|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  112 113 [114] 115 116   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI
21.4.2010 9:38:01   
Teta M
IZVIRNO SPOROČILO: športnica

teta M, si že pokonc, namesto da danes ko imaš dopust malo poležiš? kako se počutiš? v nebesih? user posted image user posted image user posted image

sta delala test skupaj z dragim ali si ga ptesenetila?

Jaz mojemu dragemu nisem povedala da bom naredila test(ve ste me pa nagovorile da ga naredim,verjetno ga ne bi do jutri), sem pa full slabo spala ponoči,tako da sem se zbudila 5.30 in ker me je full lulat tiščalo sem se lepo v lonček polula in naredila test, potem pa šibala v zgornji štuk in zbudila mojega,ki me je vprašal če je že toliko ura da mora ustat,pa sem rekla da ne, da smo noseči, pa je bil kar v šoku,ni mogel dojeti...no jaz itak nisem mogla več spati in sem kar ustala,čez nekaj časa tudi on in je gledal testek in rekel če se on polula na drugega,da preveriva če res prav kaže...user posted image user posted image user posted image

Jona: jaz sem presrečna....me pa full križ boli(sej sem že jamarala o tem tukaj gor)in sicer me boli od dneva ET-ja.Tako da se mi potem dnevno bolečina premakne tudi višje gor med lopatice(pa si razlagam to tako,da so se mi dojke povečale full, pa da se je njihova teža tudi povečala user posted image user posted image user posted image )in da me zato boli cela hrbtenica....je pa res obupno, npr.danes me že na polno boli....prehladila sem se tudi, tako da čajčke pijem,ne upam nič vzeti. A lekadol se sme vzeti?

(odgovor članu športnica)
Neposredna povezava do sporočila: 2826
21.4.2010 9:47:50   
Teta M
Mojškra:kaj pa pravi ginekolog na te tvoje slabosti in izgubljanje teže? Jaz vem da nekatere punce s takimi težavami kar hospitalizirajo in jih dajo na infuzijo,ker to zna biti nevarno tudi za plodek,če ne dobi dosti hrane. Ti si že tako drobna,pa če te je še sedaj manj,....ne vem...

Honey:če se ne počutiš sposobna da bi lahko šla delat,ti kar lepo povej svoji zdravnici(pa še malo naloži) da imaš težko delo, itd..itd...pa ponavadi ne komplicirajo glede bolniške. V mojem prvem postopku sem jaz poklicala svojo zdravnico,najprej je rekla da so 3.dnevi bolniške dovolj, glede na mojo službo,ko pa sem ji razložila da sicer imam res vsaj 5 ur sedenja v službi,da pa ostalo kar šibam okoli bank,pošte,itd....pa je rekla da je pa to druga zgodba in mi brez problema odprla bolniško in sem doma ležala 14 dni.. No sedaj v drugem postopku sem pa bila 2.dni na bolniški,potem je bil pa weekend ,tako da sem odležala 4 dni po ET in potem šla normalno delat in se je prijelo. Sicer nisem v službi nič dirkala, vse lepo počasi, še fascikla mi niso dovili dvigniti ali premakniti kam drugam,pa selili smo se tudi v službi,evo pa je vse ok,se je prijelo....

(odgovor članu Teta M)
Neposredna povezava do sporočila: 2827
21.4.2010 9:55:32   
mojškra
IZVIRNO SPOROČILO: jona klara

joj to pa je grozn, kaj pa tekočina ostane v tebi? kako je pa to za pikico? a ji ostane kaj hrane? si vprašala gineka?si pa res boga, ne morem si predstavljati tega.KAJ ZAPRTA SI ŠE? KAJ SO PRI TEBI TUDI KRČI KAR ČEZ NOČ NEHALI?sploh ne vem če je to okej, ker nič ne čutim več v maternici, ali se je umirilo ali kaj?

mal tekočine ostane v meni. otroček ima kaj jest, v prvih mesecih ni take panike, saj črpa iz zaloge ki jo imam. Ja tudi pri meni so se krči kar nehali, pa je blo tri dni mir, potem pa me je spet mal bolelo, potem pa je bilo ok. Kaj se pa tiče prsi, so pa tudi oplahnele, tako da se ne vstrašit če vama bodo z TETO M oplahnele, to je normalno.
Vse je ok, bodi brez skrbi in poskusi uživati kolikor se da. Ginekologinja ko me je videla, je rekla da zelo slabo izgledam, in da moram počivati in ostati doma. Če bo pa kriza z bruhanjem, pa saj veš, infuzija-nič drugega ne preostane.

