|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  134 135 [136] 137 138   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2010
22.4.2010 9:35:59   
nagaja28
sem pozabila napisat, da se z miško postavite na male slikice sob, pa se povečajo

(odgovor članu nagaja28)
Neposredna povezava do sporočila: 3376
22.4.2010 9:38:13   
Špelka
Nicolina - najprej lep pozdravček! user posted image  KAr se tičer barv v otroški sobi... Tud jaz sem nardila celo študijo ker smo se kmalu po porodu Kaje selili v večje stanovanje. Med drugim sem preštudirala tudi malo feng-shuija in po njem je izbira barv podrejena smeri neba, v kateri leži soba glede na središče stanovanja. Mi imamo recimo otroško sobo na jugozahodu, kjer je v osnovi primerna energija za starejšo žensko v družini (v našem primeru mene user posted image ), za Kajo pa absolutno preresna energija. Zato smo tudi mi dodali eno manjšo stenco v živo rdeči barvi, nekaj tegelcev v rdeči barvi, dodali zamolklo rumene žaluzije z medvedki in pohištvo v bukvi, ostale stene pa pustili bele in je prou super in čisto nič ni preveč. Res pa je, da je to ena mala stenca širine 1,5 m....

MArtinčka - morda bi tudi vedva pol stene pofarbala v bordo rdeči, pol pa bež? Vmes pa eno temno črto al pa une ortroške nalepke v rdeči kombinaciji? Po mojem bi blo prou seksi.. user posted image

MA ja, se opravičujem, ker bluzim o teh barvah, sam to mi je pa res fetiš - notranje opremljanje... user posted image

Kaja: 18.11.2007
Neca: 1.7.2010

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 3377
22.4.2010 10:04:23   
extra
Ojla bejbe!!
hehe vi ste mene kr na dopust poslale....iz vaših ust  v božja ušesa ;)
Zadnje dni je moj mal več doma, pa pol nisem na računalniku, imela sva tudi nekaj letanja - sva šla po  voziček, imela sem obiske, pa še vreme je bilo malo lepše in sem pol mal več na terasi.
Sem vas komej prebrala....pridne ste.
SPloh ne vem kaj naj komentiram k ste tuk napisale.
Martinčka meni je tud vijola zakon, samo ta barva je šele zdej vn prišla, če kupuješ rabljen voziček ne vem če dobiš te barve.
Jaz imam QUinnya športni del je črn - bomo pol z dekicami in igračkami poživeli, pol košara je svetlo modra - huda, pa lupinica rdeča.
Sm zadovljna z nakupom.
Drugače je svetlo modra tudi za punčke kako da ne, le tiste bolj temno modre so za fantka pa še to ni nujno. No vsaj jaz tako mislim.
DObila sem tudi že nekej cunjuc.
Zdej pa čakam še da naročim previjalno preko REcinkota. SE mi zdi v redu jo tud ful hvalijo. Ker imam prostor in vse.
Trebuh mi raste zdej pa res, vsak dan je večji se mi zdi.
Ko ležim na boku a veste kam me brca naša bejbika???? Levo čisto spodej v medenico a se to še keri dogaja? Se mi zdi, da mi zaenkrat leži prečno, moje ocene no ne vem. Kje pa vas brcajo in kako se vam zdi da vam ležijo vaši lubčki???
Nč dost da se mi ne bo zbrisal....se bom mal večkrat javila no, da me navte kr skenslale hehe.....
lepa je misel, da nekdo misli nate in da opazi da te ni.
Lepo se mejte in uživete kljub grdemu vremenu!!!

(odgovor članu Špelka)
Neposredna povezava do sporočila: 3378
22.4.2010 10:27:03   
chihuahua
Ja, naš bo imel kar belo sobo, na eno steno mu bom pa narisala samuraja....sm vidla enkat od enga oblikovalca čist hudo, pa še rada packam...verjetno tko v kombinaciji z rumeno...sam ne kkšno pastelno, so mi všeč čiste barve....pa tudi če še vsen punčka ven pride bo ok...

Martinčka....a ti boš pri naslednjem nov voziček kupovala?

(odgovor članu nagaja28)
Neposredna povezava do sporočila: 3379
22.4.2010 10:52:34   
Tonka Paconka
Kar dolgo se že nisem oglasila. Vidim, da je govora o opremljanju sobic za naše malčke. Za ideje lahko pogledate tudi na mojasobica.si, kjer Šobice opremijo od a do ž (pohištvo, dodatki, luči, poslikave...). 

