|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  118 119 [120] 121 122   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2007
17.4.2010 19:04:10   
tejč
rogljiček, iskreno, iskreno čestitamo za lepotičko!

mi-po starem. in se ne bom vpisala na seznam:), niti slučajno. je pa res moderno danes, tri in več, ampak: no go! Ni šans! Bo dve dost.

http://www.moj-album.com/uredi/tejc/7435703/

(odgovor članu rožica81)
Neposredna povezava do sporočila: 2976
17.4.2010 22:22:22   
felicia
cappy - te razumem glede malčka, ker je naš Marko imel tudi bronhiolitis in smo bili na infekcijski ravno zaradi RSV virusa. Čimprejšnje okrevanje vam želim.

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 2977
18.4.2010 2:12:13   
Cappy96
rožica, feliška- hvala user posted image !

rožica, nisem mogla biti z njim, ker je do danes skoz pančkal. Pa intenzivna enota ima samo 2 postelji za mamice (pa še na UKC-ju na raznih odd. lahko tudi dobiš posteljo). Prednost imajo mamice, katerih otroci so budni in se dojijo. Anže je bil pod pomirjevali in uspavali, zato, da ne premakne tubusa in vseh možnih cevk, ki jih je imel napeljane. No, danes zvečer so ga ekstubirali, tako da ga bova dopoldne končno videla budnega! Pri dihanju zaenkrat nima težav!

feliška, kako kaj Marko zdaj??? Kaj so ti kaj rekli- se zna ta user posted image ponavljati?
Meni so zaenkrat rekli samo, da so po prebolenem bronhiolitisu veliko bolj občutljivi in da naj Lano izpišem iz vrtca.

Nočko

LANA, najina sreča...........26.05.2007
ANŽE, naš mali sonček.....10.02.2010

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 2978
18.4.2010 9:37:02   
tejč
ojej, cappy, šele sedaj sem prebrala vse nazaj, groza, revčki. pozdravite se in da boste kmalu vsi doma, zdravi, želim...

(odgovor članu Cappy96)
Neposredna povezava do sporočila: 2979
18.4.2010 13:38:40   
felicia
cappy - Marko je še vedno prehlajen, pokašljuje, izbruha vedno sluz. Tudi nam so rekli, da so seddaj pljuča zelo občutljiva, da naj se izogibamo infektom. Doktor na infekcijski je svetoval, da naj bi starejši ne hodil v vrtec ampak, če že hodi da si veliko roke umivamo, izogibamo majhnim otrokom in zaprtim prostorom, da pa priporoča svež zrak, torej sprehode. Naša pediatrinja je pa rekla, da se zadeva zna ponoviti in v kolikor se večkrat ponovi, da bomo morali pulmologu. Imam pa kolegico, katere sin je vedno ko je imel prehlad zbolel še za bronhiolitisom. Upam, da se vam več ne ponovi še posebaj ker ta RSV virus je baje navaden virus ki povzroča prehlad in ga otroci lepo prebolijo. Srečno!

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 2980
18.4.2010 15:33:52   
Majchi
Ojoj, berem kakšni revčki so vajini tamaliuser posted image . Dobre ste mamice, da vse tole sfurate! Tamali so pa itak bogi. Pa saj sta še novorojenčka! Res shit, no!

Tejč, super, da si se javla! Dej nam še kaj napiš, no. Ti tko dobr opisuješ kaj se kej dogaja pri vas.
Pa Eco pogrešam. Ona je tud mojster za to, da tko lepo vse razloži o njihovih lumparijah.

Petra a, nisi dobro sledila. Pri G sem bila naročena ravno zaradi tega, ker že 1 leto ni nič ratal. Nič ni še izdano, hehe!user posted image

Jao, mene pa neki ščipa v desni strani medenice oz. v desno ritnicouser posted image . No, saj v bistvu mi ni tok smešn, kokr se sliš, ker mi noga kar klecne, useka k hudič in sploh hodit skor ne morem. Upam, da to ni kakšen išjas. Cappy, ti imaš izkušnje s tem. A se je pri tebi tud tko začel? Kaj naj zdaj? Telovadim? Shit, no!

