rogljicek
|
IZVIRNO SPOROČILO: kjava O, glej jo frajerko, je že tukaj . Lepo ime ima punčka. Nieke najbrž nekaj pomeni? Ej, drugač si pa očitno ženska rojena za rojevanje . Res zanimivo, da si v bistvu sproženo tako hitro rodila. Čak, saj so ti prvič tudi sprožili al ne? Upam, da bo mala zdaj res lepo jedla in se redila, pa čim manj neprespanih noči. Nieke je pravzaprav Nike, grska boginja zmage. Na zalost smo moral tkole napisat, ker bi bla pri americanih Nike (sej veste supergi nike), to pa nismo hotli. Sedaj imamo dve boginji doma Kjava, prvic je blo pa cist naravno. Voda odtekla doma, popadki zacel v avtu, nekaj minut nadaljeval v porodni in je bla ven. Tokrat smo pa rabli mal pomoci. Hej, kaj pa v sloveniji dajo za sprozitev popadkov? Namrec tukaj ti res dajo en ful okusen koktejl iz raznih sadnih sokov in sampanjca. Pa en super blazilec bolecin so pogruntal. Iz stropa visi rjuha in vam recem, ko so tapravi popadki je to v neverjetno pomoc. Taka simpl zadeva pa tolk odtehta. Drugac je bla pa porodna soba tud fajn zrihtana. Je blo noter svasta, od ogromne banje, do raznih pripomockov, stolov, zog, masaznih pripomockov... Tokrat je bila izkusnja res dobra, sestre super, zdravnica je lepo zasila minimalni raztrg. Se pa spomnim v Kranju, se je pa babica name drla, naj se neham dret in energijo usmerim v porivanje Pol me je pa Rizner se tako sival, da je bolelo kot sam porod. V Kranju bojo res moral velik spremenit, da ne bojo vse zenske zacele hodit na Jesenice, predvsem pa odnos do pacientov, ker je porazen. Drugace je bla pa petronazna ravno na obisku, pride vsak dan 10x po rojstvu in potem se ne vem kolkrat v naslednjih mesecih. Pripada mi se par obiskov vadbe za keglove vaje in nekaj telovadbe oz. joge. Tukaj res veliko zavarovalnica krije Ampak, na zalost pa dobis le 68% place. Juniorka, kdaj tocno gres ti v Slo? Glede na to, da je bla Nieke zgodaj rojena, bomo tudi me zdej prisle mal bolj zgodaj. Pol bi blo pa res super, da se vse bejbe majcice srecamo kej. Kaj pravte? Kar nakladam, pa nakladam, se vidi, da mam na pretek casa Je pa tud res, da ponoci skor nisem spala
|