|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Prvi poizkus zanositve
8.4.2010 8:21:21   
ribica77
Bravo *Star* user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Super, sem prav vesela!

Prosim, da javljate še več takih novičk punce user posted image
Pridne bodte, velik user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in uživajte v teh lepih dneh!

(odgovor članu Shilou)
Neposredna povezava do sporočila: 1026
8.4.2010 11:21:41   
MEGi20
No da se še tu javim...vsem ki čakate  +   podarjam user posted image user posted image user posted image

Bom pa sam omenila da je jaz ne pričakujem 10.04. ... torej pojutrišnjem user posted image  tudi znakov da bi prišla ta mesec sploh ni ... mam pa nekaj drugih znakov in sicer že 4dni imam gost bel izcedek (je brez vonja, nič srbečice) in občasne slabosti zjutraj (ko se spomni moje telo)user posted image  ampak zaenkrat ne upam kej preveč ker bo potem toliko večje razočaranje ampak čakam da se moja G danes nacrta v ambulanti da jst pokličem in vprašam če jim je kaj znano kaj bi ta izcedek lahko biluser posted image  ker če tetke marjetke ne bo mislim da bo treba dragemu podturit kake copatke user posted image

Ali veste kako se reče dvema ljubimcema ki sexata po metodi varnih dni?

mamica in očka...

(odgovor članu ribica77)
Neposredna povezava do sporočila: 1027
8.4.2010 12:11:45   
*Star*
Seznam nezaželenih 
user posted image

user posted image MEGi20...10.4.2010user posted image
user posted image Shilou...19.4.2010user posted image
user posted image Witch...22.4.2010user posted image
user posted image Coris...24.4.2010user posted image
user posted image Ribica77...23.4.2010user posted image
user posted image jacki...user posted image
user posted image mladika...user posted image
user posted image user posted image  Portorož...user posted image user posted image

user posted image

Seznam nedočakanih
user posted image
user posted image Nadinne 11.3.2010user posted image
user posted image *Star* 6.4.2010user posted image

(odgovor članu MEGi20)
Neposredna povezava do sporočila: 1028
8.4.2010 12:13:28   
*Star*
MEGi20, jaz sem tudi imela tak izcedek par dni pred pričakovano M, tako da mislim, da ni nič hudega. Jaz je seveda nisem pričakala in upam, da je ti tudi ne boš in da boš lahko podturila copatke svojemu dragemu user posted image

ribica77 hvala za čestitke, upam, da se mi kmalu pridružišuser posted image

< Sporočilo je popravil *Star* -- 8.4.2010 12:14:08 >

(odgovor članu MEGi20)
Neposredna povezava do sporočila: 1029
8.4.2010 12:51:49   
MEGi20
*Star* tudi jaz upam ... veš kako pravijo ....iz tvojih ust v božja ušesa.... user posted image

mamica in očka...

(odgovor članu *Star*)
Neposredna povezava do sporočila: 1030
8.4.2010 13:42:51   
portorož
Rožice moje, hvala vam za vso podporo!

user posted image user posted image user posted image

Naddine in Star* ČESTITAM!!!!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz bom pa jutri končno prišla do svoje ginekologinje, k se že od februarja trudim user posted image . Pa me je danes klicala njena "smotana" med. sestra:" em, kako ste rekli-je to vaša prva nosečnost?.... A bi lahko jutri prišli na pregled?"

Jaz pa sem jo že v torek klicala, da sem ji sporočila kaj se je zgodilo in da me naroči na pregled. Pa me je spet hotela enkrat kasneje naročiti, a se tokrat nisem pustila odgnati. Šment, kako je lahko takšna?!
Moj je čist besen na njo.

Tak da bomo jutri vedeli kako in kaj naprej.

Zaljubljena23 tudi jaz se nagibam k odstranitvi pregrade, tak da upam, da to jutri uredim (čeprav je baje velika samo dobre 3mm in naj ne bi bila krivec za karkoli user posted image ).

A mogoče katera ve kako dolgo se čaka na odstranitev pregrade?

Midva sva se sicer nekaj odločala, da bi vsaj 2 meseca počakala preden bi šla v nov boj (no, to je bila predvsem moja želja), a sedaj več nisem prepričana, da bi čakala..., si preveč močno želiva user posted image ....

Naslednja user posted image je na planu 30.4, a še zaenkrat ne vem ali jo pričakujemo ali ne.

Shilou BODI POZITIVNA! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Držim pesti zate in za vse ostale!

