|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  145 146 [147] 148 149   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Prve snežinke 2010!!
22.4.2010 20:25:00   
poopek
user posted image

naša biba :))

(odgovor članu Janci F)
Neposredna povezava do sporočila: 3651
22.4.2010 21:05:12   
alex17
čer!
naš mišek je še buden, se je na joški prejle kar afnal pa sem prekinila, bom probala še malo kasneje ker sicer nima haska...
smo šli pa popoldne na lušten sprehod vsi trije z očijem, ko ni več deževalo in je mali lepo pančkal. pa tud sicer je dons precej spal, vmes je bil pa malo tečkast-vreme kaj user posted image

grahek
, vaš pa lepo spi, če se samo 1x dojita. naš se še kar 2-3x na noč zbudi, večkrat 3x kot 2x, samo sumim, da vedno ni tako lačen ampak ga tudi napenjanje zbudi, jaz pa vse slišim in takoj auf in po tamalga user posted image   ga pa žal ne morem dat v drugo sobo ker je nimamo tu. nočem pa, da bi se čisto zbudil in začel ful jokat, ga raje prej vzamem, kaj pa vem... pa vedno ga dam že spečega v postlco ali vsaj napol spečega, čisto buden mi začne jokat, žal je naš pa tak user posted image

jutri pa šoping z mami, upam da bo mali priden in bom vse nabavila kar moram! user posted image

(odgovor članu poopek)
Neposredna povezava do sporočila: 3652
22.4.2010 22:12:29   
Kika99
Čer punce

Moja Anja je ravno zaspala tako da je zdaj mami malo prosta user posted image .

V tem času, ko se nisem nič javila (ni bilo časa user posted image ), smo imeli pri nas vneti uček, rezervirali smo dopust - morje user posted image (gremo za 11 dni, komaj čakam) user posted image . Jutri gremo vsi trije v šoping. Prihajata babica in dedek iz štajerske za cel vikend user posted image , to bo luštno user posted image

A ste že prešle na športni del vozička? jaz vedno bolj razmišljam, da bi kar zamenjala.

V ponedeljek bom poklicala patronažno, da začnemo z GH ker sem opazila da tamala zadnje 2 tedna ta aptamil pije tko mal na silo, pa bom vidla kaj mi bo predlagala..

kakanje - zadnja 2 dni je kakala 3x na dan, danes pa nič

vreme - katastrofa user posted image

kopanje - tamala uživa 100 na uro, še posebaj ko brca po vodi in škropi mamico user posted image

kremica za sončenjee - jaz jo bom ju3 nabavila, samo še nevem katero bom po moje šla v lekarno vprašat kaj priporočajo

polho - glede pranja cunj bi se jaz pogovorila z taščo, pomoje ni hotela nič slabega samo pomagati. poizkusi na miren način odpraviti problem

(odgovor članu alex17)
Neposredna povezava do sporočila: 3653
23.4.2010 7:01:47   
Enkica

IZVIRNO SPOROČILO: KiA***

Enkica, a poveš prosim kakšne simptome je imel tamali, da si šla do zdravnika? Ker naš še zmeraj kašlja, kar večkrat na dan, nosek pa tudi še ni ok.

Začel se je s prehladom. Nosek je imela poln, vročina in pa kašljanje. Potem smo vročino uspešno dol zbil je pa začela hropst. Pa smo šli v nedeljo na urgenco, ker hropenje NI dobr za dojenčke. No pa so tm rekli, da ima pljučka čista in da ni panike. Potem sva pa imeli v četrtek pregled zarad cepljenja pa je P rekla, da ne bomo nič cepili, ker je začela piskat (jaz tega nisem zasledila, samo hropenje je bilo ). No pa so ji izmerili kisik in je bil še normalen. Je pa rekla P., da če se poslabša, da pa takoj k njej al pa na urgenco, da ji bodo dodajal kisik, da se ne bi ta bronhilitis ful pacal. Sem pa včeraj šla takoj kupit sovežilec zraka in danes ponoči ni tudi 1x zakašljala. Zdajle zjutraj je ene 2x ampak zelo rahel kašelj, tko da mislim da je bolje...bolj mislim, da je zdaj zjutraj zakašljala zarad mleka, ker mleko še bolj draži, ker je ta sluz v njej.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3654
23.4.2010 8:11:18   
Žaži
Jaz sem pa včeraj popoldan šopingirala z mamo in sestro do onemoglosti, pa oba otroka sta bila zraven in sta bila oba ful pridna. Ful je pasalo. Pa ker sem že veliko shujšala je bilo prav fajn sprobavat obleke in vse v manjših številkah, ker mi dvojne hlače že dol padejo, dvoje pa samo opeletajo okoli mene in sem kot klovn. No, zdaj sem pajkice nabavla, te so težko prevelikeuser posted image user posted image