(odgovor članu chihuahua)
Neposredna povezava do sporočila: 3380
22.4.2010 11:29:59   
tix
kuza - se malo reklame nardim :) ovcarja mesancka podarim, bi ga sama imela pa nam je njegova mamica dovolj :)

extra- sej smo vedele da je vse vredu, samo za vsak slucaj :)
Pa super za vozicek in ostalo
Glede lege, pa jest pojma nimam, cutim premike na vseh koncih pa se cas ima da se 100x obrne :)

soba - nas malcek bo imel posteljico v najini sobi tako da barva ostaja pastelno zelena le malo bom kotek okrasila. Svojo sobo bo dobil vsaj do rojstva bratca/sestrice ce ne bo slo prej :)

kje je zdj soncek sem se ga cist navadla, si moram omisliti lezalnik da bom poletje zunaj prelezala

(odgovor članu chihuahua)
Neposredna povezava do sporočila: 3381
22.4.2010 12:24:48   
pupika
Evo mene iz zobarja, tokrat sem izgubila en zob, ta nosečnost mi je kar udarla na zobje, in me kar bolijo, medtem ko je prva nosečnost bila tako mila do mojih zob.
Mi je pa tokrat morala nujno zob izpulit, ker na sredini ni bilo več zoba, ko mije plomba ven padla, pa še bolelo me je, včasih tudi ponoči nisem spala. Me je pa bilo kar strah zaradi inekcije, da ne bi to kaj vplivalo na plod, pa so mi zatrdili da je samo lokalno in deluje samo na usta.Inekcija je že skoraj popustila, tako da vsaj normalno pijem , prej sem pa imela občutek kot da mi pol ustnic fali.

Glede lege, imam tudi jaz občutek, da je še vedno prečno, vsaj tak občutim gibe, zadnje čase zopet malo bolj rahle, medtem ko pred tednom dni sem imela kar izrazite gibe, se je zgleda mala pupika obrnila. Na morfologiji je bila pala pupika prečno, medtem ko je bil Gal že kar obrnjen na glavico in tam tako tudi ostal do poroda. Čutim pa da tokrat nosim bolj zadaj in gibe čutim večinoma bolj v spodnjem delu.

Mi imamo otroško sobo, ampak še prvorojeni ne spi v svoji sobi, tak, da nas bo sedaj več v spalnici. Bom pa verjetno potem oba otroka prestavila v otroško sobo, seveda ko bo drugi dovolj velik za to. Ker Gal-a ne morem sporavit v otroško spat, je parkrat zaspal v otroški na postelji, pa smo ga nesli v spalnico, ko sem šla jaz spat. Ker me je prej vprašal, in sem mu obljubila. Pa še pri skoraj 4 letih me ponoči objema in drži svojo roko na mojem obrazu. Sem si rekla, na silo ga že ne bom prestavila, bo že lažje kasneje ko bo malo večji.

(odgovor članu tix)
Neposredna povezava do sporočila: 3382
22.4.2010 13:00:30   
Kiwa
Moja pupa pa je bila že na zadnjih dveh pregledih obrnjena na glavico in je G rekla, da se sigurno ne bo več obrnila, ker nima dosti prostora.
Čutim jo pa tudi levo in desno, kot da bi ležala prečno. Mogoče so pa to rokice? Ker nogice kar dobro čutim pod rebri, posebej ko sedim.

Jaz pa sestavljam previjalno mizo, fanta ni doma pa ne morem čakat user posted image . Zgleda, da bo trajalo, ampak počasi mi uspeva user posted image .
Kupljena je v Ikei, stala je 59,90€, mizarju bova pa dala naredit še zgornji del. Pozna katera kakega poceni mizarja v Lj.? Pojma nimam koliko bo to stalo.

(odgovor članu pupika)
Neposredna povezava do sporočila: 3383
22.4.2010 13:05:22   
Keri
Lep pozdrav. Danes sem imela pregled (30t1d), ter že dobila papirje za urejanje porodniške. Naslednjo kontrolo imam 20.05.+UZ. Vzela mi je bris za bakterijo streptokok - cena 35€. Kar zadeva sobo, ker enega nadobudneža že imamo, smo samo dokupli omaro od Alplesa - barva umeno - zelena (nevtralno ne glede na spol). Od začetka bo sicer zibelka kar pri nama v spalnici, nato bomo ga/jo dali kar v otrško sobo.
Blazian za dojenje v Pikapolonici cca.: 40€, LECLERC - enako. V Avstriji od 15-60€.

