|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Gorenjske nosečke
12.4.2010 19:40:25   
Kavalirka
IZVIRNO SPOROČILO: soncnizarek25

ojla:)

dobrodošle nove gorenjske nosečke:)

pa vsem ki imate pregled veliko sreče:)

kavalirka user posted image res bo hitro minilo, da boš imela svojo bebico v rokah:)

mi pa sedaj čakamo da se postavimo na glavo, da potem lahko mirno čakamo do veselega dneuser posted image

držim pa sedaj pesti za mojo prijateljico, ki ima 14 dni za menoj rok, pa ji že toliko dol pritiska, da ima lahko prezgodnji porod, je bila v P da so ji dali inekcije za razvoj plučk- naj zdrži vsaj še 5 tednov so ji rekli, tako da imam strogo ležanje.

sicer pa sem zasuta z delom- pripravljamo kopalnico in kuhinjo, pa še vse imam za poštimati v spalnici za prihoduser posted image , pa cunce opratri in zlikati- sem jih toliko dobila od prijateljice da bi imela lahko za 2 user posted image

Tudi jz držim pesti za tvojo prijateljico in upam da se bo vse srečno izteklo!

Jz sem cunjce za bebico prštimala šele 14 dni nazajuser posted image , skos sem si govorila da je še čs za to pol me je pa kr enkrat prešinl da ubistvu sploh ni tok velik časa večuser posted image user posted image . Tko da soncnizarek25 dobra si da že pripravljaš vse potrebno.

(odgovor članu soncnizarek25)
Neposredna povezava do sporočila: 1551
13.4.2010 12:08:06   
tix

IZVIRNO SPOROČILO: soncnizarek25

držim pa sedaj pesti za mojo prijateljico, ki ima 14 dni za menoj rok, pa ji že toliko dol pritiska, da ima lahko prezgodnji porod, je bila v P da so ji dali inekcije za razvoj plučk- naj zdrži vsaj še 5 tednov so ji rekli, tako da imam strogo ležanje.

bomo držali user posted image (me skrbi, da bo še mene kaj takega doletelo...)

Tale vreme danes prav čudno vpliva name. Danes grem do zdravnika, da mi podaljša bolniško, pol pa z user posted image na sladoled, ker mava obletnico danesuser posted image

(odgovor članu Kavalirka)
Neposredna povezava do sporočila: 1552
13.4.2010 14:51:55   
zinchy
tix čestitam za obletnicouser posted image user posted image

Jooooooo,jest pa delam danes popoldne pa mi je čisto odveč user posted image čist sem brez energije..tale dež prav mori.Sončeeeeeeeeek kje si???user posted image
Danes sem ugotovila,da mi ful paše navadni jogurt in bi ga kar pila in pila user posted image Čudna so pota nosečniška nikoli si nisem mislila,da bom dejnasko imela rada jogurte...sploh pa navadneuser posted image

13.10.2010 Mai Peter

(odgovor članu tix)
Neposredna povezava do sporočila: 1553
13.4.2010 19:32:33   
Ploha
zincy: a ti pa jogurt user posted image jest pa sladoled...obvezno....user posted image

ko sem bla za meto noseča pa pica in vanilijevi navihančki iz tuša user posted image

tix: čestitam za obletnico user posted image user posted image Upam, da ni prveel osebno če prašama, zakaj si na bolniški?? user posted image

soncnizarek: tudi jest držim pesti za tvojo prjatlco, naj še malo zdrži...in tudi mene skrbi zame...itak me spodaj ne gleda in ne vem če se kaj dogaja (upam, da ne) sam nekej me pesimizem daje...

(odgovor članu zinchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1554
14.4.2010 8:44:12   
tix
Dobro jutro, sem ravno pozajterkovala, 2 kosa kruha z mrmelado, pa bi še kakšnega lahko :)

Hvala za čestitke

ko sem bla za meto noseča

Všeč mi je ime, pri nas je tut v igri, pol za drugo rundo :)

tix: Upam, da ni preveč osebno če prašama, zakaj si na bolniški??

MV mi nagaja, je zaprt in naj nebi popuščal, je pa kratek in občasno me dol tišči pa skoz me kaj matra pa bolj da počivam. Saj je samo še 3 mesece ležanja :) bo pol bolj fajn k bo toplo se bom ven prestavla :)

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 1555
14.4.2010 9:28:14   
zinchy
Ploha mah men vse paše jest...skok neki jemuser posted image faza s sladoledom je bla pa kuj na zacetku,sem bla pred tvjam pa banco v rokah pa gasuser posted image Samo malo premalo jem sadja in zelenjave ker mi ni glih prov pri srcu..in študiram,da si bom kupila sokovnik.Frendica ga ima in mi je par sokov naredila pa mi je blo všeč.
tix evo eno pokouser posted image da bo do konca vse vredu.

neki se sonček kažeuser posted image lep dan vsem!