(odgovor članu Enkica)
Neposredna povezava do sporočila: 3655
23.4.2010 8:30:51   
nincrli
egleria ne se sekirat, bo pa naslednjič bolš. Jaz sem tud prvič pogrnila zarad butaste napake. Bravo žaži! Je fajn ko prideš v trgovino pa so ti manjše cote prav! Pri men pa je blo tokrat obratno, nobenih pametnih hlač nism dobla:s sem se odločla tud jaz shujšat! Mi je enkrat že uspelo pa bo moglo še zdaj! Sam nevem še kak se bom lotila. Na ločevalno mi ful ni še enkrat, sam tak na pamet pa se ne dovolj držim, zato je lažje po ločevalni, ker točno veš kak pa kaj... No bomo po vikendu začeli, ker ju3 je krst tam pa ne mislim ne jest:D

Optimism always works!!!
Dedek mraz mi je prinesel najlepše darilo :D

(odgovor članu Žaži)
Neposredna povezava do sporočila: 3656
23.4.2010 8:33:58   
nony
Dobro jutro...kako ste...no mi smo bili spet v krčih ponoči ampak zjutraj ko je bila pokakana dvakrat je bil pa po dolgem času kakec rumen...in sem pomislila,da jo matra zato ,ker se navaja na mleko ker do ponedeljka sem še dojila zraven zdej smo pa samo na mleku...kaj mislite? sej vem ,da že verjetno težim s temi vprašanji ampak nočem kake panike zaganjat:)

Upanje ostaja....

(odgovor članu nincrli)
Neposredna povezava do sporočila: 3657
23.4.2010 8:48:56   
Zala01
IZVIRNO SPOROČILO: Žaži

Jaz sem pa včeraj popoldan šopingirala z mamo in sestro do onemoglosti, pa oba otroka sta bila zraven in sta bila oba ful pridna. Ful je pasalo. Pa ker sem že veliko shujšala je bilo prav fajn sprobavat obleke in vse v manjših številkah, ker mi dvojne hlače že dol padejo, dvoje pa samo opeletajo okoli mene in sem kot klovn. No, zdaj sem pajkice nabavla, te so težko prevelikeuser posted image user posted image

bravo žaži, se spominjam časov ja, ko sem morala po nakupih, ko mi je bilo doma vse preveliko in so mi kavbojke kar dol padale. Moram zbrat zdej voljo, ker sem cela mlahava in se spravit v red, ker teh 6 kg preveč se me drži zdaj že 3 mesece kot klop. Moram, moram moram....no, po praznikihuser posted image ....

Rastemo in radi se imamo...:)

(odgovor članu Žaži)
Neposredna povezava do sporočila: 3658
23.4.2010 9:37:12   
lejla969

IZVIRNO SPOROČILO: nony

Dobro jutro...kako ste...no mi smo bili spet v krčih ponoči ampak zjutraj ko je bila pokakana dvakrat je bil pa po dolgem času kakec rumen...in sem pomislila,da jo matra zato ,ker se navaja na mleko ker do ponedeljka sem še dojila zraven zdej smo pa samo na mleku...kaj mislite? sej vem ,da že verjetno težim s temi vprašanji ampak nočem kake panike zaganjat:)

po mojem je res krivo mleko. Jaz tudi zvečer dodajam in Ivota zdaj 2 dni ful napenja. Včeraj ni hotel piti AM. Smo na Novalacu iz Italije in razmišljam, da bi probala s kakšnim drugim mlekom.
Mogoče ima kakšna kakšen nasvet kakšno AM bi še probala?

(odgovor članu nony)
Neposredna povezava do sporočila: 3659
23.4.2010 9:39:40   
lejla969
Jutro

mi se zdaj odpravljamo k pediatrinji, ker Ivotu ful teče iz noska in ful kašlja. Vročine nima, vseeno pa gremo na pregled.
Se javim kasneje.