(odgovor članu pupika)
Neposredna povezava do sporočila: 3384
22.4.2010 13:24:10   
.tojeto.
Pozdravček.
Tudi moj fantič je bil že na morfologiji obrnjen na glavo - takrat je rekla, da ni nujno, da bo tako tudi ostal. Tudi na naslednem pregledu je bil obrnjen na glavo in takrat je rekla, da sedaj ima pa že bolj malo prostora za obračanje in bo po vsej verjetnosti tako tudi ostal.
Se mi zdi, da je res še vedno tako obrnjen, ker nogice čutim nad popkom - pravo brcanje, trebuh se kar premika od tega. Čisto spodaj ter levo in desno spoda pa običajno čutim čisto drugačne gibe - kot eno žbečkanje ali rahlo boksanje...

Martinčka - rdeče bež kombinacija bi pa znala biti res lepa, se mi zdi prav taka topla kombinacija, seveda so pa potem zelo pomembni odtenki in količina rdeče barve.

(odgovor članu Keri)
Neposredna povezava do sporočila: 3385
22.4.2010 14:01:27   
balem
IZVIRNO SPOROČILO: Keri

Lep pozdrav. Danes sem imela pregled (30t1d), ter že dobila papirje za urejanje porodniške. Naslednjo kontrolo imam 20.05.+UZ. Vzela mi je bris za bakterijo streptokok - cena 35€. Kar zadeva sobo, ker enega nadobudneža že imamo, smo samo dokupli omaro od Alplesa - barva umeno - zelena (nevtralno ne glede na spol). Od začetka bo sicer zibelka kar pri nama v spalnici, nato bomo ga/jo dali kar v otrško sobo.
Blazian za dojenje v Pikapolonici cca.: 40€, LECLERC - enako. V Avstriji od 15-60€.

A je že vzela bris? Men je rekla, da tega ne delajo pred 36. tednomuser posted image

(odgovor članu Keri)
Neposredna povezava do sporočila: 3386
22.4.2010 14:49:20   
Kiwa
Balem, boljš je, da ga vzame čim kasneje, ker drugače se lahko do poroda itak še okužiš. Tako sem jaz prebrala, vem pa ne. Jaz moji nisem še omenjala, da mi ga vzame, bom zelo vesela, če je moja G ena tistih, ki to delajo rutinsko in ne zaračunajo. Če ne, bom pa pač plačala.

Jeee, sestavila sem previjalno user posted image , zdej pa ne vem, kam naj jo dam, haha user posted image

(odgovor članu balem)
Neposredna povezava do sporočila: 3387
22.4.2010 14:49:47   
kenya
Živjo,

Danes sem bila pa jaz na 3D, ampak na žalost naša user posted image  ni hotela nič sodelovati, tako da je vse čas zakrivala eno stran obraza. Pri meni je bila na morfologiji obrnjena na glavico, sedaj je pa spet na nogicah in čisto zgoraj, pod mojimi rebri pa še čisto na desni strani trebuha. Upam, da se bo spet obrnila na glavico, saj čas še ima. Pa g. mi je rekla, da je malo lažja glede na tedne nosečnosti. Ni problema. Zame je idealna kilaža za rojevat 3100g user posted image , druga je bila že večja in je bilo dosti hujše.

Barve sobice....je fajn barvat na začetku, po svojem okusu, pol pa kar naenkrat dete zraste, pa ima svoje želje user posted image . Ena otroška soba pri nas je v stilu morja, svetlo modra z ustreznimi morskimi dodatki user posted image ,druga pa čisto nasprotje, kombinacija rumene oranžne in zelene-vse žive barve, kot travnik.  Ampak, zdaj sta pa obe user posted image  v fazi Hello Kitty in bi imeli malce spremembe. Tako, da bom zdaj otroško sobo, kjer je sedaj mlajša, kasneje pa bo user posted image , prebarvala verjetno v kakšne meni ne preveč ljube barve (kombinacija zelene, ciklama, sv. modre in roza). user posted image  take so želje.