(odgovor članu jona klara)
Neposredna povezava do sporočila: 2828
21.4.2010 11:43:43   
honey
Špica84, ET sem imela v nedeljo, 18.4., tako da 3.5. pride 15. dan po transferju. Boš ti kaj prej test delala? Jaz dvomim, da bom zdržala do takrat, če prej ne pride M user posted image

Evo, bolniško sem si pa zrihtala, ko sem ji povedala, da si moram 3x dnevno dajat vaginalno utrogestan, pa da moram potem 20 min po tem ležat, da ne steče vse skupaj ven, pa tako in je rekla, da ja, da bom doma do kontrole hormonov, da je tud njej v interesu, da mi rata user posted image Res super zdravnica!!! Se vidi, da je mlada in razumevajoča user posted image

Tako da zdaj bom pa več prisotna tule na RR, kot sem bila do zdaj user posted image

V meni živi vitka ženska, ki bi rada prišla na površje. Običajno to kozo lahko utišam samo s piškoti.

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 2829
21.4.2010 11:48:07   
špica84
jaz imam test 16 dni po et.et imela v soboto.tko da ga bom zihr prej delala.
popoldan grem do svoje zdravnice,da vidm kj se bom zmenila.

(odgovor članu honey)
Neposredna povezava do sporočila: 2830
21.4.2010 14:30:20   
spominčica
Nobena se dons ni name spomnilauser posted image user posted image  .
No skratka.....bila na ET ju. Od 7 celic se je oplodila samo ena in še ta je morulauser posted image user posted image user posted image user posted image , tko da mam bolj malo upanja da bo kaj uspelouser posted image . Trenutno sem na toboganu žalosti, razočaranja in jeze. Ja, ja.... vem da ni dobro ampak trenutno ne zmorem drugega.

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 2831
21.4.2010 14:43:29   
športnica
spominčica ne bit žalostna user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
meni sta se tudi od 13 oplojenih celic pravilno razvili le dve. če je morula ni nič narobe, le malo bolj zaspana je in ji edino tekočina manjka okrog. moraš ji dat možnost, pozitivno razmišljaj, to vse vpliva user posted image . lahko si srečna, veliko parvo sploh ne pride do tega, ker nimajo kaj za prenesti. punca glavo pokonci. me bomo s tabo in vsak dan navijale.

če ti kaj pomaga, si preberi tole http://www.advancedfertility.com/morula.htm

drži se, pejt počivat in se tiipkamo kasneje. vse bo ok, boš vidla. tale tobogan pa zamenjej v kaj drugege user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spominčica)
Neposredna povezava do sporočila: 2832
21.4.2010 14:46:07   
športnica
spominčica, kdaj pa imaš test?

v glavnem navijamo in bravo za ET user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2833
21.4.2010 15:18:12   
Teta M
Spominčica: to ni slabo,res ne....morula je čisto ok....jaz sem v prvem postopku dobila 2 blastocisti pa ni uspelo....tako da sploh ni nujno da se morula ne prime, to je že zelo kvalitetno oplojena celica....ki ima enake možnosti ostati kot blastocista. Zdej moraš biti vesela no! Kakšna slaba volja punca?! To je super in tako razmišljaj, veseli se tega, uživaj sedaj v teh trenutkih....me bomo pa vsak dan s tabo....tako da glavo gor in nasmeh na obraz, v srce pa samo srečo. Ne razmišljaj kaj bi bilo če bi se jih več oplodilo,ker tega ne moreš vedeti, niti rezultata ne moreš v naprej napovedat. Če boš pa že sedaj negativno razmišljala,potem pa veš kaj te čaka.....nič dobrega. Upam da nisem bila pregroba, ampak veš ,res si lahko srečna da si prišla do ET in sedaj si na istem kot vse druge,ki čakajo.Za nobeno se ne ve kakšen bo rezultat(ne glede nato ali ima 1,2 blastocisti, ali 2 moruli, ali samo po 1.),.....

Neposredna povezava do sporočila: 2834
21.4.2010 15:59:33   
špica84
eto mene od dohtarja,dala predlog za komisjo in podaljsasnje bolniske.
spomincica mogoce je pa tra ena zmagovalna.meni se je od 24 celic oplodilo 2 da sta bili vredu

(odgovor članu Teta M)
Neposredna povezava do sporočila: 2835
21.4.2010 16:47:51   
spominčica
Test 6.5.

