|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ljubljanske nosečke - 3.del
21.4.2010 21:46:07   
bcljka
IZVIRNO SPOROČILO: nax05

bcljka veš kaj sem te hotla vprašat. Sem videla zadnjič fotke na fb, pa mi ni jasno kaj je fora z roza in modrim pusjkomuser posted image user posted image user posted image al kaj že maš goruser posted image

user posted image user posted image user posted image to sta hippota Pink in Blue ... onadva mata priprave na Pika party ob rojstvu... da nauta prehitr zakomirala user posted image user posted image user posted image tko se midva z user posted image igrava user posted image user posted image user posted image   zdej k prčakujeva user posted image je še nekak sprejemljivo ... prej je bl čudn zgledal user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2426
21.4.2010 21:47:24   
krtkova
IZVIRNO SPOROČILO: bcljka 
zdej k prčakujeva user posted image je še nekak sprejemljivo ... prej je bl čudn zgledal user posted image user posted image user posted image

a si zihr???user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bcljka)
Neposredna povezava do sporočila: 2427
21.4.2010 21:50:22   
bcljka
IZVIRNO SPOROČILO: krtkova

zdej k prčakujeva user posted image je še nekak sprejemljivo ... prej je bl čudn zgledal user posted image user posted image user posted image

kao... user posted image izgovor je dober user posted image sej sm že enkrat omenla da sva pelala giant medveda Baneta na plažo v Zambratiji, na medenih tednih pa sva se sončla skupi s plišastimi sloni Jakoslonom in Dimoslonom user posted image

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 2428
21.4.2010 21:50:54   
mkbk
A te mrežaste gatke so samo od ene firme al je spet miljon različnih in bom vzela kakšne, da me bojo tiščale ko prešano šunko ???

Joj, me jezi k že vse peglate in kupujete in uštimavate, jst pa nč ne morem k mam nonstop Filipa za vratom, pa še Harvey Norman ma rok dobave 7-9 tednov...pa sej mi bojo sam iz Bosne pripeljal omare al iz Republike Srbskeuser posted image (To se pa sploh ne zezam, nek v jagodini imajo eno tovarno s ful fajn otr. sobami, pa jasno v kombinaciji s ceno -tle bom dala 200 ojrov za omaro, v Lesnini, pa une k so men všeč ne prideš pod 350, pol morš pa še vse police dokupit!)
Upam, da se bom lohka drug teden spravla v šoping in sortirat, sploh če malega nažene v Beltince. Aja, s tastarim sem pa še vedno skregana. Se ne dam. Pa ponavad nism tok trmasta, ampak zdle me pa spet mineva k vem da bo lih zdej doma in se bom mogla fajtat. bedna sm!user posted image user posted image

(odgovor članu mkbk)
Neposredna povezava do sporočila: 2429
21.4.2010 21:51:22   
MaliMišek

Sm ugotovila, da mam spodnjih bodijev miljon, za zgoraj pa mal manj - al je pa še v pranju,  kaj pa vem.

Kako to mislš spodnjih bodijev user posted image ? Kakšni pa so?Kako ločm spodnje od zgornjih?
Joj, zdej bi bil pa že cajt da si enkrat razjasnm te otroške stvari....če ne bo moj tamauček najbolj klošarsko oblečen, pa premal tud!!!

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 2430
21.4.2010 21:52:25   
marjanaj
bcljka sterilizator prestal testiranje! Ni ga razneslo! user posted image

MM in krti kar mrežaste hotke kupita. Potem si ene razparaš med nogami in uporabiš za modrc, notri daš vpojne blazinice za dojenje, v gatke spodaj pa en Vir80 in imaš popoln bikini! user posted image

nax jup že boljša. Ampak to zdaj, ko me možek po rokah nosi. Kaj pa bo, ko bo šel v službo, je pa še velika skrivnost user posted image

mkbk jup še malo se lahko švercam med nosečnicami, ker še imam malo trebuščka user posted image Se mi ga še ni uspelo čist znebiti. Nax koliko časa si potrebovala, da je bil trebuh tak kot pred nosečnostjo?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2431
21.4.2010 21:52:26   
MaliMišek
IZVIRNO SPOROČILO: mkbk

A te mrežaste gatke so samo od ene firme al je spet miljon različnih in bom vzela kakšne, da me bojo tiščale ko prešano šunko ???