Blazina za dojenje...sem pa jaz dobila za darilo. In sicer je od Jane, se da lepo spakirat v eno vrečo, ki potem še služi kot mehak ležalnik za dojenčka, ker se da user posted image  gor pripet. Je pa take žive modre in zelene barve.

Za streptokom b, moram pa jaz tudi nasednjič rečt mojemu g. Moja svakinja, ki je rodila pred 3 tedni, se je testirala, na lastno željo, čisto na koncu nosečnosti in še hvala bogu, da se je ker so ji odkrili da ima streptokok b in so ji pri porodu takoj začeli šopat antibiotik v žilo. Tako, da sedaj poznam že kar ene par punc, ki so to imele in res nebi rada tvegala, da bi šlo kaj narobe.

Zdej bo treba pa v vrtec šibat, potem pa še na en baletni nastop, tako da bo popoldne spet hitro minilo.

LP

Nobody promised you easy life.

(odgovor članu balem)
Neposredna povezava do sporočila: 3388
22.4.2010 16:09:55   
Martinčka
IZVIRNO SPOROČILO: Kiwa

Balem, boljš je, da ga vzame čim kasneje, ker drugače se lahko do poroda itak še okužiš. Tako sem jaz prebrala, vem pa ne. Jaz moji nisem še omenjala, da mi ga vzame, bom zelo vesela, če je moja G ena tistih, ki to delajo rutinsko in ne zaračunajo. Če ne, bom pa pač plačala.

Jeee, sestavila sem previjalno user posted image , zdej pa ne vem, kam naj jo dam, haha user posted image

mah po drugi strani sem pa jaz razmišljala, da kaj če se zgodi in da prehitro rodim pa mi še niso nardili testa? jaz bom tudi drugič rekla za test in kar vztrajala.. pa tudi če si potem v 36 tednu še enkrat plačam...

bravo za previjalno!!!user posted image joj da bi jo jaz že imela kako bi bilo luštno, da bi lahko vse zložla noter...

(odgovor članu Kiwa)
Neposredna povezava do sporočila: 3389
22.4.2010 16:20:34   
Martinčka
extra vidiš kako nam živčke mešaš če te dolgo niuser posted image  no hvalabogu je vse ok in si le uživala ob svojem dragemuser posted image
drugače pa midva ne kupujeva rabljenega vozička in bova kar lepo imela tega viola stokkeuser posted image  komaj čakam!

chihuahua pri drugem user posted image  dobim pa drug voziček ker sem že sedaj želala imeti enega drugega staromodnega in mi je možek obljubil, da ga bom lahko kupila pri drugemuser posted image ! mah jst bi se tudi naveličala vozeka tako da bi zihr drugega kupila, sploh ker gredo trendi toliko naprej... jaz sem takšna da raje sebi ne kupim celo leto nič samo da lahko kupim voziček ki mi je všečuser posted image  en čudn ekstrem:) pa itak nekaj dobiš s prodajo vozička pa je...pri drugem dojenčku bo lažje, ker bo že velik del opreme doma in ne bo toliko stroškov.. ker zdaj je pa to katastrofa!

ravno sem pojedla ceeelo košarico jagod:) so bile dobre k šus... sem kupila tudi lubenico in me zanima kakšna bo kaj... jo bom jutri probala! so obljubili da je dobra! bomo vidli, ker se mi zdi še malo prehitro...

drugače pa sem šla v celje in sem kupila taaakšne lepe cotke za našo princesko da dol padeš.. sem bila v OKAIDI... aleluja za to trgovinico! res je draga, ampak te male oblekice so bile tege vredneuser posted image hihi...
sem šla potem še pogledat v novo odprto IANO in je tako: od 3mescev dalje imajo lepo izbiro.. za novorojenčke pa nič kaj... imajo v trsu veeeliko boljše v tej trgovini! res je tudi v trstu ta trgovina cca 7x večjauser posted image

sem šla gledat barve za stene... in pri rdeči bo kr trda... ker ali se mi zdi malenkost preveč rdeča, ali pa mi že preveč vleče na rjavo!? od violičnih odtenkov mi je pa bila všeč ena barva ki je bila bolj slivove barve in bi znal kdo rečt da že meji na kakšen oddtenek sive!? hm... ne vem... grem zdaj malo pogledat po netu za ideje!