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 2836
21.4.2010 18:03:36   
športnica
evo, za danes ponoč sem opremljena. mož kupil buscopan. prej sm pa še klicala na kliniko in so rekli da mirne volje vzamem, še prej kot lekadol. dons se bom pa naspala. končno. sm k zombi. user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2837
21.4.2010 18:17:15   
jona klara
IZVIRNO SPOROČILO: spominčica

Nobena se dons ni name spomnilauser posted image user posted image  .
No skratka.....bila na ET ju. Od 7 celic se je oplodila samo ena in še ta je morulauser posted image user posted image user posted image user posted image , tko da mam bolj malo upanja da bo kaj uspelouser posted image . Trenutno sem na toboganu žalosti, razočaranja in jeze. Ja, ja.... vem da ni dobro ampak trenutno ne zmorem drugega.

joj oprosti, kako smo danes bile nenavijačice!jaz sem čist pozabla za nazaj gledati razpored, ker ga nobena več ne ažurira....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

bodi vesela, da si dobila morulo, pomisli, da lahko ne bi bilo nič....bodi pozitivna in z najboljšimi mislimi, da uspe bodi s pikico, misli nanjo in na pozitiven izzid. držim pesti in navijam zate, da uspe, pa ne biti žalostnauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

miklavž je imel malo zamude in nas obdaril z fantkom !!!presrečna sva

Neposredna povezava do sporočila: 2838
21.4.2010 18:22:32   
jona klara

user posted image  

AKTUALNO

Petek,30.04

jona klara-uz

OBJEMČKI
user posted image user posted image user posted image   Pikovit, Diana79, Inana, nhaya, mismis, IVYY, skuštrana suzi, Selena78, gospodarica, hanybany, barbara31, BEBIII, MP30, Miklarom, šopka, vrtnica.m, buska, pupe, suzy 74, aqua77, baguSka user posted image   user posted image user posted image

user posted image

user posted image   T R E P E T A L K E  (beri TESTI) user posted image

športnica greje user posted image user posted image   test 29.04.
user posted image
špica84 greje user posted image user posted image   test 03.05.

honey grejeuser posted image user posted image test o3.05

spominčica grejeuser posted image test 06.05

user posted image   KANDIDATKE  V  POSTOPKU    user posted image    

• športnica (MB, Dr. Vlajsavljevič)
  • miklarom (zamrznjenčki, MB)
  • špica84 (1. IVF, GKLJ, dr.Bokal)
  • spominčica (2. ISCI, GKLJ, dr.Drobnič)
  • Teta M (2. IVF, GKLJ)
  • Ally78 (1. IVF, GKLJ)
  • WP (MB- razgovor)
  • BEBIII (3. ICSI, GK LJ)
user posted image   KANDIDATKE ZA  POSTOPEK   user posted image           