(odgovor članu lejla969)
Neposredna povezava do sporočila: 3660
23.4.2010 9:43:52   
egleria
lejla baje je DM-ovo mleko zelo vredu, pa BEBO tud hvalijo (to uporabljajo tudi v veliko porodnišnicah)

(odgovor članu lejla969)
Neposredna povezava do sporočila: 3661
23.4.2010 10:10:23   
Žaži
Jaz imam Hipp 1 probiotik in je super, pa poceni je napram Amtamilu, Alernovi ipd. Sem se kar za to mleko odločila na začetku in je fajn, nadaljevala bom tudi z njihovimi kašicami v lončkih, sem tako naredila tudi pri sinu in je čisto vse od a do ž, ni je stvari da je nebi vsaj probal.

(odgovor članu egleria)
Neposredna povezava do sporočila: 3662
23.4.2010 10:17:10   
grahek85
Živjo!

Juhu, sonček user posted image

Naš mišek se je pa zadnje dni moral precej zredit, ker se mu pozna v obraz, pa tudi če se tehtam z njim in brez njega na navadni tehtnici je razlika ful večja kot 2 tedna nazaj. No saj je tudi jedel več... user posted image

hlače oz. kavbojke (navadnih ne nosim) mam jaz v omari vse možne cifre user posted image od 34 do 44 user posted image In to vse od zadnjih 4 let. OK, 44 so od po porodu, tisto mi več ni prav. Sam une 34 so pa tudi tam nekje zadaj, bolj za spomin kot kaj drugega user posted image user posted image user posted image Če pridem lepo do stabilne 38 bom čisto zadovoljna.

Aja, še to sem hotela povedat. Mi mamo še paket 186 plenic št. 3, kar nam znese za slab mesec, potem bomo pa na 4 šaltali. So te še komaj prav.

< Sporočilo je popravil grahek85 -- 23.4.2010 10:19:02 >

Najina mala velika ljubezen

(odgovor članu egleria)
Neposredna povezava do sporočila: 3663
23.4.2010 10:55:14   
Žaži
Dobro da si plenice omenila. Že en čas bi rada povedala, da si LIONSTAR PLENICE ZANIČ. Tak drek od plenic še nisem doživela, mama mi jih je prinesla 3 pakete, ker so jih v eni trgovini opustili iz programa in je bil paket po 4€ in je vzela zadnje tri. In komaj čakam dan da to sranje porabim, prav razmišljam da bi jih kar komu podarila pa naj se sam s tem ubada.
In ti trotli od tukaj zgoraj mi tudi niso poslali vzorčnih pasem jim menda že 10x pisalauser posted image

(odgovor članu grahek85)
Neposredna povezava do sporočila: 3664
23.4.2010 11:00:08   
Isabelle
Danes je spet bolj kislo, piha, mraz... user posted image Baje bo za vikend sonček in toplo. Upam da res.

Učeri sem spucala dnevni prostor in kuhinjo, danes bi mogla spalnico...ma ne vem če se mi da. user posted image
Kg-ufff, pri meni še vedno problem...pazim kaj jem, predvsem zvečer, telovadim...ne vem kdaj bojo rezultati vidni user posted image , čeprav trebuh mislim da se je že malo zmanjšal
Glede noska-naši je slišat kot da ima zamašen nosek, ko ji probam spucat ne gre nič vn.A se sanja kateri kaj naj bi blo?Naj grem do P?Vročine nima, poje normalno...edino kdaj malo pokašlja, ampak recimo da 2-3x na dan
Kakanje-ima še zelen kakec, ker ima krče...učeri sem ji šla po kapljice, malo omilijo...upam da bo kmal konec teh krčov, ker učeri je bla prou boga, cela se je zvijala, pa sploh ne vem od česa ker je že ceu čas na Novalacu, prej že skor ni mela krčov, zdej so se pa spet pojavili.A je mogoče zato ker je v zadnjih dneh res ful pojedla?
M-čakam, mi zamuja user posted image malo me skrbi, ampak se tolažim da rabi čas da se po porodu uredu...upam da pride čim prej user posted image
13.maja gremo v Moravske Toplice.Zdej me malo skrbi da malo ne bo kej zmotilo pri zamenjavi okolja.Kako so vaši prenesli če ste kam šli s tako majhnimi?

