|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  97 98 [99] 100 101   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ljubljanske nosečke - 3.del
21.4.2010 22:06:15   
krtkova
IZVIRNO SPOROČILO: mkbk

Moj je prišel domu in vklopu fuzbal, bah. In se zgražal nad mano. Najboljš, da se skidam tud stran od računalnika, da se nam še tle kregala, mam zgleda tak dan

zakaj se boš skidala stran? a on pa lahko fuzbal gleda? A ga pridem v rit brcnit? Ti sam reč!!user posted image

(odgovor članu mkbk)
Neposredna povezava do sporočila: 2451
21.4.2010 22:06:39   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: MaliMišek

IZVIRNO SPOROČILO: bcljka

IZVIRNO SPOROČILO: nax05

OK še enkrat. A se ti hecašuser posted image user posted image user posted image

ne user posted image

Ne morem verjet! user posted image A pa so vaju kaj čudno gledali?

A veš, da sem hotla isto vprašat. Sem šla pa še enkrat pogledat tole fotko in folk gleda stran, ampak je verjetno bilo slikano po začudenju.

(odgovor članu MaliMišek)
  Neposredna povezava do sporočila: 2452
21.4.2010 22:07:31   
bcljka

OK še enkrat. A se ti hecašuser posted image user posted image user posted image

ne user posted image

Ne morem verjet! user posted image A pa so vaju kaj čudno gledali?

nimam pojma k ne gledava kej dost okol... nej si misljo svoje... važn da je nama zabavno user posted image
trenutno mava ful dilemo kdo bo šel zravn v porodnišnico ... Jakoslon al Dimoslon al Pink al Blue... user posted image se morjo izkazat zadnji mesec pol bova pa ocenla kdo je najbolj priden in si zasluž it zravn user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2453
21.4.2010 22:08:16   
mkbk
IZVIRNO SPOROČILO: krtkova

Moj je prišel domu in vklopu fuzbal, bah. In se zgražal nad mano. Najboljš, da se skidam tud stran od računalnika, da se nam še tle kregala, mam zgleda tak dan

zakaj se boš skidala stran? a on pa lahko fuzbal gleda? A ga pridem v rit brcnit? Ti sam reč!!user posted image

Ma sej zravn ko gleda fuzbal iz stroja zlaga...mene neki baše...po moje hormoni, mogoče bi mi pa deci vinčka kej pomagu, včasih mi je, sam a ne vodi to v alkoholizem...user posted image

< Sporočilo je popravil mkbk -- 21.4.2010 22:09:02 >

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 2454
21.4.2010 22:08:22   
Anonimen
Se le poznajo leta razlike med nami. Če ne drugje, pa tukaj.user posted image user posted image

Ok sori sam jaz sem isto stara 25, pa ....Sem brez komentarja ostala.

(odgovor članu krtkova)
  Neposredna povezava do sporočila: 2455
21.4.2010 22:09:56   
MaliMišek

Se le poznajo leta razlike med nami. Če ne drugje, pa tukaj.user posted image user posted image

Jst pa že cel cajt razmišlam, da tud pr 20.  pliškotov nisem za sabo vlačila user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2456
21.4.2010 22:09:58   
Anonimen
mogoče bi mi pa deci vinčka kej pomagu, včasih mi je, sam a ne vodi to v alkoholizem...user posted image

Te ne bomo prijavile, kar privošči siuser posted image

(odgovor članu mkbk)
  Neposredna povezava do sporočila: 2457
21.4.2010 22:10:54   
MaliMišek

mogoče bi mi pa deci vinčka kej pomagu, včasih mi je, sam a ne vodi to v alkoholizem...user posted image

Sej deci lahko!Ti si kr prvošč!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2458
21.4.2010 22:11:12   
krtkova

user posted image  pol pa ne vem več s čim naj si to obrazložim .user posted image  

Sori, bcljka, sej lahko še tok razlagaš, da kako ti je vseeno, kako so ljudje okol gledal, sam men je to mal.....hecno.

Meni je enkrat en psihiater v nemčiji rekel, da kadar se odrasla oseba še vedno povezuje s pliškoti, da to pomeni pomanjkanje fizične ljubezni staršev. user posted image user posted image  Resno.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2459
21.4.2010 22:11:24   
Anonimen
Jst pa že cel cajt razmišlam, da tud pr 20.  pliškotov nisem za sabo vlačila user posted image .

Jaz mislim, da si jih že pri desetih nehala.

bcljka sploh ne morem dojet. In tvojemu je to tud ok???

Neposredna povezava do sporočila: 2460
21.4.2010 22:11:57   
bcljka

se pozna tud da sva skos med otroci, ker nonstop delava z njimi...  user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2461
21.4.2010 22:12:05   
krtkova

Lohk nas pa povabiš, pa vse tri pridemo k tebi.....nas bo tok, da lahko že buteljko stolčemo.user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2462
21.4.2010 22:13:59   
MaliMišek

Lohk nas pa povabiš, pa vse tri pridemo k tebi.....nas bo tok, da lahko že buteljko stolčemo.user posted image user posted image user posted image

Kako se to fajn sliš user posted image !