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pojma nimam kera firma je fajn user posted image

(odgovor članu mkbk)
Neposredna povezava do sporočila: 2432
21.4.2010 21:54:31   
marjanaj
a mrežaste gate imajo firmo?! user posted image prvič slišim. user posted image Jest sem v lekarni v Supernovi rekla, da rabim mrežaste gate in mi je dala 10 kom, ki so skupaj pakirane. Itak naj bi bile one size, ozirom M ali nekaj takega. Vrh glave za vse rite. user posted image Stale so pa okoli 13 €.

(odgovor članu MaliMišek)
Neposredna povezava do sporočila: 2433
21.4.2010 21:54:45   
mkbk

IZVIRNO SPOROČILO: mkbk
Drgač pa, ja logično da bo Ema oreng babnica taka teb paše....user posted image

mkbk - jst drgač, kadar nism noseča, nism tok debela veš.user posted image

Ne bit občutljiva, porkaš. Jest te nism v rit gledala, ampak v buši, pa roke maš čist suhe, noge pa pod mizo.

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 2434
21.4.2010 21:54:58   
Anonimen

kao... user posted image izgovor je dober user posted image sej sm že enkrat omenla da sva pelala giant medveda Baneta na plažo v Zambratiji, na medenih tednih pa sva se sončla skupi s plišastimi sloni Jakoslonom in Dimoslonom user posted image

A SE TI HECAŠuser posted image user posted image user posted image user posted image (tole ni dretje, sam ne morem verjet.....)

(odgovor članu bcljka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2435
21.4.2010 21:55:41   
krtkova
IZVIRNO SPOROČILO: MaliMišek
Kako to mislš spodnjih bodijev user posted image ? Kakšni pa so?Kako ločm spodnje od zgornjih?

Ja spodnji bodiji so kao spodnje perilo. Navadni, gladki, uni a veš k daš al dve mako majčki al pa bodi pa majčko al pa kaj pa jst vem kva, ampak dvakrat. (mal zapiske poglej user posted image ). Pol daš pa čez en tak lep pajacek (men so pajacki pa bodiji isti šmorn, zato mogoče ene imenujem spodnji, ene pa zgornji).

Te vabim spet kej k men, pa ti bom pokazala!!user posted image user posted image

drgač se pa spodnji in zgornji ločijo tako:
- spodnji so spodaj
- zgornji pa zgoraj

Zgoraj; zgornje nadstropje, zgornji predal, zgornja polica....
Spodaj; spodnje nadstropje, spodnji predal, spodnja polica,..

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2436
21.4.2010 21:57:01   
bcljka
da naute misnle da samo nakladam... to da mam vse poslikan pa itak že veste user posted image
Dimoslon na letalu na poti v Dubai user posted image je dubu tud čist svoj Sprite od prijazne stevardese user posted image
user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2437
21.4.2010 21:57:04   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: marjanaj

a mrežaste gate imajo firmo?! user posted image prvič slišim. user posted image Jest sem v lekarni v Supernovi rekla, da rabim mrežaste gate in mi je dala 10 kom, ki so skupaj pakirane. Itak naj bi bile one size, ozirom M ali nekaj takega. Vrh glave za vse rite. user posted image Stale so pa okoli 13 €.

Če mene vprašaš, tele naše hot mame mal bluzijo. Zdej pa mislijo, da bojo še firmo loh zbirale. Japajade. halo bejbe mrežaste gate so pomoje sam ene. Al pa jaz nisem bila tok hot mama, da bi vedla še za kakeuser posted image

marjanjaj jaz sem hitr izgubila trebuh, sam moraš vedet, da se le 2 meseca prej rodila. Boš vidla, sej bo hitro šel.

(odgovor članu marjanaj)
  Neposredna povezava do sporočila: 2438
21.4.2010 21:57:50   
mkbk
IZVIRNO SPOROČILO: marjanaj

Bolj sm imela v mislih izdelovalca ..., sej že med vatami in blazinicami za dojenje je dost razlik glede na firme (oz. izdelovalca, da ne bo spet pomot)!!!