(odgovor članu Martinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 3390
22.4.2010 19:25:59   
Keri
Streptokok B, kolikor sem prebrala lahko ga imaš pa sploh ne veš oziroma nimaš nikakršnih težav. Jaz ko sem ji rekla ni nič kmplicirala rekla je samo da se bova dogovorili za naslednjič, torej danes. Mene osebno skrbi samo zato, ker imam močno obliko alergij na cvetni prah, ter vso pečkasto sadje. Kar pomeni, da imam posledično vsemu temu zelo slab imunski sistem, ki pa je prav pri streptokok-u zelo pomemben.
Pred osmimi leti, ko sem prvič rodila nisem vedela ne za nuhalno, v MB se je epiduralna na Mš samo omenila....torej včasih je bolje da vsega niti ne vemo. user posted image user posted image -

(odgovor članu Martinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 3391
22.4.2010 19:43:10   
DanijelaNeli
EILA!

Da mal pokukam kaj se tukaj dogaja...

Tako dan gre h koncu...cel dan smo bili doma,ta mala ni šla v vrtec...malo smo kuhali,malo pospravljali,....in tako.

Prejle pa smo se spokali v avto in šli do Kopra.
Najprej sem šla pogledat za en voziček...Pol pa po malo fasunge v Spar in Hofer.Prav zabavno je bilo,...
...ta mala mi je delala take komedije dol...je prišla k eni prodajalki(ki jo ne poznamo) in prijavi Neli: "Ej,teta pogledi nas...jst in mama smo enako oblečene!"user posted image  Itak je bil smeh,...
Je pa res,obe v viola hlačah-bele majčke in iste superge(belo-viola),...user posted image

TISTE KATERE ŠE ČAKAMO NA KAKŠNE AKCIJE...5.maja IZIDE NOV KATALOG PIKAPOLNICE,in se obetajo popusti veliko stvari-opreme za user posted image -

Sem pa videla katalog,kateri je na razpolago samo prodajalkam user posted image ,in sicer od JANE...so tako lepi teli novi vozički 2010...ej,take barve,da padeš dol.En viola mi je tako padel v oči..res prekrasni.

Zato so zdaj teli stari modeli v akciji,za 299 €-Slalom Pro...ampak so ostale tiste barve,katere niso šle v promet...Mogoče si bo katera našla sebi všečnega.

(odgovor članu Keri)
Neposredna povezava do sporočila: 3392
22.4.2010 19:48:00   
Janci F
Janci
IZVIRNO SPOROČILO: Janci F

Pozdravljene,

najprej se opravičujem, ker vdiram v vašo temo.

Sem junijka 2009 in imam eno prošnjo, prosila bi vas, če lahko izpolnite anketo, ki jo potrebujem za seminarsko nalogo.

Anketo najdete tukaj http://soncek.eu.org/ankete/index.php?sid=21629&lang=sl in prosila bi vas, če lahko link pošljete naprej še prijateljem (predvsem tistim, ki so že starši) in jih v mojem imenu prosite, če jo lahko izpolnijo.

Že v naprej se vam zahvaljujem za izpolnitev ankete in uživajte v nosečnosti.
Jaz jo že kar malo pogrešam.user posted image

Vsem, ki ste izpolnile anketo se iskreno zahvaljujem.

Uživajte v nosečnosti in pridno božajte svoje trebuščke.

P.S. Če katera še želi rešiti anketo je še vedno aktivna na zgornjem linku.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3393
22.4.2010 19:48:48   
DanijelaNeli
Martinčka... IANA v Trstu je fenomenalna,res...
Tako imam blizu Trst in nekako nimam navade it dol čez.
Čeprav se je zdaj tudi v ta novem centri P.Tuš odprla Iana...je zraven Osh Kosha.
In si glih omenila OkAiDi...je ista zadeva tudi tukaj...mislim glede tega,ker spet imajo v Italiji ful boljše Okaidi trgovine...pač bolj za italijanski trg.
Pred poletjem grem kupit Geox-ke za Neli v Italijo,....ker pri nas je izbira nula.

