rogljicek
|
Vse najboljse vsi aprilcki. Se moram pohvalit, da nasa mala princeska zares lepo napreduje, v 2,5 tednih se je zredila za 800 g in ima sedaj ze cez 3 kg. Sem tako vesela, sedaj lahko ze vidim obrocke na stegenckih in podbradek, koza je napeta, nic vec zgubana, prav fino jo je gledat, ko se tako redi. Reya je pa spet zacela lulat v hlace in to cez dan. Ze eno leto je brez plenice, sedaj jo pa v vrtcu morako preoblect najmanj 1x. Menda je to tipicno, ko prvorojenci dobijo mlajso sestrico/bratca in upam, da se kmalu neha. Majci, a ti gres kar sama v shoping za Lano? Jaz, ko ji kupim kaj sama, noce nosit. Ravno vceraj sem ji kupila ene lustne hlace v Mexxu in ji nic kaj niso vsec. Tako, da jih bom verjetno kar nazaj nesla, ceprav nima vec kaj oblect. Se mi zdi, da je v enem mesecu full zrasla, nic vec ji ni prav. Prejsnji teden sva bili z Reyo na sistematskem in je velika 94,5 cm in tezka 13,5 kg. Verjetno je kar med tamalimi, kaj?! Drugace je bilo na pregledu vse lepo in prav, le z ucki je imela probleme. Ko je pokrila enega, je rekla, da ne vidi. Zdej ne vem, al ni vedla povedat kaj je na sliki, al res ni vedla. Tako, da smo dobili napotnico za okulista. Greva v ponedeljek in bomo vidli. Mi je pa cudno, saj noben v nasi druzini ne nosi ocal, v Desovi so jih pa tudi kasneje dobili. Ampak menda res ni pravila. Nic, prijeten prvomajski oddih vam zelim. Pri nas ga ni Dez dela in dela in dela,... Mah te nori americani
|