< Sporočilo je popravil mkbk -- 21.4.2010 21:59:46 >

(odgovor članu marjanaj)
Neposredna povezava do sporočila: 2439
21.4.2010 21:58:21   
Anonimen

da naute misnle da samo nakladam... to da mam vse poslikan pa itak že veste user posted image
Dimoslon na letalu na poti v Dubai user posted image je dubu tud čist svoj Sprite od prijazne stevardese user posted image
user posted image

OK še enkrat. A se ti hecašuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bcljka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2440
21.4.2010 21:58:31   
krtkova

A SE TI HECAŠuser posted image user posted image user posted image user posted image (tole ni dretje, sam ne morem verjet.....)

ja, to je že enkrat razlagala. Brez komentarja. Res smo si različni (a vsi enakopravni).user posted image

Mkbk - sej sem se hecala, matr noooooooooo. user posted image user posted image user posted image user posted image  Veš,da mi je jasno, kaj misliš. Ne morem imeti hčerke, ki bo mimoza, sej jo bom kr "pojedla". To si mislila, a ne????user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2441
21.4.2010 21:59:25   
bcljka
prepisano z računa:
HLAČKE FIKSIRNE MODRE SREDNJE 1,45eur (1kos)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2442
21.4.2010 21:59:41   
MaliMišek

Ja spodnji bodiji so kao spodnje perilo. Navadni, gladki, uni a veš k daš al dve mako majčki al pa bodi pa majčko al pa kaj pa jst vem kva, ampak dvakrat. (mal zapiske poglej user posted image ). Pol daš pa čez en tak lep pajacek (men so pajacki pa bodiji isti šmorn, zato mogoče ene imenujem spodnji, ene pa zgornji).

Te vabim spet kej k men, pa ti bom pokazala!!user posted image user posted image

drgač se pa spodnji in zgornji ločijo tako:
- spodnji so spodaj
- zgornji pa zgoraj

Zgoraj; zgornje nadstropje, zgornji predal, zgornja polica....
Spodaj; spodnje nadstropje, spodnji predal, spodnja polica,..

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sej sm vedla, da si me boš prvoščla user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
Me je resno zaskrbelo kaj sem spet spustila. Fora je v tem, da mi je bilo pri majčkah vse jasno kaj je spodi in kaj zgori, pri bodijih se mi je pa mal ustavl user posted image . Si vidla mojo barvo las? user posted image

Predlagam da prideš ti k men, da zvlečeva ven otroške cujnice in mi razložiš kaj naj dam spodi in kaj zgori user posted image . Si bom kar zapiske nardila user posted image .

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 2443
21.4.2010 22:01:00   
krtkova
Predlagam da prideš ti k men, da zvlečeva ven otroške cujnice in mi razložiš kaj naj dam spodi in kaj zgori user posted image . Si bom kar zapiske nardila user posted image .

tud lahko. Pa fotič priprav, bova naredili foto-strip!!user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2444
21.4.2010 22:02:55   
bcljka

OK še enkrat. A se ti hecašuser posted image user posted image user posted image

ne user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2445
21.4.2010 22:03:02   
MaliMišek

tud lahko. Pa fotič priprav, bova naredili foto-strip!!user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

Najprej bova pa stestirali, če je moj fotič tudi pokvarjen user posted image .

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 2446
21.4.2010 22:03:46   
MaliMišek

ne user posted image

Ne morem verjet! user posted image A pa so vaju kaj čudno gledali?

(odgovor članu bcljka)
Neposredna povezava do sporočila: 2447
21.4.2010 22:04:28   
mkbk
Moj je prišel domu in vklopu fuzbal, bah. In se zgražal nad mano. Najboljš, da se skidam tud stran od računalnika, da se nam še tle kregala, mam zgleda tak dan

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 2448
21.4.2010 22:05:04   
Anonimen

ja, to je že enkrat razlagala. Brez komentarja. Res smo si različni (a vsi enakopravni).user posted image

Aja nisem vedla, da je že kdaj bila o tem debata. sam sem mogla vprašat, ker me je res zanimal kaj je fora pliškov za mizo. Ok zdej vemuser posted image

(odgovor članu krtkova)
  Neposredna povezava do sporočila: 2449
21.4.2010 22:05:25   
krtkova

ne user posted image

Ne morem verjet! 

Se le poznajo leta razlike med nami. Če ne drugje, pa tukaj.user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Teža med nosečnostjo.
пеперутка16

Ste se med porodom kaj zredile? Koliko?