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 2981
19.4.2010 6:39:22   
kjava
Ojoj, Cappy, bogi Anže user posted image Še dobro, da se je tako izšlo, ker je mel tok nizko saturacijo. Brrr, upam, da nas ne doleti kaj tazga. Naš ma sicer že skor od začetka nosek zamašen, pa oči ima vsake tok časa mal gnojne. Ene par user posted image user posted image user posted image , da bo čimprej bolje.

Pa še za Markota, da se ne bi ponavljalo user posted image user posted image user posted image

Erika je dala škrlatinko skoz, Jošt je ni dobil, baje, da tako mali dojenčki sploh ne dobijo tega. Andrej pa očitno tud ne bo fasal.

Pa novo pridobitev mamo od sinoči-žrebička user posted image user posted image

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 2982
19.4.2010 6:51:17   
kjava
Rogljiček, Rožica, luštni malčki user posted image . Rožica, še dobro, da je bil pri Nacetu samo udarec.

A hodijo vaši majčki doma še kaj spat popoldne? Erika v vrtcu gre brez problema, doma pa noče. Pol se ji pa zgodi tko kot včeraj, ko si je šla zvečer kombinezon za v štalo oblečt, pa je ni blo nazaj. Gre tašča gledta in jo dobi, kako je z na pol oblečenim kombinezonom in z mojim telefonom v roki (ker mi je zvonil) spala na tleh v predsobi user posted image Kar sredi nečesa jo pokosi od utrujenosti user posted image

Majchi, kako je blo v soboto na izletu? Ste meli kar srečo z vremenom ane. Samo pihalo je najbrž? Mi smo bli pa na eni poroki, ker se je moja sošolka poročila in so bli moji mulčki tok pridni, da je bla mati vsa ponosna user posted image

Majchi , jaz ne vem, kaj bi blo tisto ščipanje. Mogoče je zdej že prenehalo?

Kaj bojo dobili majčki za rd? Jaz še nimam pojma.

(odgovor članu kjava)
Neposredna povezava do sporočila: 2983
19.4.2010 13:18:19   
petra a
user posted image user posted image user posted image za vse bolančke, naj se hitro pozdravijo

cappy-mal bom še na dopustu, si bom podaljšala za mesec dni

majchi-očitno nisem na tekočem...to pa res ni luštno, verjetno si preobremenjena in pod prevelikim stresom, pol pa še kakšen prepir doma, pa prenova, pa pride tko...mislim da bo še vse o.k....držim pesti da vama čimprej rata...pa hudiča prlimi že tiste fotke gor, nas pustiš čakatiuser posted image

(odgovor članu kjava)
Neposredna povezava do sporočila: 2984
19.4.2010 21:02:05   
Majchi
Evo, petra a, končno sem se zmigala. Tole je Lanina nova sobica, drugače mišljena za 2 smrkavca.
user posted image

Pa še ena:
user posted image

Soba je drugač od IZI-ja, pa nama jo je en mizar naredil. Moj namreč službeno z njimi dela, pa sva imela res ugodno ponudbo.

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 2985
19.4.2010 21:02:56   
Majchi
Ojoj, na teh slikah edino še ročaji manjkajo, no.

< Sporočilo je popravil Majchi -- 19.4.2010 21:04:39 >

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 2986
19.4.2010 21:50:28   
petra a
majchi-super lepa sobca...vidim da sta pametna kužka tud dva, pa pikepoke tud dve...ja, bo držalo, še engauser posted image ...kaj pa fotke od terase??!!??

...eh, se sam men zdi al postaja tale majchi malo pozabljiva?user posted image

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 2987
19.4.2010 21:51:35   
petra a
lepa, res lepa, tud barve so mi všeč

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 2988
20.4.2010 8:02:51   
felicia
soba je super res! Pa Lana notri spi sama? Ja mi bomo tudi morali razmišljat o otroški sobi ker tole spanje v najini spalnici je en šit ker se tolk stiskamo pa soba je polna postelj in omar.

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 2989
20.4.2010 19:20:09   
rogljicek

IZVIRNO SPOROČILO: felicia

soba je super res! Pa Lana notri spi sama? Ja mi bomo tudi morali razmišljat o otroški sobi ker tole spanje v najini spalnici je en šit ker se tolk stiskamo pa soba je polna postelj in omar.

Kako pa to tvoj moz prenasa? Pri nas smo zdej za1x kar loceno, ker se tamala skoz zbuja in jamra, se doji in previja. V soboto smo spet skupaj spal, ker so moji prisli, pa je blo grozno za vse 4. Zdej pa Dez kar na kavcu spi, ko je mami za en teden sobo za goste zasedla. Reya do zdej ni mela sobe, no in je se nima, ampak bo treba prej al slej sobo za goste spremenit v otrosko sobo.