(odgovor članu grahek85)
Neposredna povezava do sporočila: 3665
23.4.2010 11:00:19   
Zala01
Žaži, jaz tudi nisem dobila vzorčnih plenic, po moje si bolj zastonj reklamo delajo... sej če praviš, da so tak šit, pol je itak vseeno...ma kaj spuščajo al kje je problem?

(odgovor članu Žaži)
Neposredna povezava do sporočila: 3666
23.4.2010 11:02:44   
Zala01
IZVIRNO SPOROČILO: Isabelle

13.maja gremo v Moravske Toplice.Zdej me malo skrbi da malo ne bo kej zmotilo pri zamenjavi okolja.Kako so vaši prenesli če ste kam šli s tako majhnimi?

Mi gremo jutri v Moravske do četrtka, ti bom povedla,če je bil kakšen problem, ko pridemo nazaj.

(odgovor članu Isabelle)
Neposredna povezava do sporočila: 3667
23.4.2010 11:04:15   
Žaži
Isabelle,, še enkrat, briga otroka kje je, važno da imam ob sebi mamico, hrano in to je touser posted image user posted image Fajn se imejteuser posted image

Zala, po eni strani škoda da nisi dobila plenic, da bi lahko tukaj skupaj bemtiliuser posted image . Sicer so res fajn tenke in mehke, ampak to čisto nič ne vpija, kot da bi bila navadna vata notri, po treh urah ima celo rit mokro s kapljicami gor tako nič ne vpija, bog ne daj da bi se kdo odločit to dat gor čez noč in vse je neko nagrudano notri. v glavnem poden od plenicuser posted image

(odgovor članu Zala01)
Neposredna povezava do sporočila: 3668
23.4.2010 11:18:16   
sisi77
ojla!

Jaz sem iz pregleda pri svojem G vendar mi ni nič pametnega povedal. problem je namreč v cerezetah ki jih jemljem. Že dober mesec imam izcedek temno rjave barve.user posted image Baje je to normalno in da se zna pojavljat 6 mesecev. Mi je ponudil mireno ali pa navadni obroček ki bojda tudi lahko prinašajo izcedke in krvavitve. Ma se mi neda testirat. Bom še kak mesec vstrajala na cerezetkah če pa nebo boljše bom pa kar brez, na pazi metodi. Kako se vam obnesejo cerezete?

kg:Uh jaz bi tudi mogla 7 kil dol dati pa ne gre niti gram. sem še vedno na 40 številki oblačil.user posted image user posted image

kremico imamo od Niveje

osebno sem mu dala včeraj naredit user posted image

Anej 21.12.2009 - največja ljubezen mamice in atija!

(odgovor članu Zala01)
Neposredna povezava do sporočila: 3669
23.4.2010 11:46:17   
Gwendolen
Oj!

Mi smo spet v neješči fazi. Totalno veliko bi spala, ko ji pa pokažem flaško, se pa dere. Včeraj po kopanju in pred spanjem ni hotela jesti in je vreščala pol ure skupaj. Sem jo že odložila v posteljico, pa je potisnila roko v usta in gledala okoli sebe. Ko sem ji pripravila novo flaško in ji hotela dati jesti, je ponovila vajo z vreščanjem. Zato sem jo dala kar spat. In je zaspala. Lačna. Nazadnje jedla ob pol 7h. Zbudila se je pa ob 5h zjutraj. Brez hrane je bila 10,5 ur. Kaj takega se še ni zgodilo. In potem je pojedla 120 ml. Ne morem verjeti. Morala bi biti sestradana. Ali kaj?

Se že nisem več sekirala, če je jedla manj, ampak tole včeraj me je pa čisto vrglo. Po pravici povedano, sem izčrpana do konca od tega. Sploh nimam volje, da bi kar koli počela. A sploh obstaja kak recept?

Žaži, tvoja fora, da jo dam v naročje tako da gleda stran od mene, ne pali. Enkrat je tako jedla, sicer pa noče. Ima rajši, če jo stisnem k sebi in me gleda v oči.

