glugluglu
|
oj populis, glede darila: če je bilo rečeno, da zbira za računalnik bi se jaz tega držala, če pa želiš, da ima nekaj za spomin pa daj zraven denarja še kaj malega. Edino, če veš, da ima zelo rada zapestbnice in, da je tudi to željo kdaj izrazila, potem pa ok. Drugače pa si predstavljaš, da vsi razmišljajo enako kot ti, in bi od drugih dobila same druge stvari, za računalnik pa nič, potem bi najbrž bila razočarana. Drugače je bila ideja od zimske - ura tudi dobra, samo kot sem že zimski povedala, za tako stare otroke se kupi že normalno uro tam kjer prodajajo samo ure. almera, a potem se tudi Nasonex ne sme jemati? Ja zoprno no. u še to: ZOO slikce so pa res luštne . sicer pa kje jaz živim, na luni, da sem prvič slišala za Desigual, mislim sem out totalno, saj res, nikamor ne grem, po centreu Lj,. se nisem sprehodila že sto let, pri nas ni nobene pametne trgovine zato grem v nakupovalni centre samo takrat ko kaj nujno rabim, pa še to se mi mudi, ne berem nič takih-modnih revij, preberem samo kakšna poročila, služba, domov, otroci, zvečer spat, pa pojma nimam kaj se nosi, kaj je moderno, potem si hočem iti pa čevlje kupit in ugotrovim, da prodajajo same čudne, rabim nekaj časa, da se navadim... ....dobro vsaj, da sem na RR, da vsaj kaj zvem no
|