|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2007
29.4.2010 12:06:55   
petrazg
Po dolgem času, se vam spet malo oglasim... Pa to ne pomeni, da se ne spomnim na vas in na vaše malčke. Ampak časa,  tega je pa pri nas premalo... ali si ga pa ne znamo organizirati user posted image user posted image user posted image Zdajle moja dva sončka spita in lahko malo preberem rr...

Pri nas se toliko dogaja, da lahko pišem 2 urci , pa še ne vem , če bi bilo dovolj... Vidim, da so tile naši drugi dojenčki kar vsi nekaj bolani. In res pošiljam vsem ogromen koš pikapolonic za srečo, da nas te bolezni pustijo na miru. Pri nas imamo Lukca skor skoz bolanega. Mislim, da smo bili zdravi, kakšen mesec in pol. Vmes je pa skoz kaj... nazadnje smo 2x preboleli škrlatinko, včeraj zadnji ab, sedaj čakamo, če se bo spet ponovila. Imeli smo že 2 bronhilotisa, bili na infekcijski zaradi črevesne okužbe, vsak mesec smo na kontroli ultrazvoka ledvičk, bili smo pulmološki... še pa  še. Kar ne neha se, in zelo dobro vaju razumem Capy in Feliška. Lahko vaju pa potolažim, da smo imeli mi bronhiolitisa v decembru, sedaj pa nič več, čeprav je skozi nekaj prehlajen. V začetku maja bi morali iti na operacijo, pa odpade, zaradi škrlatinke. Moramo počakati3,4, tedne po ab, da bodo naredili ekg srčka, če je ok, šele potem gre na operacijo. Je pa dokaj zahtevna operacija, bo 3 urce v popolni narkozi in potem bova slab mesec na počitnicah v pediatrični. user posted image Upamo, da operacija uspe in ne bo potrebnega ponavljanja... Potem čakamo še na eno, ena je pa še v zraku, ker se zadeve lahko spremenijo... Kljub težavam, pa je naš Lukec živehen fant, dobrovoljček, ki se samo smeji in zelo priden fant. Sedaj celo  že nekaj dni hodimo user posted image

Anžetek je pa moj sonček, moj veliki fant. Na eni strani nežna dušica, pripravljen vsakemu pomagat, po drugi strani pa pravi falot user posted image Sploh ne morem verjet, da je že tako velik, da se lahko z njim vse pogovorimo in nas vsak dan preseneča s čem novim.  To, da vse registrira, kar se pogovarjamo, verjetno ne rabim napisat, a ne...user posted image Je pa še večji od vseh v vrtcu in kadar je potrebno, ga tudi za 4-letnika "prodava". Je pa zdrav kot ribica, in z njim nimava nobenih problemov in veselo hodi v vrtec. Lukca obožuje in se zelo lepo igra z njim, samo določenih igrač mu ne da. Kar se tiče lulanja... mi smo zelo pridni in bo junija 1 leto od kar smo čisto suhi. No, vmes mu je še kdaj ušlo, ampak res parkrat.

Moje babike, res vas pogrešam in nekaterih že tako dolgo nisem videla, da bi vas rada čimprej...
Rogljiček in Kjava... čestitke za vajin naraščaj. Ste vsi luštni, dojenčki so pa itak najlepši.
Juniorka... ti tako veš, da komaj čakam da prideš v Slovenijo...
Bambina, ko bi ti vedela kako stiskam pesti, da vam rata. Imam že čisto bele členke na rokah...
Eca.. fino, da ste zdravi, hiška pa enkrat tudi bo... Ko boste imeli malo več časa, se pa na kakšni kavi z Bambino dobimo...
Tejč... luštni ste, tvoje profesorske zgodbice so ekstra fajn in še danes se nasmejim prigodam, ki si jih nazadnje razlagala. Tvoji punci sta pa lepotički, to tako veš, a ne... Se moramo še kdaj namensko srečat, ne samo tako...
Majchi... super sobica. Več pa ne bom napisala... sem vesela veš...
Putka... tebe tako , večkrat vidim. Sem že urgirala , da mi Anžeta k Katji prestavijo...
Kai.. čestitke! Uživaj v nosečnosti...
aNČKA... te občudujem, vedno polna energije...
Felicia... tebe imam na fb user posted image
Rožica.. luštna fanta imaš...
Petra a ... ne bom izgubljala besed... super si in najini maratonski pogovori so ekstra fajn. Hvala , da si tako dobra prijateljca.