Krtkova
imaš ZS.

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 2463
21.4.2010 22:14:19   
Anonimen
Sori, bcljka, sej lahko še tok razlagaš, da kako ti je vseeno, kako so ljudje okol gledal, sam men je to mal.....hecno.

mal??? Men je orng. Si sploh ne predstavljam, da bi na letalu vidla nekoga s pliškotom na sedežu, al pa na dopustu na plaži.

(odgovor članu krtkova)
  Neposredna povezava do sporočila: 2464
21.4.2010 22:15:43   
mkbk

joj, kok bi blo to luštn....user posted image Zdle sm se pa čist vživela in mislm, da sm mal boljše volje...

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 2465
21.4.2010 22:15:48   
Anonimen

Pomoje bi pol rabile že več kot buteljko. Zdej se pa sliš k da smo alkoholičarke.

(odgovor članu krtkova)
  Neposredna povezava do sporočila: 2466
21.4.2010 22:16:46   
krtkova

Pomoje bi pol rabile že več kot buteljko. Zdej se pa sliš k da smo alkoholičarke.

po vsej tej zgodbi s pliškoti, bi mogoče rable že kej močnejšega!!user posted image user posted image

mm - ti tud!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2467
21.4.2010 22:18:23   
bcljka

user posted image  pol pa ne vem več s čim naj si to obrazložim .user posted image  

Meni je enkrat en psihiater v nemčiji rekel, da kadar se odrasla oseba še vedno povezuje s pliškoti, da to pomeni pomanjkanje fizične ljubezni staršev. user posted image user posted image  Resno.

men je vseen kaj si misl folk okol mene, nej se briga zase! nama je pač zabavno... 
ljudje smo si različni... nimaš kej...
folk pa je čudn gledu k sva s kolegico v kmš uletele s plišastimi igračami in jim naročile borovničke... to je blo pa očitno k so se vsi kr obračal za nama user posted image

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 2468
21.4.2010 22:19:57   
MaliMišek

po vsej tej zgodbi s pliškoti, bi mogoče rable že kej močnejšega!!user posted image user posted image

Borovničke? user posted image

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 2469
21.4.2010 22:21:10   
krtkova

Zmenjeno, jst prinesem krokodila in zajca od Eme s sabo. Pa ti?

Neposredna povezava do sporočila: 2470
21.4.2010 22:21:41   
Anonimen

user posted image user posted image se strinjam. Sam, da ne pristanemo pol na AA meetingu, pa še kje drugje.

(odgovor članu krtkova)
  Neposredna povezava do sporočila: 2471
21.4.2010 22:22:49   
MaliMišek

Zmenjeno, jst prinesem krokodila in zajca od Eme s sabo. Pa ti?

Jst pa medveda in opico user posted image

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 2472
21.4.2010 22:23:09   
mkbk
že pijem! Salute! (sam pol deci oskarja sm si stočila - več ni blo , ne bi pa še ene odpirala... razen če res pridete .... (ampak to sploh ni splaba ideja - al je boljše da se zvečer kdaj pol dobimo ko bomo res lohk kej več kot deci...mmm zdle bi mi pa sedle še ene olivce pa sirček zraven, mamma mia

(odgovor članu bcljka)
Neposredna povezava do sporočila: 2473
21.4.2010 22:24:15   
Anonimen
men je vseen kaj si misl folk okol mene, nej se briga zase! nama je pač zabavno... 
ljudje smo si različni... nimaš kej...
folk pa je čudn gledu k sva s kolegico v kmš uletele s plišastimi igračami in jim naročile borovničke... to je blo pa očitno k so se vsi kr obračal za nama user posted image

Sori, ampak tole MOREM pokomentirat. Pa nočem bit nesramna, sam ej dobr, da si dobila tipa. Ker mislim, da so vaju vsi v kmš gledal k da sta mal nore. Ne vem no. Ziher se niso obračal za vama kot osebi,

(odgovor članu bcljka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2474
21.4.2010 22:24:58   
MaliMišek

(ampak to sploh ni splaba ideja - al je boljše da se zvečer kdaj pol dobimo ko bomo res lohk kej več kot deci...mmm zdle bi mi pa sedle še ene olivce pa sirček zraven, mamma mia

Se strinjam. Jaz sem takoj za user posted image .

(odgovor članu mkbk)
Neposredna povezava do sporočila: 2475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  97 98 [99] 100 101   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  97 98 [99] 100 101   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Noseča med božičnimi prazniki: 5 prednosti
Saj veste, da imajo nosečnice zelo občutljiv okus za hrano? No, med prazniki to seveda pomeni, da boste ob vseh tistih s...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Teža med nosečnostjo.
пеперутка16

Ste se med porodom kaj zredile? Koliko?