Saj grem že sama sebi na živce s tem jamranjem, ampak ne znam si pomagati. Hvala za tale forum, da se lahko malo izpovem.user posted image

Pokukaj! ;-) http://www.mojalbum.com/gwendolen
-------------------------------------------------------------
We're walking in the air
We're floating in the moonlit sky
The people far below are sleeping as we fly

(odgovor članu sisi77)
Neposredna povezava do sporočila: 3670
23.4.2010 12:47:09   
grahek85
IZVIRNO SPOROČILO: Isabelle

Naš je ponavadi kar ok, ko gremo na Dolenjsko prespat. Malo se mu ritem zmeša, sam ni sile. Smo bli pa največ za 3 noči, sam to je blo pri 4ih tednih. Drugače gremo pa za eno nič in ni nekih posledic. 

IZVIRNO SPOROČILO: Gwendolen
Saj grem že sama sebi na živce s tem jamranjem, ampak ne znam si pomagati. Hvala za tale forum, da se lahko malo izpovem.user posted image

Ja ne, jaz tudi tako pravim... Drugače pa - če mala napreduje na teži, če je sicer zadovoljna in dovolj lula in kaka, se res ni kaj sekirat. Si misliš "lahko je njej rečt", sam naš bimbo tudi ni med najbolj ješčimi (razen zadnja dva tedna), včasih sem mela občutek da ga prav silim jest in rinem z joško v njega. Do prvega pregleda je blo vse ok, lepo je jedel in dobil 1,1kg. Potem se je pa počasi začelo - zizal je 5 min, potem je blo pa itak vse bolj zanimivo, mleko je še vse špricalo ven, on pa ni govora, da bi še. Jaz pa vsa obupana, živčna in zaskrbljena. Na drugem pregledu je dobil 0,8kg, P vsa zadovoljna, jaz pa ne. Namesto da bi jo razumela "še vedno precej več kot minimum" sem jaz razmišljala "šit, 300g manj kot prejšnji mesec" in sem bla še bolj zaskrbljena. Potem mi je pa počasi prekipelo - mali je res zdrav in zadovoljen, vse štima. Tudi P je rekla, da je super fantek in da samo tako naprej, torej je res vse ok. Ne bom več silila v njega, se mu bo samo zamerilo in potem bo šele štala. Kolikor bo pojedel bo pač pojedel. Zdaj do tretje posvetovalnice je dobil 600g, kar je kot po učbeniku (pravi naša P). Pa sem tudi jaz čisto ok. Sej odrasli smo tudi različni, tako glede apetita kot tudi glede metabolizma. Eni pojejo ogromno pa se jim nič ne pozna (ah blagor...), eni pojejo malo pa je ful izkoristka (tukaj nekje sem jaz user posted image ). Tako da res ni pravil - vsak človek (mali ali veliki) je individuum in zgodba zase. Glavno je, da njena teža napreduje kolikor toliko konstantno, se pravi enakormerno, pa čeprav bolj spodaj v primerjavi z vrstniki.

Najina mala velika ljubezen

(odgovor članu Isabelle)
Neposredna povezava do sporočila: 3671
23.4.2010 13:23:14   
Enkica
IZVIRNO SPOROČILO: Žaži

Dobro da si plenice omenila. Že en čas bi rada povedala, da si LIONSTAR PLENICE ZANIČ. Tak drek od plenic še nisem doživela, mama mi jih je prinesla 3 pakete, ker so jih v eni trgovini opustili iz programa in je bil paket po 4€ in je vzela zadnje tri. In komaj čakam dan da to sranje porabim, prav razmišljam da bi jih kar komu podarila pa naj se sam s tem ubada.
In ti trotli od tukaj zgoraj mi tudi niso poslali vzorčnih pasem jim menda že 10_x_ pisalauser posted image

Žaži, tudi jaz sem razočarana nad Lionstar plenicami. Sicer sem dobila vzorec od njih ampak vseeno. Res je, čisto nič ne vpijajo. Pa še vzorec, ki sem ga dobila je bila ena plenička strgana (tega nisem opazila ko sem jo gor dajala), tko da je bila mala vsa mokra in pokakana po nogicah. Tudi Pamperske mi niso ne vem kaj. Še vedno prisegam na Mullerjeve.

< Sporočilo je popravil Enkica -- 23.4.2010 13:27:30 >

(odgovor članu Žaži)
Neposredna povezava do sporočila: 3672
23.4.2010 13:28:22   
Enkica
A ve še vedno ne dobivate sporočil na mail o novih odgovorih na RR?