Srečanja... NUJNOOOOOO ...
samo prosim ne 15. in 16. maja, ker me ni...

Zdej me boste imele pa polno glavo, grem... papa

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 3026
29.4.2010 22:14:47   
petra a
Uf, petra zg, si se pa razpisala...hvala, enakouser posted image

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 3027
30.4.2010 0:26:16   
juniorka
Evo, rd je za nami. Sem pa cist fertik, zdajle sem se usedla, ko sem dala se Leilo spat... Je spala popoldan od 15 do 18.30, tako da je komaj pred pol ure poniknla.. no, bi bla ze prej, pa sem jaz se posodo pomivala in malopospravla. Vceraj je prisel mozev kolega in bo priblzno 1 mesec pri nas. Pa to se ni taka panika, samo predstavljajte si, da vas dedec od prihoda domov do spanja non stop cveka z njim. ( Vmes je Nelu cestital, pa 2x po 1 minuto pozornosti podaril, kar jepa imel Leilo, je pa itak neovirano cvekal zravn.) Ce pa ni kolega, je pa comp al pa telefon. In to bi naj bilo zakonsko zivljenje? Jaz sem pa imela sedaj prvi obrok sede danes. Zal je tako pri nas, samo ce kaj recem, sem jaz cudna in tista, ki ima problemuser posted image
Ah, dobro, da bo kmalu Slovenija prihajamuser posted image . 14. pridemo, samo jaz po moje ne bom nikamor sama z dvema otrokoma pohajala, ceprav bi vas rada vidla... bo dost, da jih do tja in nazaj prslepamuser posted image , pa se prestopamo letalo v Nemciji.
Tako da, Stajerska vabi, ce kdo zeli malo izletauser posted image !
petrazg, si se pa res razpisalauser posted image Jaz vam zelim, da vse cimbolje ustimate in stiskam pesti! Pa cestitkeza korake.. joj, kako gre cas... Nasa ze skor sama sedi, pa brihtna je tolk tocno ve, kako se obrnit, da se prikotali do zeljene tocke.. razen vcasih obtici pod Nelovim avtomuser posted image
rogljicek- super, da si ze ok, to je pa najlepse, da se lahko s starejsimi normalno pocartas, a ne?! Sicer jaz sem si po enem tednu alo ligamente nategnila, ko sem nela dvignila, ampak razen bolecin 2t je blo vse hitro ok. Nel si pa mora oblekce tud probatuser posted image
oponasanje- z lulanjem ni blo nobenih problemov po prihodu Leile, jo pa tdi rad oponasa.. gre v njen lezalnik in zacne kao jokat .. po pa moram dat dudo, pa cartat, rece, da je dojencek... Sem pa enkrat rekla, joj, a je dojencek lacen? In dam josko ven in mu ponudim, pa me je tako preseneceno pogledal in rekel neuser posted image Je blo konc seanseuser posted image . No, dans je pa ze velik fant in ni vec vprasal za dudo pred spanjemuser posted image
No, ktera je se nosecka???? Vse cakate 3 mesece, da poveste, a ne- sklepam po sebiuser posted image
Joj, moram spat, ze pol ure visim tle gor.

Vsem MAJCKOM VSE NAJBOLJSE ZA 3.ROJSTNI DAN!