• Gita14 (IVF, GK LJ, dr. Bokal)
  • DaisyE (6. ICSI, PO, dr. Reš, postopek v marcu)
  • pika.po (1.IVF, GK LJ, dr. Drobnič) 
  • Bambi75 (5.IVF/ICSI, MB) 
  • MBT1979 (3. IVF/ICSI, GK LJ, dr. D)
  • T1979 (4. IVF, PO,dr. Reš)
  • Tassi1 (6. IVF, MB, prof. Vlaisa)
  • Princes34 (2. IVF, PO, dr. Reš, zamrznjenčki) 
  • žogica13 (dr. Reš,) 
  • Kittyy (1.IVF, GK LJ, dr. Tomaževič)
  • Pika79 (1. ICSI, PO, dr. Reš)
  • Suzi74(4. IVF, PO, dr. Reš)
  • mala81 (3. ICSI, dr. Reljič, MB)
  • daisy23 (2. ICSI, PO, dr. Reš) 
  • suska (1.ICSI, dr. REŠ, PO)
  • mateja_goljev (2. IVF/ICSI, dr. Tomaževič)
  • Listek (1.IVF, dr. Reš)
  • šopka (2.IVF, GK LJ, dr. Ribič)
  • womanpolice (4. ICSI, MB, dr. Reljič)
  • citrončica (5. ICSI, GK LJ, dr. Drobnič)
  • Škrat (4 ICSI, Lj, dr. Drobnič )
  • Pija76 (5. IVF, dr. Reš, PO) 
  • Pinky12 (1. IVF, MB, dr. Reljič)
  • Arneja (4. IVF, dr. Reš)
  • dysan (1. IVF, GK LJ)
  • S* (1. ICSI, PO, dr. Reš)
  • Nellika (GK LJ)
  • Pika74 (8. IVF/ICSI, dr. Reš)
  • Kiwi (3. IVF/ICSI, MB, dr. Vlaisavljevič)  
  • Klavirka (1. IVF, PO, dr. Reš)
  • Aljonka (GK LJ, dr. Požlep)
  • db (1.IVF/ICSI, MB)
  • palcica_ (2. IVF, GK LJ, dr. Drobnič)
  • Naska (GK LJ, dr. Tomaževič)
  • paddy (MB)
  • Sunia (IVF, MB)
  • Aqua77 (2. IVF, PO, dr. Reš)
  • metuljci (1. ICSI, MB, dr. Reljič, november)
  • Matejčika (1. IVF+PGD, MB, dr. Vlaisavljevič)
  • mismis (zamrznjenčki, GKLJ, dr. Drobnič)
  • n74 (IVF, PO, dr. Reš)
  • matejka78 (1. IVF, MB, dr. Reljič)
  • Diana79 (1. IVF, dr. Drobnič)
  • IVYY (3. ICSI/IMSI, GKLJ, dr. Zorn)
  • skuštrana suzi (3. ICSI, GKLJ, dr. Drobnič)
  • Loremi (3. IVF, GKLJ)
  • Barbara31 (2. IVF, GKLJ)
  • nhaya (2. IVF, dr. Reš)
  • Selena78 (5. IVF, dr. Reš)
  • vrtnica.m (3. ICSI/IMSI, GKLJ, dr. Bokal)
  • Urshy78 (2. IVF, GKLJ)
  • Rielka (2. IVF, GKLJ)
  • mojškra (IVF, GKLJ, dr. Tomaževič)
  • Buska (3. ICSI, PO, dr. Reš)
  • cukica (zamrznjenčki, GKLJ)
  • šopka (3. IVF, GKLJ)
  • D0aisy (2. IVF, dr. Reš)
  • mausikaa (dr. Reš)
  • Krashi (2 IVF, GKLJ)
  • honey (2. IVF, GKLJ, dr. Ban)
  • jona klara (2. IVF, GKLJ, dr. Tomaževič)
  • Teja K (dr. Reš)

sayuri, pf, Gloria, Amelia, Goldfish, Mijavček, Konina, Hope2, Abra, Pinky36, Gigi1, Nokes, Sonček33, Zvezdica, Hedviga, Dakec, Ledenka, Jazzz27, Sonček85, Goldy, Reby, Kicsi, Mlinčkovi, LaraLight, Shuka, mojsonček, anci banci, Lučka25, Bumo, obayifo, Špelka12, Krucefiks, Serendipity, Oktavija, marjetka cvetka, Stijan, Blanč, Shadow, Kalina, Libi, Grethy, Dajamaja, Bozza, Gigi, DaisyE, Želvica99, Zarja, Mlinček, folikel09, miška73, cari, jona3, julia1, Metulj, Andreja07, Miklarom, Kimsy, a.jard, Punsha, Lana08, Gapiii27, Loremi, Protina, Lana70, n74, cukica, Tinkamiška, Bozza, Kajsica, BarbiG, Tanja_Jes,  Rojena77, Pikovit, Bit 

Statiska uspešnost  (borke ki sodelujejo na RR):

Mesec    Št. bork v pos. do testa      Št. Nosečk             Uspešnost
marec                   20                               7                            35 % 
april                     11                            2+1                            27 %
maj                      12                                5                            41 %
junij                     14                                5                            35 %  
julij                        4                                1                            25  %   
september           12                                7                            58 % 
oktober                11                               4                             36 %
november            13                               8                              62 % 
december            17                               6                              35 % 

Kalkulator izračuna PDP po IVF oz. ICSI: http://www.ivf.ca/calcu.htm
Znaki hiperstimulacije:
http://med.over.net/forum5/read.php?67,4215040,4215086#msg-4215086
Vse pomembne zadeve glede postopkov IVF in ICSI: http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2696207
Lekarne na meji:  http://www.farmacistitrieste.it/farmacie_elenco.php
Naročanje na GK:
narocanje.spec.gin.amb@kclj.si

