|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  139 140 [141] 142 143   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del
23.4.2010 9:37:45   
Fargesia
dobro jutro!
jst sem tud mogla tole poklikat...sem že enkrat prej, pa je čist drugač prišlo, ker je bilo drugačno vreme in žival sem drugo vidla zadnjo...user posted image user posted image user posted image

The day you deliver, outside will be warm. Your baby will arrive in the early evening. After a labor lasting approximately 5 hours, your child, a boy, will be born. Your baby will weigh about 13 pounds, 4 ounces, and will be 17 inches long. This child will have dark amber eyes and a lot of blonde hair.

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 3501
23.4.2010 9:41:59   
bit
huh...sami tekokategorniki....edino moj bo imel maj kot 3 kili...user posted image

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 3502
23.4.2010 9:42:22   
bit
Fargi ti prideš?

(odgovor članu bit)
Neposredna povezava do sporočila: 3503
23.4.2010 9:42:57   
Fargesia
IZVIRNO SPOROČILO: bit

Fargi ti prideš?

pridem! sam ko mi ati nazaj avto pripelje.user posted image

boš ti šla prej po nalepke al pol?

(odgovor članu bit)
Neposredna povezava do sporočila: 3504
23.4.2010 9:53:33   
bit
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia

IZVIRNO SPOROČILO: bit

Fargi ti prideš?

pridem! sam ko mi ati nazaj avto pripelje.user posted image

boš ti šla prej po nalepke al pol?

dej greva pol skup..ker ninam pojma kam se to gre....
sej veš Reševka sem in so mi tam vsa vrata tujauser posted image

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 3505
23.4.2010 9:55:12   
Fargesia
kam se pa sploh gre? bosta barbi in zup povedali.user posted image

(odgovor članu bit)
Neposredna povezava do sporočila: 3506
23.4.2010 10:01:57   
hermy1
Jest imam pa sedaj eno nujno prošnjo za vse RR!!!

Prosim, če lahko od 14.ure dalje namenite dobre želje in misli za 22- letno čudovito deklico (hčerko moje dobre prijateljice), ki se trenutno urgentno vozi v tujino na težko operacijo hrbetnice in bo operirana takoj, ko pridejo tja.

Deset let nazaj je že bila zmagovalka in verjamem, da zmore tudi tokrat, seveda z vso našo podporo in dobrimi željami!!! Zelo so verni in prosim vse, ki molijo, da zanje tudi zmolijo!

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 3507
23.4.2010 10:10:00   
Fargesia
hermy, držim pesti in pošiljam pozitivne misli!!!

user posted image

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 3508
23.4.2010 10:20:25   
bit
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia

hermy, držim pesti in pošiljam pozitivne misli!!!

user posted image

se podpišem...držim pesti in pošiljam dobre misli.

no sedaj pa šibam

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 3509
23.4.2010 10:21:50   
zup2
Predno se odpravim še moja napoved

The day you deliver, outside will be hot. Your baby will arrive in the middle of the afternoon. After a labor lasting approximately 44 hours, your child, a girl, will be born. Your baby will weigh about 9 pounds, 15 ounces, and will be 17 inches long. This child will have dark violet eyes and a lot of red hair.
A ste vidle tistih 44 ur!!!???!!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 3510
23.4.2010 10:47:45   
sapi
Pozdravček vsem, najbolj pa ...

n74 res mi je hudo zate user posted image  pa tako sem se veselila, res si pogumna in  toliko optimizma za naprej-nikoli ne obupaj ...

Sem v gužvi saj veste domek se dokončuje pa je noro. Mislim, da bo uspelo vse, razen za posteljo sva mečkala in mislim, da jo ne dobiva do roka user posted image  ...

Jaz sem ok, prav tako najina bebika. Včeraj sem imela prvi CTG tako, da sem lahko poslušala srček kako bije. Sedaj imam pralne dneve za mičkana oblačilca, poteljnino in plenice-no danes je vse že oprano in zlikano. V glavnem dan D se bliža. Ravno včeraj me je mož vprašal, če me je kaj strah. Ne vem ali je to strah, bolj občutek nemoči pred neznanim. Saj dokler sam ne občutiš ti nihče ne more razložiti kako bo. Drugače sem čisto skulirana vendar še vedno ne dojemava, da bova imela majceno bitjece.

No tudi jaz sem se spustila v vedeževalske vode ...

The day you deliver, outside will be cloudy. Your baby will arrive in the late morning. After a labor lasting approximately 44 hours, your child, a girl, will be born. Your baby will weigh about 13 pounds, 2 ounces, and will be 18-1/2 inches long. This child will have medium violet eyes and a lot of brown hair.

joj Zup sem na istem kot ti 44 ur user posted image

V&V ... in najine sanje so dvakrat postale resničnost.

(odgovor članu zup2)
Neposredna povezava do sporočila: 3511
23.4.2010 11:20:08   
gapii27
hermy tudi mi smo z mislijo in molitvijo pr punčkiuser posted image

(odgovor članu sapi)
Neposredna povezava do sporočila: 3512
23.4.2010 12:06:18   
sapi
hermy tudi jaz močno držim pesti za punčko in mislim nanjouser posted image user posted image user posted image user posted image ...

gapi kolk sta cukra tvoja fantiča, res ste lepa družinica. Kako pa je z nogico? Ali napreduje?

V&V ... in najine sanje so dvakrat postale resničnost.

(odgovor članu gapii27)
Neposredna povezava do sporočila: 3513
23.4.2010 12:30:58   
mojškra
IZVIRNO SPOROČILO: hermy1

Prosim, če lahko od 14.ure dalje namenite dobre želje in misli za 22- letno čudovito deklico (hčerko moje dobre prijateljice), ki se trenutno urgentno vozi v tujino na težko operacijo hrbetnice in bo operirana takoj, ko pridejo tja.