11.11.09 ob 9.09 Leila 4065g in 58cm
1m: 5110g 60cm
2m: 6035g 62cm
3m: 6560g 65cm
4m: 7150g 70cm
6m: 8000g 74 cm
8m: 9000g 77 cm
11m: 10kg 80cm

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 3028
30.4.2010 1:05:20   
petra a
Juniorka, jaz še visim kle. Dobra si, te pa razumem da z dvema ne moreš hoditi sama okrog, pri meni je to tudi misija nemogoče. Dobra si, da boš prlezla iz GB do Slo, kapo dol. A pr vama se pa še vedno niso poštimale zadeve.Držim pesti da se čimprej v dobro vseh vas...ampak je res en runkelj tale tvoj (ne zamert). Drži se mamica, že zavoljo tvojih dveh sončkov.

(odgovor članu juniorka)
Neposredna povezava do sporočila: 3029
1.5.2010 22:10:32   
tejč
Ojla, mi pa včeraj zvečer z morja, bili smo v pet dni v Solarisu pri Poreču v mobihajmu, res sproščujoče dni smo tri babnice preživele dol. Škoda le, da tati ni šel z nami. Jaz sem si res spočila. Me je dragi opominjal, da imam ta teden zdaj nor, da imam tri dneve do petih do večera službo (neka seja, študijska skupina in roditeljski sestanek ter suplenca v Pb do petih, opisne za pisat, interesne v program vnest), pa se nič ne spomnim. Res, čisti blek aut. :) The best!!! Me ne premaknete iz tega filinga do nedelje zvečer.user posted image

Morje božansko. Jaz sem se celo kopala, no, namakala, punci samo noge, nisem pustila več, da ne bomo pol spet na bolniški. Malo smo se sončile, pa se nič ne pozna. Punci sta imeli celo plažo zase. To je fkk kamp in je folk non stop pri svojih prikolcah, plaže pa freej, zakooon!user posted image

Meduze so strašile. Mene je ena skor žvajznla. Kva pa namakam rit v 12 stopinj, a ne?user posted image

Punci pa srčici. Po moje ne bi mogla met bolj pridnih punc, res. Sej je delo, pa kuhat, pa pospravit, umit, preoblečt, ampak tale starost, tri in pet, je fenomenalna kombinacija! Toplo priporočam.user posted image

Arboretum? Pošteno povedano, sem ga že malo sita, saj smo tam vsak teden vsaj enkrat, če ne dvakrat, trikrat.:)

No, grem fotke rihtat...
čau in pozdrav vsem, jao, bolni, srce se mi para, res....user posted image

http://www.moj-album.com/uredi/tejc/7435703/

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 3030
2.5.2010 9:03:33   
felicia
Nace, Erika in Anže vse najboljše za tretji RD!

user posted image

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 3031
2.5.2010 16:09:29   
Majchi
Ojla punce!
Evo, mi smo pa včeraj prišli z morja. Smo šli na Pag, sicer samo petek in sobota, ampak je blo ful dobr. No, pa imamo rezervirano parcelco v kampu Straško! Ful lep in ogrooomen kamp. Zdaj pa samo še komi čakam poletje, morje in brezskrbno glavo!
Lana je ful uživala, midva pa tud. Pa še 2 dni smo bli čist sami in skoz skupi, to pa je že tud napredek pri nas. Sem opazila, da z mojim sploh ne znava uživat in se fajn met. Skoz neki delava. Če sva pa frej, se pa debel gledava al pa skregavauser posted image .

Petrazg, res lepo, da si se javla! Si že v službi?

Juniorka, odštevaš, a ne? Za kok časa pa prideš? A se ti mož vseen, mogoče kasneje pridruži? Res upam, da poštimata stvari in da spet zaživite.

Feliška, vse najboljše za tvoj rojstni danuser posted image user posted image ! Na Facebooku imaš tko naštimano, da ti ne moremo pisati na zid. Al sem pa jaz smotanauser posted image .

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 3032
2.5.2010 18:19:58   
BAMBINA_
IZVIRNO SPOROČILO: Majchi
Feliška
, vse najboljše za tvoj rojstni danuser posted image user posted image ! Na Facebooku imaš tko naštimano, da ti ne moremo pisati na zid. Al sem pa jaz smotanauser posted image .