Tel. št. oddelka SIII na GK/LJ: 01 23 23 048

user posted image   NOVE NOSEČKE MAREC   user posted image

user posted image    mojškra (LJ)
user posted image  mateja33 (MB)

user posted image   NOVE NOSEČKE APRIL   user posted image

user posted image     jona klara (LJ)

user posted image teta m(LJ)

Dekleta in fantje, za preglede, UZ-je, punkcijo, ET, karkoli tud žurke, vpisujte ODEBELJENO, PODČRTANO in v drugi BARVI napisano od ostalega teksta. Kateri tega ne bo naredil/a, ga/jo lahko "pomotoma" spustimo, pol pa da nau kake zamere, ker ni vpisan/a.

< Sporočilo je popravil jona klara -- 21.4.2010 18:27:03 >

Neposredna povezava do sporočila: 2839
21.4.2010 18:33:06   
spomladančica
pozdravljene

danes sem imela prvi ultrazvok po 14 dnevih špikanja z suprefaktom, ker pa je zdravnica opazila majhno cisto mi je suprefact podaljšala za en teden in mi povečala  dozo iz 0.6 na 0.9ml.
Zdaj imam pa tukaj na listu tko čudno označeno in ne vem ali si moram danes tudi dati injekcijo ali ne. Je imela katera mogoče isti postopek, mi lahko katera pomaga? user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2840
21.4.2010 18:41:12   
Teta M
Spomladančica: če se še danes nisi špiknila , potem se moraš...če pa si se že, pa pač jutri naprej ob isti uri kot ponavadi. S špikanjem se ponavadi vmes nič ne preneha, ampak se nadaljuje dokler ne dodajo še kakšne druge hormone......Tako da se danes kar špikni.

(odgovor članu spomladančica)
Neposredna povezava do sporočila: 2841
21.4.2010 18:41:37   
Rakica_80
Spomladančica, če ti je danes dala še za en teden, si vzameš kot ponavadi tudi danes, vse do UZuser posted image
Spominčica, nič bit žalostna, sedaj uživaj in verjami da se bo primila, dosti morulic skače že okoliuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Enkrat bo uspelo.........šibamo v 4 postopek!

(odgovor članu spomladančica)
Neposredna povezava do sporočila: 2842
21.4.2010 19:10:46   
aja12
drage moje,

evo se že dolg nisem javila, sem se zakopala v delo. sej vas berem, a mi tok dogaja, da nimam niti cajta kaj odgovort, vedno pa upam, da bodo same pozitivne napisane...:)

navijam za vse in držim pesti, da bo uspelo, pa samo pozitivno mislit!

mene prosim uvrstite med KANDIDATKE ZA POSTOPEK (2.ivf, Drobnič, gklj), 7.5. grem po novo napotnico za postopek in dogovor kdaj lahko grem v nov boj. rada bi pred poletjem, a se bojim da ne bo uspelo, saj konec maja dobim 3. m po kateri bi lahko začela.

borila se bom naprej in upam, da bom tudi jaz kmalu dočakala to kar sta sedaj pred kratkim teta m in jona klara....ČESTITKE!

(odgovor članu Rakica_80)
Neposredna povezava do sporočila: 2843
21.4.2010 20:25:16   
jona klara

user posted image  

AKTUALNO

Petek,30.04

jona klara-uz

OBJEMČKI
user posted image user posted image user posted image   Pikovit, Diana79, Inana, nhaya, mismis, IVYY, skuštrana suzi, Selena78, gospodarica, hanybany, barbara31, BEBIII, MP30, Miklarom, šopka, vrtnica.m, buska, pupe, suzy 74, aqua77, baguSka user posted image   user posted image user posted image

user posted image

user posted image

honey grejeuser posted image user posted image test o3.05

spominčica grejeuser posted image test 06.05

• Teta M (2. IVF, GKLJ)
  • Ally78 (1. IVF, GKLJ)
  • WP (MB- razgovor)

