posted image .

Pri meni jeuser posted image prišla z dvo dnevno zamudo. Tale mesec je user posted image zelo malo- hormoni so podivjali. In to po moje samo zaradi stresa. Preden nisva delala na user posted image sem imela cikle točne na dan in user posted image tako kot treba. Zdaj ko pa nimava zaščite, se mi zdi, da je vsaki mesec slabše.  Vse me boli, user posted image zaostaja, je čudna,...

Tako, da bom sedaj poskušala biti čimbolj mirna in sproščena, da nebom naredila še več škode kot koristi.

(odgovor članu xoxox)
Neposredna povezava do sporočila: 1098
24.4.2010 12:22:06   
xoxox
Shilou si mogoče uporabljala tabletke?

(odgovor članu Shilou)
Neposredna povezava do sporočila: 1099
24.4.2010 12:37:52   
Shilou
včasih ja, zdaj pa že skoraj leto dni ne več.

(odgovor članu xoxox)
Neposredna povezava do sporočila: 1100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.