Hehehe, no pa le nisem edina. Sem tuhtala kaj delam narobe, pa ima zgleda res feliš nekaj čudno nastavljeno. Vse najboljše torej!! user posted image
Majchi, koliko časa ste se pa vozili? Vreme ste imeli pa zagotovo lepo ane..

•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•
*...*..:::: ...*...*...*...*...*...*...*...*...:::::..*...*

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 3033
2.5.2010 21:20:47   
Majchi
Ja, vreme je blo super, vozili smo se pa 4 urce. Smo obakrat imel srečo s trajektom, smo se samo gor zapeljal in smo izpluli. Res fajn smo se imel. Jaz sem se prav spočila v tisti naravi.

(odgovor članu BAMBINA_)
Neposredna povezava do sporočila: 3034
3.5.2010 8:00:34   
felicia
Hvala še tukaj. Sam v nastavitvah imam vse poštiman tako kot je treba ne vem zakaj mi to ne dela?

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 3035
3.5.2010 13:14:37   
felicia
tjaša vse najboljše

user posted image

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 3036
3.5.2010 21:00:06   
petrazg
Miškeci mali, vaši rojstni dnevi so se začeli... VSE NAJBOLJŠE VSEM SKUPAJ in naj vam vaše super mamice pripravijo nepozabna praznovanja!!!

user posted image

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 3037
3.5.2010 21:26:40   
tejč
Dober večer,
tudi jaz želim vsem otročkom vse najlepše:
nasmejane obrazke, žareče očke,
potrpežljive mamice,
pridne očije,
prijazne sestrice in bratce. Čez pa še en obliv zdravja za vse.
user posted image

http://www.moj-album.com/uredi/tejc/7435703/

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 3038
4.5.2010 16:00:27   
felicia
ojla sam na hitr na dvigam temo user posted image

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 3039
4.5.2010 16:01:06   
felicia

SEZNAM MAJČIC user posted image

user posted image

1) 27.04.2007 petrinja   user posted image Matevž (PDP 08.05.2007)
2) 29.04.2007 Ančka1    user posted image Tevž (PDP 02.05.2007)
3) 29.04.2007 Putka      user posted image Katja (PDP 08.05.2007)
4) 29.04.2007 Juniorka  user posted image Nelson (PDP 04.05.2007)
5) 01.05.2007 Rožica81 user posted image Nace (PDP 01.05.2007)
6) 01.05.2007 kjava     
user posted image Erika (PDP 04.05.2007)
7) 02.05.2007 kristi79   user posted image Anže (PDP 29.04.2007)
8) 03.05.2007 petra a   user posted image  Tjaša (PDP 17.05.2007)
9) 05.05.2007 BabyGirl  user posted image Hana
10) 06.05.2007 AjdaN    user posted image Ana (PDP 08.05.2007)
11) 07.05.2007 Eca        user posted image   Dorian (PDP 07.05.2007)
12)10.05.2007 Kaya2007user posted image Kaja (PDP 08.05.2007)

13) 13.05.2007 Afnica     user posted image Lan,user posted image Lana(PDP 12.07.2007)
13) 14.05.2007 Indy       user posted image  Mark (PDP 10.05.2007)
14) 16.05.2007 Rogljiček
user posted image Reya (PDP 16.05.2007)
15) 16.05.2007 sugar     user posted image Vall  (PDP 23.05.2007)
16) 19.05.2007 Bambina user posted image Griša (PDP 09.05.2007)
17) 19.05.2007 Tejč       
user posted image Maša (PDP 17.05.2007)
18) 20.05.2007 Felicia     user posted image Uroš (PDP 21.05.2007)
19) 21.05.2007 Majchi   
user posted image Lana (PDP 20.05.2007) 
20) 22.05.2007 lex         user posted image Alina  (PDP 22.05.2007)
21) 24.05.2007 dodi
       user posted image Vida,user posted image Vilma (PDP 25.05.2007)
22) 25.05.2007 petea     user posted image Rok (PDP 23.06.2007)
23) 26.5.2007 Cappy96  user posted image
Lana (PDP 22.05.2007)
24) 26.05.2007 petrazg  user posted image Anže (PDP 24.05.2007)
25) 28.05.2007 iwa      
  user posted image Ema (PDP 25.05.2007)

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 3040
4.5.2010 16:09:25   
petra a
dobr da te mamo feliškauser posted image

pa hvala za čestitkeuser posted image

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 3041
5.5.2010 10:19:12   
kjava
Dragi naši majčki ( in aprilčki, ki se jim je bolj mudilo), vse najlepše vam želim, lepo praznujte in bodite vedno tako srečni kot ste sedaj.