(odgovor članu DanijelaNeli)
Neposredna povezava do sporočila: 3394
22.4.2010 20:21:05   
anajrim
Kiwa - jaz ti svetujem da si narediš mere za previjalno dilo in greš, vsaj midva sva šla v Javor - zraven Mercator centra v šiški (tu podaš mere za dilo in 3 stranice, midva sva vse kar skicirala, pa sej če poveš oni itak vejo kaj misliš) in je moj tam vse kupil in skupaj sestavil...pa je super. najceneje. Res priporočam, če pa še kaj rabiš pa povprašaj.  Še link: linka ni sem pa našla telefon od trgovine : 01 500 48 40‎ vprašaj za delovni čas!!!

Iana trgovina - v lj sta dve trgovini in sicer kar dobro založeni jaz sem ogromno kupovala za prvega sina Nika... priporočam

lep večer

Nik 24.10.2007
Tadej 14.7.2010

(odgovor članu Kiwa)
Neposredna povezava do sporočila: 3395
22.4.2010 21:24:38   
Bina 83
Čer klepetulje!

Mal me je zaelo skrbet koliko dni dopusta si bom mogla vzet še po prvomajskih praznikih, da vas bom prebralauser posted image user posted image ! Naslednji teden grem namreč na morje in imam občutek da boste že presegle 200 strani,ko pridem nazajuser posted image ! Pridne ste, ni kejuser posted image !

Dopoldne sem bila na pregledu! Vse ok,user posted image ima idealne mere za to starost (28t), mamica pa več kot "idealne"! Spet sem pridelala +2kg torej sem skupno na +14! Omg, ampak sem se sprijaznila s tem in se sploh več ne sekiram-to se bom potemuser posted image !

Drugače se pauser posted image še vedno ni obrnil. G je rekla da ima še čas, ampak me vseeno malo skrbi, kaj pa če....user posted image !

Jutri pa pokličem v laboratorij, da izvem kakšni so izvidi na glukozo!

Aja, pa magnesol moram piti, ker mi trebuh mal prevečkrat otrdeva.

Porodniško nastopim 15.6.!

user posted image ki še delate, naj vam jutrišni delovni petek hitro mine, vsem pa čim lepši vikend-obljubljajo nam sončekuser posted image

(odgovor članu anajrim)
Neposredna povezava do sporočila: 3396
23.4.2010 8:17:36   
anajrim
Ojla!

jaz pa sedaj letim k vulkanizerju in se počutim ko en moški, ki gre menjat gume...ja nismo jih še...morda mi pa dajo kak popust!!!

Pol pa še v shopping v Btc!

uživajte

Nik 24.10.2007
Tadej 14.7.2010

(odgovor članu Bina 83)
Neposredna povezava do sporočila: 3397
23.4.2010 8:20:21   
Zveezdica
Ojla!

No, pa se še jaz malo oglasimuser posted image , saj berem vas kar redno, čeprav zadnje čase ste res prave klepetuljice in mora met človek kar malo več časa, da sledi vsemuuser posted image user posted image , ampak saj tako je pravuser posted image user posted image , ker julija in začetek avgusta bo pa verjetno malo zatišja, k bomo mele vse tolk  opravka z našimi user posted image , sploh tiste, k bomo prvič mamice, verjetno prve dni ne bomo vedle, kje se nas glava držiuser posted image .

DanjelaNeli na žalost ne bomo meli S3, ker smo dobili eno ugodno varjanto in že imamo doma Quinnya in to čisto v isti kombinaciji kot extra, razen lupinice, ki jo moramo še nabavit. Saj ko smo imeli že vse doma, je pa nekdo prodajal 8 mesecev strega S3ja v črno-modri barvi in mi prav ni šel iz glave tisti oglas, jaz sem pa prej tolk časa spremljala pa nič, ah, kaj čmo, tako je če človek ni glih pod srečno zvezdo rojenuser posted image .

Mi gremo jutri za 1 teden na morje,jeeeeuser posted image user posted image user posted image , komaj čakam in upam, da bomo meli lepo vreme, vsem vam pa tudi želim čim lepše praznike!

Uživajte,

pa-pa!

