glugluglu
|
IZVIRNO SPOROČILO: S0ncIca IZVIRNO SPOROČILO: glugluglu sicer pa kje jaz živim, na luni, da sem prvič slišala za Desigual, mislim sem out totalno, saj res, nikamor ne grem, po centreu Lj,. se nisem sprehodila že sto let, pri nas ni nobene pametne trgovine zato grem v nakupovalni centre samo takrat ko kaj nujno rabim, pa še to se mi mudi, ne berem nič takih-modnih revij, preberem samo kakšna poročila, služba, domov, otroci, zvečer spat, pa pojma nimam kaj se nosi, kaj je moderno, potem si hočem iti pa čevlje kupit in ugotrovim, da prodajajo same čudne, rabim nekaj časa, da se navadim... ....dobro vsaj, da sem na RR, da vsaj kaj zvem no Ja evo, enako, sto let za okroglo žogo... Včerej sem se na poti domov ustavila v eni trgovini s šuhi in so mi bli sami čudni vse že čist pletno odprto, sami sandali na paščke okol in okol, mi zgleda ko da si morš vzet cajt, da to obuješ. jaz sem pa hotela kake simpl balerinke. A to ni več in? je je, meni ima S.Oliver dobre ene take balerinke oz. nekaj podobnega, jaz sem si sicer potem kupila čevlje s peto od S.Oliver bolj za v službo ampak zraven sem sprobavala še z nizko peto, podobne balerinkam (modernejši stil) ampak oboje se finančno še ni izšlo. So bile pa prav dobre, za v službo tudi h krilu bi pasale, ali pa na kavbojke in bolj športno. Podobne so v katalogu Otto, ki ga je zadnjič ena prilepila sem gor. Prodajajo pa večina v Massu.
|