Uj, spet sem napisala cel roman user posted image user posted image

(odgovor članu MEGi20)
Neposredna povezava do sporočila: 1031
8.4.2010 14:07:51   
*Star*
Naslednja je na planu 30.4, a še zaenkrat ne vem ali jo pričakujemo ali ne.

Jaz zagotov nebi čakala, če je zdravstveno vse ok. Ampak kot sem ti že rekla, sama zagotovo najbolje veš.
Čeprav, tudi, če imaš pregrado je lahko vse v redu... Tudi sama sem bila v dilemi odstraniti ali ne, pa se je izkazalo da so bile skrbi odvečne - nimam pregrade.

Moje mnenje je - ne čakaj, ker kdo ve, koliko se bosta spet trudila, lahko pa da bi ravno zdaj spet uspelo.

jaz ti želim res vse najboljše user posted image user posted image user posted image  in da te spet obarvamo roza user posted image user posted image

(odgovor članu portorož)
Neposredna povezava do sporočila: 1032
8.4.2010 14:19:58   
portorož
Hvala ti *Star* !

Saj midva podobno razmišljava..., le jaz sem postala cela neka prestrašena in polna dvomov user posted image

Me je kar zdelalo ja..., sem pa itak prepričana, da mi bo g isto svetovala, tako da se po jutrišnjem pregledu dokončno odločiva. Saj tudi midva ne bi spet rada čakala kakšnih 9 krogov preden spet zagledava user posted image .

(odgovor članu *Star*)
Neposredna povezava do sporočila: 1033
8.4.2010 14:27:57   
*Star*
V vsakem primeru se bo zagotovo enkrat lepo končalouser posted image user posted image
V to pa ne rabiš dvomit user posted image

(odgovor članu portorož)
Neposredna povezava do sporočila: 1034
8.4.2010 18:40:31   
Shilou
pozdravljene punce. Danes je bil zelo lep sončen dan. No da vam povem, pri meni se ta mesec moj značilen ovulacijski izcedek ni pojavil, bolečine so bile prisotne. Tak da ne vem no. Včasih si mislim, da poznam svoje telo dokaj v redu potem pa le vidim, da ni tako.

No upajmo na najbolje.

Lep preostanek dneva in upam, da bo čimveč +++++.user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *Star*)
Neposredna povezava do sporočila: 1035
8.4.2010 18:45:23   
witch
Shilou kot bi se opisala jaz user posted image isto bolečine so prisotne, izcedka ni user posted image upam, da to kaže na najboljše user posted image

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu Shilou)
Neposredna povezava do sporočila: 1036
8.4.2010 18:48:04   
Shilou
witch  hehe, kaj pa veš. Sem mislila, če morda katera od punc ve kaj več o tem.  

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 1037
8.4.2010 19:27:12   
zaljubljena23
Portorož, če se počutiš pripravljeno in je vse ok zakaj ne...Glede pregrade, je res zelo majhna, ampak kot sem dejala, moji kolegici so tudi rekli na UZ da je majhna, ko pa je šla na OP pa so z velikimi očesi gledali, ker je bila kar velika....Odločitev pa je tako ali tako tvoja...Jaz sem v MB-ju prišla prvi cikel na vrsto (drugače pa je povprečje nekje 2 meseca za čakat), po OP sem morala počakati samo na M in sva lahko spet začela delati na bebici...

Star, jaz bi tudi šla na seznamček...16.4. je nepričakujem

23.4.2009, plusek...17.5.2009 si odšel med angelčke...
23.4.2010, plusek...17.12.2010 si prijokal na svet...
23.4.2012, plusek... 26.12.2012 PDP...

(odgovor članu Shilou)
Neposredna povezava do sporočila: 1038
8.4.2010 19:41:28   
*Star*
Seznam nezaželenih

MEGi20...10.4.2010
user posted image Zaljubljena23...16.4.2010user posted image
Shilou...19.4.2010
Witch...22.4.2010
Coris...24.4.2010
Ribica77...23.4.2010
jacki...
mladika...
Portorož...

Seznam nedočakanih

Nadinne 11.3.2010
*Star* 6.4.2010

(odgovor članu zaljubljena23)
Neposredna povezava do sporočila: 1039
8.4.2010 19:47:41   
*Star*

Seznam nezaželenih 
user posted image

user posted image user posted image  Portorož...user posted image user posted image

user posted image

Seznam nedočakanih
user posted image

(odgovor članu *Star*)
Neposredna povezava do sporočila: 1040
8.4.2010 20:29:38   
strelka1987
Prosim, če me dodate na seznam...nezeželjena 29.4., 1 krog

Be warned. My wings are broken.. now I am riding the broomstick!

