teodora75
|
Pa spet en prav lep pozdrav vsem vam z 'nasega' konca :) Saj vem, da je za tole vprasanje se vsaj par mesecev prekmalu, ampak je trenutna situacija taksna, da bi morala delati domaco nalogo (jaaaaaaaa, eni spet hodimo v solo ), pa mi seveda po glavi hodi vse drugo... Torej, ze nekaj casa 'narahlo' razmisljam o tem, kako pride otrocek do svojega prvega zdravnika - mislim pediatra. Pri meni (nama) je stvar celo taksna, da sele postajam gorenjka, tako da niti priblizno ne poznam zdravstvenega 'okolja' tukaj kjer sem sedaj, oziroma kjer bo otrocek rastel. Pa me zares zanima, kaksne izkusnje ali priporocila imate tukajsnje domacinke oz tiste, ki ste ze nakaj casa na tem koncu. No, stvar je se malo bolj zakomplicirana, saj si midva sele ustvarjava dom tukaj (okolica Radovljice), sicer pa sem jaz originalno iz Lj in z malckom/malcico bova prve mesece sigurno v Lj, saj stanovanjce tukaj se ne bo v taksnem stanju, da bi lahko bili vsi tukaj. Zato se ze glede tega pojavlja vprasanje, ali naj za tiste prve mesece iscem pediatra v Lj in se potem 'prestavimo' sem, ali naj imam ze na zacetku nekoga od tukaj, da bo otrocek navajen na nekoga...? In pa v resnici me zanima, kje/koga priporocate oz imate kakrsnekoli izkusnje. Glede lokacije je ugodna Radovljica (moj dragi ima sicer osebno zdravnico v Kropi in je zadovoljen z njo, samo nimam pojma, ce tam sploh imajo pediatra), sicer pa v postev pridejo verjetno Jesenice, se dlje pa je Kranj in potem se dlje Ljubljana. Lahko kdo kaj svetuje? Sicer pa smo prav v redu. Vceraj smo vstopili v 17. teden in pikec je tudi ocka prvic 'pobozal' z neznimi, ampak prav jasno cutecimi brcikami. Seveda sva bila oba cisto raznezena. Vse je torej super, naslednji petek imava nov pregled in edina 'moteca rec' je moj, se vedno divje povecan apetit ki ga se kar ne znam ukrotit. Glede na to, da sedaj hodim popoldne se v solo, sem res precej na riti (ja ja, samo izgovor) in kile kar divjajo. No, tudi zdajle namesto da bi z mojim skakala okoli po vasi in se pridruzila cistilni akciji, kjer je moj uradni fotograf, kao delam za solo . Ah, upam da potem vseeno narediva kak krog ali jo celo mahneva do Bleda. Ajaj, sva bila prejsnjo nedeljo, pa je ravno takrat, ko sva bila na kremsniti (ja, saj vem ja), zunaj 'divjal' snezen dez in je bilo potem se bolj mraz ko sva sla nazaj do avta cisto na drug konec. No prav no prav, zdaj se pa res lotim naloge, bodite vse prav sobotno pomladno lepo in ceprav vem, da me Archie zdajle ne bere, ji v mislih zazelim vagon najcudovitejsih trenutkov danes! Srecno! T.
|