• žogica13 (dr. Reš,) 
  • dysan (1. IVF, GK LJ)
  • Nellika (GK LJ)
  • db (1.IVF/ICSI, MB)
  • paddy (MB)
  • Sunia (IVF, MB)
  • n74 (IVF, PO, dr. Reš)
  • Loremi (3. IVF, GKLJ)
  • vrtnica.m (3. ICSI/IMSI, GKLJ, dr. Boka
  • Rielka (2. IVF, GKLJ)
  • šopka (3. IVF, GKLJ)
  • mausikaa (dr. Reš)
  • Krashi (2 IVF, GKLJ)
  • Teja K (dr. Reš)
  • Aja 12(2.ivf,gklj.dr.Drobnič)

sayuri, pf, Gloria, Amelia, Goldfish, Mijavček, Konina, Hope2, Abra, Pinky36, Gigi1, Nokes, Sonček33, Zvezdica, Hedviga, Dakec, Ledenka, Jazzz27, Sonček85, Goldy, Reby, Kicsi, Mlinčkovi, LaraLight, Shuka, mojsonček, anci banci, Lučka25, Bumo, obayifo, Špelka12, Krucefiks, Serendipity, Oktavija, marjetka cvetka, Stijan, Blanč, Shadow, Kalina, Libi, Grethy, Dajamaja, Bozza, Gigi, DaisyE, Želvica99, Zarja, Mlinček, folikel09, miška73, cari, jona3, julia1, Metulj, Andreja07, Miklarom, Kimsy, a.jard, Punsha, Lana08, Gapiii27, Loremi, Protina, Lana70, n74, cukica, Tinkamiška, Bozza, Kajsica, BarbiG, Tanja_Jes,  Rojena77, Pikovit, Bit 

marec                   20                               7                            35 % 
april                     11                            2+1                            27 %
maj                      12                                5                            41 %
junij                     14                                5                            35 %  
julij                        4                                1                            25  %   
september           12                                7                            58 % 
oktober                11                               4                             36 %
november            13                               8                              62 % 
december            17                               6                              35 % 

Znaki hiperstimulacije:
Vse pomembne zadeve glede postopkov IVF in ICSI: http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2696207
Naročanje na GK:

user posted image teta m(LJ)

Dekleta in fantje, za preglede, UZ-je, punkcijo, ET, karkoli tud žurke, vpisujte ODEBELJENO, PODČRTANO in v drugi BARVI napisano od ostalega teksta. Kateri tega ne bo naredil/a, ga/jo lahko "pomotoma" spustimo, pol pa da nau kake zamere, ker ni vpisan/a.

sem te dodala aja na seznam! pa srečno v pomladi.

Neposredna povezava do sporočila: 2844
21.4.2010 20:32:58   
loremi
user posted image  

AKTUALNO

Sreda, 28.04.
spomladančica - UZ

OBJEMČKI

user posted image

honey greje user posted image user posted image   test 03.05.
spominčica greje user posted image user posted image   test 06.05. 

• Teta M (2. IVF, GKLJ)
  • Ally78 (1. IVF, GKLJ)
  • WP (MB- razgovor)
  • spomladančica (IVF, GKLJ)

• žogica13 (dr. Reš,) 
  • dysan (1. IVF, GK LJ)
  • Nellika (GK LJ)
  • db (1.IVF/ICSI, MB)
  • paddy (MB)
  • Sunia (IVF, MB)
  • n74 (IVF, PO, dr. Reš)
  • Loremi (3. IVF, GKLJ)
  • vrtnica.m (3. ICSI/IMSI, GKLJ, dr. Bokal)
  • Urshy78 (2. IVF, GKLJ)
  • Rielka (2. IVF, GKLJ)
  • mojškra (IVF, GKLJ, dr. Tomaževič)
  • šopka (3. IVF, GKLJ)
  • D0aisy (2. IVF, dr. Reš)
  • mausikaa (dr. Reš)
  • Krashi (2 IVF, GKLJ)
  • jona klara (2. IVF, GKLJ, dr. Tomaževič)
  • Teja K (dr. Reš)
  • aja12 (2. IVF, GKLJ, dr. Drobnič)

Znaki hiperstimulacije:
Naročanje na GK:

user posted image   Teta M (LJ)

Po dolgih letih truda ... dvakrat noseča, dvakrat z dvojčki in dvakrat ostala brez njih. :*(

Mogoče mora pa ena izmed velikih želja ostali le želja :(.

