teodora75
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ploha teodora: kolk pa si mela zdej vrednost, verjetno 50g testa?? Ja sem imela tud že drugo rundo, pa je blo vse OK, je pa res, da sem bila že takrat ene 14 dni na strogi dieti, pa je mogoče zarad tega bilo vse v redu...zdej sem še kar na dieti, sam ne tolk strogi, se kar pregrešim, mogoče še prevečkrat...jem pa itak občutno manj sladkarij in ne uporabljam več bele moke... pa ta 100g test je kar jeb***...ful je blo težko spit pol litra te sladkane vode...no je šlo, pa pol tisto čakanje, maš pa 4 odvzeme krvi, najprej daš kri, potem spiješ in čez eno, čez 2 in čez 3 ure še 1x...pa najbolj da si že pred 7 tm, k une stare mame se nabašejo tm in so prav napadalne pa tud mene je kar šokiralo, da bi jaz kaj imela no pa ni panike, sem v prvem tednu pol kile shujšala, sej zdej sm že gotov nazaj dobila... Dobro jutro! Koliko sem imela vrednost mi niso nič povedali. Rekla je samo, da na meji. Sem pa potem razmišljala tudi to, da sem en dan pred tem testom jedla že precej restriktivno - bi rekla še huje kot 'ta hudo' dieto in če je tudi po tem bila meja, bi bilo brez tega še precej več. Zdaj pač ta teden (pred naslednjim testom) jem 'normalno', komot bi res kakšen sladoled manj, ampak zdaj je že tisti 'trapast' signal v glavi - ah, saj potem toliko časa ne bom smela nič finega... Pa še dejansko me zanima, kak rezultat pride ven, če res jem prav tako, kot zdaj. Si pa predstavljam, da bo potem precej drugače... Ti praviš, da si 'samo' na dieti. Pa se ti nič ni treba doma špikati in kontrolirati vrednosti? Ker mene je od vsega tega še najbolj strah. Tisto s hrano bom že nekako, saj sem se šla že kdaj kaj podobnega čisto na svojo roko. Sicer pa se mi prav pred sedmo ne splača tja hodit, ker sem naročena ob uri. Vem pa, da me čaka par 'zoprnih' ur, še posebej na tistih super udobnih (ja itak) klopcah. Kdaj pa imaš ti naslednji pregled/test? zdaj pa hitro še na en 'človeški' zajtrk... Pozdrav, T.
|