13.10.2010 Mai Peter

(odgovor članu tix)
Neposredna povezava do sporočila: 1556
14.4.2010 9:35:55   
innes4

GORENJSKE NOSEČKE user posted image user posted image

user posted image
NICK, STAROST, KRAJ,( , ), +KG, SPOL, PREGLED

APRIL user posted image

user posted image   27.4. Kavalirka (24), Kranj, (1 user posted image ), N.P. 12.4.

MAJ user posted image

user posted image   14.5. MiniMiska user posted image

JUNIJ  user posted image
user posted image    
4.6.   innes4 (21) Jesenice (1user posted image ) +9kg,user posted image N.P. 22.4.

user posted image   15.6. soncnizarek25 (25) Adergas, (2 ), +10kg, user posted image N.P. 5.5

JULIJ user posted image

user posted image   17.7. Tix (21) KR (1 user posted image ) +4, N.P. 12.4

AVGUST user posted image

user posted image   13.8 Ploha (
22) Cerklje (2 user posted image , 1user posted image ) +5,  N.P. 12.5. 

SEPTEMBER user posted image
user posted image   11.9. _ana_(22) Radovljica (1user posted image )+2,user posted image , N.P. 16.4.
user posted image   23.9. Archie (29) Radovljica (1 user posted image ) -2 , N.P. 4.5.
user posted image   24.9. Patty 81 (28), Lesce (1 user posted image )  +0 kg, N.P. 20.4.
user posted image   30.9. Teodora75 (35) Radovljica (1 user posted image ) ,+5, N.P. 23.4.

OKTOBER user posted image

user posted image   10.10. Zinchy (23) KR (1 user posted image ) N.P. 19.5.
user posted image  
12.10. pikica1111 (24) KR (1 user posted image ) +0kg, N.P. 12.5

NOVEMBER user posted image

DECEMBER user posted image

user posted image   2.12. BabyKitty (21) KR (1 user posted image ) N.P. 12.4.

user posted image nas je: 13

user posted image

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 1557
14.4.2010 9:40:01   
innes4
Jutro user posted image

Sm se dala na seznamček user posted image sm mislla, da mi ne bo šlo, pa sploh ni težko user posted image user posted image
Dons popoldan grem pa obiskat eno prjatlco k je 20.marca rodila punčko. In že komej čakam, da jo bom mal pockrlalauser posted image . Sm jo sicer vidla že u porodnišnici prvič, ampak zdej bo kmal že 1mesec starauser posted image ...joj gre hitr.

nič, grem se zrihtat, da grem poj lepo na eno user posted image

(odgovor članu innes4)
Neposredna povezava do sporočila: 1558
14.4.2010 9:47:57   
archie
gledam seznam, pa nas je vecina prvic nosecih user posted image user posted image
Ploha ali pa soncnizarek, na vaju se pa lahko obrnemo s kaksnimi vprasanji user posted image

16.9.2010 se nama je spremenilo življenje... :)

(odgovor članu innes4)
Neposredna povezava do sporočila: 1559
14.4.2010 13:38:05   
soncnizarek25

kako smo glede na vreme?
jaz sem skoz zaspana, očitno se je vrnila utrujenost:(

archie je lahko, samo ne vem koliko bom lahko pomagala, ker je to moja prve nosečnost do konca (vsaj upam da bo, še 2 meseca).

a ste že kaj razmišljale kdaj bi se dobile..... lepo bi bilo da bi se dobile predno kavalirka rodiuser posted image , tako da pride vpoštev drugi teden.

< Sporočilo je popravil soncnizarek25 -- 14.4.2010 13:39:26 >

(odgovor članu archie)
Neposredna povezava do sporočila: 1560
14.4.2010 13:50:18   
Ploha
IZVIRNO SPOROČILO: archie

gledam seznam, pa nas je vecina prvic nosecih user posted image user posted image
Ploha ali pa soncnizarek, na vaju se pa lahko obrnemo s kaksnimi vprasanji user posted image

ti se kr hecej...sej pr sosedih se itak vse zmenmo  user posted image user posted image

(odgovor članu archie)
Neposredna povezava do sporočila: 1561
14.4.2010 14:41:02   
zinchy
ja ja user posted image za gorenjske srečke nosečke user posted image

13.10.2010 Mai Peter

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 1562
14.4.2010 17:20:12   
Kavalirka
Ja kava user posted image ,vi sam povejte kdaj pa kje se dobimo...