(odgovor članu Bina 83)
Neposredna povezava do sporočila: 3398
23.4.2010 8:34:47   
đanika
Jutro punce

da vas na hitro pozdravim malo še delam da uredim stvari potem pa gremo na morje.
jupi upam da bo sonček...

lep podrav in uživajte

(odgovor članu Bina 83)
Neposredna povezava do sporočila: 3399
23.4.2010 10:11:32   
mišu
Da se še jaz oglasim po včerajšnjem pregledu....... Včeraj nisem mela moči, da bi to napisala,.... Sem se celo noč jokala,....... Še zdaj mi gre na jok user posted image .......
Šla sem not k G in me vprašal, če je kaj narobe. Sem rekla, da sem v soboto slabo čutila gibe in če je to zarad tega, ker se je povečala plodovnica. Me nadrl, da ne, da je to zarad visokega pritiska. Tam sem mela 150/90. Rekel, da mi predpiše zdravilo metil dopa 250mg 1x1. Jaz sem pa rekla: huh. Me vprašal zakaj huh?! Sem rekla, da je dosti 250mg. Pol mi pa odgovoril: Če ne poznate zdravila in če nimate pojma potem bodite rajši tiho! Ne samo v medicini, ampak na splošno tudi! Mislim halo?! Če je mel slab dan, je to njegov problem. Kaj se dere na mene?! Njegova dolžnost je, da mi razloži, ne pa take odgovore..... Sem ostala brez besed.... Pol sem pa še mogla počakat na UZ. Na začetku je vse kazalo ok, potem pa na koncu pove, da ima nekje 100g premalo! Noseča sem v 26.tednu in tehta 720g. Sem si mislila kak premalo? Sem močna drugače in sem vedno mislila, da bo zarad tega tudi user posted image težji..... Mi rekel, da se zarad pritiska upočasni rast..... Da če mi pritisk ne bo padel, potem ne ve, kak se bo moja nosečnost končala. Kaj si naj spet s tem mislim?? Da bo umrl?? Nisem ga spraševala nič. Rekel mi je, če metil dopa ne morem dobit v sloveniji, potem ne pomeni, da ga sploh ne morem dobit. Prijaznost pa taka...... Res..... Predpisal mi je še aspirin protect 100mg. Ni rekel zakaj. Vem, da širi žile, ali če bom jemala tablete za zniževanje je aspirin čist brezveze. Ne vem....  Šla sem dvignit v lekarno in mi farmacevtka ni hotela dat. Sem mogla počakat, da je poklicala mojega G. Čakala sem nekje 30min. Potem me je poklicala k okencu in rekla, da moj G vseeno vztraja pri tem, da jaz to jemljem, da mam očitno dober želodec in odšla. We? Kaj je bilo včeraj za dneva, ne vem. Niti vprašat nisem mogla zakaj naj ne bi vzela..... Prebrala sem navodila in v njih piše, da v zadnjih 3 mescih nosečnosti se aspirin ne sme jemat. Torej nisem vzela še nobenga. Kdaj bom pa lahko šla v avstrijo po metil depo tudi ne vem. Ne vem niti ceno, ne vem kolko škatel dobim,....... Denar mi vrne ZZS, ampak je cel cirkus zarad tega. Papirji,.....
Aja, na UZ je meril stegnenico, glavico,..... Potem je tud po moje videl spol. Niti besedico ni rekel. Jaz pa seveda nisem upala vprašat, ker bi me spet nadrl. Ko sem mela zadnjič UZ je bil/a z ritko obrnjen/a in se zato ni vidlo. Takrat sem ga vprašala. Me nadrl, da kaj si mi mislimo, da bi vsi radi vse vnaprej znali, da dandanes ni nobenega čara več,...... Zato sem se odločila, da nočem vedet spola in sem odpovedala 3D pregled. Moj že od začetka ni hotel vedet. Včeraj me je pa spet mikalo, da bi ga vprašala, ampak,..... Saj veste, da bi me spet nadrl?! Hvala lepa,..... Na preglede morem hodit na 3 tedne, ne več na 4.
Ko sem prišla domov, sem povedala mami s solzami v očeh kaj je bilo,.... Pol mi pa še ona reče, da sem si sama kriva, da mam visok pritisk, ker jem premalo sadja in zelenjave. Sem se obrnila in šla v sobo. Res je bil fantastičen dan včeraj user posted image . Saj se več tolko ne sekiram zarad težeuser posted image . Bolj se sekiram kaj bi naj pomenilo, ko je G rekel, da potem ne ve kak se bo moja nosečnost končala.....
Aspirina pa ne mislim jemat.... Zaenkrat.....

(odgovor članu đanika)
Neposredna povezava do sporočila: 3400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  134 135 [136] 137 138   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  134 135 [136] 137 138   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.