Mi smo Praznovanje že dali skoz, v nedeljo. Erika nazadnje ni mela osla na torti, ampak helo kiti, mi jo je blo bolj enostavno narisat user posted image . Pa je bla vseeno ful srečna. Včeraj je pa imela sistematski pregled-mere so 14 kil in 94 cm. Povprečna torej. Je bla pridna na pregledu, sodelovala, tako da so bli zadovoljni z njo.

Mene pa zadnje čase tok cajt baše, da mi vse nekaj ostaja. če hočem zunaj narest, mam not kaos in obratno. V petek mam predstavitev svojga poklica v vrtcu v Andrejevi skupini. mam tremo user posted image

Jošt kliče.
Čav bav

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 3042
5.5.2010 11:20:42   
rogljicek
evo, danes bi se pa morala Nieke rodit, je pa ze 1 mesec stara in cela gospodicna user posted image

Kjava, karkol ze tamalim poves, Andrej bo itak presrecen in bo pokal od ponosa na svojo mami doktor user posted image

(odgovor članu kjava)
Neposredna povezava do sporočila: 3043
5.5.2010 11:22:23   
rogljicek
sem pozabila se neki vprasat. Kolk so bli vasi majcki stari, ko ste zacele plavanje. In kolko casa je trajalo vse skupaj.

Feliska, kaj pa ti pocnes te dni

(odgovor članu rogljicek)
Neposredna povezava do sporočila: 3044
5.5.2010 14:13:59   
petra a
rogljiček-se ji je mudilo spoznati mamico in sestrico, ter seveda očkauser posted image

(odgovor članu rogljicek)
Neposredna povezava do sporočila: 3045
5.5.2010 20:40:20   
Majchi
No evo babnce, zdej pa menda lahko povem. Vse, ki ste me sumle, ste imele kar prav. Res pričakujemo še enega članauser posted image . Dons smo imel nuhalno in je k sreči vse ok.
Nisem upala nič rečt, ker je bla tokrat precej bolj težka pot in vse skupi precej bolj resno jemljem. V službi še nisem omenila, ker so šefi odsotni, tako da bo novica šele v ponedeljek. Tako da tiste, ki ste na facebooku, prosim nič o tem tja gor pisat, ker mam pol firme za prjatleuser posted image . Rabim še par dni diskretnosti.

Drugače je vse ok, lepo in pridno se redim, kot pri Lani. Lana je ful vesela, me skoz sprašuje, vzgojiteljicam je vse sčvekalauser posted image in je precej pozorna. Oči pa tko-tko. Smotko kot prejšnjič. Sam, da se zdej ne sekiramuser posted image .

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 3046
5.5.2010 20:52:02   
BAMBINA_
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Jupiii Majchi!! Če nisem danes že ene 10x prečekirala, če boš kakšno novičko objavila, nočem nič. Se mi je kar nekak zdelo, da bo danes nekaj pomembnega user posted image

*...*..:::: ...*...*...*...*...*...*...*...*...:::::..*...*

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 3047
5.5.2010 21:46:11   
petra a
heheheheheheheheheheheheheheuser posted image user posted image user posted image user posted image

KONČNO!!!!!user posted image user posted image

(odgovor članu BAMBINA_)
Neposredna povezava do sporočila: 3048
5.5.2010 21:55:00   
petra a
pa lepo nosečnost majchi, čim manj stresno, slišišuser posted image

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 3049
5.5.2010 21:57:11   
kai1
Majchi, čestitkeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 3050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...
Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?