Neposredna povezava do sporočila: 2845
21.4.2010 20:34:22   
Rakica_80
Loremi si zrihtalauser posted image

< Sporočilo je popravil BEBIII -- 21.4.2010 20:46:52 >

(odgovor članu aja12)
Neposredna povezava do sporočila: 2846
21.4.2010 20:37:25   
Teta M
Jona: a mene ste kar dale med nosečke.....iiiiiiiiiiiiiiii....lepo.....uradno bo pa v petek 23.4.
Daj mi povej a moraš priti ob 12h nazaj na kliniko da ti povejo rezultat,ali lahko pokličeš?...meni bo ravno jutri zvečer zmanjkalo utrogestana(oz.ga imam še za jutri zvečr), so mi ga dale točno,kot da bi vedele da tokrat pa pridem do krvnega...user posted image user posted image .....A si še tako napihnjena? Jaz sem, pa res bi samo solate jedla, pa seveda da so čim bolj kisane....user posted image ,drugače pa mi čokolada sploh ne diši....to me zelo veseli....pa kava tudi ne...pa skoz bi jedla kakšne zelenjavne zadeve....no se mi zdi da je to ok, samo da me ne vrže med sladkosnede nazaj...user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2847
21.4.2010 20:39:57   
Rakica_80
Loremiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image TNX, toliko sem se namučila s seznamom madoncauser posted image
Kako si mi? Vsak dan se spomnem nate in  iz srca ti želim, da ti gre na boljeuser posted image user posted image user posted image Najbolj pomembna si ti zase, poskrbi, da se boš počutila toliko dobro, da te ne bodo stvari ki so te potrle, spravile še bolj dol!
Tudi za nas bo enkrat prej ali slej posijal sonček, boš videlauser posted image
Rada te imamuser posted image

(odgovor članu Rakica_80)
Neposredna povezava do sporočila: 2848
21.4.2010 20:42:13   
jona klara
ja ob 12 ih prideš nazaj po izvide, potem pa te pošljejo še v leonišče na svetovanje, kamur se greš že zjutraj vpisti, da te tam čaka kartoteka in neseš k njim beto, nekaj opravil je tisti dan.Komaj čakam, da mi javiš tvojo beto.Meni tudi solate full pašejo, ni pa nujno, da je full hudo kisana, pa tudi kava in sladko mi pašee in vse....sem mal čudna nosečka ane?napihnjena sem še vedno full, očitno bo tako ostalo, saj ne čutim v trbuhu napenjanja, samo trebuh imam ko že ornk noseča, a ti ne?

(odgovor članu Teta M)
Neposredna povezava do sporočila: 2849
21.4.2010 20:46:58   
loremi
Pozdravljene,

Teta M čestitke in srečno!

BEBIII  hvala!! tudi jaz te imam rada in sem ti ravno želela napisat, kako si ti in kako je kaj pri tebi z akcijo? Jaz pa sem ... bi rekla, kakor veter zapiha. ampak še vedno ne zmorem dneva brez solza, težko je, sem mislila, da se bom hitreje pobrala, pa ju preveč pogrešam. Poskušam naredit kaj vsaj za dobro počutje, pa mi ne gre, pa še nespečnost me daje. V službi so mi vzeli prejšnje delovno mesto z razlago, da tam rabijo zanesljivo osebo, kar pa jaz nisem, ker delam na otrocih (pač odsotnosti ob postopkih). No pa dobro, se bom pa mogla zdej pač drugo učit, ok. Se vsej tu poskušam zamotit, ampak misli so močne in ... težko.

spominčica jaz sem te imela v mislih in sem čakala tvoje poročilo, da potem uredim seznam. vem, da si pričakovala več, tako kot vedno pričakujemo vse in če je kakorkoli v tolažbo ... včasih se izkaže, da so male, mogoče švoh pikice in ne preveč upajoče prave borke in presenetijo, naj bo tudi pri tebi tako. Verjamem, da te prevzema žalost, ampak napni moči, kakšno knjigo/revijo vzami v roke, glej tv, vsaj za prve tri dni po tranferju, samo da se zamotiš in nasmej se, imej upanje do zadnjega, prepusti se čustvom, z njimi grej sebein svoje telo! držim pesti!

spomladančica ti se kar naprej pikaj do naslednjega UZ-ja in tudi potem se boš še naprej pikala, le dodali ti bodo še eno zdravilo. srečno!

jona klara brez zamere, ampak tiste po pozitivnem testu nosečnosti se vpisuje na seznam ivf nosečk, zato je tvoj uz zapisan že v tisti temi.

Vsem srečno!

Po dolgih letih truda ... dvakrat noseča, dvakrat z dvojčki in dvakrat ostala brez njih. :*(

Mogoče mora pa ena izmed velikih želja ostali le želja :(.

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 2850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  112 113 [114] 115 116   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  112 113 [114] 115 116   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?