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 2990
20.4.2010 21:22:01   
felicia
rogljiček - moj to vredu prenaša, sicer je bil en mesec doma na dopustu pa smo lahko podnevi malo začorili. Zdaj je že tako  navajen, da malega sploh ne sliši razen če zares full joka. Je pa na začetku ene dvakrat šel spat v dnevno in to je to. Pa sej se stiskamo in včasih mi dopiz... ampak nam je lepo ko se zjutraj vsi štirje ob 6.00 zbudimo user posted image

(odgovor članu rogljicek)
Neposredna povezava do sporočila: 2991
20.4.2010 22:34:04   
rogljicek
IZVIRNO SPOROČILO: felicia
Pa sej se stiskamo in včasih mi dopiz... ampak nam je lepo ko se zjutraj vsi štirje ob 6.00 zbudimo user posted image
[quote

ravno zato mi se nimamo otroske sobe. Je tko fajn skupi spat user posted image Ampak zdej, ko se pa navajamo na novo clanico in ona na nas, je pa mal huda, da bi bli vsi skupaj. Dez namrec ne dobi za novorojencka nic frej (cudni americani, ni kaj) in je zanj pol it zjutraj normalno v sluzbo precej tezko. Reya je pa tudi prejsni teden normalno hodila v vrtec, tako, da je bols loceno spat. Jaz bi mela oba najraje v sobi, ampak na zalost ne gre. No ja, se nekaj casa, pol se pa novorojencica menda ne bo vec tako pogosto zbujala.

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 2992
20.4.2010 22:35:45   
rogljicek
ah, kako mi je pa zdej ratal napisat user posted image Mah, sej boste znale prebrat.

Neposredna povezava do sporočila: 2993
20.4.2010 22:36:35   
rogljicek
O, Eca, te vidim, da si gor. Oglasi se kaj, kako vam gre?

Neposredna povezava do sporočila: 2994
20.4.2010 22:49:55   
Eca
Hej!

No, vidim da me še niste pozabile...

Saj ne vem kje naj začnem...

NA hitro sem preletela vaše poste (po par mesecih) in
Rogljiček - iskrene čestitke za malo princesko
Kjava - tudi tebi, vse naj naj in čestitke ob prihodu 3. člana.
Juniorka - oprosti, da se ti nič ne javim na Skype, upam, da nadoknadiva v živo, ko prideš v SLO.

Če sem še kakšno novopečeno mamico izpustila se opravičujem in želim prav tako vse lepi in čestike.

PRi meni je noro....zato se nič ne javljam. Cele dneve delam za službo ali sem v službi. Moj mož je postal mama in vse ureja pri hiši.
Vsak večer do polnoči delam, delam, delam in zjutraj sem koma, ko vstajam ob pol 6.
Otroka sta ok (trkam) in upam, da nam uspe za praznike na morje, da bomo vsaj malo skupaj.
Od mojega zadnjega javljanja (menda je Dorian takrat imel pljučnico), smo bili pogosto bolani - pljučnica, angina, bronhitis....no nekako smo se izvlekli in smo zadnjih 14 dni zdravi.

Dorian je....pa saj ne vem kako ga naj opišem. Meni se zdi zelo velik, težek in velik veseljak. Zna se pobrigati zase, da doseže tisto kar želi. PRavi lump je. Besedni zaklad....saj ne vem od kod jemlje. Buške na glavi še vedno rad zbira, trenutno ima eno veliko krasto, ker je pred moževimi očmi poletel iz tobogana preko škarpe na tlakovce  z glavo sevedauser posted image .

Glede hiše...moram napisat, zdaj po slabem letu dni, kar smo preseljeni nas vsak dan znova napadajo težave od do ni da ni.... Najraje bi vse skupaj pustila in šla v blok.

Uživajte, vsem majčkom lepo praznovanje (bom raje prej čestitala, ker ne vem kdaj bom spet uspela kaj tu napisat), velike torte in zabave.

Mamice bravo za vaš trud in voljo, kljub neprespanim nočem in ostalim težavam.

Cmok, Eca

Mene pa kamin greje...

