Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 21.4.2010 21:05:08
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: Saraya kotne funkcije in trigonometrija.......ti si imela to...,če se ne motim Draga moja, nisem šolo naredla pri nas...tak, da ti ne morem pomagat. V vsakem primeru ti ne bi mogla pomagat, ker nimam nič shranjeno iz šolskih dni. ma saj vseeno...mislim,da si to šolo delala,to sem misla.....
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 21.4.2010 21:05:09
|
|
|
|
marta82
|
Matcar
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 21.4.2010 21:05:09
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar No,da raportiram.Prišla malo prej komaj domov.Do 2-h sem delala,pol sem šla z Maksom k optiku po očala,pol pa k P v Vošnjakovo.So naju poslali v B in je revež noter ostal,da mu bojo preiskave naredli,kaj ima to na nogah.Pa kri je imel kr slabo,ni pa še kritično.Sem tak slabe volje,da joj. kaj ima Pa neke bule je dobil po nogicah od kolena proti gležnju.Najprej na desni nogi,pol pa se mu je še na levo razširlo.Pa vijočično-modre barve je.
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 21.4.2010 21:06:10
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Pa neke bule je dobil po nogicah od kolena proti gležnju.Najprej na desni nogi,pol pa se mu je še na levo razširlo.Pa vijočično-modre barve je. kar tak? Kaj pa P pravi na to? ..Bošček mali....
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 21.4.2010 21:07:35
|
|
|
|
marta82
|
Tinej je danes prvič kakal v kahlico. Mami je morala pa peljat Lizo (mačko) uspavat - je bila ful bolna in ni pomoči.
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 21.4.2010 21:08:02
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya ma saj vseeno...mislim,da si to šolo delala,to sem misla..... ekonomsko misliš? ja, sem
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 21.4.2010 21:08:28
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Tinej je danes prvič kakal v kahlico.
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 21.4.2010 21:08:52
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar Pa neke bule je dobil po nogicah od kolena proti gležnju.Najprej na desni nogi,pol pa se mu je še na levo razširlo.Pa vijočično-modre barve je. kar tak? Kaj pa P pravi na to? ..Bošček mali.... Ja,kr tak je dobil.Prvo sem mislila,da se je vdaro,ker je tak zgledalo,pa samo eno je mel,pol pa se mu je začelo debelit,pa na levo nogo se je razširlo,,tam pa ima po celi dolžini.Pa boli ga na dotik.Pa čez noč to.Ja,sumijo na ledvica,al pa kaka alergija.Mora pa bit neko vnetje,ker so bli izvidi bolj slabi.Urin pa so mu zdaj v B vzeli,tak da bom ju3 vidla.Vglavnem,nič dobrega.
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 21.4.2010 21:08:54
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Mami je morala pa peljat Lizo (mačko) uspavat - je bila ful bolna in ni pomoči.
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 21.4.2010 21:09:42
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Tinej je danes prvič kakal v kahlico. Mami je morala pa peljat Lizo (mačko) uspavat - je bila ful bolna in ni pomoči. Bravo,Tinej! Pa za muco
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 21.4.2010 21:10:34
|
|
|
|
matcar
|
Še grem na FB pa spat.Sem tak hin,da brez veze. Nočko punce!
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 21.4.2010 21:25:11
|
|
|
|
botrca
|
Jaz tudi na fb, pa počasi v pojslo. Čao
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 21.4.2010 21:25:38
|
|
|
|
botrca
|
Imam 8000 objav... .
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 21.4.2010 21:48:56
|
|
|
|
ly117
|
Čer! Vidim da sem prišla ko ste že vse odšle spat. Mi smo se pa dane imeli kar fino. Je ati imel tekmo popoldan in sma šla z L navijat za njega vmes pa prehodla malo morje kilometrine. Pol pa prišla domov in že od 8-ih spi. Pol je pa še ati prišo domov pa sma mela malo druženje v dvoje ob filmu.
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 21.4.2010 21:50:48
|
|
|
|
ly117
|
Matcar zate za Maksa pa da ni kaj hujšega in da pride čimprej domov.
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 21.4.2010 21:52:09
|
|
|
|
ly117
|
Marta žal mi je za tvojo oz. vašo muco. Tinej bravo za kakanje v kahli.
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 21.4.2010 21:52:45
|
|
|
|
ly117
|
Botrca bravo za objave.
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 21.4.2010 21:53:12
|
|
|
|
ly117
|
Nočko vsem.
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 22.4.2010 8:07:14
|
|
|
|
nebo
|
Dobro jutro. Da vas malo pregledam in pokukam kako ste? Matcar cmoke za Maksa in upam, da se vse poštima Ostale pa vidim, da ste ok, kar je tudi prav. Tasa in Elevitka v kateri vrtec ste vpisale malecke? Jaz na Ertlovo in upam, da dobimo, čeprav mi je že sedaj groza, da bo moral z 1 letom v jasli , če pa ne bomo dobili, pa bom pustila službo in doma čuvala otrokece.... , hec, bi bilo pa fajn ja... Sedaj pa si grem pospravljat mojo omaro, si to nameravam naredit že 3 mesece. sedaj pa res...in pol gre ven... Kaj ve ki ste doma, boste dale otroke v vrtec?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 22.4.2010 8:58:20
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: nebo Kaj ve ki ste doma, boste dale otroke v vrtec? Moj je šel s 15. meseci in ni mi žal da sem ga dala... kljub temu da sem doma, menim da otrok spada v vrtec...je velika razlika med tistimi ki ne hodijo in tistimi ki hodijo.
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 22.4.2010 9:15:41
|
|
|
|
koala
|
Jutro! Marta za Tineja in kakanje na kahlico. Pa za muco. matcar pikapoke za Maksa upam da hitro pride domov in da ugotovijo kaj ga mantra.
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 22.4.2010 9:31:52
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Tinej je danes prvič kakal v kahlico. Mami je morala pa peljat Lizo (mačko) uspavat - je bila ful bolna in ni pomoči. bravo Tinej zate Marta
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 22.4.2010 9:34:42
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: nebo Kaj ve ki ste doma, boste dale otroke v vrtec? Moj je šel s 15. meseci in ni mi žal da sem ga dala... kljub temu da sem doma, menim da otrok spada v vrtec...je velika razlika med tistimi ki ne hodijo in tistimi ki hodijo. podpis!! Meni tudi ni žal, ker vidim da je začela delit z ostalimi otroci, zaigra se tudi tak da..jaz sem za vrtec pa magari z 11 meseci!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 22.4.2010 9:35:51
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: nebo Tasa in Elevitka v kateri vrtec ste vpisale malecke? Jaz sem na Betnavsko, elevitka pa tudi. Druga opcija pa je Ertlova!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 22.4.2010 9:36:25
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar No,da raportiram.Prišla malo prej komaj domov.Do 2-h sem delala,pol sem šla z Maksom k optiku po očala,pol pa k P v Vošnjakovo.So naju poslali v B in je revež noter ostal,da mu bojo preiskave naredli,kaj ima to na nogah.Pa kri je imel kr slabo,ni pa še kritično.Sem tak slabe volje,da joj. za Maksa, zate pa velik objemček
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.