Deset let nazaj je že bila zmagovalka in verjamem, da zmore tudi tokrat, seveda z vso našo podporo in dobrimi željami!!! Zelo so verni in prosim vse, ki molijo, da zanje tudi zmolijo!

Z mislijo in molitvijo zraven

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 3514
23.4.2010 12:46:40   
mateja33
danuser posted image
mene pa zanima,tiste ko jeste dabroston,do kdaj se ga je, ko nastopiš 12 teden ali še po 12 tednu?
hvala za odgovoreuser posted image

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 3515
23.4.2010 13:07:03   
bit
Mateja jaz sem jemala prometrium do 12 tedna 3x1 potem sem do 15 tedna postopoma zmanjšala najprej na 2x1 na dan potem 1x na dan.

(odgovor članu mateja33)
Neposredna povezava do sporočila: 3516
23.4.2010 14:24:30   
Petyyyy
Dan nosečke

Jaz sem pa od včeraj zvečer čisto napsiherana, pojavili so se neki čudni temni madeži na perilu v minimalni količini, niso kot sveža kri so pa temniuser posted image . Pokličem ginekologa, mi reče da moram takoj k njemu. Opravil je vse možne preglede in naj bi bilo vse ok, nikjer se nič ne trga ali kakor koli drugače, srček bije, plod je zbudi, ker je spaluser posted image . Napiše mi Dabrostonuser posted image , in mu povem da ga je baje nemogoče dobiti, pa pravi da se na vsake tolkio pojavi in naj poskusim. Na srečo sem ga dobila v naši lekarni.
Se je kateri zgodilo kaj podobnega? Mene je na smrt strah, na bolniški nisem, pa tudi bolečin nimam, le če zakašljam, moram pazit kako, da kašljam da uporabim zgornje trebušne mišice user posted image .

Pa sem upala da je najhuje mimouser posted image .

Lp vsem

(odgovor članu bit)
Neposredna povezava do sporočila: 3517
23.4.2010 14:55:59   
jona klara
bit-a tako dolgo si jemala prometrium? meni je rekla sestra, da naj po krvnem pojem še 2 škatli utrogetsana, s tem sem danes zaključila, dabrostana pa mi niso predpisali, a je uredu da sedaj ko sem v 6. tednu ne jemljem več nič? me kr malo skrbi, ker vidim, da ste vse imele dabrostan.

petyyyy- jaz upam, da je pri tebi vse okej, vem, pa da nas vsak izcedek in madež spravi ob paniko.....
glavno je, da si bila pri gineku, da te je pogledal in da bije srček in da je vse okej, poskusi se pomiriti, vem pa da ni lahko, a prej si že imelapo et kak izcedek ali dfo sedaj vse okej?

miklavž je imel malo zamude in nas obdaril z fantkom !!!presrečna sva

(odgovor članu bit)
Neposredna povezava do sporočila: 3518
23.4.2010 14:57:06   
jona klara
IZVIRNO SPOROČILO: mojškra

IZVIRNO SPOROČILO: hermy1

Z mislijo in molitvijo zraven

držim pesti zanjo!!!!

miklavž je imel malo zamude in nas obdaril z fantkom !!!presrečna sva

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 3519
23.4.2010 16:08:28   
BarbiG
Punce, hello.

Dans smo spet dobre volje prišli domov. Najprej en prov fejst luštn čvek (očitno smo res preveč čvekale, ker se bo vsak čas ulilo), potem pa še dobre novičke na UZ-ju. Težki smo cca. A 777 g in B 765 g. Je rekel G, da sta čist enaki in da zaenkrat rasteta tako kot je treba. user posted image user posted image user posted image Morm rečt, da sem ful ponosna na svoji pupi. user posted image

Hermy, tud jst držim pesti za punco, da bo dobro prestala operacijo hrbtenice.

Fargi, sem vidla, da si imela neko krizo včeraj. Me veseli, da je minilo.

(odgovor članu jona klara)
Neposredna povezava do sporočila: 3520
23.4.2010 18:03:46   
Fargesia
barbi, lepo te je bilo spoznat!

hermy, a veš da so rekle, da se ne splačat prištimat rdeče preproge sam za eno...user posted image

kdaj gremo SEM jest?

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 3521
23.4.2010 18:13:04   
Teta M
Živjo še na tem forumu!

Danes dala kri za bHCG in rezultat je 1612,6. Sem zelooo vesela...
No predno pa sem presedlala sem,sem vas pa brala in seveda spremljala dogajanje.
Fargesia: sem si naštimala avatar,ker sem prebrala zadnjič tvoje pripombe glede tega....user posted image
Pa vedela sem ,da vas je danes nekaj zmenjenih in sem še prav gledala tam okoli Štorklje, če bom videla kakšno skupino nosečk, pa sem jih videla kar nekaj....user posted image (logično a ne user posted image )

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 3522
23.4.2010 19:28:55   
BarbiG
Fargi, tudi tebe je bilo lepo spoznati. V petek čez 14 dni pa ponovimo. user posted image

(odgovor članu Teta M)
Neposredna povezava do sporočila: 3523
23.4.2010 19:29:26   
BarbiG
Teta M dobrodošla med nami in mirno nosečnost ti želim. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 3524
23.4.2010 19:34:29   
gapii27
sapi...ja nogica napreduje in je veliko bolj živahna user posted image   hvala na vprašanjuuser posted image

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 3525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  139 140 [141] 142 143   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  139 140 [141] 142 143   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...
Porod: Rutinski posegi med porodom so lahk...
photo
Doula Špela Peternel je za portal Ringaraja spregovorila o tem, zakaj so povsem rutinski posegi med porodom lahko nevarn...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?