Neposredna povezava do sporočila: 2995
21.4.2010 8:12:36   
felicia
evo za dobro jutro vam prilepim Uroša na morju

user posted image

(odgovor članu Eca)
Neposredna povezava do sporočila: 2996
21.4.2010 11:58:54   
rogljicek
Felicia, morjeeeeee. Razmisljam, da bi se s tamalima odpeljala poleti za par dni na morje. Bomo cel mesec pri mojih na pocitnicah, pa bo treba kam it, drugac bo dolgcas.

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 2997
21.4.2010 13:04:45   
kjava
Eh morje, BV, kdo sploh še tja hod user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2998
21.4.2010 13:07:02   
kjava
Boga boga Eca user posted image Maš spet vse na kupu. Še dobro, da ste vsaj zdaj bolj zdravi. Pa kmalu bojo počitnice, pa boš kaj več frej.

(odgovor članu kjava)
Neposredna povezava do sporočila: 2999
21.4.2010 23:11:10   
tejč
Ej, punce, živjo.
Ni čudno, da pozabite name, saj tako malo pišem...
Raje ne sprašujte in ne mislite, da imamo učitelji malo/lahko delo, ker sem tudi jaz od pol sedmih do treh v službi in od 19. do 23.00 spet v službi, tako da...(user posted image pa zvečer ne morem spat, ker razmišljam, katerega poročila še nisem oddala in kdaj imamo sestanek z delovno skupino za sobotni delovni dan šolskih športnih iger, iz katerih bo cela vertikala doktorirala), pa vodja prve triade oddaja poročilo o dogovoru o prenovi in menjavi učbenikov in vodja drugih razredov pripravlja za roditeljski sestanek na Power Pointu Slide pozno v noč, vsak drugi pon v mesecu šest ur govorilnih govoričenj in teženja staršem, pa popoldne seje ravnateljice, ki se ji je rak na dojki zaradi stresov že drugič ponovil,... mejli tečnih staršev, ki zahtevajo totalno individualizacijo njegovega cucimucija otročička in hobiji in...BI BILA KATERA ŠE RADA UČITELJICA???user posted image
Več si poglej na http://www2.arnes.si/~osljro2s/
(npr. dan dejavnosti, če želiš videti, kako ustvarjalni smo ali pa npr. Pustni običaji (filmčka) ipd...

Kar pa se tiče domačih razmer, se je zadnje dni zaostrilo in zakresalo, da so se kamniške planine premikale od solz!Razzloga: natanko dva!
1. Punci sta šli na počitnice za čez teden- uuu, kako ju pogrešam, res, res, res. Še dobro, da imam veliko dela in bom (jutriuser posted image ) pričela opisne ocene klofat (no, še prej redovalnico urejat:))

Točka 2: Moj dragi mož (beri cepec) si je napol (ustno) zrihtal dopust in zdaj, ko bi morali it in mamo vse plačano in rezervirano itd..., ne dobi niti dneva dopusta od pon do pet med prvomajskimi!!! Zdaj gremo same punce na morje. Tudi prav. Bom pa imela kar nekaj dela (kuhaaaat, že speeettttt). Ampak še vedno veliko manj kot ve, z dojenčki...

Res svaka čast bolančkanim malim in mamicam! Res hudo! Nikomur ne privoščim, držim pesti, da se vsi pozdravite.

IZI mobili? JA, valda, lepe zadevce, dober okus, Majchi, mi imamo nekaj podobnega, samo s klasičnim pogradom v pastel barvah od IZIJA.
KUUUL!

Uživajte in pišite in se veselite, da boste prvomajske preživljali skupaj.
Meni veliko in še več pomeni morje in mobilna hiška in vse tri smo majske, moj dragi mož je tokrat na nas pozabil. Res grdo. Zdaj sva se pomenila. Prej sva pa prve tri dni v lajfu imela tiho mašo. Ma, to je za crknit, sem mislila, da bom znorela. Dobro, da sva se zdaj pomenila in sem ga res čopnila ob zid, da naj se skulira.
Poleti ma da zrihta dopust kakor ve in zna.user posted image

No, dost bo, a, Majchi?

< Sporočilo je popravil tejč -- 21.4.2010 23:18:16 >

(odgovor članu kjava)
Neposredna povezava do sporočila: 3000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  118 119 [120] 121 122   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  118 119 [120] 121 122   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....
Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?