(odgovor članu zinchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1563
14.4.2010 20:56:23   
Ploha
no naj že ena določi en dan user posted image ....jest ga ne bom, ker niti ne vem če bom prišla, če bom varstvo za tamalo imela bom, drugače pa verjetno ne user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1564
14.4.2010 21:05:34   
teodora75
Jaaaaaa, no dajmo se kje videt.
Samo jaz imam naslednji teden prav vsak dan do sedmih predavanja, razen v petek.
Kaj pa vikend?
Ali pa tisti teden, ko je praznik, ce se ne boste ravno prevec potepale okoli...

No jaz bi vsekakor, ce ne bo ravno v casu, ko sem v soli.

Lep vecer!

T.

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 1565
14.4.2010 22:01:37   
zinchy
ja naša Kavalirka rodi 27ga...tko,da če bi se dal pred rokam,da se dobimo..lah tut za vikend user posted image

13.10.2010 Mai Peter

(odgovor članu teodora75)
Neposredna povezava do sporočila: 1566
15.4.2010 10:23:21   
zinchy
dobro danuser posted image

evo pa smo dočakali sonček user posted image se takoj bolš počutim.Danes grem pa po angel sound..iiiiiii mi ga bo prijateljica posodilauser posted image pol bomo pa user posted image poslušal.

lep dan

13.10.2010 Mai Peter

(odgovor članu zinchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1567
15.4.2010 13:41:29   
soncnizarek25

no ker se nobena ne opogumi za datum, ga bom pa jaz predlagala: 21.5(sreda) ali 23.5 (petek), uro pa določite ve:) user posted image

(odgovor članu zinchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1568
15.4.2010 13:42:41   
archie
jaz bi raje petek. 

16.9.2010 se nama je spremenilo življenje... :)

Neposredna povezava do sporočila: 1569
15.4.2010 13:56:17   
BabyKitty
verjetno si mislila aprila in ne maja user posted image

(odgovor članu archie)
Neposredna povezava do sporočila: 1570
15.4.2010 13:56:44   
teodora75
soncnizarek25
, si mislila 21. oz. 23. april ali maj? Ker aprila prideta ta dva dneva sreda ali petek, maja pa čisto nekaj drugega.
Če se torej pogovarjamo za april, tudi jaz glasujem za petek, maja sem pa takrat nekje na Nizozemskem.

Kaj pa ura in lokacija? Je to mišljen KR ali okolica ali kje bolj 'gorenjska' Gorenjska. Se mi zdi da nas je tudi nekaj okoli Radovljice, pa še malo boljši zrak je pri nas :)

No, ampak verjetno moramo najprej uskladiti vsaj datum.

Sončen pozdrav!

T.

(odgovor članu archie)
Neposredna povezava do sporočila: 1571
15.4.2010 14:18:43   
Janci F
IZVIRNO SPOROČILO: Kavalirka

Ja kava user posted image ,vi sam povejte kdaj pa kje se dobimo...

pozdravljene vse skupaj,
ne vem če se me katera še spomne, spadam pa me "ta stare gorenjske" nosečke, saj imam doma 10 mesecev starega sina.

Vsem želim prijetno nosečnost in veliko neprecenljivih trenutkov z vašimi sončki, saj jaz izredno uživam z mojim.
Drugače pa imamo gorenjske nosečke - no sedaj že bolj gorenjske mamice vsako sredo ob 10 uri v Tušu (ponavadi) kavo in ste seveda vse vabljene zraven, bi bilo prav fino spoznat nove gorenjske nosečke.

Upam, da se vam kmalu pridružim.

Neposredna povezava do sporočila: 1572
15.4.2010 15:53:14   
soncnizarek25

ja punce prišlo je do tiskarskega škratauser posted image mislila sem APRILA.

lokacija in ura je vaša izbira user posted image

(odgovor članu Janci F)
Neposredna povezava do sporočila: 1573
15.4.2010 15:54:28   
soncnizarek25

ja punce, zagodel mi jo je tiskarski škrat, mislila sem APRILA.

lokacijo pa povejte ve in uro user posted image

(odgovor članu Janci F)
Neposredna povezava do sporočila: 1574
16.4.2010 13:21:40   
Janci F
Spet imam eno prošnjo in sicer bi vas prosila, če lahko izpolnite anketo, ki jo potrebujem za seminarsko nalogo.

Anketo najdete tukaj http://soncek.eu.org/ankete/index.php?sid=21629&lang=sl in prosila bi vas, če lahko link pošljete naprej še prijateljem (predvsem tistim, ki so že starši) in jih v mojem imenu prosite, če jo lahko izpolnijo.

Že v naprej se vam zahvaljujem za izpolnitev ankete.

Neposredna povezava do sporočila: 1575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
VIDEO: Holografski simulator rojstva
Študenti klinike si lahko prvič na medicinskem usposabljanju ogledajo holograme 3D anatomije, ko se naučijo opravljati t...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.