(odgovor članu Enkica)
Neposredna povezava do sporočila: 3673
23.4.2010 13:55:12   
tweety83
ahoj,
jaz sem tud danes šopingirala za malo bibo - sva šle v Babycenter in sem ji kupila  bodije na preklop in bombažne žabice,ki jih imajo po 2,99€, pa še za dve kolegici sem kupila kompletka (ker sta pred kratkim rodili).

Vidim da se vse jezite zarad kg - ja res grejo fuuuuul počasi dol - jaz začnem danes s trebušnjaki in pa laufat bom začela trikrat na teden - se približuje junij in moja poroka,tak da zadnji čas,da zaviham rokave in se spravim v red.

Komaj čakam drug teden, ko napovedujejo skoz lepo in toplo vreme....

lep vikend vam želimuser posted image

(odgovor članu Enkica)
Neposredna povezava do sporočila: 3674
23.4.2010 14:15:25   
Gwendolen
IZVIRNO SPOROČILO: grahek85

Ja ne, jaz tudi tako pravim... Drugače pa - če mala napreduje na teži, če je sicer zadovoljna in dovolj lula in kaka, se res ni kaj sekirat. Si misliš "lahko je njej rečt", sam naš bimbo tudi ni med najbolj ješčimi (razen zadnja dva tedna), včasih sem mela občutek da ga prav silim jest in rinem z joško v njega. Do prvega pregleda je blo vse ok, lepo je jedel in dobil 1,1kg. Potem se je pa počasi začelo - zizal je 5 min, potem je blo pa itak vse bolj zanimivo, mleko je še vse špricalo ven, on pa ni govora, da bi še. Jaz pa vsa obupana, živčna in zaskrbljena. Na drugem pregledu je dobil 0,8kg, P vsa zadovoljna, jaz pa ne. Namesto da bi jo razumela "še vedno precej več kot minimum" sem jaz razmišljala "šit, 300g manj kot prejšnji mesec" in sem bla še bolj zaskrbljena. Potem mi je pa počasi prekipelo - mali je res zdrav in zadovoljen, vse štima. Tudi P je rekla, da je super fantek in da samo tako naprej, torej je res vse ok. Ne bom več silila v njega, se mu bo samo zamerilo in potem bo šele štala. Kolikor bo pojedel bo pač pojedel. Zdaj do tretje posvetovalnice je dobil 600g, kar je kot po učbeniku (pravi naša P). Pa sem tudi jaz čisto ok. Sej odrasli smo tudi različni, tako glede apetita kot tudi glede metabolizma. Eni pojejo ogromno pa se jim nič ne pozna (ah blagor...), eni pojejo malo pa je ful izkoristka (tukaj nekje sem jaz user posted image ). Tako da res ni pravil - vsak človek (mali ali veliki) je individuum in zgodba zase. Glavno je, da njena teža napreduje kolikor toliko konstantno, se pravi enakormerno, pa čeprav bolj spodaj v primerjavi z vrstniki.

Hvala, grahek85!!! Tvoje besede so zlata vredne. Tolažilne... Saj vem, vse to vem. Moja je prvi mesec pridobila 730 g, drugega 920 g, tretjega 870 g. Vse lepo in prav. Ampak se bojim dehidracije v bližajočih se toplih mesecih, ker ji nisem dajala niti vode niti čaja, saj bi potem še manj pojedla. In čaja niti ne mara. Zadnjič sem ji dala, da bi popila vsaj kakih 20 ml, pa je potegnila in pljunila...

Ja, naša je zgleda po moji strani familije glede izkoristka, ker toliko malo kot je jedla in še vedno 870 g gor... Rabimo ful malo hrane, ampak se tega ne držimo, kar se nam očitno vidi. No, meni že zelo. Če bi moj foter pojedel toliko kot jaz, bi bil okrogel kot žogica. Tako kot sem jaz. No, na srečo sem vsaj ful visoka.

Kaj pa vem, zgleda sem ratala totalno občutljiva na vse in me tako vržejo tele stvari...

Pokukaj! ;-) http://www.mojalbum.com/gwendolen
-------------------------------------------------------------
We're walking in the air
We're floating in the moonlit sky
The people far below are sleeping as we fly

(odgovor članu grahek85)
Neposredna povezava do sporočila: 3675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  145 146 [147] 148 149   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  145 146 [147] 148 149   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?