(odgovor članu *Star*)
Neposredna povezava do sporočila: 1041
8.4.2010 22:08:34   
ribica77
Portorož super, da razmišljata pozitivno in da gresta naprej user posted image

*Star* hvala za lepe želje!

Hej punce, dobrodošle vse nove, super je tale naš dolg seznam user posted image

Uživajte v teh lepih dneh!

(odgovor članu strelka1987)
Neposredna povezava do sporočila: 1042
9.4.2010 8:53:51   
*Star*

Seznam nezaželenih 
user posted image

user posted image strelka1987...29.4.2010user posted image

user posted image

Seznam nedočakanih
user posted image

(odgovor članu ribica77)
Neposredna povezava do sporočila: 1043
9.4.2010 8:54:44   
*Star*
Pilotina, se strinjam seznamček je super, ampak bo še bolj, ko bo prevladovala roza barvauser posted image user posted image

Včeraj sem pa delala še en testek s CB in je biu tudi kar lep plusek - sem dodala albumčekuser posted image

(odgovor članu ribica77)
Neposredna povezava do sporočila: 1044
9.4.2010 21:01:15   
Shilou
*Star*  še enkrat iskrene čestitke. Res zelo lep +. Sem zelo srečna zate. Globoko upam, da se nas čim več v čim krajšem času pridruži  tebi.
Pošiljam ti čimveč user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za čim lepšo in mirno nosečnost.

Uživaj

(odgovor članu *Star*)
Neposredna povezava do sporočila: 1045
10.4.2010 12:33:34   
MEGi20
Da se na hitro javim user posted image  Kako ste dečve??Tincy90 mala kej uboga al nič?? No moje tete ni in nobenih znakov nimam da bo prišla user posted image   mi je pa slabo za "crknt" user posted image  sem še v službi in komaj čakam da pridem domov da se uležem in malce zaspimuser posted image čeprav imam občutek da nebom mogla zaspati user posted image

Nič grem počasi domov... Pa lep vikend vsem .... jaz bom še do ju3 počakala pol bomo pa lulaliuser posted image

mamica in očka...

(odgovor članu Shilou)
Neposredna povezava do sporočila: 1046
10.4.2010 19:57:51   
Shilou
pozdrav punce. Kako ste kaj? Sama sem mickeno utrujena, saj smo zdaj dva dni delali na vrtu. Me čisto zdelalo tole delo in sonce user posted image . Drugače sem v redu.

Witch a še imaš kaj bolečin? Mene danes neke špika spet na čase v desnem jajčniku. Bom zdaj do 19. počakala, pa če se mi bo to še ponovilo bom kar ginekologa svojga kontaktirala. Me že mickeno vse skup skrbi. Upam, da ni kaj narobeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

lep večer vsem skupaj

(odgovor članu MEGi20)
Neposredna povezava do sporočila: 1047
10.4.2010 20:09:35   
jacki

Seznam nezaželenih 
user posted image

user posted image strelka1987...29.4.2010user posted image
user posted image jacki....5. 5. 2010user posted image

user posted image

Seznam nedočakanih
user posted image

(odgovor članu *Star*)
Neposredna povezava do sporočila: 1048
10.4.2010 20:38:39   
witch
Shilou držim pesti, da ta tvoja bolečina pomeni kaj dobrega user posted image user posted image 19. boš videla na čem si, potem pa se boš odločila za naprej. Jaz sem se tudi marca takoj ko sem jo spet dobila kar naročila. Čisto tak na pregled, da vidimo če ni kaj narobe z mano. Tak da imam čez 1 mesec pregled.
jaz trenutno čutim celotni spodnji del trebuha. Sem se pa pametna spravila včeraj travo kosit in me je verjetno od napora začelo na desni strani malo bolj boleti. Se je pa hvala bogu nehalo.
Sem pa danes ful napihnjena in nenormalo lačna, pa vse se mi lušta...

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu Shilou)
Neposredna povezava do sporočila: 1049
10.4.2010 22:22:58   
Shilou
witch  držim pesti, da nebo 22.user posted image . Mi je to sumljivo pri tebi,... Pri meni so bolečine tudi prenehale. Želim lepo noč pa sanjite kaj lepega punce. Se tipkamo. Nočko

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 1050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.